Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]
    • 1
    • 2
    • 81
    • 82
    • 83
    • 84
    • 85
    • 728
    • 729
    • 83 / 729
    Αντίλογος
    235
    14577
    191091
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      christos-lappas last edited by

Η χώρα δεν καταστράφηκε από τα κόμματα. Καταστράφηκε από τους πολίτες της.

Αυτοί ανεβοκατέβασαν κυβερνήσεις ανάλογα με το ποιος υποσχόταν τα περισσότερα, αυτοί καθόρισαν σε πολύ μεγάλο ποσοστό τις πολιτικές που μπορούσαν να εφαρμοστούν. Όταν το κατανοήσουμε αυτό, θα μπορέσουμε να βγούμε από το τέλμα.

Μικρό παράδειγμα για να καταλάβεις τι λέω. Βγαίνει η Διαμαντοπούλου και κάνει τον νόμο για τα ΑΕΙ. Διαδηλώσεις, ξύλο, καταλήψεις, πορείες συμπαράστασης προς τους καταληψίες, άρνηση των πρυτανικών αρχών να τηρήσουν τον νόμο. Πανικόβλητη η επόμενη κυβέρνηση υποχωρεί. Ποιος φταίει που δεν εφαρμόστηκε;

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • M
        mad-max-13 last edited by

• S
          spiros last edited by

Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:

Αυτοί ανεβοκατέβασαν κυβερνήσεις ανάλογα με το ποιος υποσχόταν τα περισσότερα, αυτοί καθόρισαν σε πολύ μεγάλο ποσοστό τις πολιτικές που μπορούσαν να εφαρμοστούν. Όταν το κατανοήσουμε αυτό, θα μπορέσουμε να βγούμε από το τέλμα.

Μικρό παράδειγμα για να καταλάβεις τι λέω. Βγαίνει η Διαμαντοπούλου και κάνει τον νόμο για τα ΑΕΙ. Διαδηλώσεις, ξύλο, καταλήψεις, πορείες συμπαράστασης προς τους καταληψίες, άρνηση των πρυτανικών αρχών να τηρήσουν τον νόμο. Πανικόβλητη η επόμενη κυβέρνηση υποχωρεί. Ποιος φταίει που δεν εφαρμόστηκε;

εχω πει απο τι καταστραφηκε: απο πολιτες απατεωνες που ψηφιζαν απατεωνες πολιτικους.

αρα δεν πειραζει που ψηφιζες απατεωνες, καλη δικαιολογια δεν λεω

• T
            trident1971 last edited by

Ακριβώς...
            Ας μη κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας... Εμείς το προξενήσαμε και το διαιωνίζουμε.

Οι διαθέσεις / νοοτροπία κλπ των κατοικούντων στην Ελλάδα έναντι του κράτους / χώρας / πολιτεύματος / συμπολιτών κλπ όλα συνοψίζονται σε μιά φράση, που χρησιμοποιείται ώς πρώτη απάντηση κάθε φορά που οποιοσδήποτε παρατηρεί κάτι που είναι παράνομο / ανήθικο / αντίθετό στο κοινό καλό: 'Γιατί, δικό μου (σου) είναι?'

• Βλέπεις τη γειτόνισσα να ρίχνει τα σαπουνόνερα στο δρόμο (συμβαίνει και στο 2012), και της λες οτι δν πρεπει να τα ρίχνει στο δρόμο. Απαντά 'γιατί δικός σου ειναι ο δρόμος?'
            • Βλέπεις το βλαμμενο να σκαλίζει στο παγκάκι την αγάπη του για την κόρη της γειτόνισσας, του λες να μη το χαλάει και σου απαντά 'γιατί, δικό σου ειναι το παγκάκι?'
            • Ο συζυγος της απέναντι παρκάρει πεζοδρόμιο καθε μερα με το με το φορτηγάκι και σιγά σιγά χαλάει το ρείθρο. Του το λες και εισπράττεις την προφανή απάντηση να μην επαναλαμβανόμαστε.
            • Ο φιλαράκος σου στο λύκειο αποφασίζει οτι ειναι cool να σπασει το κατω μισό της πόρτας των τουαλετών έτσι για αντίδραση, ή να παρει σπιτι του 5-6 βολικές αναδιπλούμενες καρέκλες. Γιατί όχι, δικά μου είναι?
            • Ο σπιτικός σκύλος του παραδίπλα, 2 φορες τη μερα αφηνεται ελευθερος, κανει τη βόλτα του, χέζει όπου νομίζει, και επιστρέφει. Κακό είναι? Αφού δεν είναι δικός μου ο δρόμος ή το πεζοδρόμιο ή η γούβα της νερατζιάς που φύτεψε ο δήμος.
            • Το πίσω σπίτι κλάβει ρευμα απο τη ΔΕΗ, όχι μως το δικό μου ρευμα,
            • Ο απο πάνω εισπράττει συνταξη για την πεθαμένη εδω και 5 χρόνια μάνα του, δεν παιρνει όμως τα δικά μου λεφτά,
            • Ο απο κάτω ειναι συνταξιούχος αντιστασιακός γεννηθεις το 1948, αλλα δεν παιρνει δικά μου λεφτά κλπ κλπ.

Να συνεχίσω με παραδείγματα? Νομίζω δεν χρειάζεται. Εχω τρελλή οικονομική στενότητα αλλά πραγματικά όποιος ΔΕΝ έχει ακούσει ποτέ τη φράση 'δικό μου (σου) είναι?', να μου στείλει PM, θα μπορέσω να του στείλω ένα ταψάκι γαλακτομπούρεκο, 7-8€ θα τα βρώ.

Το πρόβλημα ειναι οτι όλοι οι προαναφερόμενοι ή τα παιδιά τους ψηφίζουν, η ψήφος τους μετράει όσο και η δική μας (σας) και σιγά μην αλλάξουν νοοτροπία μεσα σε 1-2 χρόνια κρίσης. Θέλει παιδεία, θελει προσπάθεια, θέλει κόπο, θελει 3 γενιές. Το ευκολότερο είναι να τους πεί κάποιος 'αυτό που κάνατε/ξέρατε/συνηθίζατε μεχρι τώρα θα συνεχιστεί'. Αυτό δηλαδή που κάνουν όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα, πάντοτε. Λύση δεν παίζει, ούτε με επανάσταση, ούτε με εκολλαπτόμενα αυγά, ούτε με φίδια.

Συγγνώμη αν κούρασα.

• N
              nikos last edited by

Πες τα Χρηστάρα! Πες τα!!!

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Nikos @ YouTube

• S
                spiros last edited by

δεν διαφωνω πουθενα!
                εκει που διαφωνω ειναι οτι 'εμεις οι υποτιθεμενα σκεπτομενοι' πολιτες, εξακολουθουμε και ψηφιζουμε κομματα που ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ αυτη τη νοσηρη νοοτροπια!

και λεει ο ΧΛ οτι δεν εχει τυψεις γιαυτο!

• M

η νοσηρη νοοτροπια ειναι θεμα του λαου - πολιτων και οχι των πολιτικων ... πολιτικοι χωρις χιλιαδες ποντικια - λαμογια απο κατω τους δεν 8α εκαναν-μπορουσαν- να κανουν λαμογιες

υγιης λαος υγιες πολιτικο συστημα
                  σαπιος λαος σαπιο πολιτικο συστημα

χτες ειχαμε υπουργο που ανελαβε το πολιτικο κοστος... και ειδαμε ποσο ευκολα τα 1000 πουστρακια διαλυθηκαν...
                  οταν ομως οι συνδικαλιστες υποχρεωνουν τον αρχηγο της αστυνομιας να βαζει τα ΥΜΕΤ αντι για τα ΜΑΤ δεν σου φταιει ο πολιτικο αλλα το πουστρακι ο συνδικαλιστης σαν τον σκατοπουλο...

ας παψει πλεον ο στρουθοκαμιλισμος

• T

Ειναι απλό...
                    Τα κόμματα είναι ο καθρέφτης ων πολιτών που τα ψηφίζουν.
                    Αρα λοιπόν η γειτόνισσα με τα σαπουνονερα ειναι ΠΑΣΟΚ, μπήκε καθαριστρια στο ΙΚΑ με μεσον, ο αντρας της που χαλάει το πεζοδρόμιο είναι ΝΔ, είναι φορτηγατζής και απολαμβάνει κλειστό επαγγελμα, ο φιλαράκος μου που βουτηξε καρεκλες απο το σχολείο ειναι ΚΚΕ, και είναι Δ. Υπάλληλος, το αφεντικό του σκύλου ειναι ΣΥΡΙΖΑ και ειναι συνταξιούχος ΔΕΗ, ο ανάπηρος είναι ΧΑ και ειναι συνταξιούχος 'αντιστασιακος' κλπ. Τη γεμίσαμε τη βουλή. Τα παιδιά τους, αντίστοιχα, ότι βλέπουν κάνουν. Ποιός απο αυτούς θέλει να αλλαξει κάτι?

• C

Υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στο δεν κάνω αυτό που πρέπει να γίνει γιατί δεν συμφέρει την τσέπη μου και στο δεν κάνω αυτό που πρέπει να γίνει γιατί δεν με αφήνει ο λαός, δεν κάνω αυτό που πρέπει γιατί όσοι πραγματικά πιστεύουν ότι οι αλλαγές πρέπει να εφαρμοστούν δεν μου δείχνουν την υποστήριξη τους και το μόνο που βλέπω μπροστά μου είναι λυσσαλέες αντιδράσεις σε ότι πάω να κάνω.

Ασφαλώς η πολιτική ατολμία είναι τεράστιο μειονέκτημα, ειδικά όταν η χώρα χρειάζεται ηγέτες και όχι ακολούθους των επιταγών των μαζών. Αλλά είναι μια από τις ιδιομορφίες της δημοκρατίας αυτή. Δεν είναι εύκολο να βρεθεί η ισορροπία μεταξύ γενναίων αποφάσεων και λαϊκής βούλησης όταν η δεύτερη εκφράζεται μόνο μέσα από την αποδοκιμασία της σε απαραίτητες αλλαγές.

Η Margaret Thatcher (ξέρω ότι πολλοί θα βγάλουν καντήλες εδώ ) κατάφερε να τσακίσει τα συνδικάτα που καταδυνάστευαν την χώρα της όταν αυτά ήταν πανίσχυρα και παρόλες τις απεργίες που είχαν γονατίσει την Βρετανία. Όμως δεν είχε να αντιμετωπίζει καθημερινά ορδές από οργισμένα πλήθη που προσπαθούσαν να κάψουν την βουλή των κοινοτήτων.

Το έχω αναφέρει ξανά θαρρώ. Αν θέλετε να δείτε μια εικόνα της Ελλάδας του σήμερα στην Βρετανία του 80 κατεβάστε αυτή τη σειρά: http://torrentz.eu/956e94554b7b8f09fd25 ... fb7cb3c854

Απλά δεν ξέρω αν θα χαμογελάσετε ή θα τραβήξετε τα μαλλιά σας με τις ομοιότητες.

• M

διαμαρτυροντε ολοι διαμαρτυροντε και οι μπαχαλακιδες, οι βολεψακιδες, οι κλεφτες, τα λαμογια, οι απατεωνες, οι παρανομοι, οι μιζαδοροι, οι προστατες και η γενια των DSQUARED, PRADA, κλπ κλπ κλπ

• M

Υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στο δεν κάνω αυτό που πρέπει να γίνει γιατί δεν συμφέρει την τσέπη μου και στο δεν κάνω αυτό που πρέπει να γίνει γιατί δεν με αφήνει ο λαός, δεν κάνω αυτό που πρέπει γιατί όσοι πραγματικά πιστεύουν ότι οι αλλαγές πρέπει να εφαρμοστούν δεν μου δείχνουν την υποστήριξη τους και το μόνο που βλέπω μπροστά μου είναι λυσσαλέες αντιδράσεις σε ότι πάω να κάνω.

Ασφαλώς η πολιτική ατολμία είναι τεράστιο μειονέκτημα, ειδικά όταν η χώρα χρειάζεται ηγέτες και όχι ακολούθους των επιταγών των μαζών. Αλλά είναι μια από τις ιδιομορφίες της δημοκρατίας αυτή. Δεν είναι εύκολο να βρεθεί η ισορροπία μεταξύ γενναίων αποφάσεων και λαϊκής βούλησης όταν η δεύτερη εκφράζεται μόνο μέσα από την αποδοκιμασία της σε απαραίτητες αλλαγές.

Η Margaret Thatcher (ξέρω ότι πολλοί θα βγάλουν καντήλες εδώ ) κατάφερε να τσακίσει τα συνδικάτα που καταδυνάστευαν την χώρα της όταν αυτά ήταν πανίσχυρα και παρόλες τις απεργίες που είχαν γονατίσει την Βρετανία. Όμως δεν είχε να αντιμετωπίζει καθημερινά ορδές από οργισμένα πλήθη που προσπαθούσαν να κάψουν την βουλή των κοινοτήτων.

Το έχω αναφέρει ξανά θαρρώ. Αν θέλετε να δείτε μια εικόνα της Ελλάδας του σήμερα στην Βρετανία του 80 κατεβάστε αυτή τη σειρά: http://torrentz.eu/956e94554b7b8f09fd25 ... fb7cb3c854

Απλά δεν ξέρω αν θα χαμογελάσετε ή θα τραβήξετε τα μαλλιά σας με τις ομοιότητες.

μπραβο ρε χρηστο...η Θατσερ 'σκοτωσε' τα λαμογια, το χουλιγανισμο, τα πλαστα και ψευτικα συνδικατα και εκανε 9/10 καλα...αλλα εμεις δεν την θελουμε... πως φαινεται ποιοι ειναι οι βολεψακιδες και τα λαμογια

• 2
                            224-v last edited by

Ο χρήστης spiros έγραψε:
                            δεν διαφωνω πουθενα!
                            εκει που διαφωνω ειναι οτι 'εμεις οι υποτιθεμενα σκεπτομενοι' πολιτες, εξακολουθουμε και ψηφιζουμε κομματα που ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ αυτη τη νοσηρη νοοτροπια!

και λεει ο ΧΛ οτι δεν εχει τυψεις γιαυτο!

ΔλΔ υπηρχε πολιτικος φορεας που σιγουρα δεν θα μας ελεγε ψεματα??? μαλλον οχι οποτε το μονο που μπορω να φαναταστω σαν ενεργεια ειναι να ψηφισω οπως λεει ο ΧΛ και προσωπα που διαλεξα αφου εψαξα τη λιστα και μετα οταν αρχισουν τα ψεματα να παω προσωπικα σε αυτα τα ατομα και να κουβεντιασω για τα ψεματα.... ομως το σιγουρο ειναι οτι καποιες δικαιολογιες θα υπαρχουν και εκει ειναι που θα πρεπει να πας διαβασμενος ωστε να εχεις αντεπειχηρηματα... διοτι αν καποιος πιστευε π.χ. οτι μετα τις εκλογες θα εβρεχε λεφτα και τωρα βλεπει οτι δεν...... απλα αυτος εχει IQ ραδικιου... και που ψηφιζει δεν αλλαζει κατι.... απλα παει με το στενο ατομικο συμφερον του..οποτε εχουμε τις κυβερνησεις που εχουμε χρονια τωρα...

• T

Η σειρά ειναι σταθμός...

Αυτό που ίσως δεν εχεις δει ειναι το εξης:
                              Σε καποιο επεισόδιο απο το Yes Minister/Yes Prime Minister γινεται ενα μπέρδεμα με ενα νοσοκομειο που εχει τα παντα απο εξοπλισμό, έχει και διοικητικό προσωπικό, αλλα δεν εχει γιατρούς, οπότε όλοι κάθονται και η αντιπολίτευση τους τα χώνει συνέχεια. Σκάνε λοιπόν κάμποσοι λαθρομεταναστες και δεν εχουν τι να τους κάνουν και τελικά βρίσκεται η λύση να τους εισαγουν σαν ασθενεις στο νοσοκομείο, ωστε να φανουν και ανθρωπιστές, και να το βουλώσει και η αντιπολίτευση.

20 χρόνια μετά, σε ένα επεισόδια των Spooks, http://en.wikipedia.org/wiki/Spooks (άλλη γαμάτη σειρά), ενας πολιτικός που τον παρακολουθούν επειδη αν θυμαμαι ειναι ακροδεξιότερος της ΧΑ, αναφέρει σε λόγο του εναντιον της κυβερνησης οτι 'πατε και βάζετε λαθρομεταναστες σε νοσοκομεια και τους φιλοξενειτε και τους πληρώνει ο λαος' κλπ. 20 χρόνια αργότερα, το ίδιο πράγμα. Και αν υποθέσουμε οτι η Αγγλία ειναι καλύτερη απο την Ελλάδα, τι περιμένεις απο τους εδω?
                              σόρρυ για το

• C

Αν σου πω ότι είχα στο μυαλό μου ακριβώς το επεισόδειο με το νοσοκομείο, αλλά δεν είχα τρόπο να σας παραπέμψω να κατεβάσετε μόνο αυτό, θα το πιστέψεις;

-Fully staffed hospital with 500 administrators and no patients? Let's close it!
                                -Impossible, the unions wouldn't wear it!

• H
                                  highfidelity last edited by

Εγώ θα επιμείνω όμως... Δεν σχολίασες ΚΑΘΟΛΟΥ τις πηγές που παρέθεσα, τις έσβησες και ΞΑΝΑ-σχολίασες την δική σου τυχαία φράση που ψάρεψες στο Internet...

Από αυτό εδώ...

Ο χρήστης stam69 έγραψε:

το Χάνουκα είναι θρησκευτική εορτή.

http://communities.washingtontimes.com/neighborhood/tygrrrr-express/2011/dec/20/hanukkah-2012-real-meaning-behind-festival-lights/

So what is Hanukkah really?
                                  Hanukkah is the Jewish version of July 4th. It is a Neocon’s fantasy. The Jews fought some Greeks in battle, and b*tchslapped them. That’s it.

Ένα από πολλά εβραϊκά sites που βρήκα να ερμηνεύουν τη 'θρησκευτική' γιορτή του Χάνουκα.

Κακώς βάζεις τα εισαγωγικά, τέτοια είναι (αν και απ' ό,τι φαίνεται υπάρχουν και αντικρουόμενες απόψεις, εν τούτοις, όλες για θρησκευτική γιορτή μιλούν):

OK, μάλλον εγώ δεν ξέρω να διαβάζω Δεν γιορτάζουν τη νίκη τους επί των Ελλήνων αλλά κάτι άλλο, πνευματικής ή ηθικής φύσεως. Προφανώς δεν ωφελεί η περαιτέρω συζήτηση.

Λείπει αυτό εδώ:

το Χάνουκα είναι θρησκευτική εορτή.

http://communities.washingtontimes.com/neighborhood/tygrrrr-express/2011/dec/20/hanukkah-2012-real-meaning-behind-festival-lights/

So what is Hanukkah really?
                                  Hanukkah is the Jewish version of July 4th. It is a Neocon’s fantasy. The Jews fought some Greeks in battle, and b*tchslapped them. That’s it.

Ένα από πολλά εβραϊκά sites που βρήκα να ερμηνεύουν τη 'θρησκευτική' γιορτή του Χάνουκα.

Κακώς βάζεις τα εισαγωγικά, τέτοια είναι (αν και απ' ό,τι φαίνεται υπάρχουν και αντικρουόμενες απόψεις, εν τούτοις, όλες για θρησκευτική γιορτή μιλούν):
                                  http://www.bbc.co.uk/schools/religion/j ... kkah.shtml
                                  *
                                  The story of Hanukkah

The festival reminds Jews of a time over 2500 years ago when Antiochus, a Syrian king, tried to make the Jewish people worship Greek gods. A statue of Antiochus was erected in the Jewish temple and the Jews were ordered to bow down before him. The Ten Commandments forbid Jews to worship statues or idols and so they refused.

A small group of Jews called Maccabees rebelled, and after a three year war they recaptured Jerusalem from the Syrians. But the temple was all but destroyed.

The Jews had to clean and repair the Temple, and when they were finished they rededicated it to God. They did this by lighting the lamp (Menorah) - which was a symbol of God's presence. Only one small jar of oil was found, enough for one day, but miraculously the lamp stayed alight for eight days.*

Ούτε η Wikipedia έχει κάτι διαφορετικό, και σίγουρα δεν μοιάζει μ' αυτό που λες...

*Traditional view

When the Second Temple in Jerusalem was looted and services stopped, Judaism was outlawed. In 167 BCE Antiochus ordered an altar to Zeus erected in the Temple. He banned circumcision and ordered pigs to be sacrificed at the altar of the temple.[17] Antiochus's actions provoked a large-scale revolt. Mattityahu, a Jewish priest, and his five sons Jochanan, Simeon, Eleazar, Jonathan, and Judah led a rebellion against Antiochus. Judah became known as Yehuda HaMakabi ('Judah the Hammer'). By 166 BCE Mattathias had died, and Judah took his place as leader. By 165 BCE the Jewish revolt against the Seleucid monarchy was successful. The Temple was liberated and rededicated. The festival of Hanukkah was instituted to celebrate this event.[18] Judah ordered the Temple to be cleansed, a new altar to be built in place of the polluted one and new holy vessels to be made. According to the Talmud, olive oil was needed for the menorah in the Temple, which was required to burn throughout the night every night. The story goes that there was only enough oil to burn for one day, yet it burned for eight days, the time needed to prepare a fresh supply of oil for the menorah. An eight day festival was declared by the Jewish sages to commemorate this miracle.

The version of the story in 1 Maccabees states that an eight day celebration of songs and sacrifices was proclaimed upon re-dedication of the altar, and makes no mention of the miracle of the oil.[19] A number of historians believe that the reason for the eight day celebration was that the first Hanukkah was a belated celebration of Sukkot and Shemini Atzeret.[20] During the war the Jews were not able to celebrate these festivals, when lamps were supposed to be lit in the Temple (Suk.v. 2–4).
                                  Modern scholarship
                                  US Navy personnel light candles on Hanukkah

Some modern scholars argue that the king was intervening in an internal civil war between the traditionalist Jews and the Hellenized Jews in Jerusalem.[21][22][23][24]

These competed violently over who would be the High Priest, with traditionalists with Hebrew/Aramaic names like Onias contesting with Hellenizing High Priests with Greek names like Jason and Menelaus.[25] In particular Jason's Hellenistic reforms would prove to be a decisive factor leading to eventual conflict within the ranks of Judaism.[26] Other authors point to possible socioeconomic reasons in addition to the religious reasons behind the civil war.[27]

What began in many respects as a civil war escalated when the Hellenistic kingdom of Syria sided with the Hellenizing Jews in their conflict with the traditionalists. [28] As the conflict escalated, Antiochus took the side of the Hellenizers by prohibiting the religious practices the traditionalists had rallied around. This may explain why the king, in a total departure from Seleucid practice in all other places and times, banned a traditional religion.[29]*

http://en.wikipedia.org/wiki/Hanukkah

Απ' ό,τι διάβασα, μια θρησκευτική γιορτή είναι και τίποτε περίεργο άλλο.

Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις (γιατί σίγουρα δεν τον έκανες, έμεινες σε ό,τι παρέθεσες εσύ about some Greeks and a bitchslapping... )...

Σε αυτό που σου παρέθεσα, λέει πως κάποιος Σύριος βασιλιάς, στην Αντιόχεια (της Συρίας) απαγόρεψε την λατρεία άλλων θεών πέραν των ελληνικών. Δεν έγινε κάποιος πόλεμος, απλώς οι Εβραίοι ξεσηκώθηκαν για να μπορούν να γιορτάζουν το δικό τους.
                                  Πού βρήκες εσύ τον... αλληλοσπαραγμό;

Και ακόμη και να είχε γίνει ΟΝΤΩΣ όπως τα λες, απλώς γιορτάζουν την θρησκεία τους, δεν ασχολούνται με τους Έλληνες της... διασποράς (τα γεγονότα εξελίσσονται στην Συρία να θυμίσω... ).

Αλλά είπαμε, είναι κακοί οι Εβραίοι, μισούν τους Έλληνες κλπ κλπ κλπ...

• S
                                    skye last edited by

Δε γινεται αραγε, απλα και ομορφα, να διαχωρισουμε

α1. τα αδιαμφισβητητα εγκληματα του Ισραηλ στη Γαζα, το Λιβανο κλπ, στην οψη των οποιων εγκληματων η διεθνης κοινοτητα κλεινει προκλητικα τα ματια
                                    α2. τη μαλακισμενη, απαραδεκτη, φασιστικη νομοθεσια του Ισραηλ (απαγορευση γαμων μεταξυ αλλοθρησκων κλπ), οπου επισης η διεθνης κοινοτητα κλεινει τα ματια

απο

β. μια θρησκευτικη γιορτη των Εβραιων με ριζες 2000 χρονια πισω

και ακομη περισσοτερο απο

γ. τα εγκληματα πολεμου των ναζιστων στο Αουσβιτς, ή ακομα και απ'τα εγκληματα των νεοναζι σημερα κατα των Εβραιων, ακομη και στη χωρα μας (βεβηλωση εβραϊκων νεκροταφειων κλπ )

Προς τι ο συμψηφισμος; Δεν ισορροπουνται αυτα τα πραγματα.

• Z
                                      zorz last edited by

Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
                                      Αλλά είπαμε, είναι κακοί οι Εβραίοι, μισούν τους Έλληνες κλπ κλπ κλπ...

+1. Και μιλάμε για κάτι που υποτίθεται ότι εγινε 2200 χρόνια πριν! Εδώ ακόμα και οι Γάλλοι έχουν ξεπεράσει το Βατερλώ...

Έλα μου ντε...

• R
                                        rx8_drifter last edited by

Ο χρήστης skye έγραψε:
                                        Δε γινεται αραγε, απλα και ομορφα, να διαχωρισουμε

α1. τα αδιαμφισβητητα εγκληματα του Ισραηλ στη Γαζα, το Λιβανο κλπ, στην οψη των οποιων εγκληματων η διεθνης κοινοτητα κλεινει προκλητικα τα ματια
                                        α2. τη μαλακισμενη, απαραδεκτη, φασιστικη νομοθεσια του Ισραηλ (απαγορευση γαμων μεταξυ αλλοθρησκων κλπ), οπου επισης η διεθνης κοινοτητα κλεινει τα ματια

απο

β. μια θρησκευτικη γιορτη των Εβραιων με ριζες 2000 χρονια πισω

και ακομη περισσοτερο απο

γ. τα εγκληματα πολεμου των ναζιστων στο Αουσβιτς, ή ακομα και απ'τα εγκληματα των νεοναζι σημερα κατα των Εβραιων, ακομη και στη χωρα μας (βεβηλωση εβραϊκων νεκροταφειων κλπ )

αν είσαι ανιστόρητος μια χαρά τα ισορροπείς, αν και ανισσόροπος.

αλήθεια, με τον στολίσκο της Γάζας τί απέγινε ρε σκάι?

• M
                                          maverick93 last edited by

Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:

αν είσαι ανιστόρητος μια χαρά τα ισορροπείς, αν και ανισσόροπος.

Τώρα μας άναψες φωτιές. Αλλά ναι είναι η μόνη λογική εξήγηση.

• C
                                            christoss8 last edited by

Καπως ετσι θα κυβερνησει η χρυση αυγη και θα ξεβρωμισει την χωρα.
                                            Youtube Video

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 81
                                            • 82
                                            • 83
                                            • 84
                                            • 85
                                            • 728