-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και χαζευα τ αμαξια του απο περιεργεια, βλεπω το picasso και να μη μπορω να θυμηθω σε ποιο θεμα ψαχνοταν καποιος για το συγκεκριμενο !! Να σαι καλα!Εσυ να εισαι καλα φιλε μου που με την παρατηρητικοτητα σου εσωσες τον συν-φορουμιτη nikola74 και αλλους πολλους υποψηφιους πελατες του.... Ελπιζω να τον προλαβαμε και να μην εδωσε καμμια προκ/λη και το εκλεισε. Μιας που δεν του απαντησε κανενας μας να τον προλαβει. Αλλα αφου ειδες το πικασο ακομη εκει μαλλον τον γλυτωσες τον φιλο μας.
-
Εγω απλα το εβαλα και εδω! Την αγγελια την εβαλε στο θεμα με τις αγγελιες 'για κλαμματα' ο dgrgtc!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω απλα το εβαλα και εδω! Την αγγελια την εβαλε στο θεμα με τις αγγελιες 'για κλαμματα' ο dgrgtc! -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω απλα το εβαλα και εδω! Την αγγελια την εβαλε στο θεμα με τις αγγελιες 'για κλαμματα' ο dgrgtc!Eνα μεγαλο μπραβο λοιπον στο φιλο dgrgtc που την ανακαλυψε και σε σενα που την μοιράστηκες μαζι μας και εδώ σ αυτό το θεμα. Να ειστε καλα παιδια.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Black list Automaratos Πατρα
78.000km λεει 138.000km φαινονται στη φωτογραφια..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6823757/ -
Σχετικα με Automarin τι παιζει ?
η εντυπωση μου ηταν θετικοτατη και δεχονται τα παντα απο ελεγχους κτλ
Διαβαζω εδω σχολια του τυπου 'θελετε να τα ξαναπουμε για την automarin? ειναι αναξιοπιστοι' μπορει καποιος (ειλικρινα το λεω) να μου πει τι ξερει γιατι ειμαι νεος στο θεμα 'αγορα μτχ'?? θα μου εκανε την χαρη πραγματικα -
Ο χρήστης conkal έγραψε:
Σχετικα με Automarin τι παιζει ?η εντυπωση μου ηταν θετικοτατη και δεχονται τα παντα απο ελεγχους κτλ
Διαβαζω εδω σχολια του τυπου 'θελετε να τα ξαναπουμε για την automarin? ειναι αναξιοπιστοι' μπορει καποιος (ειλικρινα το λεω) να μου πει τι ξερει γιατι ειμαι νεος στο θεμα 'αγορα μτχ'?? θα μου εκανε την χαρη πραγματικαΕπειδή διάβασα και το παρακάτω viewtopic.php?f=15&t=58319&start=45#p3118317
εγώ έχω θετική άποψη για το κατάστημα της Αuto Marin στην Γλυφάδα (Βούλα).Τώρα, τι λένε άλλοι και τι διαδίδουν λίγο με απασχολεί (έως καθόλου).
Εμένα με ενδιέφερε να κάνω την δουλειά μου και να συνεργαστώ σοβαρά.
Από εκεί και πέρα ο καθένας ας κάνει ότι θέλει.
Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες μόνο με PM.Πηγα automarin σημερα στην γλυφαδα και σε ενα αλλο σαπιο-ψευτη.
Η automarin φαινεται ΠΟΛΥ περιποιημενη και ο πωλητης (προισταμενος πωλησεων) ηταν πολυ σιγουρος για τα αυτοκινητα του με εγγυηση(γραπτη ) για πολλα θεματα και 3 χρονια δωρεαν σερβισ και ανταλλακτικα.
{δυστυχως δεν βρηκα αυτο που ηθελα αλλα εχει απειρα αυτοκινητα και πολυ προσεγμενα. καμια σχεση με τον πρωτο απο οπου εφυγα γελώντας...}Τι αποψη εχετε ?
-
γιά οποιον φίλο ενδιαφέρεται κ ψάχνεται γιά αγορά πολύ καλού αμαξιού ... ή πολύ καλής μοτοσυκλέτας ... από ιδιώτη κ οχι από εμπορα κάθε βράδυ λίγο πρίν ή λίγο μετά τά μεσάνυχτα από τά φανάρια τού κωτσόβολου στό υψος τής ηλιούπολης ( μέ κατεύθυνση πρός γλυφάδα ) κ μέχρι τόν σταθμό μετρό αλίμου , μιλάμε δηλ. για 500 - 600 μέτρα γιά καμιά ωρα περίπου ( μέχρι να σκασουν μύτη τά περιπολικά ) γίνεται τό ελα νά δείς από κόντρες από σούζες από σπινιαρίσματα από καμμένα λάστιχα στήν ασφαλτο αλλά κυρίως από σκάστρες λές κ γίνεται κυριολεκτικά πόλεμος ειδικά οταν μουγκρίζουν τά κακόμοιρα μοτέρ ... ελπίζω μόνο οταν τά πουλάνε αυτά τά αμάξια ( οι ιδιώτες ) νά μήν γράφουν , πολύ προσεγμένο - ποτέ δέν εβγαινε μέ βροχή - οι στροφές ποτέ δέν ξεπερνούσαν τίς 2.500 κ ολα τα χλμ ειναι μόνο σέ ταξίδια σέ εθνική οδό κ δέν τό ειχα πάει ποτέ πάνω από 100χλμ στό κοντέρ ...
-
Τετοια αυτοκινητα φιλε μου δεν απευθυνονται στην πλεμπα αλλα σε συνειδητοποιημενους...δεν χρειαζεται να γραφει τιποτα, ο αλλος ξερει τι εχει περασει και τι προκειται να περασει στα δικα του χερια. Και συνηθως σ αυτα τα αυτοκινητα γινεται ψυχωτικη συντηρηση με τα καλυτερα προϊοντα. Να φοβασαι το Yaris και το Polo του μπαρμπα και της γκομενιτσας που δεν εχουν ιδεα απο αυτοκινηση και συντηρηση και ας μην εχουν περασει τις 2.000 στροφες
Μακαρι να χα τα λεφτα να επαιρνα ενα Evo που χει φαει ολες τα μεγαρα τις σερρες και τη βουλιαγμενης με το κουταλι και κυκλοφορει καθημερινα με ημισλικ
-
Ο χρήστης conkal έγραψε:
Σχετικα με Automarin τι παιζει ?η εντυπωση μου ηταν θετικοτατη και δεχονται τα παντα απο ελεγχους κτλ
Διαβαζω εδω σχολια του τυπου 'θελετε να τα ξαναπουμε για την automarin? ειναι αναξιοπιστοι' μπορει καποιος (ειλικρινα το λεω) να μου πει τι ξερει γιατι ειμαι νεος στο θεμα 'αγορα μτχ'?? θα μου εκανε την χαρη πραγματικαΠηγαινε σελιδα 17 στο θεμα...
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Να φοβασαι το Yaris και το Polo του μπαρμπα και της γκομενιτσας που δεν εχουν ιδεα απο αυτοκινηση και συντηρηση και ας μην εχουν περασει τις 2.000 στροφεςΠράγματι παίζει και αυτό, θυμάμαι γείτονα που έκανε service στην Carina όποτε θυμόταν ή του το θύμιζε ο αδερφός του που έμενε 600χλμ μακρια... Έλεγε ΤΟΥΟΤΑ είναι δεν έχει ανάγκη . Μεγάλο ζήτημα σε ένα μεταχειρισμένο το πόσο σωστά το συντηρούσε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης...
-
Καλησπερα σας,
ενδιαφερομαι για αγορα μεταχειρισμενου.
Καμια αποψη για τον ρεππας? Reppas cars.Εστω και σε pm.
Ευχαριστω,
Στελιος -
Καλημερα, μηπως ξερουμε τιποτα για τον ΖΩΡΑΠΑ στο κερατσινι?
-
Καλησπερα κ παλι..
Τιποτα για ρεππας? Καμια ιδεα για autopower στο περιστερι?Thanks
-
Ο χρήστης Stelios_kriti έγραψε:
Καλησπερα κ παλι..
Τιποτα για ρεππας? Καμια ιδεα για autopower στο περιστερι?Thanks
δεν τον ξερω αλλα μια παρατηρηση ... ειναι πολυ υποπτο οτι ολα τα αυτοκινητα ειναι κοντα στα 80000 χλμ
-
Εγώ από την άλλη έχω διαπιστώσει ότι στα Δυτικά Προάστια σπρώχνουν πολλά αυτοκίνητα με περίεργα ιστορικά ή κακομεταχειρισμένα.
Το περίεργο μάλιστα είναι ότι καταφέρνουν και τα πουλάνε κιόλας.Πολύ πρόσφατο. Της προηγούμενης βδομάδας. Από φίλο που έψαχνε για 207GT και ήθελε βοήθεια, οπότε προσπάθησα να τον βοηθήσω όσο μπορούσα.
Δυστυχώς δεν πρόλαβε το δικό μου και ευτυχώς βρήκε άλλο, από ιδιώτη...Συζητώντας στο τηλέφωνο είδαμε και αυτόν: Εμπορία BITROS.
Αυτοκίνητο 207GT/5θυρο.
Στις φωτογραφίες φαινόταν άριστο.
Από κοντά πολύ κακομεταχειρισμένο, με πολλά σημεία βαμμένα, με χτύπημα και τρύπα στο ταμπλό στη θέση συνοδηγού (μάλλον τρύπα από τακούνι). Μηχανικός που το είδε το έκοψε χωρίς πολλά/πολλά.Τιμή 6400. Και όμως από ότι φαίνεται πουλήθηκε.
-
Ο BITROS εχει κακη φημη.
-
Παρόλο αυτά πουλάει και έχει στήσει καλή μπίζνα...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Συζητώντας στο τηλέφωνο είδαμε και αυτόν: Εμπορία BITROS.
Αυτοκίνητο 207GT/5θυρο.
Στις φωτογραφίες φαινόταν άριστο.
Από κοντά πολύ κακομεταχειρισμένο, με πολλά σημεία βαμμένα, με χτύπημα και τρύπα στο ταμπλό στη θέση συνοδηγού (μάλλον τρύπα από τακούνι). Μηχανικός που το είδε το έκοψε χωρίς πολλά/πολλά.Τιμή 6400. Και όμως από ότι φαίνεται πουλήθηκε.
Τρύπα απο τακουνι τουλάχιστον αυτός που το είχε πέρασε πολλές ευχάριστες στιγμές μέσα στο αυτοκινητο
-
Και εγώ έχω κακή εμπειρία από Bitro. Είχα πάει με φίλαράκι μου να δούμε για μικρό αυτοκίνητο πόλης. Στο car.gr είχε ένα smart που ενώ η αγγελία έλεγε ότι είχε βιβλίο service πήγαμε και μας έδειξε ένα εντελώς άδειο... δεν είχε γραφτεί ούτε ένα service!! Ότι και καλά είναι αμάξι από εταιρία leasing που τα service της τα γράφει σε δικά της records και όχι στο service book. Μετά μας έδειξε ένα 'ατρακάριστο' 107, που με το που ανοίξαμε το καπώ της μηχανής ήταν άλλο χρώμα από κάτω (!)... Φύγαμε σχεδόν τρέχοντας!!
Έμποροι μεταχειρισμένων