-
Σε λίγο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στο Kontra Channel
-
ποιο κουμπι παταω για να το γραψω απο τη τηλεοραση στα παπαρια μου?
-
Μολις ξεκινησε .
Μην το χασετε. -
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ποιο κουμπι παταω για να το γραψω απο τη τηλεοραση στα παπαρια μου?Το Bell.
Εξ ου και το 'Στα καμπανέλια μου'.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ποιο κουμπι παταω για να το γραψω απο τη τηλεοραση στα παπαρια μου?Τουλαχιστον θα ακουγες τις απαντησεις για ορισμενα γεγονοτα,που δεν θα ακουσεις στα καναλια και στο ραδιοφωνο.
Μαλλον εσυ εισαι το κουμπι της συγκυβερνησης.
Ανθρωπακι. -
Κοινό χαρακτηριστικό των οπαδών των ναζιστικών κομμάτων: Η μεσσιανική λατρεία για τον 'αρχηγό'
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Κοινό χαρακτηριστικό των οπαδών των ναζιστικών κομμάτων: Η μεσσιανική λατρεία για τον 'αρχηγό'να 'τανε μοναχα αυτοι...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Κοινό χαρακτηριστικό των οπαδών των ναζιστικών κομμάτων: Η μεσσιανική λατρεία για τον 'αρχηγό' -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Τουλαχιστον θα ακουγες τις απαντησεις για ορισμενα γεγονοτα,που δεν θα ακουσεις στα καναλια και στο ραδιοφωνο.
Ανθρωπακι. -
σε περιπτωση που απορησατε για το κο-κο-κο μερικων κομματων περι του αντιρατσιστικου νομου ή την μη στηριξη του Καμινη που εφαρμοσε το νομο στη περιπτωση της ΧΑ...
Με αφορμή τον αντιρατσιστικό νόμο
Για απόπειρα ποινικοποίησης του κομμουνισμού προειδοποιεί το ΚΚΕ«Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, που έχει δει το φως της δημοσιότητας, δεν είναι ούτε αθώο ούτε έχει πραγματικό στόχο την αντιμετώπιση του ρατσισμού, του ναζισμού και της Χρυσής Αυγής» τονίζει το ΚΚΕ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, το νομοσχέδιο «αποτελεί προπομπό για επικίνδυνες διατάξεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενάντια στους λαϊκούς αγώνες, τη δράση ριζοσπαστικών οργανώσεων και των κομμουνιστών. Δεν είναι τυχαίο ότι στη βάση αντίστοιχων νόμων και του ανιστόρητου κατασκευάσματος για την εξίσωση φασισμού-κομμουνισμού, που έχει γίνει επίσημη ιδεολογία της ΕΕ, ποινικοποιείται η δράση Κομμουνιστικών Κομμάτων σε αρκετές χώρες της ΕΕ, την ίδια στιγμή που φασιστικά κόμματα και ομάδες δρουν ανενόχλητα, συμμετέχουν ακόμη και σε κυβερνήσεις».
Το ΚΚΕ παρατηρεί ότι «το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, όπως ρητά αναφέρεται, ενσωματώνει απόφαση-πλαίσιο της ΕΕ στην οποία γίνεται λόγος για επικείμενες πρωτοβουλίες ποινικοποίησης της λαϊκής πάλης».
«Στηρίζεται και ενσωματώνει αποφάσεις και νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης που, με πρόσχημα την αντιμετώπιση του ρατσισμού, στοχοποιούν και βάζουν περιορισμούς στην πολιτική δράση κομμάτων και κινημάτων που αντιπαλεύουν το σύστημα της εκμετάλλευσης και την ΕΕ» αναφέρει.
«Ο λαός με τη δική του πάλη μπορεί να απομονώσει και να αχρηστεύσει τη δράση της Χρυσής Αυγής και των άλλων φορέων του ρατσισμού και όχι το σύστημα που τους γεννά, τους θρέφει και τους αξιοποιεί για να βάλει στο στόχαστρο τη λαϊκή πάλη και να χτυπήσει τα εργατικά – λαϊκά δικαιώματα», καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231247474ναταλεμεαυτα.
-
Μεταφραση 'μη μιλατε πολυ για να μη κλεισουν και το δικο μας μαγαζι'???
-
Τουλαχιστον θα ακουγες τις απαντησεις για ορισμενα γεγονοτα,που δεν θα ακουσεις στα καναλια και στο ραδιοφωνο.
Ανθρωπακι.ναι ειμαι ανθρωπακι.
1.57 στο υψος
δεν ηξερα οτι βλεποντας μιχαλοβλακο ψηλωνεις. -
Δεν ξέρω αν ψηλώνεις, αλλά αν κρίνουμε από τον έρωτα του ΧρήστουΣ8 για τον Αρχηγό, σίγουρα 'μακραίνεις'.
-
και φυσικα αυξανει και το iq
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
και φυσικα αυξανει και το iqdax μη λες και πολλα γιατι αν ηταν θεμα iq, μετα απο αυτο το σχολιο
οι νομοι αλλαζουν σε 10 λεπτα και κανουν τον νομιμο παρανομο και τον παρανομο νομιμο...
εισαι ετοιμος για λοχαγος στη ΧΑ
να μη πω αντισυνταγματαρχης. -
γιατι που διαφωνεις?
-
Ανθρωπακι.Εννοειται. Μονο απο αυτον ακους καποια πραγματα που οι αλλοι τα κρυβουν. Αν ειχε δικο της καναλι η ΧΑ θα ειχε 40%.
Ευτυχως που υπαρχει ο Σαμαρας και βοηθαει εστω και αθελα του την κατασταση -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Ανθρωπακι.Εννοειται. Μονο απο αυτον ακους καποια πραγματα που οι αλλοι τα κρυβουν. Αν ειχε δικο της καναλι η ΧΑ θα ειχε 40%.
Ευτυχως που υπαρχει ο Σαμαρας και βοηθαει εστω και αθελα του την καταστασηΠοια είναι αυτά;
Γιατί τα κρύβουν οι άλλοι; -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Ευτυχως που υπαρχει ο Σαμαρας και βοηθαει εστω και αθελα του την καταστασηθα ειχε ενδιαφερον να μας ελεγε και τα πραγματα που 'κρυβει' η ΧΑ.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]