-
'Και τώρα από κεί που κάποιοι ονειρευόντουσαν σαπούνια, πλέον παρακαλάνε να μη τους πέσουν από τα χέρια..'
'Ζητείται tatoo artist να μετατρέψει σβάστικα σε τριαντάφυλλο'.
“Άραγε οι αναρχικοί θα συνεχίσουν να λένε ''Λευτεριά σε όσους είναι στα κελιά'';
'Ο χιτλερ στη φυλακη εγραψε τον αγων μου. οι χρυσαυγιτες θα μαθουν να γραφουν'
'Φημες λενε οτι χθες το βραδυ ο Μητσοτακης εστειλε sms στον Μιχαλολιακο 'Καλο Σαββατοκυριακο''
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Δε παιζόμαστε τελικά σε αυτή τη χώρα. Μια φορά δούλεψαν τα πράγματα και πάλι φταίει το κράτος και η αστυνομία...αυτο ειναι το θεμα φιλε μου. το ΜΙΑ φορα...λες και τα παντα-ολα τα αλλα ειναι συννομα και επενεβη το συστημε εκει που διεγνωσε ΤΟ ενα και μοναδικο προβλημα...
-
'Τελευταίο Σαββατο που πήρα τέτοια χαρά ήταν όταν έγινε το Σχολείο πενθήμερο'
'Και τώρα τι θα γίνουν οι γιαγιάδες που θέλουν να πάνε στα ΑΤΜ;'
'ποτε θα βγει ο αρχηγος ρεε?ουτε στην εξοδο της kate middleton απ
το μαιευτηριο τετοια αναμονη απ
εξω''Ο παπάς βρίσκεται ήδη σε κελί,μοναστηριού όμως... θα δικαστεί από τον θεό,τον ξένιο Δία και το απολλώνιο φώς...'
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Δε παιζόμαστε τελικά σε αυτή τη χώρα. Μια φορά δούλεψαν τα πράγματα και πάλι φταίει το κράτος και η αστυνομία...
αυτο ειναι το θεμα φιλε μου. το ΜΙΑ φορα...λες και τα παντα-ολα τα αλλα ειναι συννομα και επενεβη το συστημε εκει που διεγνωσε ΤΟ ενα και μοναδικο προβλημα...
Διάβασες τι έγραψες;
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Και ο Χιτλερ ειχε περασει απο την μπουζου πριν γινει πρωθυπουργος
Αν δεν αλλαξουν οι συνθηκες που θεριεψαν την ΧΑ το πολυ-πολυ να παρει αλλος την θεση της ΧΑειπαμε οτι οι γερμανοι ειναι φιλοι μας....οχι οτι ειμαστε και ιδιοι...!!!
Η ΧΑ θεριεψε απο την λαθρομεταναστευση,την εγκληματικοτητα,την ανεργια,την διαφθορα.
Εφτιαξαν αυτα;Οχι,αρα το μονο που κανουν τωρα ειναι να κοβουν ενα κεφαλι της λερναιας υδρας.
Τελος,αν το κατηγορητηριο ειναι με αποδειξεις για το πουτσο (πηρε τηλεφωνο=αρα διεπραξε δολοφονια),θα τους κανουν και ηρωες. -
εννοεις την ΚΚ, την ιδρυματικη γρηα η καποια αλλη?
πρωτη φορα το ακουω, ακους εκει 'φτερου'...Προφανώς εννοεί τον φοίνικα.
'Ο χιτλερ στη φυλακη εγραψε τον αγων μου. οι χρυσαυγιτες θα μαθουν να γραφουν'
ΖΟΙΤΩ Ω ΑΡΧΕΙΓΩΣ!!!
αυτο ειναι το θεμα φιλε μου. το ΜΙΑ φορα...λες και τα παντα-ολα τα αλλα ειναι συννομα και επενεβη το συστημε εκει που διεγνωσε ΤΟ ενα και μοναδικο προβλημα...
Είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Ίσως το πιο επικίνδυνο για την χώρα.
Διάβασες τι έγραψες;
Σίγουρα διάβασε και σίγουρα είναι συμπαθών των αυγών...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο ΚΠΔ ορίζει διαφορετικά μέτρα και σταθμά ανάλογα με το έγκλημα που διαπράττει κανείς. Τα εγκλήματα κατά της ζωής είναι τα βαρύτερα. Έτσι, οι δολοφονίες είναι πολύ πιο σοβαρές από άλλα εγκλήματα. Αλήθεια, τι έγκλημα (ποινικό, όχι πολιτικό) διέπραξε ο ΓΑΠ;O ΓΑΠ, ο ΚΑΡ, 'ο ένας, ο άλλος' έχω καταλήξει ότι διέπραξαν πολιτικά εγκλήματα, τα οποία όμως είναι χειρότερα και από ποινικά. Μπορεί να ακούγεται κάπως, νομικά να μη στέκει, αλλά, έτσι το βλέπω και έτσι το ΖΩ και το ΖΟΥΜΕ. Τις ευθύνες μας τις έχουμε κι εμείς με τις επιλογές μας. Δεν μάθαμε ποτέ να αφιερώνουμε τουλάχιστον 1 ημέρα της ζωής μας, να διαβάσουμε τα προγράμματα των κομμάτων που μπορεί να μας ενδιαφέρουν/αντιπροσωπεύουν τις ανάγκες, τα θέλω και τα πιστεύω μας, δεν αφιερώσαμε ώρες να διαβάσουμε βιογραφικά και τη πορεία των ανθρώπων που μας εκπροσωπούν. Λειτουργούσαμε σα πρόβατα που απλά ακολουθούσαν. Έχουμε κι εμείς τις ευθύνες μας. Άρα, σύμφωνα με τα παραπάνω, μήπως έχουμε κι εμείς ευθύνη(πολιτική η ποινική);
Ας φροντίσουν οι πολιτικοί να βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο, ας φροντίσουν να είναι πατριώτες, ας φροντίσουν για τους όλους τους Έλληνες να φανούν σωστοί γτ τα πράγματα δε δείχνουν να φτιάχνουν. Κανείς δεν είδα από τους πολιτικάντηδες να νιώθει μια ευθύνη ρε παιδί μου για τη φυγή των φοιτητών στο εξωτερικό, για τους άνεργους πτυχιούχους, για τους τεμπέληδες, για αυτούς που εκμεταλλεύονται τους υπόλοιπους, για την ανομία που κυριαρχεί, για την ακατάσχετη γραφειοκρατεία, για την απίστευτη ταλαιπωρία των κρατικών υπηρεσιών, για τη χρόνια αδυναμία αρχειοθέτησης, για τα εμπόδια στη δικαιοσύνη και στην ανεξάρτητη και άμεμπτη λειτουργία της, για τις αυξημένες αυτοκτονίες, για, για.......
Ας φροντίσουν οι πολιτικοί να ξεσκιστούν για μας. Τους πολίτες. Εμείς μετράμε. Όχι αυτοί. Άυτοί δουλεύουν και ζούν για εμάς. Έτσι πρέπει να γίνεται. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΝΙΩΘΟΥΝ ΌΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ. Αυτό είναι το χειρότερο. Αλήθεια, πότε ξεστόμισε ένας από αυτούς τη λέξη, 'ναι φταίω. Συγγνώμη. Αν πιστεύετε ότι πρέπει να δεσμευτεί η περιουσία μου για τα λάθη μου ας γίνει έτσι'. Ένας ρε γαμώτη. Ένας πολιτικός με αρχίδια και συναισθήματα ευθύνης. Αριστερός, κεντρώος, δεξιός και ό,τι άλλο. ΚΑΝΕΝΑΣ. Όλοι 'ερασιτέχνες διπλωμάτες'.
Όπως καταλαβαίνεις realzeus, ναι, πιστεύω ότι έχουν ποινική ευθύνη για την ανικανότητά τους τόσα χρόνια και τις συνεχόμενες ευκαιρίες που τους δόθηκαν.
-
Δε παιζόμαστε τελικά σε αυτή τη χώρα. Μια φορά δούλεψαν τα πράγματα και πάλι φταίει το κράτος και η αστυνομία...
Aμα ακολουθήσουμε αυτή τη λογική τίποτα δε θα αλλάξει και ποτέ.Και επίσης δεν έχουν όλες οι πραξεις την ιδια βαρυτητα.
Θα γινει δίκη βέβαια...Αν οι αποδείξεις ειναι σαθρές θα αλλάξουν τα πράγματα ...Θα δούμε.
Εγω πάντως συμφωνώ οτι πρέπει να μπουζουριάσουν και όλους οσους ασκούν βία...
Απλα οι σημερινοί έχουν μπλέξει και με υπόθεση ανθρωποκτονίας. -
Πως τα φερνει η ζωη, εκει που ονειρευοσουν να φτιαχνεις σαπουνια, να τρεμεις τωρα μην σου πεσει στη ντουζιερα...
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Πως τα φερνει η ζωη, εκει που ονειρευοσουν να φτιαχνεις σαπουνια, να τρεμεις τωρα μην σου πεσει στη ντουζιερα...Αν ήμουν εκδικητικός θα έλεγα πως πρέπει να τοποθετηθούν σε πτέρυγα αλλοδαπών στον Κορυδαλλό...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πως τα φερνει η ζωη, εκει που ονειρευοσουν να φτιαχνεις σαπουνια, να τρεμεις τωρα μην σου πεσει στη ντουζιερα...
Αν ήμουν εκδικητικός θα έλεγα πως πρέπει να τοποθετηθούν σε πτέρυγα αλλοδαπών στον Κορυδαλλό...
Γιατι γινεστε ρατσιστες, να πανε στην ιδια πτερυγα με το τσοχατζο και τους αλλους λαμογιοτατους!
-
Λυπάμαι Τρύφωνα αλλά κάτι τέτοιοι πολιτικοί όταν πράττουν τις μ@@@ες που λένε αυτά γίνονται στη χώρα. Οποιος είδε mega σήμερα αυτά άκουσε . Και με παρέμβαση μάλιστα. Δεν ξέρω αν μπορείς να ξαναδείς το δελτίο στο web .
Οπότε εικονίτσες κτλ στον κύριο αυτόν. -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Αν ήμουν εκδικητικός θα έλεγα πως πρέπει να τοποθετηθούν σε πτέρυγα αλλοδαπών στον Κορυδαλλό...
Γιατι γινεστε ρατσιστες, να πανε στην ιδια πτερυγα με το τσοχατζο και τους αλλους λαμογιοτατους!
Να πάνε στην πτέρυγα που αναλογεί στα εγκλήματά τους. Μαζί με τους δολοφόνους.
-
Οταν εκεινος ο μεγαλος αντρας(ετσι μιλαει ο Καισαρας για τον ευτο του στο Αστεριξ) χαστουκισε την Κανελλη και την κοπανησε για να αποφυγει το αυτοφωρο,ειπε,εφυγα για να μην τους δωσω την ευκαιρια να με δουνε με τις χειροπεδες,που να ξερε.
-
Τώρα που είπαμε για Κασιδιάρη, ο αδερφός του είναι εν ενεργεία Αξκός του Ε.Σ. Οπότε τουλάχιστον ένα σταγονίδιο έχουμε στις τάξεις μας. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν γίνονταν καμιά καταδρομική προς απελευθέρωση των 'αιχμαλωτισθέντων υπό του εχθρού φίλιων δυνάμεων'.
-
Αντί να σκασει ενοικιασμένο Bell να τους πάρει απο την φυλακή, περιμένω τουλάχιστον κανένα Σινουκ!
-
προς τους όποιους θιασωτες της χα....
φανταστειτε αυτο το ατομο σε κυβερνητικη θεση και αναλογιστειτε ποσους τόνους κομπλεξ και 'αρρωστιας' θα εβγαζε... -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Aμα ακολουθήσουμε αυτή τη λογική τίποτα δε θα αλλάξει και ποτέ. .
Εννοεις οτι απο αυριο ξημερωνει μια νεα μερα για την Ελλαδα, οπου ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ολοι οι παρανομουντες πολιτικοι θα συλλαμβανονται live, θα προφυλακιζονται και θα γινεται σοου μεχρι να τους επιβληθει η δικαιη ποινη, θα κοβεται η επιχορηγηση στο κομμα τους, και θα διαμοιραζονται οι ψηφοι τους στους υπολοιπους, ακομη και με ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ισχυ, και καταργηση του νομου περι ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ....?
Αν ναι, μαζι σου 100%.
Εαν ερωτηθουν ολοι οι ελληνες 'ποιο ειναι τα 3 σημαντικωτερα προβλημα που αντιμετωπιζουν σημερα, με προτεραιοτητα', ποσοι νομιζεις θα απαντουσαν 'η ΧΑ' μεσα στην 3-αδα, **βαζοντας τη πανω **απο την παιδεια, περιθαλψη, οικονομικη προοπτικη, στεγαση, διατροφη, καταληστευση δημοσιου, επιχειρηματικο περιβαλλον, ασφαλεια, ανεργια...κλπ?
Εαν το ιδιο ερωτημα ετιθετο σε μεταναστες, γκαιηδες, λαθρο-πλανοδιους κλπ υπο-ομαδες, ποσοι παλι νομιζετε οτι θα ελεγαν οτι η ΧΑ ειναι ενα απο τα σημαντικωτερα 3 προβληματα τους?
Μηπως αν ξεκινουσαμε να δινουμε λυσεις απο την 'καταληστευση', αυτοματα δεν θα υπηρχαν καν η θα επελυοντο και τα αλλα προβληματα?...
Κατα τη γνωμη μου, για τους πιο πολλους μεγαλυτερο θεμα ειναι η τιμη της βενζινης, τα τελη, το κοστος επιβιωσης εν γενει, παρα η ΧΑ . Αν δεν υπηρχαν αυτα τα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ θεματα, η ΧΑ θα εμενε στο 1% και θα την 'δουλευαν' κιολας.
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
προς τους όποιους θιασωτες της χα....
φανταστειτε αυτο το ατομο σε κυβερνητικη θεση και αναλογιστειτε ποσους τόνους κομπλεξ και 'αρρωστιας' θα εβγαζε...εχεις καθε δικαιωμα να μην τον ψηφισεις...
οι Θεοχαρης/Στουρναρας που μας τους φορτωσανε στο σβερκο ειναι καλυτεροι? -
Βλέπω πως μερικοί δεν πήραν το μάθημά τους από τον Β' ΠΠ...
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]