-
Καλησπέρα σε όλους σας, πολλές φορές σε άσχετες ώρες και συνθήκες όταν γυρίζω το κλειδί να βάλω μπροστά ακούγετε ένας ήχος τύπου συναγερμού περίπου απ' την θέση του συνοδηγού για δευτερόλεπτα και σταματάει, δεν δημιουργεί πρόβλημα στην λειτουργία του κινητήρα απλά μου σπάει τα νεύρα γιατί ούτε στην αντιπροσωπία το γνωρίζουν και πρέπει να το έχουν εκεί για παρακολούθηση μέχρι να το κάνει για να διαγνώσουν. Το έχω αρκετό καιρό αλλά είπα τώρα που μπήκα σ' αυτό το φόρουμ και διαβάζω όλα τα θέματα έχω αισιοδοξία ότι κάποιο καλό παιδί θα μου δώσει απάντηση.
-
Καλησπέρα σε όλους σας, πολλές φορές σε άσχετες ώρες και συνθήκες όταν γυρίζω το κλειδί να βάλω μπροστά ακούγετε ένας ήχος τύπου συναγερμού περίπου απ' την θέση του συνοδηγού για δευτερόλεπτα και σταματάει, δεν δημιουργεί πρόβλημα στην λειτουργία του κινητήρα απλά μου σπάει τα νεύρα γιατί ούτε στην αντιπροσωπία το γνωρίζουν και πρέπει να το έχουν εκεί για παρακολούθηση μέχρι να το κάνει για να διαγνώσουν. Το έχω αρκετό καιρό αλλά είπα τώρα που μπήκα σ' αυτό το φόρουμ και διαβάζω όλα τα θέματα έχω αισιοδοξία ότι κάποιο καλό παιδί θα μου δώσει απάντηση.
-
-
Γεια σου.
Μηχανικός ή ηλεκτρικός ήχος; Σε ποιο σημείο της διαδικασίας αφής του κινητήρα ακούγεται; Πόσο διαρκεί;
ΥΓ: Μήπως το πήρες μεταχειρισμένο; Βλέπεις καλωδίωση aftermarket συναγερμού;
-
Μήπως ακούς τον επιθανάτιο ρόγχο από το μοτεράκι της ανακύκλωσης του αέρα;
-
Ευχαριστώ για την γρήγορη αντίδραση παιδιά, το αυτοκίνητο το πήρα καινούργιο το 2002 μέσα σ' αυτό το διάστημα μου έχει ακουστεί κάποιες φορές (ηλεκτρικός ήχος) και στην αντιπροσωπία το 2005 αν δεν κάνω λάθος μου είπαν ότι μάλλον είναι από πτώση της μπαταρίας, άλλαξα κάποια στιγμή το 2007 μπαταρία (5 χρόνια) και κάποια στιγμή το ξανάκανε, τώρα το κάνει συχνά και είναι όπως ο ήχος των φώτων όταν σβήνεις κινητήρα και ανοίξεις την πόρτα άλλοτε είναι συνεχής και άλλοτε διακοπτόμενος δεν διαρκεί πάνω από 5'' σχεδόν μέχρι να πάρει μπρος έχω δοκιμάσει και χωρίς να πατήσω μίζα και όντως σταμάτησε αμέσως, μοιάζει και με σήμα συναγερμού που έχει ενεργοποιηθεί από παραβίαση όταν τον απενεργοποιείς και μπαίνεις στο χώρο.
-
Παίζει να έχει αυτό το φοκους ηχητική ειδοποίηση για να βάλεις τη ζώνη σου;
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Παίζει να έχει αυτό το φοκους ηχητική ειδοποίηση για να βάλεις τη ζώνη σου;Sent from my Neo V using Tapatalk
Όχι!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όχι!
Οκ, απλά είπα μια ιδέα
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Όχι!
Οκ, απλά είπα μια ιδέα
Δεν έχει αλλά μοιάζει μ' αυτό, έχω κι άλλο focus 1600 XTR toy 2007 και το ξέρω. Πραγματικά σπαστικό, σκέφτομαι μήπως θέλει up daet ο εγκέφαλος ή να παίζει κάτι στο imombelizer ;;;
-
ΟΚ παιδιά είχα αρκετό καιρό να μπω και να δω τα ποστ σας αλλά το πρόβλημα λήθηκε βάζοντας καινούργια μπαταρία και ήταν όντως από χαμιλή τάση. Ευχαριστώ.
-
Τι κολπα ειναι αυτα! Εμενα δε μου το ειχε κανει οταν η μπαταρια τα κακαρωνε!
-
Καλησπέρα, έχεις δίκιο σ' αυτό γι' αυτό και δυσκολεύτηκα στη διάγνωση επειδή δεν το γνωρίζουν πολλοί και δεν το έχουν όλα τα FOCUS, έχει να κάνει με συγκεκριμένο τύπο συναγερμού μου είπαν τελικά ή από κάποια αναβάθμιση εγκεφάλου (πιθανόν).
-
Λυθηκε με καινουρια μπαταρια στο αυτοκινητο?
Ο συναγερμος ειναι εργοστασιακο ή μπηκε εξτρα? Αν ειναι εξτρα... ξερεις τι μαρκα ειναι? -
Είναι εργοστασιακός (εννοώ ότι ήρθε εγκατεστημένος απ' ότι μου είπαν στην παράδοση του αυτοκινήτου και σύμφωνα με έγγραφα) ήταν στην αρχική παραγγελία μου και είναι cobra με έλεγχο κλήσης και κίνησης.
-
Το ότι είναι στην αρχική παραγγελία δε σημαίνει τίποτα. Ανάλογα με την τύχη σου και άλλα πράματα μπορεί να μπαίνει στο εργοστάσιο, μπορεί να είναι εργοστασιακός αλλά να μπαίνει από τον αντιπρόσωπο ή μπορεί ο αντιπρόσωπος να σου χρεώνει εργοστασιακό αλλά να σου βάζει άλλον που του κοστίζει πολύ λιγότερο....
-
Αναβαθμιση λογισμικου στον εγκεφαλο ε? Εμενα το δικο μου ειναι μοντελο 2004 τι σκατα? Ο συναγερμος παντος δεν ειναι μαμισιος, ειναι aftermarket.
-
Έχετε δίκαιο παιδιά δεν αντιλέγω όλα είναι πιθανά το σίγουρο είναι όπως είπα παραπάνω ότι 4 μήνες τώρα με καινούργια μπαταρία δεν ξανακούστηκε.
Ford focus 2002 alarm