-
Χριστο, συνηθεστατα ρωταται ο συνοδος για το ονομα κι αν γνωριζει ομαδα αιματος. Κι η λανθασμενη πληροφορια ερχεται απο τον τοπο του ατυχηματος. Οποτε το λαθος ειναι εξαιρετικα πιθανο. Ομως, εγραψα καικατι αλλο. Εφημερια Κυριακης. Οταν τα περιστατικα ερχονται σωρηδον, η αιμοληψια κι η αναλυση δεν ειναι υποθεση λεπτου, ετσι?
Τελος παντων σεβομαι την αποψη σου, αλλά αυτο δεν ειναι το μοναδικο μου επιχειρημα. Για το ηθικο μερος τι λες? Και για το τυπικο, αν διαβασεις τον Γ.Κ.Ραλλυ, ναι, λεει οτι μπορουν να οδηγησουν κι οι δυο. Στον Γ.Κ. Σπριντ ομως, αυτο δεν αναφερεται πουθενα, και θα δεις οτι αλλη βαρυτητα εχει ο οδηγος ο οποιος ειναι ο μονος που δεν μπορει ν αντικατασταθει, κι αλλη ο συνοδηγος. Κανε τον κοπο να ριξεις μια ματια, και θα δεις οτι και τυπικα στα σπριντ δεν επιτρεπεται. Εχει δικηο ο Κουρτεσης. -
Ο χρήστης bericocker έγραψε:
Όταν κανεις μετάγγιση προγραμματισμένη πχ σε έγκυο που ως συνήθως στον 7ο 8ο πέφτει ο αιματοκριτης, τότε ο έλεγχος αφορά πολλα περισσότερα απο τις ομάδες αίματος. Ελέγχονται δηλαδή μια σειρά απο αλλα HLA ( human leukocyte antigens). Σε ένα επείγον περιστατικό όμως, σκοπός είναι να αποκατασταθεί ο όγκος του αίματος και συνεπώς η παροχή οξυγόνου στους ιστούς πριν ο οργανισμός κάνει organic collapsus ( (κατάρρευση).Μάλιστα.
Εμείς συζητάμε για επείγον περιστατικό, σωστά ? Οπότε, δεν το ψάχνουμε και πολύ (δεν έχουμε plenty of time), έρχεται ο τύπος με τις φορμες, ο αγωνιάρης που σακατεύτηκε επειδή το ριξε στα δέντρα και θέλουμε αίμα, πολύ αίμα, σαν δράκουλες. Αλλα για να μην κάνουμε λάθος, πρέπει να δούμε τι αίμα πρέπει να του βάλουμε, οπότε :
α) ψάχνουμε τις τσέπες του μήπως βρούμε τη λισανς
β) παίρνουμε τηλ στη γραμματεία του αγώνα να μας πει τι έχει δηλώσει
γ) ψάχνουμε τον γερανατζή που φορτώνει τα σιντριμια να μας πει τι γράφει το τζάμι ή το φτερό
δ) του πετας ό,τι έχεις και παρακαλάς να μην κολλησει το Rhesus κι αλλα 1002Στα σοβαρά και επιγραμματικά : την επιστολή και το συγκεκριμένο ζήτημα, τα βρίσκω σωστά, αλλά ως θέμα αρχής.
Για το θέμα με τα αίματα κλπ, το θεωρώ εφάμιλλο με το να πεις : ένα αυτοκίνητο με παράνομους εκκεντροφόρους, είναι επικίνδυνο για το πλήρωμα επειδή έχει παραπάνω βύθισμα πχ.
Αυτά. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Χριστο, συνηθεστατα ρωταται ο συνοδος για το ονομα κι αν γνωριζει ομαδα αιματος. Κι η λανθασμενη πληροφορια ερχεται απο τον τοπο του ατυχηματος. Οποτε το λαθος ειναι εξαιρετικα πιθανο. Ομως, εγραψα καικατι αλλο. Εφημερια Κυριακης. Οταν τα περιστατικα ερχονται σωρηδον, η αιμοληψια κι η αναλυση δεν ειναι υποθεση λεπτου, ετσι?
Τελος παντων σεβομαι την αποψη σου, αλλά αυτο δεν ειναι το μοναδικο μου επιχειρημα. Για το ηθικο μερος τι λες? Και για το τυπικο, αν διαβασεις τον Γ.Κ.Ραλλυ, ναι, λεει οτι μπορουν να οδηγησουν κι οι δυο. Στον Γ.Κ. Σπριντ ομως, αυτο δεν αναφερεται πουθενα, και θα δεις οτι αλλη βαρυτητα εχει ο οδηγος ο οποιος ειναι ο μονος που δεν μπορει ν αντικατασταθει, κι αλλη ο συνοδηγος. Κανε τον κοπο να ριξεις μια ματια, και θα δεις οτι και τυπικα στα σπριντ δεν επιτρεπεται. Εχει δικηο ο Κουρτεσης.Γράφουμε μαζί, ταυτόχρονα
Όπως είπα και πριν, είναι θέμα αρχής. Ή αλλιώς θέμα ξεφτίλας. Και στο Yaris Cup είχε γίνει παρόμοιο θέμα πριν καμμια 10αρια χρόνια. Αλλά τι ψάχνουμε. Ακόμα θυμάμαι όταν έγραψα εδώ (πανέξυπνη κίνηση, σε κρίση ευφυίας θα ήμουν) ότι το χειρότερο πράγμα στους αγώνες είναι οι αγωνιζόμενοι και μου την έπεσαν. Μια από τα ίδια και τώρα, μην και κατηγορήσουμε κανέναν 'συναθλητή'.
Το πήγαμε αλλού το θέμα. -
Ωρα για υπνο...
Ναμαστε ολοι καλα! -
ειδικα αυτο με το αιμα,στο εξωτερικο σε κανενα θεσμο δεν το γραφουν πάνω στο αμαξι.
(γιατι ετσι και αλλιως κανουν εξεταση για να δουν τι ομαδα ειναι)
-
Δε μου λες, σου εχει γινει προταση να ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ σαν ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ κανενα ιστορικο? (Πλακα κανω ε?)
Θα μ αφησετε να κοιμηθω? -
Μπορει να πηγαίνει πόρτες αλλα δεν τις κλείνει!
-
-
Σχετικά με την αναγραφή της ομάδας αίματος στο τζάμι ή στα μπροστινά φτερά, έχω την εντύπωση (δυστυχώς δεν έχω χρόνο να το δώ στον κανονισμό) ότι δεν αναγράφονται πλέον γιατί αποτελούν προσωπικά δεδομένα των 'ιδιοκτητών τους' και δεν χρειάζεται να τα ξέρει ο καθένας. Αυτο ενισχ'υεται και από το γεγονός ότι στο ΠΠΡ για παράδειγμα, δεν αναγράφονται στα πλαινά παράθυρα δίπλα από τά ονόματα των συμμετεχόντων. Ακριβώς για αυτό το λόγο (μεταξύ μας είναι ολόκληρη διαδικασία πλέον) και εγώ δεν θα τα έχω στο ράλι Πύργου κι αν θέλουνε ας με κόψουμε στον έλεγχο εξακρίβωσης.
Λάμπης Κουρτέσης
Υ.Γ. Θα τα ξαναπόύμε το βράδυ αργά αν υπάρχουν νεώτερα. -
Kοιμηθηκατε ωραια ?
Ξυπνατε τωρα , σ'αυτην την υπεροχη κατα τα αλλα χωρα , πλην ομως σε κατασταση πανικου (εκτος βεβαια απ'τους βολεμενους που δεν εχουν να καταλαβουν τιποτε διαφορετικο απο πριν ) και το μονο που τους απασχολει στο θεμα μας (αγωνες μηχανοκινητου αθλητισμου ), ειναι οι γραμματοσειρες στο τζαμι , και οι δηλωμενοι συνοδηγοι - οδηγοι .Και μην παρεξηγηθει κανεις σας (κι οι δυο .... χαρουμενοι χομπιστες ) που σας απασχολει αν ο συνοδηγος γινει πρωταθλητης θα εχει την αξια που αρμοζει , γιατι εκτος οτι θα κανετε να ξεραθουν στα γελια οι περισσοτεροι που γνωριοζουν την αξια των πρωταθλητων στην Ελλαδα με τον φοβερο αυτον συναγωνισμο οδηγων και ομαδων , θα απελπισθουν κι απ'την νεα αυτη ομαδα σπορτσμαν που υποτιθεται οτι σημαια τους ειναι ....
-
Τωρα κανω μπανακι σε γαλαζια νερα. Την κυριακη θα το κανουμε στα θολα νερα...
-
Εγώ πάντως έχω κρατήσει το στρατιωτικό ''νεκροτάμπελο'' για ώρα ανάγκης.....
(Ειδατε για να έχω Ο- .....χαχα)
-
Δεν ξέρω αν είναι προσωπικό δεδομένο αλλά η αναγραφή της ομάδας αίματος είναι αναχρονιστική και τελείως άχρηστη, δεδομένου ότι κανένα ιατρικό πρωτόκολλο δεν περιλαμβάνει την πληροφόρησή για ένα τόσο σημαντικό θέμα από ένα ...τζαμι.
Στο WRC εδώ και χρόνια το έχουν καταργήσει, εμείς εμμένουμε σε ένα κανονισμό του 1970...
Sent from my MB525 using Tapatalk 2
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ