-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Εδω διεξαγεται μια πολιτισμενη και αξιοπρεπης συζητηση μεταξυ επωνυμων ανθρωπων (τα ονοματα μας ειναι δηλωμενα και καταχωρημενα), με επιχειρηματα και αποψεις που ολες ειναι σεβαστες.
Προσωπικα χτες υπεβαλλα καποιες ερωτησεις στον κ. Πατσουρεα ο οποιος θεωρησε καλο ν απαντησει στην σελιδα του στο Facebook. Χωρις σχόλια σας παραπεμπω εκει για την ενημερωση σας.Εννοειται οτι θα πρεπει να κανουμε φιλο αυτο το βαρεμενο , για να διαβασουμε τις παπαριες που θα γραφει ? Ε οχι και μεχρι εκει ..................
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
...Εννοειται οτι θα πρεπει να κανουμε φιλο αυτο το βαρεμενο , για να διαβασουμε τις παπαριες που θα γραφει ? Ε οχι και μεχρι εκει ..................Πόσο δίκιο έχεις, εγώ ο τρι την πάτησα!
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...Εννοειται οτι θα πρεπει να κανουμε φιλο αυτο το βαρεμενο , για να διαβασουμε τις παπαριες που θα γραφει ? Ε οχι και μεχρι εκει ..................
Πόσο δίκιο έχεις, εγώ ο τρι την πάτησα!
Δεν ειναι απαραίτητο (ευτυχώς). Μπορείτε να διαβάσετε αυτά που γραφεί και χωρίς να γίνετε 'φίλοι'!
Τώρα αν αξίζουν να διαβάστουν, αυτό ειναι άλλο θέμα!κ.Χρηστο γιατι μπήκατε στη διαδικασία διαλόγου με τον εν λόγω άνθρωπο; Περιμένετε κάτι καλύτερο απο αυτο που έγραψε στο fb; Δε νομίζω πως αξίζει να ασχοληθείτε περαιτέρω...
Βέβαια κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει επιτροπή 'ήθους' (και απο τη μερια του ΣΟΑΑ αλλα και της ΕΠΑ) που να επιβάλλει πραγματικές κυρώσεις σε κάθε 'αγωνιζομενο' που λέει ότι του κατέβει, γενικώς και ειδικώς! Αλλα τι λέω, εδω δεν υπάρχουν αλλα κι αλλα, αυτο θα υπήρχε;
-
Για μας που δεν έχουμε και δε θέλουμε να αποκτήσουμε FB, τι έγραψε ?
-
Στα καθαρά αγωνιστικά από εμάς, το δεύτερο σκέλος από μέσα....με το σχετικό 'μπιπ' στο τέλος, στο σχόλιο του συνοδηγού μου, στους 'θεατές' που περπατούσαν στη μέση του δρόμου στο flying της ειδικής....
-
@ tan
Λαθος. Δεν μπηκα σε διαλογο με κανεναν. Υπεβαλα ερωτησεις σ εναν αγωνιζομενο που εκρινα οτι επρεπε ν απαντηθουν. Κι αφου τις εθεσα δημοσιως επρεπε να απολαυσουν τις οποιες απαντησεις, εστω κι αν δοθηκαν απο αλλο...μετεριζι. Τωρα, το τι θα κανω εγω προσωπικα σχετικα με το περιεχομενο των απαντησεων αυτων , παρακαλω να μου επιτρεψετε να μην το κοινοποιησω. Τωρα, σχετικα με τις αρμοδιοτητες της ΕΠΑ·ΕΘΕΑ, πιστευω οτι δεν εχει καμμια δουλεια να ασχοληθει με την διενεξη 2 αθλητων, εκτος αν κρινει οτι μεσα απο αυτη τη διενεξη βλαπτεται η εικονα και το κυρος του σπορ. -
Ο χρήστης tan έγραψε:
Βέβαια κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει επιτροπή 'ήθους' (και απο τη μερια του ΣΟΑΑ αλλα και της ΕΠΑ) που να επιβάλλει πραγματικές κυρώσεις σε κάθε 'αγωνιζομενο' που λέει ότι του κατέβει, γενικώς και ειδικώς! Αλλα τι λέω, εδω δεν υπάρχουν αλλα κι αλλα, αυτο θα υπήρχε;Δεν απανταω για το συγκεκριμενο συμβαν και τους εμπλεκομενους απλα δεν χρειαζεται επιτροπη ηθους εφ οσον οταν υπογραφεις την αιτηση για την αγωνιστικη αδεια υπογραφεις οτι φερεις γνωση του International Sporting Code της ΦΙΑ (ο οποιος ισχυει και στα Εθνικα πρωταθληματα) και συγκεκριμενα στο Appendix B που ειναι το CODE OF GOOD STANDING.
http://argent.fia.com/web/fia-public.ns ... B.2012.pdf
-
@Platis
κ.Χρήστο, σε καμία περίπτωση δεν σας έκανα υπόδειξη για το πως και το εάν θα κινηθείτε από εδώ και στο εξής, αλίμονο. Έχετε δίκιο, δεν είναι διάλογος (άμεσος).
Χαιρετώ και θα τα πούμε από κοντά στο Ιστορικό (θέλω να ελπίζω)@Hannibal
Αλέξανδρε, δίκιο έχεις. Το 'επιτροπή ήθους' το ανέφερα γιατί όταν ένας αγωνιζόμενος διαδίδει ψευδείς πληροφορίες ή οτιδήποτε μειωτικό προς άλλους (αγωνιζόμενους ή μη, δεν έχει σημασία), τότε θα έπρεπε να παρέμβει η αρχή του αθλήματος και να επανεξετάσει την άδεια που του έχει δώσει, καθώς αποτελεί δυσφήμιση του αθλήματος. Πως γίνεται στο ποδόσφαιρο, που γράφει ένας αθλητής στο twitter την μ@λακία του και επεμβαίνει η αρχή και κρίνει αν θα του επιβληθεί κάποιο πρόστιμο ή όχι; Κάτι παρόμοιο εννοώ.Θανάσης
-
Θαναση αν ανοιξεις το pdf του isc που εβαλα, αυτο ακριβως λεει.
Αρα υπαρχει. Απλα κανεις δεν το αστυνομευει και κανεις δεν το χρησημοποιει. Ο κανονισμος υπαρχει λοιπον και ειναι και εν ισχυ.Υ.Γ. Ξανατονιζω για μερικους καλοθελητες με μεγαλη γλωσσα που μεταφερουν οτι θελουν οτι δεν μιλαω για το συγκεκριμενο συμβαν και τους συγκεκριμενους εμπλεκομενους.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
@ tan
Λαθος. Δεν μπηκα σε διαλογο με κανεναν. Υπεβαλα ερωτησεις σ εναν αγωνιζομενο που εκρινα οτι επρεπε ν απαντηθουν. Κι αφου τις εθεσα δημοσιως επρεπε να απολαυσουν τις οποιες απαντησεις, εστω κι αν δοθηκαν απο αλλο...μετεριζι. Τωρα, το τι θα κανω εγω προσωπικα σχετικα με το περιεχομενο των απαντησεων αυτων , παρακαλω να μου επιτρεψετε να μην το κοινοποιησω. Τωρα, σχετικα με τις αρμοδιοτητες της ΕΠΑ·ΕΘΕΑ, πιστευω οτι δεν εχει καμμια δουλεια να ασχοληθει με την διενεξη 2 αθλητων, εκτος αν κρινει οτι μεσα απο αυτη τη διενεξη βλαπτεται η εικονα και το κυρος του σπορ.
Μια διένεξη μεταξύ δυο αγωνιζομένων, για ένα αγωνιστικό θέμα, δεν πρέπει να είναι κρυφή από την αρχή του σπορ, όσο φερέγγυα και να είναι κατά τους αγωνιζόμενους. Η ΓΓΑ είναι νόμιμη και έγκυρη, και μόνον αυτή, οριοθετεί την νομιμότητα μιας ομοσπονδίας. Να αποταθείς σε αυτήν.
Οι εύλογες ερωτήσεις σου, ετέθεισαν εδώ, και κάθε απάντηση εκτός ΕΔΩ είναι εκ του πονηρού, και υποβολιμαία.
Εάν δεν μπήκες σε διάλογο, τότε πολύ από εμάς, πελαγοδρομούμε, μέσα στην ασχετοσύνη μας που εσύ ορίζεις, και σίγουρα εσύ παρουσιάζεις λάθος τα γεγονότα. Εσύ κάνεις λάθος παρερμηνεύοντας γραπτά κύμαινα κατά το δοκούν, και σίγουρα λάθος κατά των θεσμών και της διαφάνειας.
Με λίπη μου βλέπω ότι διπρόσωπη όσο και τριπρόσωπη τακτική, σε επηρεάζει, προσπαθώντας να βρίσκεσαι στο προσκήνιο, και στο έτσι και στο γιουβέτσι. Ο Πεισίστρατος απέθανε, ζήτω ο αδελφός μου!.
Το τι η ΕΠΑ-ΕΘΕΑ πιστεύει, είναι μόνον της ΓΓΑ θέμα. Δεν σε κάλεσε κανένας, να ερμηνεύσεις θεσμοθετημένους κανόνες η όχι. Το που αυτή θα ενδιαφέρετε, (νόμιμα η παράνομα), δεν ανήκει στην δική σου επικυριαρχία και γνώμη. Το κράτος υπάρχει έστω και εάν πολλάκις μ@λ@κιζετε.
Το ότι δεν κοινοποιείς, σημαίνει ότι συμβιβάστηκες για αγνώστους λογούς, με έναν παραβατικό!.
Μα άμα «δεν μπήκες σε διάλογο», τότε για ποια διένεξη τσαμπούνας?.
Και για σένα «μόνον εάν βλάπτετε η εικόνα» σε ενδιαφέρει?. Το παραβατικό σκέλος σε αφήνει αδιάφορο?.
Και μέχρι πότε οι αμόρφωτοι, που δεν μπορούν να διαβάζουν έναν κανονισμό θα επιπλέουν, μόνον και μόνον διότι είναι χεράδες?.
Πίστευα ότι τα παθήματα σου, θα σου εγίνοντο μαθήματα!. Αλλά φευ, παλιός γάιδαρος κακουργία περπατησιά δεν αποκτά……
Α. -
You coofed me
Κοινως: Με κουφανες
Σιγουρα (που λες κι εσυ) θα παρω ενα τηλεφωνο τον ΓΓΑ και θα του πω οτι μου μιλησαν ασχημα, να επιληφθει!
Καλυτερα λεω να το πω στον θειο μου τον αστυνομο ( Θυμασαι την πρωτη δημοτικου?)
Αχ ρε Αντωνη... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
You coofed me
Κοινως: Με κουφανες
Σιγουρα (που λες κι εσυ) θα παρω ενα τηλεφωνο τον ΓΓΑ και θα του πω οτι μου μιλησαν ασχημα, να επιληφθει!
Καλυτερα λεω να το πω στον θειο μου τον αστυνομο ( Θυμασαι την πρωτη δημοτικου?)
Αχ ρε Αντωνη...A.
Rally Sprint Ριτσωνας