-
Ο χρήστης Aplitos έγραψε:
τι εγινε ρε?ημουν στη δευτερη δουλεια στο χαρβαντ>
επιακανε αυτους που φερανε το δντ την τροικα κ δωκανε εθνικη κυριαρχια στους ηγετες τους?
δηλ τωρα τερμα χαρατσια,δεη-γη κ υδωρ δωρεαν στους πολιτες?
τα στεγαστικα θα χαρισθουν εμαθα ειπε ο σαμαρας κ στο διαγγελμα ο τσιπρας ειπε θα μας δωσει κ μερκεντιαΤίποτα από όλα αυτά. Βάλανε στην μπουζού τα ναζιστικά καθίκια που ψήφιζες απλά.
δεν τα ψηφιζα ρε σαλονικιε αλλα με αυτα που βλεπω εννοειται οτι θα τους ψηφισω τωρα.
ναζιστικα καθικια ε δημοκρατη του 20ευρου? χαχαχαΘες να μου εξηγησρις τι ειναι ο δημοκρατης του 20ευρου εσυ που εισαι ναζι;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
για τις σβάστικες και τον eddie να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι, αλλά για πρώσικο ιππικό/totenkopf και δεν είναι γερμανικά β'ππ τα ίδια έχει και η χάρλευ, σαφώς και θυμάμαι.
και για κάτι τέτοια λέγαμε κάποτε, τα οποία χρησιμοποιούνται ακόμα και στις μέρες μας
το ότι διάφορα σύμβολα τα χρησιμοποιούν διάφοροι ακροδεξιοί χωρίς να ξέρουν τι σημαίνουν, δε σημαίνει οτί δεν είναι ακροδεξιοί ή ότι δεν έχουν στο μυαλό τους μόνο τη σύνδεσή τους με το ναζισμό
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
ειναι το μονο κομμα το οποιο δεν ειναι βουτηγμενο στη διαπλοκη και στο σκατο οπως τα υπολοιπα 3 . το μονο διαφορετικο . το μονο στο οποιο συμμετεχουν ατομα τα οποια εχουν δουλεψει στη ζωη τους εστω και δουλειες του ποδαριου .
Καλα, το τιναξε το μοτερ...
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Έχετε καταλάβει ότι το κόμμα αυτό εμπλέκεται σε ανθρωποκτονία ,πιθανώς προμελετημένη? Ή όχι?
Έχετε καταλάβει ότι υπάρχουν στοιχεία και αυτόπτες μάρτυρες που συνδέουν το κόμμα αυτό με την υπόθεση?
Το κράτος έκανε λάθος γιατί έπρεπε να κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες και για τις δολοφονίες αλλοδαπών που προηγήθηκαν.Το πρόβλημα είναι οτι δεν υπάρχουν στοιχεία. Οι 'αυτόπτες μάρτυρες' δύσκολα να στείλουν κάποιον φυλακή... Διάβασα 10 κατηγορίες που τους βαραίνουν, απ' όσο λένε τουλάχιστον αλλά έχω μια επιφύλαξη για την εγκυρότητά τους. Αν καταφέρουν με αυτές τις κατηγορίες να τους στείλουν φυλακή ξεχνάμε την όποια δικαιοσύνη. Εδώ ο φάκελος του Δένδια βοήθησε στο να βγουν εντάλματα... Τι λέμε τώρα?
Αν υπάρχουν κατηγορίες και στοιχεία που τους στέλνουν φυλακή, τότε καλά θα κάνουν να τους στείλουν. Μέχρι τώρα όλα αυτά που ακούμε και διαβάζουμε είναι γελοιότητες και ψέματα. Εδώ χθες είπαν στην tv οτι φώναζαν τον Μιχαλολιάκο Φύρερ...
Άντε να δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση... Όχι οτι θα χάσω τον ύπνο μου απλά θέλω να δω την δημοκρατία, αξιοκρατία και το κράτους δικαίου μας...
ΥΓ:
To γνωστό τροπάριο .Πάει κάποιος να βάλει μια στοιχειώδη τάξη μέσα στο χαμό της λαθρομετανάστευσης και τον ονομάζουμε σκίνχεντ υπουργό.
Αν πραγματικά το πιστεύεις αυτό τότε κοιμάσαι πολύ βαθιά...
Μιλας σαν νομικος που εχει διαβασει την δικογραφια η σαν αγνος υποστηρικτης του ναζιστικου κομματος;
-
Και την υποβάθμιση αυτή, ο ίδιος την συνέδεε με τη θεωρία ότι μπαίνοντας στη βουλή θα γίνουν κυριλέ, γιατί στ' αλήθεια δεν ήταν ναζί και όλα αυτά τα σύμβολα ήταν φαμφάρες. Ως απόδειξη δε αυτού του τελευταίου, αναφερόταν η 'πρόβλεψη' ότι θα τα ξεχάσουν μόλις μπουν στη βουλή.
Μια διόρθωση:
δεν είπα ότι ο Μιχαλολιάκος ή ο Κασιδιάρης δεν είναι ναζί (νομίζω βάζω σχετική παρένθεση σε σχεδόν κάθε ποστ) αλλά ότι το ποσοστό που ψήφισε ΧΑ είναι ένα μίγμα προσωπικοτήτων που έχει μικρή ως καθόλου σχέση με τη ναζιστική ιδεολογία.Η 'πρόβλεψη' προϋπέθετε ότι είχαν στοιχειώδες νιονιό.
Δεν είχαν.Η συζήτηση περί συμβόλων αφορά περιπτωσάκια σαν του Ρουπακιά.
Είτε είχε μαίανδρο, είτε σβάστικα, είτε ένα τσουτσούνι στο τιμημένο κοντομάνικο τα ίδια θα έπραττε.Ξέρω ότι σε ξενερώνει αυτή η πραγματικότητα αλλά έτσι είναι.
Κάποιοι υποστηρικτές της ΧΑ έσπευσαν να αναπτύξουν σπεκουλίστικη θεωρία ότι η δολοφονία Φύσσα ήταν σπεκουλαρισμένη από το σύστημα για να πέσει η ΧΑ.
Θα λεγε κανείς ότι την έκαναν παρακρατικοί ασφαλίτες...Sounds familiar?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Και την υποβάθμιση αυτή, ο ίδιος την συνέδεε με τη θεωρία ότι μπαίνοντας στη βουλή θα γίνουν κυριλέ, γιατί στ' αλήθεια δεν ήταν ναζί και όλα αυτά τα σύμβολα ήταν φαμφάρες. Ως απόδειξη δε αυτού του τελευταίου, αναφερόταν η 'πρόβλεψη' ότι θα τα ξεχάσουν μόλις μπουν στη βουλή.
Μια διόρθωση:
δεν είπα ότι ο Μιχαλολιάκος ή ο Κασιδιάρης δεν είναι ναζί (νομίζω βάζω σχετική παρένθεση σε σχεδόν κάθε ποστ) αλλά ότι το ποσοστό που ψήφισε ΧΑ είναι ένα μίγμα προσωπικοτήτων που έχει μικρή ως καθόλου σχέση με τη ναζιστική ιδεολογία.Η 'πρόβλεψη' προϋπέθετε ότι είχαν στοιχειώδες νιονιό.
Δεν είχαν.Η συζήτηση περί συμβόλων αφορά περιπτωσάκια σαν του Ρουπακιά.
Είτε είχε μαίανδρο, είτε σβάστικα, είτε ένα τσουτσούνι στο τιμημένο κοντομάνικο τα ίδια θα έπραττε.Ξέρω ότι σε ξενερώνει αυτή η πραγματικότητα αλλά έτσι είναι.
Κάποιοι υποστηρικτές της ΧΑ έσπευσαν να αναπτύξουν σπεκουλίστικη θεωρία ότι η δολοφονία Φύσσα ήταν σπεκουλαρισμένη από το σύστημα για να πέσει η ΧΑ.
Θα λεγε κανείς ότι την έκαναν παρακρατικοί ασφαλίτες...Sounds familiar?
αρα η ξεραν οτι ηταν ναζι και δε τους ενοιαζε,αρα ηταν κι αυτοι ναζι,
η δεν ξεραν οτι ηταν ναζι αρα ηταν βλακες. -
Εντυ το να γινουν ανθρωποι με το που μπηκαν στη βουλη δεν προυποθετει νιονιο. Προυποθετει οτι δεν ειναι αγνοι φασιστες που μισουν ολους οσους δεν ειναι φασιστες. Συγγνωμη αλλα ειναι αφελες να το πιστευει αυτο καποιος για τους υμνιτες του Χιτλερ.
-
Πάντως δε νομίζω ότι υποστήριξε κανεις σοβαρός άνθρωπος εδώ ότι τα ηγετικά στελέχη της ΧΑ δεν ήταν σαφέστατα νεοναζι. Οι τραμπούκοι όμως που έκαναν τη βρωμοδουλεια θα μπορούσαν άνετα να ειναι απο συνδέσμους γαυροβάζελοι μέχρι άνθρωποι της νύχτας.
-
Τι φάση πάντως!
Τελικά ενώ ζητούσαν από την έδρα της βουλής να πάνε φυλακή οι Σαμαράς κλπ...μπήκαν οι ίδιοι.
Sent from a mobile device
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως δε νομίζω ότι υποστήριξε κανεις σοβαρός άνθρωπος εδώ ότι τα ηγετικά στελέχη της ΧΑ δεν ήταν σαφέστατα νεοναζι. Οι τραμπούκοι όμως που έκαναν τη βρωμοδουλεια θα μπορούσαν άνετα να ειναι απο συνδέσμους γαυροβάζελοι μέχρι άνθρωποι της νύχτας.Και δλδ επειδη το μεσο που χρησιμοποιησαν για να κανουν τους τραμπουκισμους τους ηταν καποιοι μπετοβλακες, τους κανεις λιγοτερο επικινδυνους;
-
Παραδοθηκε ο Παππας.
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 49&catid=4 -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
η δεν ξεραν οτι ηταν ναζι αρα ηταν βλακες.δεν γνωριζουν ουτε την προελευση της λεξης ναζι...
ηταν και ειναι απελπισμενοι.....ο αριθμος των αυτοκτονιων αποδιδει ψυχρα την ψυχολογικη κατασταση που βρισκονται παρα πολλοι συμπολιτες μας... -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
η δεν ξεραν οτι ηταν ναζι αρα ηταν βλακες.δεν γνωριζουν ουτε την προελευση της λεξης ναζι...
ηταν και ειναι απελπισμενοι.....ο αριθμος των αυτοκτονιων αποδιδει ψυχρα την ψυχολογικη κατασταση που βρισκονται παρα πολλοι συμπολιτες μας...προβλημα τους.
οπως παντα,ο ηλιθιος ειναι πιο επικινδυνος απο οποιονδηποτε αλλον. -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Πάντως δε νομίζω ότι υποστήριξε κανεις σοβαρός άνθρωπος εδώ ότι τα ηγετικά στελέχη της ΧΑ δεν ήταν σαφέστατα νεοναζι. Οι τραμπούκοι όμως που έκαναν τη βρωμοδουλεια θα μπορούσαν άνετα να ειναι απο συνδέσμους γαυροβάζελοι μέχρι άνθρωποι της νύχτας.
Και δλδ επειδη το μεσο που χρησιμοποιησαν για να κανουν τους τραμπουκισμους τους ηταν καποιοι μπετοβλακες, τους κανεις λιγοτερο επικινδυνους;
Οχι βέβαια! Ούτε κατα διάνοια!
Απλώς δεν ειναι ότι ξαφνικά γέμισε η Ελλάδα νεοναζι.
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
ηταν και ειναι απελπισμενοι.....ο αριθμος των αυτοκτονιων αποδιδει ψυχρα την ψυχολογικη κατασταση που βρισκονται παρα πολλοι συμπολιτες μας...Δεν χρειαζεται να το γνωριζουν αυτο. Αρκει μονο να εχουν φασιστικες ιδεες, να μισουν τους μεταναστες και τους αριστερους και να νιωθουν 'παιροιφανυ αιλιναις'.
-
Δεν ξερω τι λετε,αλλα θα με ενδιεφερε η γνωμη του Αντωνη πανω σε αυτο το καυτο θεμα.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Δεν ξερω τι λετε,αλλα θα με ενδιεφερε η γνωμη του Αντωνη πανω σε αυτο το καυτο θεμα.Δεν δύναται τώρα. Στέλνει κρυπτογραφημένα mails σε υπουργεία. (δες ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ).
In other news:
Απρόκλητη επίθεση δέχτηκαν στις 3.30 το πρωί στην είσοδο των δικαστηρίων της Ευελπίδων, αξιωματικοί της ΕΛΑΣ από την κόρη του Μιχαλολιάκου και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρ. Ματθαιόπουλο. Ο επικεφαλής του αστυνομικού κλιμακίου σύμφωνα με τα 'παραπολιτικά'δεν τους επέτρεψε να εισέλθουν στον χώρο επειδή κρατούσαν στα χέρια τους τρεις – τέσσερις σακούλες σούπερ- μάρκετ.
'Σας παρακαλώ να παραδώσετε τα πράγματα στους κρατούμενους μόλις μεταφερθούν στη ΓΑΔΑ. Εδώ δεν λειτουργεί αυτή την ώρα το μηχάνημα ελέγχου τους είπε ευγενικά αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.
'Δώσε μου τα στοιχεία σου και θα δεις…' του απάντησε ο βουλευτής θυμωμένος ενώ η Ουρανία Μιχαλολιάκου το πήγε πιο πέρα: 'Αν μαζέψω εδώ χίλιους δικούς μας και ρίξουν τα κάγκελα, θα καταλάβεις σε ποιον λες όχι'.
'Δικαίωμα σας να το κάνετε και υποχρέωση μου να εφαρμόσω τον νόμο' της απάντησε ψύχραιμα ο αστυνομικός. Τελικώς οι σακούλες δόθηκαν στους κρατούμενους όταν τους ανέβασαν στη ΓΑΔΑ, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις.
http://www.thestival.gr/society/item/12 ... xaloliakoy
Ως υπόκοσμο χαρακτηρίζει τα στελέχη της Χρ. Αυγής που βιαιοπραγούν ο Κωνσταντίνος Πλέυρης σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημεριδα.
'Όποιος προβαίνει σε βιαιοπραγίες δεν ασκεί πολιτική. Είναι υπόκοσμος' λέει ο γνωστός εθνικιστής και συνεχίζει: 'έχω δηλώσει ότι είμαι φασίστας αλλά δεν έχω στο χέρι μου τη σβάστικα'.
http://www.thestival.gr/policy/parapoli ... i-sbastika
Φασιστικός εμφύλιος...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως δε νομίζω ότι υποστήριξε κανεις σοβαρός άνθρωπος εδώ ότι τα ηγετικά στελέχη της ΧΑ δεν ήταν σαφέστατα νεοναζι. Οι τραμπούκοι όμως που έκαναν τη βρωμοδουλεια θα μπορούσαν άνετα να ειναι απο συνδέσμους γαυροβάζελοι μέχρι άνθρωποι της νύχτας.+1
πριν 2 μερες, σε επεισοδια γαυρων-βαζελων ενας οπαδος εφαγε πετρα στο κεφαλι και ειναι στο Ριο σε ημιθανη κατασταση. Κανεις δεν ασχοληθηκε, δεν πουλαει το θεμα.
http://www.iefimerida.gr/news/123760/%C ... E%B1%CF%84
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αρα η ξεραν οτι ηταν ναζι και δε τους ενοιαζε,αρα ηταν κι αυτοι ναζι,Συλλογική ευθύνη ε ?
Καλά το πας, όλη η Ελλάδα 1967-1974 ήταν φασίστες οπότε λογικά μετά από 40 χρόνια έχει απομείνει κάτι-τις
Μια στιγμή: Ελλάδα 1936-1940 όλοι φασίστες επίσης αλλά το 1940-1943 πολέμησαν τον original φασισμό και το 1941-1944 τον original ναζισμόΤο ενδεχόμενο να ξέραν ότι ήταν ναζί αλλά να το έβαζαν σα #2 προτεραιότητα σε σχέση με άλλα που (νόμιζαν ότι τους προσφέρει) η ΧΑ (τα παμε: μαγική λύση προβλημάτων, αποκατάσταση εθνικής υπερηφάνειας, αποδιοπομπαίοι τράγοι, εξωσυστημική παρουσία κτλ.) παίζει ?
Με άλλα λόγια, κάποιος που λέει 'δε με νοιάζει που είναι φασίστες, αρκεί να έχει ησυχία-τάξη-ασφάλεια' (αυτό ακριβώς συνέβαινε το 1967-1974) είναι αυτομάτως φασίστας ?
Μ' αρέσει που πολλοί εδώ μέσα σκίζουν τα καλσόν τους με το 'όλοι μαζί τα φάγαμε' του Πάγκαλου αλλά δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τη συλλογική ευθύνη (δηλ. ένα κατ' εξοχήν εργαλείο του φασισμού) αν πρόκειται να βάλουν τις ταμπέλες που τους βολεύουν.
η δεν ξεραν οτι ηταν ναζι αρα ηταν βλακες.
Σαφώς!
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Δεν ξερω τι λετε,αλλα θα με ενδιεφερε η γνωμη του Αντωνη πανω σε αυτο το καυτο θεμα.ειναι σε συσκεψη με τον πρωθυπουργο για τον χειρισμο της καταστασης.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]