-
Τέλεια πίστα, μετά τα all time classics GPs ( βλ. Hockenheim, Monza, Silverstone κτλ. ) μου φαίνεται η καλύτερη (μοντέρνα) πίστα. Βέβαια και η πίστα της Κορέας ωραία είναι να την τρέχεις (όχι όσο αυτή) αλλά θέαμα αν δεν σπάσει καμία Red Bull ή δεν οργώσει τίποτα ο Lewis.... 0!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οι ευθείες είναι ωραίο πράγμα! Γκάζια!Πάρε να 'χεις!
-
Στο DTM δεν την τρεχουν αυτη;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Οι ευθείες είναι ωραίο πράγμα! Γκάζια!
Πάρε να 'χεις!
Μέχρι να φρενάρουν έχουν κρυώσει τα φρένα
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πάρε να 'χεις!
RESPSECT στο θρυλικό AVUS!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Στο DTM δεν την τρεχουν αυτη;Δυστυχώς φίλε μου μετά την πτώση του Τείχους δεν υπάρχει AVUS , κατά κάποιο τρόπο το Laυsitzring που είναι και στο calendar του DTM θεωρήται ο διάδοχος του AVUS, κυρίως για γεωγραφικούς λόγους...
-
Και κάτι άσχετο, γιατί ρε παιδιά παραπάνω δεν μου βγάζει την εικόνα ( πάτησα Img και 'ανάμεσα' έβαλα του URL)..
Μη φάω χοντρό δούλεμα, έτσι (?) -
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Δυστυχώς φίλε μου μετά την πτώση του Τείχους δεν υπάρχει AVUS , κατά κάποιο τρόπο το Laυsitzring που είναι και στο calendar του DTM θεωρήται ο διάδοχος του AVUS, κυρίως για γεωγραφικούς λόγους...
Δεν το ηξερα αυτο...
Ειχα την εντυπωση οτι ειχα δει αγωνα σε παρομοια πιστα γι αυτο το ειπα. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πάρε να 'χεις!
Μέχρι να φρενάρουν έχουν κρυώσει τα φρένα
ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Πλάκα - πλάκα αν πούμε στον Berni να τρέξει η F1 εκεί, με τα ελαστικά Pirreli να είναι γρίφος πως θα τα κρατάς σε θερμοκρασία ενω από την άλλη θα πρέπει να τα προστατεύεις για να μην σου σκάσουν από τα bricks στην banked turn όπου θα υπάρχουν και ένας Pastoρας και ένας Χοντρογιάννης οι οποίου θα έρχονται με 350+ km/h .... μιλάμε για ρεκόρ τηλεθέασης!
-
quote='elteo'][/quote]
ΚΛΈΦΤΗ! Αυτή την εικόνα προσπαθώ να ανεβάσω ποίο πάνω! -
Δυστυχώς φίλε μου μετά την πτώση του Τείχους δεν υπάρχει AVUS , κατά κάποιο τρόπο το Laυsitzring που είναι και στο calendar του DTM θεωρήται ο διάδοχος του AVUS, κυρίως για γεωγραφικούς λόγους...
Δεν το ηξερα αυτο...
Ειχα την εντυπωση οτι ειχα δει αγωνα σε παρομοια πιστα γι αυτο το ειπα.Μάλλον σου θυμίζει Norisring!
-
-
Εφόσον οι φήμες μιλάνε για το 2014, το 2013 τι γίνεται?
-
Εδώ ο πρώτος γύρος μονοθεσίου F1 στο Texas.Το Renault δεν πατάει πουθενά και για κανένα λόγο!
Αν η HONDA σκέφταιτε την επιστροφή έστω και σαν supplier πρέπει να το αποφασίσει γρήγορα, Merc, Scuderia και Renault είδη έχουν δαπανήσει εκατομμύρια για το... '14!
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Το '13, -8 εσείς, +8 εμείς... καιρός ήταν
-
Τι εννοείς?
τα 8 εκ που θα δώσει η McLaren στη Mercedes?
-
Δεν το ηξερα αυτο...
Ειχα την εντυπωση οτι ειχα δει αγωνα σε παρομοια πιστα γι αυτο το ειπα.Μάλλον σου θυμίζει Norisring!
Σωστος! Ειδα track map, αυτη ηταν η πιστα!
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Τι εννοείς?
τα 8 εκ που θα δώσει η McLaren στη Mercedes?
Ναι..
-
Δεν το ηξερα αυτο...
Σωστος! Ειδα track map, αυτη ηταν η πιστα!
Διάφορα Νεα - Σεπτέμβριος / Οκτώβριος 2012