-
Στην αδερφή μου πασάρω το getz και θέλω ενα αυτοκίνητο οικονομικό ,αξιόπιστο για μέσα στην πόλη και εκτός. Ναι είναι σε διαφορετική κατηγορία ,αλλα έχουν ίδιες τιμές. Το kia rio 1.2 instyle κοστίζει 9700ε με απόσυρση ενω το skoda citigo urban 60ps τα ίδια λεφτά. Απο εξοπλισμό έχουν esp,αιρ κοντισιον, abs,υδραυλικο τιμόνι ,αλλά το citigo εχει και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και την συσκευή πλοήγησης move and fun.
Aπ'οτι βλεπω είναι λιγο γρηγορότερο το rio ,αλλά το citigo πιο οικονομικό.
-
Στην αδερφή μου πασάρω το getz και θέλω ενα αυτοκίνητο οικονομικό ,αξιόπιστο για μέσα στην πόλη και εκτός. Ναι είναι σε διαφορετική κατηγορία ,αλλα έχουν ίδιες τιμές. Το kia rio 1.2 instyle κοστίζει 9700ε με απόσυρση ενω το skoda citigo urban 60ps τα ίδια λεφτά. Απο εξοπλισμό έχουν esp,αιρ κοντισιον, abs,υδραυλικο τιμόνι ,αλλά το citigo εχει και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και την συσκευή πλοήγησης move and fun.
-
-
Ψηνεσαι για ceed? Στη διαφήμιση το δείχνουν στα 9300 εδώ και κάποιες μέρες αν θυμάμαι καλά!
Μεταξύ των δύο πάντως το Rio θα διάλεγα.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
rio,απλά καλύτερο σχεδόν παντού.Kαι το 1.4 pro ceed sc1 9300€ από ότι βλέπω .Καλή τιμή έχει και το hyundai i20 1.2 3d(8490€) .Εντυπωσιακές τιμές από hyundai-kia αυτό το διάστημα.Παίζει και το micra 1.2 motiva a/c,rcd στα 9400€ αν ενδιαφέρεσαι. Υπάρχουν και κάποια τελευταία κομμάτια 207 1.4 vti 95ps sport 3d στα 9800€ .
-
Υπάρχει λογος να ανεβεις σε κυβικα πανω απο τα 1200?
Εχει πολύ καλα μεχρι τα 1,2.
Προσωπικά απο τα δυο θα προτιμούσα το Κια. Δειχνει πιο ολοκληρωμενο ως αμαξι και ας εχει και οσο το δυνατόν καλύτερες επιδόσεις. -
Το καινούριο Rio είναι πάρα πολύ όμορφο. Λίγο οι ζάντες του με χαλάνε, δεν ξέρω, κάτι δεν μου κάθεται καλά, αλλά αυτό είναι πταίσμα, και διορθώνεται και σχετικά εύκολα. Στην τιμή που το παίρνεις είναι bargain όχι αστεία.
Και από επιδόσεις, άσχημο δεν θα είναι. Επειδή δεν το έχω οδηγήσει, το μόνο που θες είναι να 'αρπάζει' λίγο από χαμηλά! Αν όντως γίνεται αυτό είσαι κομπλέ!
Για μένα Go for it.
-
-
Το πολυμορφικό ποιο είναι;
Μήπως το μπερδεύεις με το Venga; -
Και το supermini? ... Fabia!!!
-
-
Tο Citigo είναι mini.
Το Fabia supermini.
Στη θέση σου θα ανησυχούσα. Το Venga είναι 15 εκατοστά πιο ψηλό. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και το supermini? ... Fabia!!!
Citigo λέει. Το Fabia από που προέκυψε;
Το RIO εμένα πάντως μου φαίνεται σαν πολυμορφικό. Είτε βλέπω το Venga είτε το RIO μου φαίνονται σχεδόν ίδια.
'Supermini' απο την Skoda η Fabia. 'Mini' το Citigo!
-
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ρε ζημιά με την λέξη που ανέφερα!
Εντάξει ρε σεις. ok. Το Citigo είναι μίνι (μάρκετ) και το Fabia είναι σούπερ μίνι (μάρκετ) όπως και το RIO. ok;;Ποια ζημιά;
Απλά δεν ξέρεις τις κατηγορίες. Δεν είναι τίποτα.
Μπορείς αν θες να λες και το 207 μηχανάκι αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι. -
-
Στη θέση μου θα ήξερες τις κατηγορίες.
-
-
Τουλάχιστον μαθαίνεις.
skoda citigo 60ps vs kia rio 85ps