-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Νεολαία Σύριζα στο χασισο-φεστιβάλ του Καμίνη: “Μαστουρώστε ελεύθερα!”Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enim ... Y_uFqLxqi4
Με την ευκαιρία της πραγματοποίησης του λεγόμενου «αντιαπαγορευτικού φεστιβάλ» (στην πραγματικότητα πρόκειται για μαστουρο-φεστιβάλ), με συνδιοργανωτή τον λαθροδήμαρχο Χαμίνη, η νέο-λέρα του ΣΥΡΙΖΑ πήρε επισήμως θέση υπέρ της ελεύθερης μαστούρας. Ιδού η σχετική τους ανακοίνωση, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Να απαγορεύσουμε τις απαγορεύσεις»:
«Το φετινό Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ γίνεται σε μία συγκυρία όπου βλέπουμε, μέσα από το νέο νόμο για τις εξαρτησιογόνες ουσίες (Ν. 4139/2013), κάποια πρώτα θετικά βήματα σε σχέση με τη διαφοροποίηση χρηστών και εμπόρων, τον εξορθολογισμό των αντίστοιχων ποινών και το δικαίωμα στη θεραπεία. Θεωρούμε, όμως, ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα βήματα, όπως: μια πολιτική αποποινικοποίησης του χρήστη, μια ουσιαστική μέριμνα για την πρόληψη, τη μείωση της βλάβης και την απεξάρτηση, η προώθηση ενός πλουραλισμού των θεραπευτικών μεθόδων. Μέσα σ’ ένα καθεστώς λιτότητας και κοινωνικού εκφασισμού, οι διεκδικήσεις μας για αποποινικοποίηση της χρήσης παράλληλα με μια αποτελεσματική και κοινωνικά δίκαιη πολιτική για τη χρήση και την εξάρτηση παραμένουν επίκαιρες, πολύ περισσότερο όταν γίνονται με άξονα την αυτοδιαχείριση, την αντιεμπορευματική λογική και την επανοικειοποίηση του δημόσιου χώρου. Προτείνουμε μια εναλλακτική-αντιαπαγορευτική πολιτική για την αντιμετώπιση των ουσιών, που θα σέβεται το δικαίωμα της προσωπικής επιλογής, αξιοπρέπειας και υγείας των χρηστών…».
Τα συμπεράσματα δικά σας!
Είναι πάντως περισσότερο επίκαιρο από ποτέ να επαναλάβουμε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής από το πρόγραμμα του Κινήματος για την καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών: Κανένας διαχωρισμός μεταξύ σκληρών και μαλακών ναρκωτικών. Οι χρόνιοι χρήστες θα αντιμετωπίζονται ως ασθενείς και όχι εγκληματίες: άμεση ένταξη σε προγράμματα απεξάρτησης σε κρατικά νοσοκομεία. Σκληρή καταστολή του εμπορίου: άμεση αυστηροποίηση των ποινών για τους μικροδιακινητές που αποτελούν τη ρίζα του προβλήματος. Θανατική ποινή για τους μεγαλεμπόρους ναρκωτικών. Μόνο έτσι θα χτυπηθεί ουσιαστικά αυτό το τεράστιο κοινωνικό και εθνικό πρόβλημα που αποτελεί ανοιχτή πληγή για τη χώρα.Κρεμασμα στο Συνταγμα των εμπορων. Μετα τους πρωτους 2-3, τα ναρκωτικα θα ειναι παρελθον για την Ελλαδα.
-
και στο Ιράν τους κρεμανε αλλά αποτέλεσμα μηδέν...
θα βγω και ..... -
Πάμε πάλι:
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εύκολη λύση ενάντια στην εγκληματικότητα δεν υπάρχει και είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα μπορεί να λύσει το πρόβλημα με δυο κινήσεις επειδή μιλά συνεχώς για αυτό εξαργυρώνοντας σε ψηφαλάκια το μίσος που το ίδιο καλλιεργεί.
Τα περί θανατικής ποινής είναι εξίσου φαιδρά. Για όσους δεν το γνωρίζουν, στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί κράτος μέλος να εκτελεί ανθρώπους:
The European Union (EU) has long since been against the death penalty, supporting the European Convention, and its 2000 Charter of Fundamental Rights included an absolute ban on the death penalty in all circumstances. The Charter has been made legally binding by the Treaty of Lisbon as it got fully ratified and effective on December 1, 2009.
http://en.wikipedia.org/wiki/Capital_pu ... #Abolition
Αν η ΧΑ λοιπόν μας ζητά να την ψηφίσουμε για να μας βγάλει από την Ευρωπαϊκή οικογένεια, τουλάχιστον να έχει τα κότσια να το λέει ξεκάθαρα.
Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα ναρκωτικά. Αν κάποιοι ταλιμπάν-χρυσαυγίτες ευαγγελίζονται μια Ελλάδα έξω από την Ευρώπη με δημόσιους απαγχονισμούς στο σύνταγμα να ξέρουν ότι μπορούν να μετακομίσουν σε πιο οργανωμένες χώρες σε αυτόν τον τομέα.
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
θα βγω και .....Γιατι μηδεν?
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Οσο ενδιαφερουσα και να ακουγεται η θανατικη ποινη, τελικα το μονο που θα καταφερει η εφαρμογη της θα ειναι να ικανοποιήσει το λαικο αισθημα δικαιοσυνης και την διαθεση των συγγενων για εκδικηση.
Κατω στην Αραπιά κοβουν χερια, κεφαλια ποδια γενικως οτι προεξεχει, εδω και εκατονταδες χρονια. Δε σταματησαν ομως να εμφανιζονται κλεφτες, εμποροι ναρκωτικων και μοιχοι. Ισα ισα καθε τοσο διαβαζουμε για το ταδε 'παρανομο ζευγαρι' που λιθοβολιστηκε γιατι ηταν παντρεμενοι μεν (αλλα οχι μεταξυ τους) και γαμιοσαντε.
Οποτε, αν γινει και εδω, αντε να πουμε ολοι εμεις μια Κυριακη πρωι μετα την εκτελεση 'ε, εμπορος ναρκωτικων, τοσες ζωες πηρε στο λαιμο του, καλα του κανανε του κωλοπαιδου' και απλα και αθορυβα καποιος αλλος θα παρει τη θεση του. Οσο υπαρχει κερδος στην ιστορια, ολο και καποιος θα ρισκαρει για να το αποκτησει.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Οσο ενδιαφερουσα και να ακουγεται η θανατικη ποινη, τελικα το μονο που θα καταφερει η εφαρμογη της θα ειναι να ικανοποιήσει το λαικο αισθημα δικαιοσυνης και την διαθεση των συγγενων για εκδικηση.
Κατω στην Αραπιά κοβουν χερια, κεφαλια ποδια γενικως οτι προεξεχει, εδω και εκατονταδες χρονια. Δε σταματησαν ομως να εμφανιζονται κλεφτες, εμποροι ναρκωτικων και μοιχοι. Ισα ισα καθε τοσο διαβαζουμε για το ταδε 'παρανομο ζευγαρι' που λιθοβολιστηκε γιατι ηταν παντρεμενοι μεν (αλλα οχι μεταξυ τους) και γαμιοσαντε.
Οποτε, αν γινει και εδω, αντε να πουμε ολοι εμεις μια Κυριακη πρωι μετα την εκτελεση 'ε, εμπορος ναρκωτικων, τοσες ζωες πηρε στο λαιμο του, καλα του κανανε του κωλοπαιδου' και απλα και αθορυβα καποιος αλλος θα παρει τη θεση του. Οσο υπαρχει κερδος στην ιστορια, ολο και καποιος θα ρισκαρει για να το αποκτησει.
Μη το λες. Γι αυτο και γινεται ειδηση καθε φορα που γινεται κατι παρανομο. Σαουδικη Αραβια, Καταρ κλπ, οι πιο ασφαλεις χωρες στο κοσμο
-
Εδω κρεμάσανε το Μουσολίνι και την κομπανία του από τα ποδάρια, ο Αδόλφος πέθανε σαν το σκυλί, η οικογένεια Γκέμπελς αυτοκτόνησε μέχρι και τα βρέφη, ο Παπαδόπουλος, ο Ιωαννίδης και ο Ντερτιλής ψοφήσαν σαν τα σκυλιά στη φυλακή και τα εδώ φασιστοειδή τύπου μάικ ή χρηστος, δε συνετίστηκαν. Και ακόμα διαβάζουμε για τα θετικά της τιμωρίας ως συνετισμό;
-
Αυτό το είδος χώρας θα ήθελες να δεις στην Ελλάδα mikegr? το Μουσουλμανικό μοντέλο με τους απαγχονιχμούς, λιθοβολισμούς κλπ;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εδω κρεμάσανε το Μουσολίνι και την κομπανία του από τα ποδάρια, ο Αδόλφος πέθανε σαν το σκυλί, η οικογένεια Γκέμπελς αυτοκτόνησε μέχρι και τα βρέφη, ο Παπαδόπουλος, ο Ιωαννίδης και ο Ντερτιλής ψοφήσαν σαν τα σκυλιά στη φυλακή και τα εδώ φασιστοειδή τύπου μάικ ή χρηστος, δε συνετίστηκαν. Και ακόμα διαβάζουμε για τα θετικά της τιμωρίας ως συνετισμό;Που να δεις ποσοι πρακτορες της ΕΣΣΔ εκτελεστηκαν εδω... και συνεχιζεις και μιλας ακομα.
-
Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ εκτελέσεων κάποιων πολιτών λόγω ιδεολογίας και ΟΛΩΝ των ηγετών της ιδεολογίας που υπερασπίζεσαι είσαι αξιοθρήνητος.
-
Ο χρήστης AΠΡΙΛΙΑΝΟΣ έγραψε:
οσο για τον συριζα ακομα κ κκε επετρεψε μου να εχω τις αποψεις μου.(οχι ομως οτι διαφωνω σε οτι προειπες)κ θελω πραγματικα να κυβερνησει(οταν θα ειναι ετοιμοι).
τα θεωρω μορφωματαΝτάξει, για τον ΣΥΡΙΖΑ να το δεχθώ. Μόρφωμα όμως το παλιότερο κόμμα της Ελλάδας και αυτό που έχει την πιο ισχυρή θεωρητική βάση; Μιλάμε για κόμμα που βασίζεται σε κοινωνιολογικές και οικονομικές θεωρίες επιπεδου μεταδιδακτορικού!!! Μπορείς να διαφωνείς όσο θέλεις με την ιδεολογία, αλλά το ΚΚΕ είναι το πιο ψαγμένο κόμμα με διαφορά.
χαχαχα,πλακα κανεις ετσι?πολυ καλο!!!
Ναι ρε Υποβρύχιε... με έπιασαν οι αστεϊσμοί μου...
δηλ στεριανε αληθεια υποστηριζεις αυτα που εγραψες?
εχω καποιους γνωστους εν ζωη που συγγενεις κ οικογενειακος κυκλος σφαγιαστηκαν απο κομμουνιστες συμμοριτες.
θα μου επιτρεψεις να μεταφερω τις αποψεις σου περι κομμουνισμου κ μεταδιδακτορικου κοκ σε αυτους οκ?
για να γελαει ολο το αεροπλανο της ραιανειρ οτι υπαρχουν ανθρωποι στην ελλαδα που πιστευουν σε τετοιες παλαβομαρες.send from my KTM sm 990r
καλα τους κανανε,φασιστες ητανε.
-
Ο χρήστης AΠΡΙΛΙΑΝΟΣ έγραψε:
εχω καποιους γνωστους εν ζωη που συγγενεις κ οικογενειακος κυκλος σφαγιαστηκαν απο κομμουνιστες συμμοριτες.
θα μου επιτρεψεις να μεταφερω τις αποψεις σου περι κομμουνισμου κ μεταδιδακτορικου κοκ σε αυτους οκ?
για να γελαει ολο το αεροπλανο της ραιανειρ οτι υπαρχουν ανθρωποι στην ελλαδα που πιστευουν σε τετοιες παλαβομαρες.send from my KTM sm 990r
Ακριβώς το ίδιο επιχείρημα έχω να σου αντιτάξω κι εγώ αλλά από την άλλη πλευρά για τους διωγμούς στον εμφύλιο αλλά και στην 7ετία.
-
Αυτό το είδος χώρας θα ήθελες να δεις στην Ελλάδα mikegr? το Μουσουλμανικό μοντέλο με τους απαγχονιχμούς, λιθοβολισμούς κλπ;Εγω δεν ειμαι ουτε λαθραιος, ουτε εμπορας, ουτε κλεφτης κλπ. Δεν εχω να φοβηθω τιποτα.
-
Πολλούς και βαρείς χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν και σε αυτό το τόπικ. Σε λίγο καιρό θα γράφουν 2-3 από τη μία πλευρά, 2-3 από την άλλη, θα βρίζουν τις μάνες τους από τα πληκτρολόγια και μετά θα βγάινουν για τον καθημερινό τους αγώνα, για την επιβίωση.
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Αυτό το είδος χώρας θα ήθελες να δεις στην Ελλάδα mikegr? το Μουσουλμανικό μοντέλο με τους απαγχονιχμούς, λιθοβολισμούς κλπ;
Εγω δεν ειμαι ουτε λαθραιος, ουτε εμπορας, ουτε κλεφτης κλπ. Δεν εχω να φοβηθω τιποτα.
Δεν σε ρώτησα τι είσαι (και δεν με ενδιαφέρει). Σε ρώτησα αν θέλεις στην Ελλάδα το μουσουλμανικό μοντέλο των δημόσιων απαγχονισμών και λιθοβολισμών.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
οσο για τον συριζα ακομα κ κκε επετρεψε μου να εχω τις αποψεις μου.(οχι ομως οτι διαφωνω σε οτι προειπες)κ θελω πραγματικα να κυβερνησει(οταν θα ειναι ετοιμοι).
τα θεωρω μορφωματαΝτάξει, για τον ΣΥΡΙΖΑ να το δεχθώ. Μόρφωμα όμως το παλιότερο κόμμα της Ελλάδας και αυτό που έχει την πιο ισχυρή θεωρητική βάση; Μιλάμε για κόμμα που βασίζεται σε κοινωνιολογικές και οικονομικές θεωρίες επιπεδου μεταδιδακτορικού!!! Μπορείς να διαφωνείς όσο θέλεις με την ιδεολογία, αλλά το ΚΚΕ είναι το πιο ψαγμένο κόμμα με διαφορά.
χαχαχα,πλακα κανεις ετσι?πολυ καλο!!!
Ναι ρε Υποβρύχιε... με έπιασαν οι αστεϊσμοί μου...
καλα τους κανανε,φασιστες ητανε.
Άνετα παιζει να εισαι περιπου 12 χρονων. Μιλαμε για τρολαρισμα/τρομπάρισμα επιπεδου 4chan. Συγχαρητηρια, εισαι
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ εκτελέσεων κάποιων πολιτών λόγω ιδεολογίας και ΟΛΩΝ των ηγετών της ιδεολογίας που υπερασπίζεσαι είσαι αξιοθρήνητος.Τα ορια ιδεολογιας/εντεταλμένης υπηρεσιας απο το ΚΚΣΕ ειναι λιγο δυσδιακριτα σε αυτες τις περιπτωσεις. Δε μιλαμε για απλους πολιτες που κανανε απεργιες.
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Εγω δεν ειμαι ουτε λαθραιος, ουτε εμπορας, ουτε κλεφτης κλπ. Δεν εχω να φοβηθω τιποτα.
Το προβλημα mike ειναι οτι ΔΕ δουλευει αυτη η λυση. Σιγουρα εσυ δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα, ομως ουτε οι εμποροι φοβουνται ή αν θες, το κινητρο κερδους ειναι πιο ισχυρο απο το φοβο της εκτελεσης. Την ωρα που θα κρεμιεται στο Συνταγμα ο Χ εμπορος και το πληθος θα αλαλάζει, 5 στενα παραπερα ο Ψ θα συνεχισει να πουλαει ναρκωτικα.
-
Αυτό το είδος χώρας θα ήθελες να δεις στην Ελλάδα mikegr? το Μουσουλμανικό μοντέλο με τους απαγχονιχμούς, λιθοβολισμούς κλπ;Ρε Χρηστο σορρυ κιολας. Αλλα εχεις ενα σκαλωμα να το τραβας απο τα ποδαρια και να το ξεχυλωνεις.... Ειδικα με το μουσουλμανικο μοντελο. Και μετα λες τους αλλους ρατσιστες.... Anyway...
Και εστω οτι σου απανταει ναι, ο αλλος (mike) και σε ρωταει πισω.....Ποιο είδος χώρας θα ήθελες να δεις στην Ελλάδα Χρηστο Λαππα? Αυτο το μοντελο που επικρατει τωρα και ειναι μπατε σκυλοι αλλεστε και αλλεστικα μην δωσετε? Που τους ΑΝ τους πιασουν τους αφηνουν ελευθερους με αδεια και αυτοι εξαφανιζοντε και συνεχιζουν ανεχλοιτοι την δραση τους? Το μοντελο που δεν τηρουντε οι ηδη υπαρχουσες ποινες και παει αναλογα με τον ποιον μεγαλοδικηγορο θα εχει ο χψω εμπορας και αμα καταδικαστει στην φυλακη θα κανει ζωαρα? Αληθεια θα συνετιστει κανενας ετσι?
Θα ειχε αδικο? Τι θα του απαντουσες?
Και σου λεω εγω σαν απαντηση. Αν εφαρμοστει ο ηδη υπαρχον νομος στην Ελλαδα, και οι ποινες που υπαρχουν ή γινουν σκληροτερες να δεις πως θα σφιξουν οι κολοι.... Και ναι. Τα εμιρατα και το Καταρ ειναι τα ασφαλεστερα. Εμενα αυτη η ασφαλεια με εφερε εδω κατω πολυ πριν την κριση ακομα και οταν στην Ελλαδα ολοι αρμεγανε τις παχιες αγελαδες. Δεν λεω οτι δεν γινεται εδω κατω τιποτα απολυτος αλλα το ποσοστο ειναι πααααρα πολυ μικρο.... Και φυσικα οποιος τον πιασουν τον ηπιε... Δεν τρωει ουτε περισσοτερο ουτε λιγοτερο παρα μονο ΟΤΙ αρμοζει απο την νομοθεσια..... Να σου δοσω το πιο απλο παραδειγμα.... Πινεις και οδηγεις. Εδω το οριο ειναι 0. Ουτε μια σταγονα. Αν σε πιασουν (ακομα και νορμαλ να εισαι) αν βρουνε εστω και το παραμικρο πας φυλακη το λιγοτερο μια εβδομαδα... Και ξερεις.... Οσο χλιδα μπορει να ειναι εξω τοσο χειροτερα ειναι μεσα.... Ε στην αρχη καποιοι expats ειχανε γραψει την νομοθεσια στα @@ τους. Μολις μερικοι την φαγανε.... Ξαφνικα ολοι με ταξι ή εχουν designated driver. Φαντασου λοιπον τι γινεται αμα κλεψεις ή αμα σκοτωσεις.....
Για πες μου εσυ. Τι ποινη θα ζητουσες αν σου βιαζανε την κοπελα σου ή σου σκοτωνε καποιος καποιο συγγενικο προσωπο....?
Ειτε ελληνας ειτε αλλοδαπος. Δεν διαχωριζεται η εθνικοτητα σε εναν εγκληματια... Ο εγκληματιας ειναι εγκληματιας. -
Δεν σε ρώτησα τι είσαι (και δεν με ενδιαφέρει). Σε ρώτησα αν θέλεις στην Ελλάδα το μουσουλμανικό μοντέλο των δημόσιων απαγχονισμών και λιθοβολισμών.
Νομιζω οτι απαντησα.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]