-
Οτι λεει ο τιτλος
Αχολειται κανεις με το αθλημα?
Ειτε για πλακα ειτε κανονικα?ΥΓ:Na προλαβω τους mod και να αναφερω πως το texas holdem δεν λογιζεται ως τζογος(επειδη ξερω πως απαγορευονται τα τοπικ περι τζογου)
-
Οτι λεει ο τιτλος
Ειτε για πλακα ειτε κανονικα?ΥΓ:Na προλαβω τους mod και να αναφερω πως το texas holdem δεν λογιζεται ως τζογος(επειδη ξερω πως απαγορευονται τα τοπικ περι τζογου)
-
Οτι λεει ο τιτλος
-
Παιζω στο miniclip,χωρις λεφτα,καλη φαση για να σκοτωνεις την ωρα σου
-
Και εγω ξεκινησα με εικονικα χρηματα για κανα χρονο στο pokerstars και τωρα ξεκινησα με αληθινα,στην αρχη σε sit and go τραπεζια και τωρα πλεον σε cash games τραπεζια συνηθως 0,25-0,50 η 0,50-1 δολαρια
-
-
Δεν παιζω κ δεν με ενδιαφερει κιολας.Αλλα μου δημιουργηθηκε η εξης απορια μιας κ το ανεφερες. Ποτε ενα παιχνιδι θεωρειται 'τζογος';
Οπως επισης κ κατα ποσο καποιο παιχνιδι τζογου(ρουλετα,φρουτακια,χαρτια) μπορει να παιζεται για πλακα(χωρις χρηματα)
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ολα αυτα τα καζινοπαιχνιδα που παιζονται δωρεαν μοναδικο σκοπο εχουν να σε εξοικιωσουν με το παιχνιδι κ τους κανονες ετσι ωστε καποια στιγμη να δοκιμασεις το ριαλ θινκ(!) Ειτε μεσω ιντερνετ ειτε σε καποιο καζινο 'ετσι για το καλο' -
Μόνο με φίλους παίζω και τελείως στην πλάκα. Το πολυτιμότερο πράγμα που έχω ποντάρει είναι οι κάλτσες μου - γιατί ξέρω οι θα μου τι γυρίσουν έτσι κι αλλιώς
-
Αν παιξεις για χαβαλε, χωρις χρηματα, χανεται το μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου.
Γιατι; Γιατι ποιος θα παει πασο;
Μεγαλη σημασια στο παιχνιδι παιζει η στρατηγικη, η ψυχολογια, η ηρεμια και η μπλοφα.-
Χωρις κατι να σε παρακινει να κερδισεις δεν εχει και πολυ νοημα.Μ'αρεσει να παιζω κι οχι μονο texas hold'em αλλα κι αλλα παιχνιδια της ποκας.
Δεν πολυπαιζω ομως, γιατι κυριως χρειαζεται αρκετο χρονο. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αν παιξεις για χαβαλε, χωρις χρηματα, χανεται το μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου.
Γιατι; Γιατι ποιος θα παει πασο;
Μεγαλη σημασια στο παιχνιδι παιζει η στρατηγικη, η ψυχολογια, η ηρεμια και η μπλοφα.-
Χωρις κατι να σε παρακινει να κερδισεις δεν εχει και πολυ νοημα..Κι ομως δεν ειναι ετσι...βαζεις στοχους,θες να κερδισεις το τουρνουα,θελεις να κερδισεις τον σκοπιανο,θες να ανεβεις κατηγορια κτλ,δοκιμαστε το http://www.miniclip.com/games/bullfrog-poker/en/
-
Σε live τραπεζι εννοουσα κυριως.
Αλλωστε εκει ειναι ολο το θεμα. -
@Billopoulos
Έχεις ένα δίκιο, αλλά εξαρτάται και από την παρέα. -
http://www.boomplayer.com/poker-hands/B ... 051ED1B016 from my cave using smoke signals
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
http://www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/715477_051ED1B016 from my cave using smoke signalsΩραίος. Ουσιαστικά στο turn έχανες μόνο από J8 ενώ το river πήγε να σε κάψει αν είχε set 10άρια στο flop.
Σε καλή μεριά. -
Δεν υπηρχε περιπτωση στον αιωνα των απαντα, να εβλεπα 4 € raise με 6-8 εστω και ομοχρωμα, pre flop Καλοφαγωτα .
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
ΥΓ:Na προλαβω τους mod και να αναφερω πως το texas holdem δεν λογιζεται ως τζογος(επειδη ξερω πως απαγορευονται τα τοπικ περι τζογου)Τώρα το είδα αυτό...
Δεν απαγορεύονται τα τοπικ περί τζόγου. Ποδόσφαιρο και 'Καλλονές' μόνο.
Οχι όμως και δεν είναι τζόγος το Texas Holdem... Δηλαδή επιτρέπεται να παίζεται σε καφανεία (όπως πχ. η ξερή ή η πρέφα ?) Επιτρέπεται να παίζεται μόνο σε λέσχες και καζίνα ? Αν η απάντηση στο πρώτο είναι 'όχι' και στο δεύτερο 'ναι' τότε είναι τζόγος (Οπως και κάθε είδος πόκερ άλλωστε) -
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Δεν υπηρχε περιπτωση στον αιωνα των απαντα, να εβλεπα 4 € raise με 6-8 εστω και ομοχρωμα, pre flop Καλοφαγωτα .Μα δεν έκανε raise, call έκανε και πολύ καλά έκανε γιατί είχε position. 50% της νίκης ήταν το position εκτός του flop με τα αρκετά outs.
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Δεν υπηρχε περιπτωση στον αιωνα των απαντα, να εβλεπα 4 € raise με 6-8 εστω και ομοχρωμα, pre flop Καλοφαγωτα .Και ομως αυτα τα φυλλα σου δινουν μεγαλα ποτ αν το φλοπ σε βοηθησει
Ο τυπος απαραδεκτος με Α 10 να ανοιξει απο sb με 4 δολλαρια
Οταν εσκασε το 10 και εκανε cbet τον εβαλα σε ΑΚ
Οταν στο turn εκανε μεγαλο bet τοτε τον εβαλα σε Α10 και του τα γυρισα
Δεν του εβαλα all in για να μην την ψυλιαστει αντα αυτου του τα γυρισα απλα για να φανει οτι παω να κλεψω το ποτ και να τον βαλω αυτον να κανει all in -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Δεν υπηρχε περιπτωση στον αιωνα των απαντα, να εβλεπα 4 € raise με 6-8 εστω και ομοχρωμα, pre flop Καλοφαγωτα .
Μα δεν έκανε raise, call έκανε και πολύ καλά έκανε γιατί είχε position. 50% της νίκης ήταν το position εκτός του flop με τα αρκετά outs.
Αυτο ειπα Οτι δεν υπηρχε περιπτωση με αυτα τα φυλλα να εκανα call 4 ευρω( well, frankly 3)
Και ομως αυτα τα φυλλα σου δινουν μεγαλα ποτ αν το φλοπ σε βοηθησει
Ο τυπος απαραδεκτος με Α 10 να ανοιξει απο sb με 4 δολλαρια
Οταν εσκασε το 10 και εκανε cbet τον εβαλα σε ΑΚ
Οταν στο turn εκανε μεγαλο bet τοτε τον εβαλα σε Α10 και του τα γυρισα
Δεν του εβαλα all in για να μην την ψυλιαστει αντα αυτου του τα γυρισα απλα για να φανει οτι παω να κλεψω το ποτ και να τον βαλω αυτον να κανει all inΑν είχα μεγάλο stack μπροστά μου θα τα έβλεπα. Διαφορετικά...δεν, γιατι συνηθως το φλοπ δε βοηθαει
Δεν αντιλεγω πάντως, το παιξιμο σου ηταν εξαιρετικο απο τη στιγμη που ανοιξε το flop (και εγώ με τον ίδιο τρόπο θα έπαιζα) στο turn θα πονταρα και εγω για να κυνηγησω την κεντα (αλλα αν δεν εβγαινε εκει, με καποιο raise στο river δεν θα εμπαινα σιγουρα) -
http://www.boomplayer.com/el/poker-hand ... F7709E0165
εχω γαιδουρινη υπομονη ο πουστης
TEXAS HOLDEM