-
Alonso και Kimi στην Ferrari, οπως η υπερομαδα μου στο F1 Manager (φορτωμενο με καποια mod απο 2008 και μετα, γιατι το 1999 το φαγαμε στην μαπα 10 χρονια )
-
Εγώ πάντως δυσκολεύομαι να πιστέψω τέτοιο σενάριο.
-
Μάλλον ενοείς ότι δεν θα ήθελες τον Κιμι δίπλα στον Alonso.
-
Ο χρήστης GranTurismoOmologato έγραψε:
Μάλλον ενοείς ότι δεν θα ήθελες τον Κιμι δίπλα στον Alonso.Κάθε άλλο. Θα χαιρόμουν πολύ να δω τον Αλόνσο Νο2. Το κακό είναι όμως πως θα αρχίσει τα ίδια που έκανε και στην McLaren και τότε ο Πρόεδρας θα πρέπει να του στείλει έναν φάκελο με φυσίγγιο 7.62χ0.45 Καλάσνικωφ.
-
Ολες οι πληροφοριες λενε οτι το '14 θα παει ο κιμι στη φεραρι. Ε ρε κωλοτουμπες που θα ριξουν παλι οι φεραρικοι, απο εκει που παλια ηταν εσκιμωος ο ραικονεν μετα εγινε οδηγαρα και διαδοχος του σουμι, μετα μας τον εκαναν τεμπελη και αδιαφορο και τωρα παλι θα μας τον κανουν οδηγαρα.
-
Υπερβολες!
Αυτα τα έλεγαν οι Αλονσικοί όχι οι Φερραρικοί! -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Υπερβολες!
Αυτα τα έλεγαν οι Αλονσικοί όχι οι Φερραρικοί!το 2003 που αρχισαν να λενε εσκιμωο τον ραικονεν υποτιμητικα δεν υπηρχαν αλονσικοι αλλα φεραρικοι που μπορει να ηταν και σουμικοι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θα χαιρόμουν πολύ να δω τον Αλόνσο Νο2.
Και καπου εδω ξεκινανε τα ωραια...
Γιατι καλα να τον φερεις στην ομαδα, το θεμα ειναι ως τι θα ερθει.Αλονσο ή Μασα νο2;
Εχω την υποψια οτι ουτε η ιδια η Φεραρι δεν ξερει τι θελει να κανει. -
Aν η Φερράρι είχε κλείσει οδηγό, θα τον είχε ανακοινώσει όπως κάνει κάθε χρόνο στη Μόντσα. Είναι πολύ κοντά σε απόφαση βέβαια (λογικά) αλλά αν είχαν κάτι θα το έλεγαν. Ο Μάσσα είναι στασιμότητα, ο Κίμι πισωγυρισμα, το μέλλον είναι μπροστά.
-
Το «μελλον» δεν έκανε μέχρι τώρα τίποτα!
Ας δουμε...μπορει το «πισογύρισμα» να τα καταφέρει καλύτερα! -
Τι καλό που ήταν το παρελθόν. 11 Τίτλοι επί Σούμι, 3 Τίτλοι επί Κίμι.
-
Eιναι γεγονος παντως οτι ο κιμι σε 3 χρονιες στη φεραρι πηρε εναν τιτλο ενω ο αλονσο σε 4 χρονιες πηρε τα τρια του.
Και μη μου πειτε οτι οδηγαει φορτηγα, με φορτηγα τιτλο δεν διεκδικεις ακομα κι αν εισαι ο σουπερμαν.
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Eιναι γεγονος παντως οτι ο κιμι σε 3 χρονιες στη φεραρι πηρε εναν τιτλο ενω ο αλονσο σε 4 χρονιες πηρε τα τρια του.Και μη μου πειτε οτι οδηγαει φορτηγα, με φορτηγα τιτλο δεν διεκδικεις ακομα κι αν εισαι ο σουπερμαν.
Καλο ειναι να πικαρεις τον κοσμο, αλλα δεν ειναι ετσι...
Κι ο Vettel (που παει για 4 πρωταθληματα πλεον) αν ηταν στην Ferrari των τελευταιων ετων, πιθανα δεν θα ειχε παρει κατι. Οπως αντιστοιχα αν ο Alonso, ο Hamilton ή ο Kimi ηταν στην RBR τα τελευταια 4 χρονια θα εκαναν πιθανοτατα αυτα που εκανε ο Vettel.
Οσο γαματος οδηγαρας κι αν εισαι, αν δεν εχεις το μονοθεσιο πρωταθλημα δεν παιρνεις. Ενα μπαμ σε μια πιστα μπορεις να το κανεις, αλλα ποσο παραπανω; Αν παει ο Vettel με λιγα λογια στην φετινη Lotus, πιστευεις θα παρει πρωταθλημα;Αποψη μου:
Μακαρι να παει ο Kimi στην Ferrari μαζι με τον Alonso. Αν τους φτιαξει η Scuderia ενα μονοθεσιο ικανο να νικησει, θα νικανε. Δεν ειναι δευτερατζες που με μονοθεσιο-νικητη θα παλευουν για τριτοτεταρτοι (οπως κανει ο Webber 3 χρονια τωρα για παραδειγμα). -
Μωρέ ας έρθει.Δεν είναι αυτό το πρόβλημα.Ούτε θα φτιάξει και τίποτα.Το πρόβλημα είναι άλλο.
Πάντως θα προτιμούσα Hulk,τουλάχιστον έχει μέλλον,ο Μιμης είναι στη δύση της καριέρας του.
-
...αρχισανε τα 'στη δυση της καριερας του'....
Σε λιγο θα μαθουμε οτι θα παρει και τους χειροτερους μηχανικους της Scuderia.
Και καπου εκει κολλαει το....
Αν επιβεβαιωθει η φημη, ισως δικαιολογει τα μουτρα του Alonso ενα μηνα τωρα. Γιατι κακα τα ψεματα αυτοι οι δυο στη Ferrari θα ειναι πανηΰρ. Το μονο που θα μας νοιαζει θα ειναι ποσο ειναι το σκορ σε δοκιμαστικα/αγωνα/τυχη/ποσοστο επι τοις εκατο που παιρνει ο καθενας απο το μονοθεσιο του/παγωτα/δηλωσεις.
-
Προφανώς κοιτάνε το WCC,για αυτό και διαλέγουν τον έμπειρο Kimi από τον ανερχόμενο Hulk.Θέλουν να έχουν σταθερότητα στους βαθμούς.
Θα κάνει καλό και στον Alonso,ότι θα έχει κάτι πιο ανταγωνιστικό απέναντί του,από τώρα που όλα είναι δεδομένα για αυτόν.
Όλα αυτά στη θεωρία,γιατί αν δούμε κανα Kimi αλλά 2008 πάλι δεν τα βλέπω καλά.Αυτό που με προβληματίζει είναι το ότι το μονοθέσιο θα εξελίσσεται με βάση τον Alonso,και ο Kimi μπορεί να θέλει άλλο στυλ.Όπως ακούγεται ότι έπαιξε και στο 2008.
Το καλό πάντως είναι ότι θα τελειώσουν οι θεωρίες 'αν είχαμε άλλο κορυφαίο από τον Αλονσο θα τα πηγαίναμε καλύτερα'
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τι καλό που ήταν το παρελθόν. 11 Τίτλοι επί Σούμι, 3 Τίτλοι επί Κίμι.Γιατί δε λες 3 τίτλοι επί Μασσα; Ή 11 επί Ρουμπενς (θα ξαναγύριζε μου φαίνεται); Να πιάσω και τον Λάουντα;
-
Γελοία Ferrari, έτσι απλά.
-
ολα καλα και ωραια
σε ποιο τουνελ θα εξελιξουν το μονοθεσιο? -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τι καλό που ήταν το παρελθόν. 11 Τίτλοι επί Σούμι, 3 Τίτλοι επί Κίμι.
Γιατί δε λες 3 τίτλοι επί Μασσα; Ή 11 επί Ρουμπενς (θα ξαναγύριζε μου φαίνεται); Να πιάσω και τον Λάουντα;
Απλά ανέφερα τον 1ο πιλότο αλλά έχεις δίκιο, έπρεπε να αναφέρω και τους 2.
Μεταγραφές: Σεζόν 2013 & 2014