-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
HighFidelity πιο πανω κατηγορησες ως αμορφωτους αυτους που ψηφισαν ΧΑ. Εγω απλα θα πω πως εισαι μεγαλος καπιταλας για να το λες!
Εκτος εαν προσπαθεις να παρεις και εσυ με τη λογικη σου αυτη τη μια βιλλα του γειτονα μεσω κυβερνησης ΚΚΕ. Ποιος ξερει.το να ξερεις ορθογραφια δε σημαινει οτι πρεπει να εχεις διδακτορικο
απλα να χεις τελειωσει το δημοτικο και να μην εισαι κεφτες στον εγκεφαλο,κατι που ειναι ολοι οι χαυγιτες. -
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Αυτά παθαίνει όποιος ενημερώνεται για τις πορείες από την τηλεόραση...
Δηλαδή πρέπει να παρακολουθώ όλες τις πορείες αυτοπροσώπως και από δίπλα για να τσεκάρω ποιοι προκαλούν φασαρίες ?
Νομίζω ότι αρκετοί εδώ μέσα τραβάτε πάρα πολύ τα όρια του λογικού και εφικτού, στην προσπάθειά σας να αποδείξετε κάτι, το οποίο είναι κοινή γνώση μέσα από όλα τα μέσα ενημέρωσης (και όχι μόνο τηλεόραση)....
Στις πορείες κανένα κόμμα δεν έχει μπλοκ. Μόνο τα συνδικάτα έχουν.
Αν είχες πάει έστω σε μια, θα ήξερεςSent from my MT11i using Tapatalk 4
Δεν έχω πάει σε καμία πορεία κανενός κόμματος. Ως εκ τούτου, ότι γνωρίζω περί αυτών είναι αυτά που βλέπω/διαβάζω/μαθαίνω από τα έντυπα, οπτικά και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Γυρνώντας λοιπόν πίσω όσο μπορώ να θυμηθώ (αρχές '80 και μετά), στις 100 πορείες -αναλογικά- των ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΜΕ κλπ (αριστερών δηλαδή), στις 95 έχουν γίνει μικρής ή μεγάλης έκτασης επεισόδια. Ποιος έφταιξε, ποιος προκάλεσε, ποιος περιφρουρούσε και ποιος έσπαγε δεν ήμουν μπροστά για να το ξέρω. Αλλά αυτά τα στοιχεία δεν τα έμαθα από το fasistasblog.gr ούτε μου τα πιπίλησε ο Θέμος, τα είδε και τα άκουσε όλος ο ντουνιάς...
Γιατί δηλαδή πρέπει να κάνουμε πάντα το άσπρο μαύρο ?
Αν ειχες παει θα καταλαβαινες ποιοι κανουν επεισοδια και γιατι.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Εγώ έχω πάει Αλλου Φαν Παρκ, μετράει;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Έχουν τελειώσει και τα δύο μεγάλαια νεολαιϊστικα φεστιβάλ της αριστεράς (το τελευταίο ήταν του ΣΥΡΙΖΑ, το περασμένο ΣΚ) και δεν μπορείς να πας για να το διαπιστώσεις μόνος σου.
Αν είχες πάει πχ στην ΚΝΕ, θα άκουγες τον Θάνο Μικρούτσικο σε αφιέρωμα στον Άλκη Αλκαίο. Ο τελευταίος, στον Ριζοσπάστη δημοσιεύσε τα πρώτα του ποιήματα...καλα απο πολιτισμο, αλλο τιποτα.
Τώρα με αποστόμωσες είναι η αλήθεια... (ΝΟΤ)
Και μιας και μιλάμε για πολιτιστικά δρώμενα, ας αναφέρουμε κάτι σχετικό από μια πηγή που αγαπάς και εμπιστεύεσαι:Δωρεάν είσοδος για τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στις φετινές «Νύχτες Πρεμιέρας»
http://www.tokoulouri.com/culture/premiere_of_zeus/δεν αποστομωσα κανεναν, απλα χαρηκα που ΔΕΝ σχολιασες το βιντεο και αναφερθηκες σε κουλουρια.
-
Και στο πανηγυρι του Αγ. Μαμα θα ταιριαζες.
-
Αυτά παθαίνει όποιος ενημερώνεται για τις πορείες από την τηλεόραση...
Δηλαδή πρέπει να παρακολουθώ όλες τις πορείες αυτοπροσώπως και από δίπλα για να τσεκάρω ποιοι προκαλούν φασαρίες ?
Νομίζω ότι αρκετοί εδώ μέσα τραβάτε πάρα πολύ τα όρια του λογικού και εφικτού, στην προσπάθειά σας να αποδείξετε κάτι, το οποίο είναι κοινή γνώση μέσα από όλα τα μέσα ενημέρωσης (και όχι μόνο τηλεόραση)....
Αντί να παραδεχτείς την άγνοιά σου, προσπαθείς να βγεις και από πάνω
edit
http://news247.gr/eidiseis/politiki/kra ... 34637.html
κανείς δεν τα λέει καλύτερα από τον Φαήλο
Τώρα, το ότι τα αρ@@@@ του είναι αριστερά, σημαίνει πως ο υπόλοιπος είναι γυναίκα δεξιός; -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δημιουργείς εντυπώσεις χωρίς λόγο. Μόνο σε λίγες χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ είναι απαγορευμένα τα κομμουνιστικά κόμματα. Στην τεράστια πλειοψηφία της Ευρώπης επιτρέπονται και μάλιστα στην Ιταλία κυβέρνησε κιόλας.
απαραδεκτος και ιστορικα......και κομματικα.
Το PCI δεν κυβερνησε ποτε.Απλα συμμετειχε στις δυο πρωτες μεταπολεμικες κυβερνησεις ευρυτατης συνεργασιας του de Gasperi ....ως 'κολομποτσι' της χρηστιανοδημοκρατιας,παρεα με ενα σωρο αλλους (σοσιαλιστες,φιλελευθερους,ρεπουμπλικανους,azionisti κλπ)....παρασυρομενο σε τρομερα σφαλματα,στο ονομα της κομματικης σκοπιμοτητας,που τα πληρωσε για δεκαετιες και το ιδιο και κυριως ολοκληρη η ιταλικη κοινωνια.......(η πολιτικη ιδιοφυια του Togliatti )
Στα μεσα του 47 de Gasperi και Einaudi, απολυτοι κυριαρχοι της καταστασης ,εξαναγκασαν τους κομμουνιστες σε αποχωρηση απο τον κυβερνητικο συνασπισμο....... και οι εκλογες του 48...... με τον αμερικανικο στολο αγκυροβολημενο στα ανοιχτα του κολπου της Napoli,εξελιχθηκαν σε θριαμβο των χριστιανοδημοκρατων........ -
Όλες οι απαντήσεις για το κόμμα στο Αλλου Φαν Παρκ
-
Ενα σωρο πιπες για να καταληξουμε οτι κυβερνησε, εστω και σε κυβερνηση συνεργασιας. Αν κι εγω αναφερομουν στην συγκυβερνηση του 78. Οποτε ασε μας κουκλιτσα μου Αλμπα.
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Εγώ έχω πάει Αλλου Φαν Παρκ, μετράει;εγώ ούτε εκεί δεν έχω πάει
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Έχουν τελειώσει και τα δύο μεγάλαια νεολαιϊστικα φεστιβάλ της αριστεράς (το τελευταίο ήταν του ΣΥΡΙΖΑ, το περασμένο ΣΚ) και δεν μπορείς να πας για να το διαπιστώσεις μόνος σου.
Αν είχες πάει πχ στην ΚΝΕ, θα άκουγες τον Θάνο Μικρούτσικο σε αφιέρωμα στον Άλκη Αλκαίο. Ο τελευταίος, στον Ριζοσπάστη δημοσιεύσε τα πρώτα του ποιήματα...καλα απο πολιτισμο, αλλο τιποτα.
Και μιας και μιλάμε για πολιτιστικά δρώμενα, ας αναφέρουμε κάτι σχετικό από μια πηγή που αγαπάς και εμπιστεύεσαι:Δωρεάν είσοδος για τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στις φετινές «Νύχτες Πρεμιέρας»
http://www.tokoulouri.com/culture/premiere_of_zeus/δεν αποστομωσα κανεναν, απλα χαρηκα που ΔΕΝ σχολιασες το βιντεο και αναφερθηκες σε κουλουρια.
Τι να σου σχολιάσω; Εγώ μίλησα για ποίηση και πολιτισμό κι εσύ ποστάρεις χαιρετισμό ενός αντάρτη... Τι σχόλιο θέλεις δηλαδή; Αν ταιριάζει το βίντεό σου με την κουβέντα; Ε, δεν ταιριάζει, γι' αυτό κι εγώ σου έβαλα τα αγαπημένα σου κουλούρια!
Αν είναι να κουβεντιάσουμε για τα αντάρτικα κινήματα της Νότιας Αμερικής, άνοιξε ένα νέο τοπικό.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Οι κομμουνισται κυβέρνησαν (χα, χα, ...) και στην Γαλλίαν επί Μιττεραν. Τεράστια επιτυχία
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ένα 38άρι πιστόλι, σβάστικες, γερμανικά κράνη και φωτογραφίες του Χίτλερ βρέθηκαν μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι του Χρήστου Παππά στα Ιωάννινα.
http://www.zougla.gr/greece/article/ti- ... ou-xr-papaΗ κατοχή ναζιστικών συμβόλων είναι παράνομη στην Ελλάδα?
oxi παρανομη δεν ειναι,οταν προκειτε ομως για Βουλευτη του Ελληνικου Κοινοβουλιου καλο ειναι να λεει την αληθεια,για να γνωριζουν και οι ψηφοφοροι του που ριχνουν την ψηφο τους.
Αλλα που να βρουν τα @-----α να πουν την αληθεια οι λουλουδες.Απλα και αυτοι προσπαθουν να αρπαξουν την ψηφο για ιδιο και μονο οφελος.Σε καλυπτει η απαντηση που εδωσε ο Ναζιστης βουλευτης?
-
αλλά πως γίνεται και ΠΑΝΤΑ στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΜΕ γίνεται της π#$@#$ς ?
.
εισαι φασίστας?
αυτό είναι μακέτο?
ο Δίας μας λέει ότι είναι περιφρούρηση..
Δίας περιφρούρηση vol.2
αυτό είναι μακέτο?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ένα 38άρι πιστόλι, σβάστικες, γερμανικά κράνη και φωτογραφίες του Χίτλερ βρέθηκαν μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι του Χρήστου Παππά στα Ιωάννινα.
http://www.zougla.gr/greece/article/ti- ... ou-xr-papaΗ κατοχή ναζιστικών συμβόλων είναι παράνομη στην Ελλάδα?
Γενικά για τα σύμβολα, ανάλογα από ποια (ιδεολογική/κομματική) σκοπιά το βλέπεις και πόσο 'μισείς' τους 'άλλους'.
Π.χ. ακόμη και ένα μαύρο μπλουζάκι τείνει να θεωρηθεί παράνομο.
Ειδικά αν συνοδεύεται με κοντό κούρεμα και σωματότυπο που έχει σηκώσει και κανένα βαράκι, τότε είναι λόγος και για να τις φας αλλά και για να σε μπουζουριάσουν... Επιβεβαιωμένο. Εδώ βγήκε ο άλλος από το πανεπιστήμιο και τις έφαγε επειδή έμοιαζε λέει με Χρυσαυγίτη. Καλά να πάθει. Που νομίζει ότι ζει; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Γενικά για τα σύμβολα, ανάλογα από ποια (ιδεολογική/κομματική) σκοπιά το βλέπεις και πόσο 'μισείς' τους 'άλλους'.
Ειδικά αν συνοδεύεται με κοντό κούρεμα και σωματότυπο που έχει σηκώσει και κανένα βαράκι, τότε είναι λόγος και για να τις φας αλλά και για να σε μπουζουριάσουν... Επιβεβαιωμένο. Εδώ βγήκε ο άλλος από το πανεπιστήμιο και τις έφαγε επειδή έμοιαζε λέει με Χρυσαυγίτη. Καλά να πάθει. Που νομίζει ότι ζει;ασε τις σαλτσες με τα μαυρα μπλουζακια (και καλα) και πες μας για την φωτο του Χιτλερ του Παππα μεσα στο σαλονι μαζι με τα γερμανικα κρανη.
Ενταξει αυτοι δεν εχουν αρχιδια(γιατι παντελονιαζουνε και 8κ ευρω μηνιαιως) οι υποστηρικτες τους που δινουν 20 ευρω για να γραφτουν στη Χυση Αυγη ουτε αυτοι εχουν αρχιδια νΑ παραδεχτουν οτι ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΩ? -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τι να σου σχολιάσω; Εγώ μίλησα για ποίηση και πολιτισμό κι εσύ ποστάρεις χαιρετισμό ενός αντάρτη... Τι σχόλιο θέλεις δηλαδή; Αν ταιριάζει το βίντεό σου με την κουβέντα; Ε, δεν ταιριάζει, γι' αυτό κι εγώ σου έβαλα τα αγαπημένα σου κουλούρια!
Αν είναι να κουβεντιάσουμε για τα αντάρτικα κινήματα της Νότιας Αμερικής, άνοιξε ένα νέο τοπικό.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
μα και γω για 'πολιτισμο' μιλησα, στο φεστιβαλ προβληθηκε οχι στο σπιτι του Κουτσουμπα. Απλα ειναι λιιιγο πιο περα απο τον Αλκαιο.
btw, δεν τους λες απλα ...ανταρτες ε;
απο το αγαπημενο σου site...
Το ΚΚΕ και οι Κολομβιανοί τρομοκράτες
What the FARC?Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βίντεο με απόσπασμα από το μήνυμα που απηύθυνε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ-Οδηγητή η κολομβιανή οργάνωση FARC, στις 21 Σεπτεμβρίου.
Η μαρξιστική-λενινιστική ένοπλη αντάρτικη οργάνωση FARC, Fuerzas Armadas Revolucionarias de Colombia, ιδρύθηκε το 1964. Από τότε έχει αιματοκυλήσει την Κολομβία σε έναν εμφύλιο πόλεμο διάρκειας ήδη πενήντα ετών (υπάρχουν κι άλλες αντίστοιχες ομάδες). Είναι χαρακτηρισμένη τρομοκρατική οργάνωση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις ΗΠΑ και άλλες δυτικές και δημοκρατικές χώρες, όπως και από την ίδια την κυβέρνηση της Κολομβίας.
Οι διεθνείς οργανώσεις για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Human Rights Watch και Διεθνής Αμνηστία, τα Ηνωμένα Έθνη, η ΕΕ και οι ΗΠΑ, καταγγέλλουν συνεχείς παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τους FARC: ειδικεύονται και αντλούν τους πόρους τους μεταξύ άλλων από απαγωγές, λύτρα και υποχρεωτική πώληση «προστασίας» στις περιοχές της Κολομβίας που ελέγχουν. Ενίοτε, εκτελούν όσους αρνούνται να πληρώσουν, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτύξει ιδιαίτερα το εμπόριο ναρκωτικών για τη χρηματοδότησή τους.
Κάποιοι στην Ελλάδα ίσως να άκουσαν για την οργάνωση το 2008, όταν μετά από πολύμηνη προετοιμασία ο στρατός της Κολομβίας κατάφερε να απελευθερώσει δεκαπέντε συνολικά ομήρους των FARC, σε μία αναίμακτη επιχείρηση. Άνθρωποι του στρατού είχαν καταφέρει να διεισδύσουν στην οργάνωση, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των μελών και τελικά να απελευθερώσουν τους ομήρους. Μεταξύ αυτών ήταν και η Γαλλο-κολομβιανή πολιτικός Ingrid Betancourt όπως και η συνεργάτιδά της Clara Rojas, η οποία γέννησε με καισαρική τομή το παιδί του βιαστή της, σε άθλιες συνθήκες, μέσα στη ζούγκλα όπου ήταν φυλακισμένη.
Πριν από ενάμισι χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2012, η FARC ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει τις απαγωγές και τους εκβιασμούς για λύτρα. Πριν από έναν χρόνο περίπου, τον Νοέμβριο του 2012, πέρασε ειδικός νόμος στην Κολομβία ο οποίος επέτρεψε την έναρξη ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων μεταξύ της νόμιμης κυβέρνησης και της FARC. Μεταξύ των σημείων που συζητούνται είναι η τύχη των ομήρων καθώς και το εμπόριο ναρκωτικών.
Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι η Κολομβία είναι μία χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα. Η κυβέρνηση εκλέγεται σε ελεύθερες εκλογές, όπου συμμετέχουν αρκετά κόμματα (η Ingrid Betancourt ήταν υποψήφια πρόεδρος με τους Πράσινους), αλλά δεν ελέγχει το σύνολο της επικράτειας. Όπως σε πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής, η λειτουργία της δημοκρατίας είναι προβληματική και θα μπορούσε να βελτιωθεί, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι πρόκειται για μία δημοκρατία που μάλιστα τα τελευταία χρόνια βελτιώνεται.
Όπως μας πληροφορεί το επίσημο portal του ΚΚΕ, 902.gr, το «οπτικοποιημένο μήνυμα» που απέστειλε η οργάνωση «προβλήθηκε από το μάτριξ της Κεντρικής Σκηνής του Φεστιβάλ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Δ. Κουτσούμπα». Είναι προφανές ότι το σταλινικό ΚΚΕ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην στήριξη που του παρέχουν οι οπλισμένοι αντάρτες της FARC, αλλιώς δεν θα τους προέβαλε αμέσως μετά την ομιλία του Γ.Γ. του κόμματος.
Αναρωτιέται λοιπόν κανείς, ποιο είναι ακριβώς το μήνυμα που θέλει να περάσει το Κουμμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας στη νεολαία του; Εγκρίνει την καταστροφική ένοπλη δράση των FARC – μήπως την προτείνει κιόλας ως εναλλακτική για τη χώρα μας;
Ελπίζω ότι οι νέες και οι νέοι που συμμετείχαν στο φεστιβάλ θα μπουν λίγο στο ίντερνετ και θα αναζητήσουν πληροφορίες για την τρομοκρατική αυτή οργάνωση. Ότι δεν θα αρκεστούν στην μασημένη ιδεολογική τροφή που τους τάισαν. Τώρα που τα σχολεία είναι κατειλημμένα και τα πανεπιστήμια κλειστά, θα έχουν χρόνο. Υπάρχει ελπίς, τελικά.
http://www.athensvoice.gr/article/city- ... E%B5%CF%82
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Όσο και αν φανώ αιρετικός, όταν η κυβέρνησση και απο κοντά τα ΜΜΕ μιλούν για βαρείς οπλισμούς και μυστικά στρατόπεδα εκπαίδευσης και δείχνουν χωματερές και φυσοκάλαμα η ιστορία αυτή κινδυνεύει να γυρίσει εντελώς μπούμεραγκ-και όλα αυτά την ώρα που διάφοροι νομικοί μιλούν για δικογραφίες της πλάκας.Είναι ριψοκίνδυνο αυτό που πάει να κάνει η κυβέρνηση Αντώνη-Βαγγέλη. Μακάρι να μην υπάρχει στο τέλος ηρωποίηση των Χ.Α στο μάτια των πολιτών.
Αμέσως μετά, σου παρατέθηκε ενα συγκλονιστικό στοιχείο για τη δράση της οργάνωσης. Ελπίζω να μη σου έμεινε πλέον αμφιβολία για τα κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα της οργάνωσης που επισείουν (το σκότωσα ή χαροπαλεύει....?) βαρύτατες ποινές.
-
Ο Παναγιώταρος όντως έριχνε μπαλωθιές στην κηδεία του Ντερτιλή. (Ο πλανήτης παρακολουθεί συγκλονισμένος).
-
Οι Χ.Αυγίτες (μεταξύ των οποίων και βουλευτής), μετά το θάνατο του δύστυχου Φύσσα, τον κακολογούσανε και λέγανε... '....τώρα θα τραγουδάει τα τραγούδια του (αυτά που εβριζε τους φασίστες) απο τον παράδεισο....' (ο πλανήτης έχει αρχίσει και σείεται).
-
Βρήκαν καραμπίνα, πιστόλι και φυσίγγια στο σπίτι του Μιχαλολιάκου...! (τα ρίχτερ ανεβαίνουν...)
-
Η οργάνωση είχε τμηματάρχες ή υπαρχηγούς (κάτι τέτοιο τεσπα) σε όλη την περιφέρεια....!!! (δεν έχει μείνει όρθιο τίποτα πλέον).
Ας ελπίσουμε αυτά, απλά να είναι πίπες των δημοσιοκάφρων και οι αρχές να έχουν πράγματι σοβαρά στοιχεία στα χέρια τους ικανά και αξιοποιησιμα απο τη δικαιοσύνη. Γιατί αλλιώς....
-
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ειδικά αν συνοδεύεται με κοντό κούρεμα και σωματότυπο που έχει σηκώσει και κανένα βαράκι, τότε είναι λόγος και για να τις φας αλλά και για να σε μπουζουριάσουν... Επιβεβαιωμένο. Εδώ βγήκε ο άλλος από το πανεπιστήμιο και τις έφαγε επειδή έμοιαζε λέει με Χρυσαυγίτη. Καλά να πάθει. Που νομίζει ότι ζει;ασε τις σαλτσες με τα μαυρα μπλουζακια (και καλα) και πες μας για την φωτο του Χιτλερ του Παππα μεσα στο σαλονι μαζι με τα γερμανικα κρανη.
Ενταξει αυτοι δεν εχουν αρχιδια(γιατι παντελονιαζουνε και 8κ ευρω μηνιαιως) οι υποστηρικτες τους που δινουν 20 ευρω για να γραφτουν στη Χυση Αυγη ουτε αυτοι εχουν αρχιδια νΑ παραδεχτουν οτι ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΩ?Ώπα, κυκλοφόρησαν φωτό !?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ενταξει αυτοι δεν εχουν αρχιδια(γιατι παντελονιαζουνε και 8κ ευρω μηνιαιως) οι υποστηρικτες τους που δινουν 20 ευρω για να γραφτουν στη Χυση Αυγη ουτε αυτοι εχουν αρχιδια νΑ παραδεχτουν οτι ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΩ?Ποιες σάλτσες;
Πλάκα με κάνεις; Έχω ζήσει χειρότερα. Εδώ ο άλλος, γέρος άνθρωπος, όταν ήμουν στο γυμνάσιο έβαζε τον εγγονό του στο σχολείο να φέρνει φυλλάδια του ΚΚΕ και μας καλούσε στο σπίτι του για να μας μιλήσει ο παππούς του. Και πήγα αρκετές φορές από περιέργεια και μας έβαζε εκτός των άλλων, να υπογράφουμε για να μπούμε στον Περισσό. Και εγώ το ζώο χωρίς να ξέρω τι είναι αυτά πήγα και υπόγραψα.Θα κάτσω να ασχοληθώ με το τι έχει ο άλλος ο Παπά(φλέσσας) στο σπίτι του; Το θεωρώ φυσιολογικό επακόλουθο στην κ@λοχώρα που ζούμε ο καθένας (παπαρίδης) να έχει στο σπίτι του ότι του κατέβει στο κεφάλι.
υ.γ. τώρα μου θύμισες ένα 'τρελό' γείτονα μου, που κυκλοφορούσε μέσα στο Μαρούσι με στολή Manowar.
Σπαθί, warrior και κάτι τέτοια ... Έτοιμος για μάχη...
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]