-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν γίνει καμιά στραβή και περάσει πρώτος ο Massa θα εγκαταλείψει μετά από 300 μέτρα γιατί θα έχει κατουρηθεί απ' τη συγκίνηση.Χαχαχαχαχα.. καλο.. α ρε γατιτσα Ισπανε.. αν δεν ειχε καποιο αλλο προβλημα, ειναι τραγικο αυτο που κανανε..
-
Ο χρήστης STK έγραψε:
Δεν εφτασε ποτέ τον Μασσα
Εισαι σιγουρος? Επειδη δεν μπορεσα να το δω ολοκληρο και κολλουσε.. τοτε τι σκατα εγινε?
-
Η Φερραρι δεν του έδωσε full power (cool δικαιολογία όπως μάθαμε τη βδομάδα που μας πέρασε)
-
Η Φερράρι μπέρδεψε το handling με το balance
-
Δεν βολευτηκε με το μονοθεσιο/λαστιχα/φορτίο (pick any)
-
To Kers δουλεψε στο 98%
και πολλά ακόμα που βαριεμαι να γραφω αλλά το πιο πιθανό είναι -
ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΟΣ
Δια συγκρίνεις ανόμοια πραγματα
-
-
Αν γίνει καμιά στραβή και περάσει πρώτος ο Massa θα εγκαταλείψει μετά από 300 μέτρα γιατί θα έχει κατουρηθεί απ' τη συγκίνηση.Το msfree λέει για πρόβλημα στη Ferrari του Alonso.
-
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
βασικα μπορει να παιζει και το αλλο...ισως τους τραβηξανε το αυτακι απο τα πανω γραφειαΓιατί; Δεν απαγορεύεται!
-
Αν γίνει καμιά στραβή και περάσει πρώτος ο Massa θα εγκαταλείψει μετά από 300 μέτρα γιατί θα έχει κατουρηθεί απ' τη συγκίνηση.ε τον μλκ τι είπε
-
Πρόβλημα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του Alonso είπε ο Stefano. Έσπασε η πίσω αντιστρεπτική! Συνέβη στον πρώτο γύρο του Q3 που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
τι έγινε ρε?Δεν μπορώ να καταλάβω πως φταίει το slipstreaming για το Ρ10. Πιο πιθανό μου φαίνεται ένα ελαττωματικό σετ λάστιχα ή κάτι τέτοιο και φυσικά η επιλογή να βγουνε για ένα μόνο γύρο
Μπορω να υποθεσω μονο οτι εχανε την ισσοροπια του το μονοθεσιο οντας πισω απο τον Μασσα και αυτο του τα εκανε μανταρα..
...ή απλά έβαλε το χεράκι του ο Νikos!
και 2 θέσεις πίσω από FA είναι ο Maldonado
με +10 ποινή δεν το νομίζω. Ξεκινά δίπλα από τις HRT
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πρόβλημα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του Alonso είπε ο Stefano. Κάτι έσπασε, συνέβη στον πρώτο γύρο του Q3 που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.To πίσω anti roll bar είπε ο Alonso.
Μπορούν να το φτιάξουν?
την ξέχασα την ποινή του PM
-
Πρόβλημα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του Alonso είπε ο Stefano. Έσπασε η πίσω αντιστρεπτική! Συνέβη στον πρώτο γύρο του Q3 που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.Νικοοοοοο! Κρυφοκοίταξες??
-
Αυτο κι αν ειναι ατυχια δηλαδη.. ισως να ηταν και δευτερος, ισως να χτυπαγε και pole.. δε θα μαθουμε ποτε δυστυχως..
-
βασικα μπορει να παιζει και το αλλο...ισως τους τραβηξανε το αυτακι απο τα πανω γραφεια
Γιατί; Δεν απαγορεύεται!
πολλα δεν απογορευνται αλλα δεν 'συναυουν με το πνευμα του ευ αγωνιζεσαι'
-
Τι φλωριές είναι αυτές γαμώ την ατυχία μου? Άμα είναι να χαλάσει κάτι ας σπάσει κάνα μοτέρ ή κάνα κιβώτιο. Μα η αντιστρεπτική? Is it fuckin possible???
-
Η χαμηλότερη θέση του Αλόνσο μετά την Βαλένθια (νίκη )
-
την αντιστρεπτικη μου μεσαααα
-
Ο χρήστης sigman1998 έγραψε:
Ηχαμηλότερη θέση του Αλόνσο μετά την Βαλένθια (νίκη )O Montezemolo φέρνει γρουσουζιά
-
Στη συνωμοσιομπουρδολογία παιρνουμε χρυσο μεταλιο οι ελληνάρες.
STK η ΑΤΥΧΙΑ είναι προνόμιο αλλουνού
-
Αυτο κι αν ειναι ατυχια δηλαδη.. ισως να ηταν και δευτερος, ισως να χτυπαγε και pole.. δε θα μαθουμε ποτε δυστυχως..
Τελικα το ρητο 'οι μακακιες επιστρεφονται, εχει πολυ μεγαλη αξια..'
Θυμαμαι το 2000 στην Ινδιαναπολη, που Schumacher-Barrichello και Coulthard-Hakkinen κανανε το ιδιο και ειχαν απογορευτει τετοιες κινησεις μετα απο αυτο.. και μου κανει εντυπωση που το ξανακαναν τωρα..
-
Καλά ότι θα ανέβει θα ανέβει στον αγώνα. Το θέμα είναι μη βρεθεί ανάμεσα σε τίποτα κομάντο αυτοκτονίας στο πρώτο S και γίνει της μουρλής.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλά ότι θα ανέβει θα ανέβει στον αγώνα. Το θέμα είναι μη βρεθεί ανάμεσα σε τίποτα κομάντο αυτοκτονίας στο πρώτο S και γίνει της μουρλής.Τα λες ωραιαααααααα..
-
Tιποτα δε θα γίνει. Ο κομμάντο είναι το Ρ3 και θα πάρει αμπάριζα τους 2 πρώτους
2012 - Gran Premio Santader D'Italia