-
Φιλη μου θα παει ενα 4μηνο στο Harvard στη Βοστονη,Σεπτεμβριο με Δεκεμβριο,ψαχνει απεγνωσμενα καπως να βρει σπιτι να νοικιασει να ειναι σχετικα κοντα στο πανεπιστημιο.Τιμη οσο ποιο κατω παει αλλα θελει να μπορει να φιλοξενησει εως 2 ατομα για καποιες μερες,κατι μου ειπε οτι βρηκε μεσω ιντερνετ αλλα δεν απανταει κανεις σε μειλ και οσοι απαντανε λενε κατι χαριτωμενα ενα δωματιο τρυπα με κοινοχρηστα ολα τα αλλα 1500 ντολαρς το μηνα
Καποιος να ξερει το συστημα και τον τροπο για να βοηθησει?(που ψαχνω,πως τι,τιμες κλπ) -
Φιλη μου θα παει ενα 4μηνο στο Harvard στη Βοστονη,Σεπτεμβριο με Δεκεμβριο,ψαχνει απεγνωσμενα καπως να βρει σπιτι να νοικιασει να ειναι σχετικα κοντα στο πανεπιστημιο.Τιμη οσο ποιο κατω παει αλλα θελει να μπορει να φιλοξενησει εως 2 ατομα για καποιες μερες,κατι μου ειπε οτι βρηκε μεσω ιντερνετ αλλα δεν απανταει κανεις σε μειλ και οσοι απαντανε λενε κατι χαριτωμενα ενα δωματιο τρυπα με κοινοχρηστα ολα τα αλλα 1500 ντολαρς το μηνα
Καποιος να ξερει το συστημα και τον τροπο για να βοηθησει?(που ψαχνω,πως τι,τιμες κλπ) -
Να πάει να γίνει μέλος σε καμία αδελφότητα (Greek System) και θα είναι όλα καλά
-
Παγκάκια και παρκο...πως πηγαινε δηλαδη ο Αλέφας στο Λονδίνο για μετεκπαίδευση;
-
Δεν μπορει να βρει καποια εστια στο πανεπιστημιο; Δεν θα βρει ευκολα διαμερισμα για 4 μηνες και τα λεφτα θα ειναι πολλα.
-
Ένα χρήσιμο site για ψάξιμο είναι το:
http://boston.craigslist.org/Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα στο Boston, πανάκριβες τρύπες και τα ποντίκια δώρο. Εφόσον θα είναι Harvard, φαντάζομαι πρέπει να ψάξει σε Cambridge και Sommerville.
Γενικά όλα τα leases ξεκινάνε 1η Σεπτέμβρη, οπότε καλό θα ήταν να βρει κάτι εντός Αυγούστου, γιατί μετά δε θα βρίσκει τίποτα. Ο μόνος τρόπος για να πέσει το κόστος είναι συγκατοίκηση με άλλους, οπότε ρεαλιστικά η φιλοξενία θα γίνει στο πάτωμα... Πάντως με $1500 θα πρέπει να μπορεί να βρει ένα αρκετά καλό studio/1 bedroom, αλλά συνήθως τα συμβόλαια είναι για φουλ χρόνο.
Εναλλακτικά μπορεί να τσεκάρει για εστία στο πανεπιστήμιο, αλλά δεν ξέρω πως λειτουργούν τα πράγματα στο Harvard. Το ΜΙΤ έχει housing office που δίνει χρήσιμες πληροφορίες. Ίσως να υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στο Harvard. Ως τι πηγαίνει εκεί για 4μηνο;
Finally, υπάρχει και η ελληνική παράγκα που λύνει και δένει εκεί πέρα, οπότε αν έχει κάποιο κοννέ ίσως να μπορεί να βοηθήσει.
Αυτά για τώρα και καλή τύχη!
-
Έχω μείνει σε Marriot Residence Inn για περίπου 5 μήνες. Είναι στούντιο ή διαμερίσματα με τιμές φυσιολογικές. Συνήθως τα προτιμούν εργαζόμενοι και επαγγελματίες που εργάζονται για διαστήματα σε περιοχές.
Εγώ έμεινα πάντως υπερευχαριστημένος.Ρίξε μία ματιά εδώ:
http://www.marriott.com/hotels/travel/b ... n-andover/και κάνε μία αναζήτηση εδώ να βρεις και άλλα στην περιοχή:
http://www.marriott.com/search/findHotels.mi -
Ευχαριστω παιδια για τις ινφο,συνεχιζουμε να ψαχνουμε σε καθε κατευθυνση,οτι παραπανω εχετε δωστε
Ενοικιαση Σπιτιου στο USA