-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για το diesel -αν ακουσα καλα στο σποτ- πρεπει να ειναι αυτη η τιμη.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
ναι αλλα βγαίνει και σε 1000cc το καινουριο
-
To f/l εχει 1.2 και 1,4 βενζινης και 1,1 diesel με 75hp.
Μαλλον το μπερδευεις με το i10.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
To f/l εχει 1.2 και 1,4 βενζινης και 1,1 diesel με 75hp.
Μαλλον το μπερδευεις με το i10.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
δλδ πρόκειται για το i20 με τους 95ps στη διαφήμιση
-
Οχι. Για το 1,1 diesel με τα 75 άλογα λεει η διαφημιση.
-
Παιδιά εγώ έκλεισα το i20 1.4 90hp diesel στα 13.000 σε άσπρο.Περιμένω μέσα στην εβδομάδα να μου έρθει.
-
Καλοριζικο, καλες διαδρομες να εχεις.
Θα επερνα και εγω το i20 αλλα ηθελα κατι λιγο μεγαλυτερο απο το Getz που ειχα. Πλεον δεν ειμαι μονος μου. -
Καλοτάξιδο και τυχερό!
-
Ο χρήστης jpk chios έγραψε:
Παιδιά εγώ έκλεισα το i20 1.4 90hp diesel στα 13.000 σε άσπρο.Περιμένω μέσα στην εβδομάδα να μου έρθει.Καλοτάξιδο φίλε, αν το πηρες με χρηματοδοτηση ποσο σε χρεωσε εξοδα φακελου και τα υπολοιπα... πινακιδες κλπ
-
Ο χρήστης orck έγραψε:
Καλοριζικο, καλες διαδρομες να εχεις.
Θα επερνα και εγω το i20 αλλα ηθελα κατι λιγο μεγαλυτερο απο το Getz που ειχα. Πλεον δεν ειμαι μονος μου.Και πού να δεις εμάς σε picanto μέσα με 2 παιδικά καθισμάτάκια τσάντες και τσαντάκια παντού να πηγαίνουμε στη Μυτιλήνη...Αυτό έχουμε αυτό χρησιμοποιούμε...
Για μας το i20 φάνηκε αρκετό... -
Ο χρήστης esquellot έγραψε:
Καλοτάξιδο και τυχερό!Σε ευχαριστώ!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
Παιδιά εγώ έκλεισα το i20 1.4 90hp diesel στα 13.000 σε άσπρο.Περιμένω μέσα στην εβδομάδα να μου έρθει.
Καλοτάξιδο φίλε, αν το πηρες με χρηματοδοτηση ποσο σε χρεωσε εξοδα φακελου και τα υπολοιπα... πινακιδες κλπ
Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά!Λοιπόν το επιτόκιο είναι αν δεν κάνω λάθος 8,5+0,6%.Τα έξοδα φακέλου 200€.Πινακίδες και λοιπά γύρω στα 500€.
Εγώ επειδή εργάζομαι σε τράπεζα έχω τη δυνατότητα να πάρω δάνειο 5 μισθών με 4% επιτόκιο.Οπότε με ανταλλαγή το picanto συμπληρώνω τα 13000€.
Α!Είναι το μοντέλο του 2012!
http://www.autocar.co.uk/car-review/hyundai/i20/first-drives/hyundai-i20-12-active
''the new car is one we’d recommend you give consideration before you put your name down for a Ford Fiesta.''Αφού ο Εγγλέζος λέει να του ρίξουμε μια ματιά μάλλον θα είναι πιο καλό απ'ότι νομίζω... -
Λοιπόν.Έχουμε και λέμε.
Το αυτοκίνητο ήρθε σήμερα.Είναι υπέροχο!Το εξάρι κιβώτιο αντί για τον κρίκο που έχουν τα opel για να βάζεις όπισθεν έχει κάτι σα διακόπτη που τον πατάς και βάζεις όπισθεν.Έχει μπλιμπλικια στο τιμόνι για να αλλάζεις σταθμούς κλπ.Η ποιότητά του είναι πολύ καλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο καθώς επίσης έχει μικρές αλλαγές στην κονσόλα.Επίσης οι πόρτες κλείνουν με χαρακτηριστικό γεμάτο ήχο κι όχι σα φιάτ(αρεσε και στον πατέρα μου που έχει την 190Ε).Επίσης η μούρη του είναι υπέροχη.Πολύ επιθετική.Αν το πάρει κάποιος και του βάλει ζάντες θα δείξει αμέσως! -
Στα χέρια μου θα το πάρω από τρίτη όταν και θα μπουν πινακίδες...
-
καλοταξιδο να ειναι και παντα απροβληματιστο.......
περιμενουμε νεα σου οταν το παρεις σχετικα με την αισθηση που σου δινει στο δρομο,τα γκαζια του και για την πραγματικη του καταναλωση..... -
Ο χρήστης jpk chios έγραψε:
Επίσης οι πόρτες κλείνουν με χαρακτηριστικό γεμάτο ήχο κι όχι σα φιάτ(αρεσε και στον πατέρα μου που έχει την 190Ε).Μην ξεχάσεις να χτυπήσεις το ντουλαπάκι να κλοτσήσεις το λάστιχο. Έτσι φαίνεται η ποιότητα.
Καλοτάξιδο.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Επίσης οι πόρτες κλείνουν με χαρακτηριστικό γεμάτο ήχο κι όχι σα φιάτ(αρεσε και στον πατέρα μου που έχει την 190Ε).
Μην ξεχάσεις να χτυπήσεις το ντουλαπάκι να κλοτσήσεις το λάστιχο. Έτσι φαίνεται η ποιότητα.
Καλοτάξιδο.
Σωστά! Επίσης η μηχανολογική αρτιότητα φαίνεται ανοίγοντας το καπώ και θαυμάζοντας, χωρίς βέβαια να καταλαβαίνουμε τι βλέπουμε!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Επίσης οι πόρτες κλείνουν με χαρακτηριστικό γεμάτο ήχο κι όχι σα φιάτ(αρεσε και στον πατέρα μου που έχει την 190Ε).
Μην ξεχάσεις να χτυπήσεις το ντουλαπάκι να κλοτσήσεις το λάστιχο. Έτσι φαίνεται η ποιότητα.
Καλοτάξιδο.
τυχαιο;;;;;δεν νομιζω
-
Που να ακούσεις και το Daihatsu μας.
Made in Japan και η πόρτα κάνει σαν τενεκεδάκι. Αλλά που να ξέρουν οι Ιάπωνες να φτιάξουν αμάξια.
Αν μου πεις και πως γίνεται ο χαρακτηριστικός ήχος κλεισίματος και γιατί δεν έχει σχέση με την ποιότητα κερδίζεις λουκουμάκι. -
Τσάμπα το παιδεύεις ρε συ Angel. Αφού βλέπεις ότι δεεεεεεν...η σχέση με το αντικείμενο είναι περιορισμένη έως ανύπαρκτη.
-
κλεινω.....ηρθαν οι ''ειδικοι''
HYUNDAI I20