-
αδικια ομως οι χαζο-γκομενες ολο κατι τετοιους κοιτανε...εμεις τα ομορφοπαλικαρα τπτ..
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Για τον Κατίδη, θυμάμαι σχόλια σε αθλητικά ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης, από ανθρώπους που τον ήξεραν ή είχαν σχέση μαζί του (ομάδες, δημοσιογράφοι κλπ), όχι τώρα, αλλά 2-3 χρόνια πριν. Τα ευμενέστερα εξ’ αυτών ήταν ότι είναι περίεργος και δεν πάει καλά και τα δυσμενέστερα ότι είναι «φελλός» και «βλαμμένος». Τίποτα δεν είναι τυχαίο…Την προηγούμενη αγωνιστική είχα πάει με το βάζελο και καθόμουν δίπλα σε κάτι παιδάκια από τις ακαδημίες. Εκεί λοιπόν πέρα από την αμπαλοσύνη του τα παιδιά τον έκραζαν για το πόσο κωλοπαίδι είναι και πόσο άσχημες σχέσεις έχει με τους συμπαίκτες του και ότι είναι καλοαναθρεμμένος των μανατζαραίων.
Αυτό βέβαια μας είναι παντελώς αδιάφορο καθώς στην προσωπική του ζωη μπορεί να πιστεύει και να κάνει ότι γουστάρει και μαγκιά του. Όταν θα φοράει όμως τη φανέλα της ΑΕΚ (και της κάθε ΑΕΚ) θα είναι κυρία και δεν θα κάνει πολιτική ή επίδειξη βλακείας ή ότι άλλο τελος πάντων ήταν αυτό που έκανε.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο μελαψός κύριος δίπλα του έχει πλάκα πως τον κοιτάει...
Το σούργελο πάντως τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό από την Εθνική Ομάδα!!!Σιγά την τιμωρία. Λες και θα έπαιζε ποτέ.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Χαιρέτησε κάποιος άγνωστος παπαρίδης, ναζιστικά και κάτι έτρεξε στα γύφτικα.
Με τι ασχολείται η ελληνική κοινωνία και τα απανταχού φόρουμ. Για γέλια και για κλάματα. Κατάντια.
Αλλά;; Με τι ασχολείται το φόρουμ ;;
Ε ναι, τί περίεργο στο τοπικό της ΧΑ να διαβάσεις για τον μαλάκα.
ο στορμ βέβαια θα ήθελε να κουβεντιάζουμε εδώ άλλα φλέγοντα θέματα όπως λέει κι ο μιραζ, πχ πατάκια, υποβραχιόνια και USB.Απο περιέργεια, μπορεί να μου πει κάποιος συμφορουμίτης πόσω χρονώ είναι αυτός ο στορμ?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Για τον Κατίδη, θυμάμαι σχόλια σε αθλητικά ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης, από ανθρώπους που τον ήξεραν ή είχαν σχέση μαζί του (ομάδες, δημοσιογράφοι κλπ), όχι τώρα, αλλά 2-3 χρόνια πριν. Τα ευμενέστερα εξ’ αυτών ήταν ότι είναι περίεργος και δεν πάει καλά και τα δυσμενέστερα ότι είναι «φελλός» και «βλαμμένος». Τίποτα δεν είναι τυχαίο…
Την προηγούμενη αγωνιστική είχα πάει με το βάζελο και καθόμουν δίπλα σε κάτι παιδάκια από τις ακαδημίες. Εκεί λοιπόν πέρα από την αμπαλοσύνη του τα παιδιά τον έκραζαν για το πόσο κωλοπαίδι είναι και πόσο άσχημες σχέσεις έχει με τους συμπαίκτες του και ότι είναι καλοαναθρεμμένος των μανατζαραίων.
Αυτό βέβαια μας είναι παντελώς αδιάφορο καθώς στην προσωπική του ζωη μπορεί να πιστεύει και να κάνει ότι γουστάρει και μαγκιά του. Όταν θα φοράει όμως τη φανέλα της ΑΕΚ (και της κάθε ΑΕΚ) θα είναι κυρία και δεν θα κάνει πολιτική ή επίδειξη βλακείας ή ότι άλλο τελος πάντων ήταν αυτό που έκανε.
στέφανε άκου θεωρία συνομωσίας που σκέφτηκα...
ο λίνεν είναι γνωστό οτι είναι κομμουνιστής...
ο κατίδης είναι γνωστό οτι είχε πρόβλημα με όλο τον κόσμο και ειδικά με τον λίνεν...
κάποιο πουλάκι του σφύριξε οτι αν χαιρέταγε έτσι (γιατί είναι πολύ πιθανό να μην έχει ιδέα τι πραγματικά σημαίνει ο στόκος) θα τσίτωνε τον λίνεν που ενίοτε τον αφήνει έξω...ο μλκς το έκανε...
-
Λες?
Το πιθανότερο είναι ότι είναι απλά ένα προκλητικό κωλοπαίδι που δεν μπορεί να προκαλέσει με τις επιδόσεις του στο γήπεδο και προκαλεί με οποιοδήποτε άλλο τρόπο (βάζει τους μανατζαραίους να γκρινιάζουν για να παίζει, κάνει 232 ανούσια τατουάζ, το παίζει ντίβα στους συμπαίκτες και το τιμ κτλ κτλ). Πιθανόν να έχει φάει πολύ καρπαζά στη ζωή του και θεώρησε ότι επειδή άρχισε να παίζει μπάλα έπιασε τον παπά απ' τα αρχίδια. Ας πρόσεχε...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
:lol: Λες?Το πιθανότερο είναι ότι είναι απλά ένα προκλητικό κωλοπαίδι που δεν μπορεί να προκαλέσει με τις επιδόσεις του στο γήπεδο και προκαλεί με οποιοδήποτε άλλο τρόπο (βάζει τους μανατζαραίους να γκρινιάζουν για να παίζει, κάνει 232 ανούσια τατουάζ, το παίζει ντίβα στους συμπαίκτες και το τιμ κτλ κτλ). Πιθανόν να έχει φάει πολύ καρπαζά στη ζωή του και θεώρησε ότι επειδή άρχισε να παίζει μπάλα έπιασε τον παπά απ' τα αρχίδια. Ας πρόσεχε...
Πιο πιθανό αυτό που λες εσύ, αλλά μου αρέσει η ίντριγκα...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ο στορμ βέβαια θα ήθελε να κουβεντιάζουμε εδώ άλλα φλέγοντα θέματα όπως λέει κι ο μιραζ, πχ πατάκια, υποβραχιόνια και USB.Απο περιέργεια, μπορεί να μου πει κάποιος συμφορουμίτης πόσω χρονώ είναι αυτός ο στορμ?
Εδω στις τελευταιες εκλογες,ενα μεγαλο κομματι του ελληνικου πληθυσμου,ψηφησε εναν ανωριμο πιτσιρικα για πρωθυπουργο και εναν ξιπασμενο γερο που χαιρετουσε ναζιστικα καπου περα απτα συνορα μας.
Τα συγχαρητηρια μου στον φοιτητοκοσμο.
Τα χαιρετισματα μου και στην Δουρου,κερασμενα απτον Ηλια τον ναζιστοφασιστα.Βεβαια δεν πιασατε τα γραφομενα του Στορμ.
Και πως να πιασετε αλλωστε,οταν ζειτε εκτος χωρας. -
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Εδω στις τελευταιες εκλογες,ενα μεγαλο κομματι του ελληνικου πληθυσμου,ψηφησε εναν ανωριμο πιτσιρικα για πρωθυπουργο και εναν ξιπασμενο γερο που χαιρετουσε ναζιστικα καπου περα απτα συνορα μας.
Τα χαιρετισματα μου και στην Δουρου,κερασμενα απτον Ηλια τον ναζιστοφασιστα.Βεβαια δεν πιασατε τα γραφομενα του Στορμ.
Και πως να πιασετε αλλωστε,οταν ζειτε εκτος χωρας.Καλά ναί εκτός χώρας ζούμε, εφορία πληρώνουμε, αποδείξεις κόβουμε δεν έχουμε την δικιά σου σοφιά. Μάλλον επειδή δεν διαβάζουμε λατίνους φιλόσοφους.
-
Και πως να πιασετε αλλωστε,οταν ζειτε εκτος χωρας.εγώ που ζώ στην ίδια χώρα ομολογώ οτι δεν κατάλαβα το νόημα του πόστ του και την ιεράρχηση των αξιών του
-
Νομίζω έχετε χάσει την ουσία του θέματος η οποία δεν είναι άλλη από το ότι και για αυτό
ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ Ο ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΣ -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και πως να πιασετε αλλωστε,οταν ζειτε εκτος χωρας.Καλά ναί εκτός χώρας ζούμε, εφορία πληρώνουμε, αποδείξεις κόβουμε δεν έχουμε την δικιά σου σοφιά. Μάλλον επειδή δεν την πίνουμε όπως οι λατίνοι φιλόσοφοι.
εντιτ
-
http://news.in.gr/world/article/?aid=1231240082
Η αντι ευρωπαϊκη εξαρση παντως συνεχως αυξανεται και μαλιστα σε χωρες οπου υπαρχουν ακομα αυξησεις μισθων οπως Γερμανια, Αγγλια.
Εμεις εδω με τους μισθους να κατεβαινουν στα μισα και πιο κατω ισως, ψηφιζουμε Σαμαρα και περιμενουμε αναπτυξη -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Χεσμεντέν ο δικός σου.
ο κλασσικός ελλ θεός που μπαίνει στην κάμερα και χώνει γαμοσταυρίδια....
-
Αφού δεν έφαγε και καμιά ψιλή απο τους Original on camera μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και πως να πιασετε αλλωστε,οταν ζειτε εκτος χωρας.Καλά ναί εκτός χώρας ζούμε, εφορία πληρώνουμε, αποδείξεις κόβουμε δεν έχουμε την δικιά σου σοφιά. Μάλλον επειδή δεν διαβάζουμε λατίνους φιλόσοφους.
Καλα ενταξει.
Εγραψε ο ανθρωπος τα αυτονοητα,οτι η κοινωνια αιμοραγει και οτι καποιοι ασχολουνται με ανοησιες οπως ο χαιρετισμος του πιτσιρικα και βγηκε ο αλλος ο εξυπνος ο Ντριφτερ να αφησει υπονοουμενα .
Ποιος, ο Ντριφτερ.
Που η διαγωγη του στο φορουμ απεναντι σε αρκετα μελη,ακομα και σε μενα, ειναι αθλια.Τουλαχιστον σεβαστητε και εμας εδω ,που δεν εχουμε εγκαταληψει την πατριδα μας αλλα τρωμε το αγγουρι .
Το πως και το γιατι,ειναι δικα σας.
Εσεις αναλυετε μια πραγματικοτητα.
Εμεις την βιωνουμε. -
Δεν είμαστε Τρύφωνες εμείς να έχουμε αποκόψει κάθε σχέση με την Ελλάδα. Το αγγούρι όλοι το τρώμε.
-
Καλε μου ιταλακια, το εκαψες όλα τα λάδια κοψε δεξιά, θα το κολλησεις...
-
Καλα ενταξει.
Εγραψε ο ανθρωπος τα αυτονοητα,οτι η κοινωνια αιμοραγει και οτι καποιοι ασχολουνται με ανοησιες οπως ο χαιρετισμος του πιτσιρικα και βγηκε ο αλλος ο εξυπνος ο Ντριφτερ να αφησει υπονοουμενα .
Ποιος, ο Ντριφτερ.
Που η διαγωγη του στο φορουμ απεναντι σε αρκετα μελη,ακομα και σε μενα, ειναι αθλια.Τουλαχιστον σεβαστητε και εμας εδω ,που δεν εχουμε εγκαταληψει την πατριδα μας αλλα τρωμε το αγγουρι .
Το πως και το γιατι,ειναι δικα σας.
Εσεις αναλυετε μια πραγματικοτητα.
Εμεις την βιωνουμε.Άσε μας ρε Ιταλάκια που θα μας κάνεις και κήρυγμα για διαφωγή στο φόρουμ και για πατριδογνωσία.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]