-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
+σκισμένο καλσόν Coulthard
Στα άλλα που λες δεν νομίζω ότι ο καράφλας είναι η λύση αλλά η Honda.
Μάλιστα κύριε. Δηλαδή Λάουντα-Προστ δεν σας ικανοποιούνε.
Σέννα-Προστ δεν σας φτάνουνε.Εγώ ξέρω ότι με Whitmars -> 0
Με Καράφλα -> most successfull -
Λάουντα-Προστ ναι (2 χρόνια).
Μετά κώλος (ο τίτλος του Prost το '89 ήταν ελαφρώς έτυχε και όχι πέτυχε γιατί ο Dennis είχε καθαρά Νο1 τον Senna).Αυτός που πραγματικά παραδέχομαι ότι διατηρούσε status ίσων οδηγών στην ομάδα του (και που το πλήρωσε αρκετές φορές) είναι ο μπαρμπα Γουίλιαμς.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Φορώντας όμως την κόκκινη φόρμα καθαγιάζεται ακόμα και αυτός.Γινεται ανεκτος...με εκφραζει περισσοτερο Εξυπακουεται βεβαια οτι αν παρ΄ελπιδα κατακτησει κανενα τιτλο, θα δοκιμασω τα ιδια συναισθηματα ευφοριας που μου προκαλεσε η ξινισμενη μουρη του Dennis στη Βραζιλια του 2007....
Κατα τα λοιπα το ενδοοικογενειακο κατς (sic)..... μαλλον εχει γινει raison d etre για τους οπαδους του Kimi,οι οποιοι βλεπω να αδημονουν περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο για την πραγματοποιηση του και την επικρατηση του φινλανδου.Προσωπικα πιστευω οτι δεν θα γινει τιποτα,ενω αν χρειαστει να γινει, εχω εκτιμηση για το ποιος θα επικρατησει,η επαληθευση η διαψευση της οποιας δεν θα εχει την παραμικρη σημασια,αν οι πιλοτοι της ferrari χασουν για μια ακομα φορα τον τιτλο.
ΥΓ.Αντιο στο Felipe.Περα απο τις ευχες για υγεια και ευημερια,ενα εγκαρδιο ευχαριστω για την αφοσιωση του και οσα μπορεσε να προσφερει στους οπαδους της ferrari τα εντεκα χρονια που συνδεεται μαζι της.
-
Αντίο Φιλιππάκο. Ήσουν καλός και υπάκουος στρατιώτης και για αυτό θα μου λείψεις.
-
: Μεσα σε ολο αυτο το σκηνικο ενας Kimi..... nonfactor........
Αυτό προϋποθέτει ο Κίμι να φάει ΠΟΛΥ ξύλο απο τον Νάντο, στυλ Fisichella ένα πράμα.... Τολμώ (με αρκετή βεβαιότητα) να πω, ο,τι δεν το βλέπω. Αλλά εδώ είμαστε...
2-3 τυπάδες έγραφαν το θέρος του 2009 ότι ο Μίμης θα φάει ΠΟΛΥ ξύλο από τον Fisichella.
Αν είσαι εσύ μολόγα το.
Μη με κάνεις να ψάχνω απαρχαιωμένα τοπικά.Μπα, καμία σχέση. Άλλωστε εννοούσα την κοινή παρουσία Νάντο-Φίζικο στη Ρενώ.
-
Εντι, το απαύτωσες και ψόφησε.
Δεν περιγράφω άλλο. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εντι, το απαύτωσες και ψόφησε.
Δεν περιγράφω άλλο. -
Raikkonen με αρχιμηχανικό Smedley, φανταστείτε τα team radio
-
Μη μάχη περιγράφει η εικόνα;
Για να είμαι και εγώ στο κλίμα, τα team radios της Ferrari του χρόνου θα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον από τους αγώνες.
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Raikkonen με αρχιμηχανικό Smedley, φανταστείτε τα team radio -
Είναι επίσημος λογαριασμός του Domenicali από ότι φαίνεται..
http://instagram.com/p/eFtb7DRoJq/
ΕΔΙΤ: Ακυρο, ψεύτικος είναι
-
Κάτι μου λέει πως δεν είναι ο Smedley...
-
-
Από τοn επίσημο λογαριασμό στο facebook του Di Montezemolo -
Και επίσημα (;) πλέον
-
Από τοn επίσημο λογαριασμό στο facebook του Di Montezemoloκλαίω.
τα νεφρά μου παλιόπουστα! -
Εκλεισε ο κιμι στη φεραρι!!! Θα ριξουμε πολυ γελιο (και του χρονου) με τη φεραρι. Με τις πρωτες σφαλιαρες που θα φαει ο αλονσο θα κανει μπουρδελο την ομαδα.
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Raikkonen με αρχιμηχανικό Smedley, φανταστείτε τα team radio -
Χαίρομαι για τον Kimi, ελπίζοντας η Ferrari να του δώσει ένα καλύτερο μονοθέσιο από αυτά της Lotus, είναι ένας οδηγός που συμπαθώ (πολύ) και θα τον απολαύσω να μάχεται μαζί μας.
Επιπλέον θεωρώ ότι θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα, εφάμιλλα του Alonso, από την πρώτη χρονιά. -
Αμήν!
Μεταγραφές: Σεζόν 2013 & 2014