-
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Ωστόσο αν δεν μπορεί να πάρει το αυτοκίνητο σε (σοβαρό) συνεργείο για έλεγχο τότε το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να έχει δικό του άνθρωπο για να ρίξει μία ματιά.
Πάντως εμένα μου άρεσε ιδιαίτερα η αντιμετώπιση της SUZUKI ΤΟΥΝΤΑ που όταν τους είπα την περίπτωση ελέγχου ενός Grand Vitara μου είπαν ότι πρέπει να το πάω στο συνεργείο για εξονυχιστικό έλεγχο σε 6 στάδια: Φανοποιεία, ηλεκτρολογικά, ηλεκτρονικά, μηχανικά, ανάρτηση/πέδηση, οδικά. Ήταν κατηγορηματικοί ότι σωστός έλεγχος δεν μπορεί να γίνει στην εμπορία που το πούλαγε.
Οπότε καλό θα ήταν το αυτοκίνητο να μπορεί να μεταβεί σε σωστό συνεργείο.
Ωστόσο εμένα άλλο με προβληματίζει.
Το VITARA μου το έδιναν να το πάω σε οποιοδήποτε συνεργείο για έλεγχο, εντός Αττικής. ok. Κανένα πρόβλημα.Πως όμως θα βγει στο δρόμο; Χωρίς πινακίδες; Χωρίς ασφάλεια; Περίεργα πράγματα...
-
Δεν υπάρψει ακόμα η δυνατότητα ελέγχου σπό εγκέφαλο με τη σηγκεκριμένη ομάδα που αναφέρθηκε.
Δεν υπάρχει χρόνος να γίνει η διαδικασία όπως πρέπει αυτή τη στγμή και πάμε για αναβολή αγοράς, ελπίζω μην γίνει η αναβολή ακύρωση λόγω άλλων παραγόντων εξωγενών μέρες που είναι.
Με ενδιαφέρει ωστόσο και θα επανέλθω εάν υπάρχει η δυνατότητα
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πως όμως θα βγει στο δρόμο; Χωρίς πινακίδες; Χωρίς ασφάλεια; Περίεργα πράγματα...Πινακίδες ΔΟΚ.
Οι σοβαρές (και μόνο) εμπορίες τις διαθέτουν.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ενδιαφέρον!... Thanks!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Ωστόσο αν δεν μπορεί να πάρει το αυτοκίνητο σε (σοβαρό) συνεργείο για έλεγχο τότε το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να έχει δικό του άνθρωπο για να ρίξει μία ματιά.Πάντως εμένα μου άρεσε ιδιαίτερα η αντιμετώπιση της SUZUKI ΤΟΥΝΤΑ που όταν τους είπα την περίπτωση ελέγχου ενός Grand Vitara μου είπαν ότι πρέπει να το πάω στο συνεργείο για εξονυχιστικό έλεγχο σε 6 στάδια: Φανοποιεία, ηλεκτρολογικά, ηλεκτρονικά, μηχανικά, ανάρτηση/πέδηση, οδικά. Ήταν κατηγορηματικοί ότι σωστός έλεγχος δεν μπορεί να γίνει στην εμπορία που το πούλαγε.
Οπότε καλό θα ήταν το αυτοκίνητο να μπορεί να μεταβεί σε σωστό συνεργείο.
Ωστόσο εμένα άλλο με προβληματίζει.
Το VITARA μου το έδιναν να το πάω σε οποιοδήποτε συνεργείο για έλεγχο, εντός Αττικής. ok. Κανένα πρόβλημα.Πως όμως θα βγει στο δρόμο; Χωρίς πινακίδες; Χωρίς ασφάλεια; Περίεργα πράγματα...
Με οδική βοήθεια φίλε μου, με γερανό το πας το αμάξι , απο εκεί και πέρα μπορεί να έχουν πινακίδες δοκιμής
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Με οδική βοήθεια δεν παίζει.
Ποιος θα πάει να δώσει 150euro για να πάει ένα αυτοκίνητο σε συνεργείο για έλεγχο το οποίο τελικά μπορεί και να 'κοπεί'.Αν έχουν πινακίδες δοκιμής καλώς... Διαφορετικά επιτόπιος έλεγχος.
-
Τελικά έχει κανείς πάρει την spotmechanic σε έλεγχο αυτοκινήτου ;;;
Αν ναι ας μας γράψει τι έγινε στον έλεγχο ... και αν έμεινε ευχαριστημένος .
-
[spoiler:3l2ixfc4][/spoiler:3l2ixfc4]>Ο χρήστης Storm έγραψε:
Με οδική βοήθεια δεν παίζει.
Ποιος θα πάει να δώσει 150euro για να πάει ένα αυτοκίνητο σε συνεργείο για έλεγχο το οποίο τελικά μπορεί και να 'κοπεί'.Αν έχουν πινακίδες δοκιμής καλώς... Διαφορετικά επιτόπιος έλεγχος.
150 ευρώ Πρόσφατα μετέφερα αυτοκίνητο με 35.
-
Με οδική βοήθεια ή με εταιρεία γερανών;
Πάντως και τα 35euro δεν είναι λίγα.
-
Καλησπερα παιδια,
για κοντορουση kodorcars καμια συσταση?
Εχει κανεις αγορα? Εμπειρια απο φιλους?Ευχαριστω,
Στελιος -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Με οδική βοήθεια ή με εταιρεία γερανών;Πάντως και τα 35euro δεν είναι λίγα.
Εταιρεία φυσικά!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αν έχουν πινακίδες δοκιμής καλώς... Διαφορετικά επιτόπιος έλεγχος.Και κανα αριθμό πλαισίου, κινητήρα μπας και μάθεις κάτι παραπάνω από το ιστορικό του.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Έπεσα στην παρακάτω περίπτωση.
Διάφορα κατασχεμένα αυτοκίνητα (κυρίως μικρούλια) από τράπεζα, δύο συγκεκριμένων κατασκευαστών που έρχονται από επαρχία στην Αθήνα και πουλιούνται.
Τα αυτοκίνητα έχουν ακόμη δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.
Τα περισσότερα πουλήθηκαν.
Τα αυτοκίνητα με πινακίδα ΔΟΚ μπορούν να πάνε οπουδήποτε για έλεγχο.Όμως εκεί στην επαρχία που η Τράπεζα τα μάζευε, μέχρι να έρθουν Αθήνα (μετά από πλειστηριασμό) έφαγαν χαλάζι.
Λακουβίτσες στο καπό και στην οροφή.
Πέρασαν από φανοποιεία, έγιναν 'καινούρια'. Είδα φωτογραφίες πριν και μετά.Τι σας λέει μία τέτοια περίπτωση;
-
Η περίπτωση χαλάζι μπορεί να τύχει στον οποιοδήποτε. Δες απλά μην βάφτηκε ολόκληρο το αμάξωμα.
Συναισθηματισμοι του τύπου 'τι κρίμα που του το πήρε η τράπεζα' δεν παίζουν ... αν είναι οκ και σε τιμή τα κοιτάς.
Κατασχεμενα βέβαια μπορεί να σημαίνει και απληρωτα leasings ή νοικιαρικα. Ισχύουν τα γνωστά!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έπεσα στην παρακάτω περίπτωση.Διάφορα κατασχεμένα αυτοκίνητα (κυρίως μικρούλια) από τράπεζα, δύο συγκεκριμένων κατασκευαστών που έρχονται από επαρχία στην Αθήνα και πουλιούνται.
Τα αυτοκίνητα έχουν ακόμη δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.
Τα περισσότερα πουλήθηκαν.
Τα αυτοκίνητα με πινακίδα ΔΟΚ μπορούν να πάνε οπουδήποτε για έλεγχο.Όμως εκεί στην επαρχία που η Τράπεζα τα μάζευε, μέχρι να έρθουν Αθήνα (μετά από πλειστηριασμό) έφαγαν χαλάζι.
Λακουβίτσες στο καπό και στην οροφή.
Πέρασαν από φανοποιεία, έγιναν 'καινούρια'. Είδα φωτογραφίες πριν και μετά.Τι σας λέει μία τέτοια περίπτωση;
η ζημια απο χαλαζι σηκωνει πολλη συζητηση. υπαρχουν τεχνικες που φερνουν τη λαμαρινα στην ευθεια αλλα κοστιζουν. ξοδεψε η ασφαλιστικη που καλυπτε τα αυτοκινητα της τραπεζας οσα επρεπε η σε κανα χρονο θα βλεπεις σκασιματα απο στοκο; αν η τιμη ειναι πολλη χαμηλη εχε στην ακρη του μυαλου σου μια μελλοντικη επισκεψη σε καλο λαμαρινα και βαφεα. ενα tip ειναι να κοιταξεις τον ουρανο καλα βαζοντας τα ματια σου στην ιδια ευθεια με τον ουρανο. αν ειναι επιπεδος εισαι ενταξει. αν ειναι αναγλυφος παιζει κακο στοκαρισμα. το ιδιο και για το καπο.
-
Είδα και τις φωτογραφίες που έβγαλαν στο φανοποιείο.
Τοπικά στοκαρίσματα και τοπικά βαψίματα. Τώρα τι ποιότητας βαφής έχει γίνει, μόνο αυτοί το ξέρουν.Μιλάμε για αυτά. Είδα και δύο i10.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6714549/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6714399/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6712485/Για βόλτα πήγα γιατί δεν είχα ξαναμπεί σε PICANTO ποτέ και ήθελα να δω τους χώρους του, το εσωτερικό κλπ...
-
αφου ειναι με στοκο, ενας λογος παραπανω να μην τα παρεις
ομως εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι θες να δωσεις το GT που το εχεις απο καινουριο και το προσεχεις και να παρεις κατι αγνωστου παρελθοντος
και η φαση ειναι οτι θα εχεις μικροτερης κλασης αμαξι, στα ιδια πανω κατω λεφτα που θα δωσεις το δικο σου
οκ πες οτι εχει ακριβα σερβις, πες οτι φοβασαι οτι θα σου βγαλει κανα προβλημα, τα μεταχειρισμενα νομιζεις δεν θα σου βγαλουν τιποτα?
προσεξε γιατι μπορει να πας για μαλλι και να βγεις κουρεμενοςκι αν σε ενοχλουν οι 17αρες με το χαμηλο προφιλ, μπορεις να βαλεις 16αρες με πιο ψηλο προφιλ ελαστικου
το εχει κανει φιλος -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Είδα και τις φωτογραφίες που έβγαλαν στο φανοποιείο.
Τοπικά στοκαρίσματα και τοπικά βαψίματα. Τώρα τι ποιότητας βαφής έχει γίνει, μόνο αυτοί το ξέρουν.Μιλάμε για αυτά. Είδα και δύο i10.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6714549/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6714399/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6712485/Για βόλτα πήγα γιατί δεν είχα ξαναμπεί σε PICANTO ποτέ και ήθελα να δω τους χώρους του, το εσωτερικό κλπ...
storm αν δωσεις το δικο σου οντως δε λεει να πας για μτχειρισμενο. αν πας για καινουργιο ενταξει. αλλα σε αυτους τους καιρους θα το σκοτωσεις το καημενο το 207. ειναι η ποιοτητα της βαφης, ειναι να πετυχουν την διαφορα του φρεσκοβαμενου με το παλιο για να μη φαινεται πιο σκουρο. υπαρχουν και αλλοι τροποι για να διορθωσεις λακουβες:
Youtube Video -
Ναι βρε Storm κατσε εκει που καθεσαι...εχεις ωραιο αμαξι, γρηγορο, στριφτερο, καινουριο...που πας να μπλεξεις τωρα !!
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
αφου ειναι με στοκο, ενας λογος παραπανω να μην τα παρεις
...
...
κι αν σε ενοχλουν οι 17αρες με το χαμηλο προφιλ, μπορεις να βαλεις 16αρες με πιο ψηλο προφιλ ελαστικου
το εχει κανει φιλοςΔεν πρόκειται να πάρω αυτοκίνητο που έχει φάει χαλάζι. Αυτό εννοείται.
16άρες στο 207 έχω βάλει από τότε που το πήρα. Τις 17άρες τις πήρε ένα παλικάρι στο psclub.Για τα υπόλοιπα δεν θα γράψω κάτι. Τα έχουμε συζητήσει πολλάκις.
Έμποροι μεταχειρισμένων