-
Ο χρήστης x-origin έγραψε:
φίλε μου πιστεύεις πραγματικά ότι το σινάφι αυτό έχει το μυαλό να αναρωτηθεί, τι κέρδισε με την πράξη που έκανε? σε αυτούς δεν περνάνε λόγια πολιτισμένα με επιχειρήματα αλλά πιστολιές και σφαλιάρες ώστε το βίωμα να του γίνει μάθημα. Θέλει προσοχή και να αναγνωρίζεις το στυλακι από το τηλέφωνο...φιλικά πάντα.
εγω πιστευω οτι μυαλο για να σκεφτουν εχουν...
άλλο που εχουν μαθει να ζουν αλλιως....εγω στη θεση του ιδιοκτητη του golf, δεν θα το αφηνα στην τυχη του το θεμα
αφου θα εβλεπα οτι το πανε σε 'αγριαδες' θα τους εκλεινα ενα ραντεβου , αφου πρωτα θα 'κανονιζα' με την αστυνομια να ειναι παρουσα αλλά καπως διακριτικα
και οταν θα ερχονταν, θα τους ελεγα τους βλεπεις αυτους? ο αδερφος μου ειναι αξιωματικός μπατσος,κανονιστε να παθω κατι ή εγω ή το αμαξι μου
εχω συνενοηθει με τον αδερφο μου με το παραμικρο να σας κανουν την ζωη κολαση
και θα ελεγα και σε ενα-δυο μπατσους να τους πουνε 2 λογακια ετσι για να μπουνε στο κλιμα
αυτο για τους θαρραλέουςμια πιο ανώδυνη λυση ειναι να εξαφανίσω το αμαξι και να τους πω οτι το πουλησα
υγ: το ξερω οτι η 1η 'λυση' ακουγεται καπως, αλλά κατι παρομοιο εχω κανει ηδη εδω και αρκετα χρονια , με εναν μαλακα που νομιζε οτι θα τον φοβηθω (ο οποιος ηταν μπλεγμενος με διαφορα, και εχει κανει και φυλακη)
τωρα με βλεπει και αλλαζει πεζοδρομιο -
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
με το PUNTO τι εγινε?
πες και αν ξερεις και κανενα αλλο σκηνικο να ειμαστε υποψιασμενοι....Ποιο τρελό περιστατικό, το οποίο μου το αφηγήθηκε το ίδιο το παιδί που είχε το PUNTO GT.
Κάτοικος Αγίων Αναργύρων, κοντά στις γραμμές του τρένου.
Κλασσικό κίτρινο PUNTO GT. Το είχε πάρει μεταχειρισμένο.
Όπως και πολλοί άλλοι νέοι, αποφάσισε να του βάλει body kit. Έσκασε κάποια καλά χρήματα.
Περνά ο καιρός (κάπου στα 3 χρόνια) και το βγάζει αγγελία για πώληση στο car.gr με φωτογραφίες κλπ...Κάποιοι ενδιαφέρθηκαν. Πήγαν σπίτι και το είδαν. Ήσυχη γειτονιά. Το αμάξι παρκαρισμένο έξω από το σπίτι.
Μία μέρα ξυπνάει και του είχαν κλέψει από το αυτοκίνητο όλο το body kit. Άφησαν το αυτοκίνητο χωρίς μπροστινό προφυλακτήρα, χωρίς πλαϊνά μασπιέ, χωρίς πίσω προφυλακτήρα και χωρίς αεροτομή.Το παλικάρι το πέτυχα στο μαγαζί που τα είχε αγοράσει γιατί έψαχνε να βρει πως θα διορθώσει τη ζημιά για να μπορέσει να το πουλήσει.
Κάποιος από τους υποψήφιους πελάτες είτε έψαχνε τσάμπα body kit για το PUNTO του, είτε κάποιος εκτελούσε εντολή για εντοπισμό αυτών των υλικών.
-
οντως τραβηγμένες καταστασεις...
αν το εχεις σε κλειστο γκαραζ, ισως εισαι προστατευμενος απο αυτα τα σκηνικα
αλλά δεν ξερω αν υπαρχουν κι αλλες καταστασεις που πρεπει να προσεχουμε.... -
Πρεπει να σαι παπαρας να δειξεις το αυτοκινητο σου ή να πουλησεις-δειξεις το οτιδηποτε μεσα ή εξω απο το σπιτι σου... στοιχειωδες μυαλο ρε γμτ..
Δε φταιει το car.gr... -
Δηλαδή ρε παιδιά εσείς που θα το δείχνατε το αυτοκίνητό σας;
Σε παίρνουν τηλέφωνο διάφοροι από οποιαδήποτε σημεία. Θα τρέχατε πέρα/δώθε για να δείχνετε το αυτοκίνητο;
-
Γραφεις τον νομό στον οποιο απευθυνεσαι. Κλεινεις ραντεβου κατευθειαν σε συνεργειο ή σε παρκινγκ του κοντινοτερου ΣΟΥ σταθμου μετρο-σουπερμαρκετ.
-
Αμ, για αυτό λέω ότι μόνο όποιος έχει χρόνο άπλετο και μπορεί να τρέχει πέρα/δώθε, θα κάτσει να ασχοληθεί με πώληση σε ιδιώτη.
Και εγώ διαπίστωσα και κάτι άλλο το τελευταίο διάστημα που κάποιοι ενδιαφέρθηκαν για το 207.
Έχουν πονηρέψει οι ιδιώτες πολύ και θέλουν να αγοράσουν το αυτοκίνητο στην τιμή που αγοράζει ο έμπορας ή και λιγότερο ή και να τους το χαρίσω.
-
Eγω που εχω πουλησει κι αγορασει παμπολλα αυτοκινητα την τελευταια 10ετια δεν μου χει τυχει τιποτα τετοιο...και στο σπιτι απο κατω και σε αλλα σημεια εχω παει κι εχουν ερθει...κοβεις και φατσες φυσικα. Ολοι τους ηταν κυριοι. Ειναι να μη σου τυχει ασφαλως
Ασφαλως και το car.gr ειναι μονοδρομος, δεν υπαρχει κατι αλλο...η ΧΕ εχει πεθανει εδω και πολυ καιρο. Και μια χαρα βρισκεις χρονο...ενα σ/κ, απογευμα καθημερινης, υπαρχουν λυσεις, τ αλλα ειναι ολα δικαιολογιες κατ εμε. Αλλιως το πας σε μαντρα και στο παιρνει για ψιχουλα (αν στο παρει)
-
Δεν έχω διαπιστώσει ότι οι ιδιώτες έχουν διάθεση να δώσουν 1000 ή 2000 euro παραπάνω από όσα δίνει ο έμπορας.
Το αντίθετο. Με έχουν ενοχλήσει ιδιώτες που μου έχουν πει τα ποιο απίθανα.
Κάποιοι με ενόχλησαν και εδώ μέσα όπως και στο psclub που αναζητούν (τσάμπα) THP...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δηλαδή ρε παιδιά εσείς που θα το δείχνατε το αυτοκίνητό σας;Σε παίρνουν τηλέφωνο διάφοροι από οποιαδήποτε σημεία. Θα τρέχατε πέρα/δώθε για να δείχνετε το αυτοκίνητο;
βρε storm υπαρχουν αλανες. δινεις εκει ενα ραντεβου. για σας παλικαρια. αληθεια τι δουλεια κανετε; α ωραια. εγω ειμαι στην τροχαια. τι λεγαμε; για το αυτοκινητο. ναι το αυτοκινητο μπλα μπλα μπλα ειμασταν σε μια περιοχη στην αθηνα περυσι το καλοκαιρι και ενας φιλος γουσταρε μια τυπισα που δουλευε σε ενα καλομπαρο. με επρηξε να παμε να τη δει λιγο αλλα χωρις να μπουμε μεσα. σκαμε μυτη με το μοτορι και κοιτουσαμε. αρχισανε καποιοι περιεργοι να πλησιαζουν κανοντας πως κοιτουν περα δωθε. ενας απο αυτους μας τη σκαει. τι εγινε ρε παλικαρια; θελετε τπτ εδω; οχι του λεω. ε τοτε αντε μου λεει. σε ασφαλιτη λες αντε; τι θες τωρα; με κοιταει. παιρνω το κινητο και καλω. λεω κ. προισταμενε εχουμε θεμα και κατι περιεργους εδω. τι κανω; εγινε ευχαριστω. μολις ακουσε κ προισταμενε, εξαφανιστικε μαζι με τους αλλους. κατσαμε με την ησυχια μας. μετα λιγο καιρο στο μερος εκεινο κανει πεσιμο η ασφαλεια το βραδι μου λεει ο κολητος μου. μλκ απο εκει μην ξαναπατησουμε γιατι θα μας εχουν αχτι με τις μλκες σου ρε η ζωη θελει τρελα. αλλιως δεν την παλευεις. πας για δαφνη χωρις προηδοποιηση.
-
Σίριαλ το κάναμε το θέμα.
-
Aντε να επανερχομαστε σιγα σιγα σε καναν εμπορο με ''καλες'' συστασεις
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κατα τ αλλα.. ισχυει ακομα ,απ οτι θυμαμαι δλδ, οτι ο Χαιρετακης στο Χαιδαρι εχει καλα αυτοκινητα.?Ας ξεκινησουμε με μια απαντηση σε αυτο.
-
Yπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει μτχ αυτοκίνητο απ'την automaratos στην Πάτρα? Έχω δει αυτήν την αγγελία και θα ήθελα τη γνώμη σας...Ευχαριστώ...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6776311/ -
πετρελαιο. χμμ....μηπως ειναι εισαγωμενο με διπλασια+ χλμ;
-
Το λέει αυτός τουλάχιστον ότι είναι εισαγωγής... τώρα για τα χλμ άστο μην το ψάξεις ποτέ θα χαλαστείς μάλλον!
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Το λέει αυτός τουλάχιστον ότι είναι εισαγωγής... τώρα για τα χλμ άστο μην το ψάξεις ποτέ θα χαλαστείς μάλλον!lol nai τωρα που το εγραψες το ειδα.
-
Κοιτα λιγο καλυτερα το τιμονι, τα πενταλ και τη μοκετα αριστερα από το συμπλεκτη και θα καταλάβεις....
επισης 89.000 χλμ / 8 χρονια = 11.000 χλμ περιπου το χρονο. εσπασε κάθε ρεκόρ.....
τελος εάν σου πουν ότι είναι το τριτο, τεταρτο, πεμπτο αυτ/το στην οικογενεια, για αυτό εχει τοσα λιγα χλμ και μαλιστα μονο σε εθνικη ε τοτε μην το σκεφτεσαι καθολου.... είναι ευκαιρια.
-
Ο χρήστης gns έγραψε:
Κοιτα λιγο καλυτερα το τιμονι, τα πενταλ και τη μοκετα αριστερα από το συμπλεκτη και θα καταλάβεις....επισης 89.000 χλμ / 8 χρονια = 11.000 χλμ περιπου το χρονο. εσπασε κάθε ρεκόρ.....
τελος εάν σου πουν ότι είναι το τριτο, τεταρτο, πεμπτο αυτ/το στην οικογενεια, για αυτό εχει τοσα λιγα χλμ και μαλιστα μονο σε εθνικη ε τοτε μην το σκεφτεσαι καθολου.... είναι ευκαιρια.
Ειλικρινά τα πέντε αυτοκινητα που έχουμε στην οικογένεια κάνουν όλα κάτω απο 11.000 χλμ τον χρονο
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ειλικρινά τα πέντε αυτοκινητα που έχουμε στην οικογένεια κάνουν όλα κάτω απο 11.000 χλμ τον χρονοΕιλικρινα φιλε μου σε πιστευω. και είναι λογικο. και εγω εάν ειχα πεντε αυτ/τα στην οικογενεια ισως να εκανε το καθενα το πολύ 6-7.000 χλμ το χρονο και πολλα σου λεω. ΑΛΛΑ υπαρχει παντα ένα ΑΛΛΑ. Πως γινεται ΟΛΟΙ οι γερμανοι να εχουν 5 αυτοκίνητα που να εχουν ΟΛΑ από 70-90.000 χλμ το πολύ και ΕΝΑ από αυτά τα αυτ/τα να τα πουλανε στην ελλαδα οι δικοι μας μαντραδες , να κρυβουν τα χλμ στο σαλονι και την μοκετα με βιολογικο καθαρισμο και εξωτερικα με γυαλισματα. και φυσικα το βιβλιο σερβις να εχει χαθει στη διαδρομη από γερμανια-ελλαδα. και ειδικα στα ντιζελ.... Ελεος πια. δεν ειμαστε ολοι χαζοι.
Ελπιζω τωρα να εγινα πιο κατανοητος τι εννοουσα στο προηγουμενο σχολιο μου. Ευχαριστω. και παλι εσενα φιλε μου πραγματικα σε πιστευω.
Έμποροι μεταχειρισμένων