-
Αυτός ο μαλάκας ο Italakias είναι πάλι;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Αυτός ο μ@λ@κ@ς ο Italakias είναι πάλι;Είπαμε (ΠΟΛΛΕΣ φορές) όχι! Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να επανερχόμαστε στο ίδιο θέμα.
-
ρε συ φιλε ερνανι πλακα μας κανεις ?? 4 υπαλληλους ( ναι η\ηταν τοσοι πολλοι...) διορισε η χρυση αυγη και παρολαυτα δεν μιλησε για την τροπολογια που εφερε ο στουρναρας
-
Σήμερα συμπληρώνονται 74 χρόνια από την Νύχτα των Κρυστάλλων και 23 χρόνια από την πτώση του Τείχους του Αίσχους. Στην πατρίδα μας τα γιορτάζουμε ψηφίζοντας τους σύγχρονους πολιτικούς εκφραστές και των δύο απάνθρωπων ολοκληρωτισμών.
από το facebook
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σήμερα συμπληρώνονται 74 χρόνια από την Νύχτα των Κρυστάλλων και 23 χρόνια από την πτώση του Τείχους του Αίσχους. Στην πατρίδα μας τα γιορτάζουμε ψηφίζοντας τους σύγχρονους πολιτικούς εκφραστές και των δύο απάνθρωπων ολοκληρωτισμών.
από το facebook
viewtopic.php?f=13&t=40951&start=5760#p2546835
(http://tvxs.gr/webtv/ntokimanter/i-elliniki-nykta-ton-krystallon)@vargas
Παίζει ρόλο αν είναι 4, 44 ή 444; -
Το επαναφέρω, αφού απάντηση δεν πήραμε
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Αληθεια θα ηθελα να μαθω τι ψηφησατε ,αλλιως σωπαστε.
Το χω κρύψει εγώ ποτέ;
Το θετικό που νομίζω οτι προσφέρουν είναι το στοιχείο του εθνικισμού που έλλειπε αρκετά χρόνια απ' την χώρα και έγινε η π@@τ@ν@ όλων...
Εθνικιστές οι τιμητές του ναζισμού που αιματοκύλισε την Ελλάδα;
Χοχοχο.Όσο πατριώτες είναι οι κομμουνιστές που με μεγάλη χαρά ξεκίνησαν τον εμφύλιο για να επικρατήσει δικό τους καθεστώς, άλλο τόσο πατριώτες είναι και τα χρυσαύγουλα.
Αν ο εθνικισμός και η αγάπη για την πατρίδα μετριέται για σένα με μπλουζάκια με τη γαλανόλευκη κάνεις λάθος.
Αφού δεν γίνεται με το καλό, ας γίνει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο...
Προφανώς δεν έχεις υπόψη σου ότι αυτός ο οποιοσδήποτε τρόπος μπορεί να πάρει και σένα παραμάζωμα;
Σου έχουν δώσει την εντύπωση ότι έχουν συναίσθηση του τι κάνουν;Ανυπεράσπιστοι που ρώτησες είναι κάτι πάκια 40 κιλά μαζί με το κινητό που τους σαπίζουν στο ξύλο 10 λεβεντόπαιδα μαζί.
Με τους αραπάδες που πουλάνε ναρκωτικά και κουβαλάνε χατζάρια δεν τους έχω δει να τα βάζουν ΠΟΤΕ...
ΥΓ: Πριν προλάβεις να γράψεις κάτι άστοχο σε ενημερώνω ότι είμαι από τους χρήστες του φόρουμ που έχουν γράψει κάτι εκατοντάδες ποστ για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.
Καλά τα πήγες κι εσύ στις εκλογές...
Ούτε η ίδια του η οικογένεια δεν τον εκτιμάει και σέβεται...
**
Τιμητής του ναζισμού ήταν και ο Καποδίστριας που χαιρετούσε 'ναζιστικά' ?
**
Για τα μπλουζάκια δεν το σχολιάζω...Τα ίδια πάκια που ξεκοιλιάζουν βιάζουν, ληστεύουν... ? Ναι, τερμα ανυπεράσπιστοι...
Αυτό από πού προκύπτει;;;
-
Να διέπεται η εκπαίδευση από το τρίπτυχο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» ζητεί η Χρυσή Αυγή
*Σε συζήτηση που ξεκίνησε στη Βουλή, μετά από ερώτηση της Χρυσής Αυγής περί καταγγελιών «μαθητών, αλλά και γονέων για ανθελληνική προπαγάνδα των καθηγητών ειδικά σε ευαίσθητες περιοχές, όπως είναι η Θράκη», ο βουλευτής της Αντώνης Γρέγος έφτασε να ζητήσει από τον υφυπουργό Παιδείας Θεόδωρο Παπαθεοδώρου «τόνωση του εθνικού φρονήματος στα σχολεία». Όπως είπε ο βουλευτής του κόμματος «στη Θράκη, που απειλείται άμεσα και έμμεσα από την τουρκική προπαγάνδα, να μεριμνήσετε και να συστήσετε στους διευθυντές των σχολείων τα καθήκοντά τους».
...........
*
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231221290 -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να διέπεται η εκπαίδευση από το τρίπτυχο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» ζητεί η Χρυσή Αυγή
*Σε συζήτηση που ξεκίνησε στη Βουλή, μετά από ερώτηση της Χρυσής Αυγής περί καταγγελιών «μαθητών, αλλά και γονέων για ανθελληνική προπαγάνδα των καθηγητών ειδικά σε ευαίσθητες περιοχές, όπως είναι η Θράκη», ο βουλευτής της Αντώνης Γρέγος έφτασε να ζητήσει από τον υφυπουργό Παιδείας Θεόδωρο Παπαθεοδώρου «τόνωση του εθνικού φρονήματος στα σχολεία». Όπως είπε ο βουλευτής του κόμματος «στη Θράκη, που απειλείται άμεσα και έμμεσα από την τουρκική προπαγάνδα, να μεριμνήσετε και να συστήσετε στους διευθυντές των σχολείων τα καθήκοντά τους».
...........
*
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231221290Ξέρασμα.
-
Επόμενη πρόταση η επαναφορά της σχολικής ποδιάς και το κούρεμα με την ψιλή.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...........
*
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231221290 -
μέχρι την δεκαετία του '80 τα 3/4 των φαγάδικων στις ΗΠΑ κατέχονταν ή δουλεύονταν από ελληνες...
οκ μερικοί ήταν τέζα γραφικοί με τσολιαδάκια κίονες κλπ κλαμπανιές αλλά δεν παύει να είχαν αρχίσει να ανεβαίνουν...
μέχρι να φτάσουν εκεί ξέρουν οι θιασώστες των σσ σε τι κατασταση ήταν ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μέχρι την δεκαετία του '80 τα 3/4 των φαγάδικων στις ΗΠΑ κατέχονταν ή δουλεύονταν από ελληνες..link?
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Επόμενη πρόταση η επαναφορά της σχολικής ποδιάς και το κούρεμα με την ψιλή.ε ασφαλως.κ με θεσεις για 3 στυλο.
τοτε οι ηλικιωμενοι μας δινανε κουλουρια στο διαλλειμα.
τωρα βλεπουν χαιτη-τατου-μαστουρια κ αλλαζουν στρατηγικη βολτας.
ουτε καν ξεραμε τοτε που πεφτει το μπαγκλαντες.κ τωρα τα παιδια μας τους εχουν συμμαθητες.
δεν το λεω απο κακια-παιδια ειναι κ αυτα.απλα εχουν κ ενα σουγια στην τσαντα πισινη. -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
μέχρι την δεκαετία του '80 τα 3/4 των φαγάδικων στις ΗΠΑ κατέχονταν ή δουλεύονταν από ελληνες..
link?
Λινκ δεν έχω ...
Απο μαρτυρίες ιδιοκτητών και υπαλλήλων σε εστιατόρια και σνακ μπαρ στο μανχαταμ μόλις τους ανέφερα ότι Είμαι έλληνας ...Και μάλιστα οι περισσότεροι δεν ήταν μεν έλληνες ...
Μάλιστα ένας μου είχε πει ότι είναι τιμη να έχεις μάθει την δουλειά απο έλληνα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μέχρι την δεκαετία του '80 τα 3/4 των φαγάδικων στις ΗΠΑ κατέχονταν ή δουλεύονταν από ελληνες..
link?
Λινκ δεν έχω ...
Απο μαρτυρίες ιδιοκτητών και υπαλλήλων σε εστιατόρια και σνακ μπαρ στο μανχαταμ μόλις τους ανέφερα ότι Είμαι έλληνας ...Και μάλιστα οι περισσότεροι δεν ήταν μεν έλληνες ...
Μάλιστα ένας μου είχε πει ότι είναι τιμη να έχεις μάθει την δουλειά απο έλληνα
α
-
Απριλιανέ , όλα αυτά που αναφέρεις ως αρνητικά (και που φυσικά δεν εξαλείφονται απλά και μόνο με την επιβολή του τρίπτυχου Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια) προυπήρχαν του φαινομένου της έξαρσης της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας από την πλευρά των μεταναστών.
Υπάρχει και η άλλη οπτική , αυτοί που ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση , υπήρξαν μαθητές και γυμνασιόπαιδες κατά την περίοδο που εφαρμόζονταν το τρίπτυχο.Τα βλέπουμε τα χαίρια τους. -
Ο χρήστης AΠΡΙΛΙΑΝΟΣ έγραψε:
Επόμενη πρόταση η επαναφορά της σχολικής ποδιάς και το κούρεμα με την ψιλή.
ε ασφαλως.κ με θεσεις για 3 στυλο.
τοτε οι ηλικιωμενοι μας δινανε κουλουρια στο διαλλειμα.
τωρα βλεπουν χαιτη-τατου-μαστουρια κ αλλαζουν στρατηγικη βολτας.
ουτε καν ξεραμε τοτε που πεφτει το μπαγκλαντες.κ τωρα τα παιδια μας τους εχουν συμμαθητες.
δεν το λεω απο κακια-παιδια ειναι κ αυτα.απλα εχουν κ ενα σουγια στην τσαντα πισινη.Μακάρι όταν πήγαινα σχολείο να μας άφηναν να κάνουμε τατουάζ, μακρύ μαλλί (ΟΚ αυτό επιτρεπόταν), σκουλαρίκια και λοιπά. Ίσως πολλοί απ τη γενιά μου να μην κουβαλούσαν συμπλέγματα μετά και να είχαν βρει το δικό τους τρόπο έκφρασης...
Και φυσικά μακάρι να είχα συμμαθητές από μπαγκλαντές, πακιστάν και νιγηρία. Δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα πιο υγιές για την κοινωνία από ένα σχολείο-μωσαϊκό.
-
Εγώ πάλι λυπάμαι τα μπαγκλαντεσιανάκια που αναγκάζονται να υποστούν το μπουρδέλο του ελληνικού δημοσίου.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ πάλι λυπάμαι τα μπαγκλαντεσιανάκια που αναγκάζονται να υποστούν το μπουρδέλο του ελληνικού δημοσίου.Εγώ πάλι τα λυπάμαι που αναγκάζονται να έχουν νεοελλημπαν συμμαθητές.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ πάλι λυπάμαι τα μπαγκλαντεσιανάκια που αναγκάζονται να υποστούν το μπουρδέλο του ελληνικού δημοσίου.Η πλάκα ήταν όταν ήρθε στην τάξη μας ο πρώτος Βορειοηπειρώτης μαθητής. Τον έκραζαν κάποια Αλβανό και του πετούσανε 50δραχμα να δουν αν θα τα πιάσει...
Στην πρώτη μέρα ορθογραφίας, ο Κλεάνθης έγραψε με καλλιγραφία, γιατί έτσι είχε μάθει στο σχολείο του. Στα ελληνικά φυσικά. Μερικά ελληνόπουλα μετά βίας έγραφαν πάνω στη γραμμή
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]