-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ναι προφανώς το ξέρω, όμως θα έπρεπε να ήταν στη Ferrari το 2013. Το λογικό είναι ότι στη Sauber πάει με λεφτά της Ferrari άρα αν ο Vettel μείνει όνειρο απατηλό τότε θα πάει αυτός στους κόκκινους μια χρονιά αργότερα. Αλλά δεν καταλαβαίνω τη σκοπιμότητα του παρκαρίσματος, όπως δεν καταλαβαίνω πολλές από τις αποφάσεις της Ferrari τα τελευταία χρόνια.Thinking out-loud...μήπως γιατί θέλει με κάθε τρόπο να το σηκώσει ο Φερνάντο κι έτσι χρειάζεται έναν 2ο οδηγό, ρόλο που μπορεί να παίξει ο Μασσάκος?
-
HulkΠολύ άπειρος για Ferrari... όπως Perez!
-
Παρά την 'αναγέννηση' ο Μαθθάκος έχει λιγότερους απ'τους μισούς βαθμούς του Αλό (όπως και πέρσι).
Σε όποια ομάδα έκανε κουμάντο ο πρόεδρας θα'παιρνε λος πούλος, αλλά εκεί κάνει κουμάντο ο 'υπάλληλος'. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
...εμένα, πάντως, μού 'χει καρφωθεί ότι το '14 η Φερράρι θά 'χει Κουμπίτσα!..
Από που προκύπτει αυτό?
ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση. Εδώ δεν παίζει να μπει σε μονοθέσιο, πόσο μάλλον να οδηγήσει για τη Ferrari και να είναι και ανταγωνιστικός. Ούτε προπονείται άλλωστε κι ούτε φαίνεται να τον ενδιαφέρει η επιστροφή του στη F1.
Κάτι είχε ακουστεί για test driver για τη Pirelli, αλλά ούτε κι αυτό βλέπω να γίνεται.
Σόρι, αλλά αυτό είναι ΤΟ άκυρο σενάριο.
...τί να σου πώ τώρα? ότι... 'λέω' τον καφέ?!.. απλά έτσι μού 'χει 'καρφωθεί' και νοιώθω καλύτερα...
Πιο πιθανός μου φαίνεται ο Sir Stirling Moss...
Αφήστε ήσυχο τον Sir Stirling, θα σας κόψω τα χέρια! Ο Sir είναι δικός μας!
-
Μιας και πιάσαμε διάφορα σενάρια... πως θα σας φαινόταν αν ο Fernando δεν το σηκώσει φέτος, δεν το σηκώσει ούτε του χρόνου και η Scuderia τον διώξει για να φέρει Sebastian και ο Fellipe μείνει και το 2014... θεία δίκη?
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Παρά την 'αναγέννηση' ο Μαθθάκος έχει λιγότερους απ'τους μισούς βαθμούς του Αλό (όπως και πέρσι).
Σε όποια ομάδα έκανε κουμάντο ο πρόεδρας θα'παιρνε λος πούλος, αλλά εκεί κάνει κουμάντο ο 'υπάλληλος'.Απλά δεν υπάρχει καλύτερος available. Πόσο πιο απλό;
ΥΓ: Σιγά μην κάνει κουμάντο και η Θύρα 13 της Monza!
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Σε όποια ομάδα έκανε κουμάντο ο πρόεδρας θα'παιρνε λος πούλος, αλλά εκεί κάνει κουμάντο ο 'υπάλληλος'.Η Fiat κάνει κουμάντο
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Μιας και πιάσαμε διάφορα σενάρια... πως θα σας φαινόταν αν ο Fernando δεν το σηκώσει φέτος, δεν το σηκώσει ούτε του χρόνου και η Scuderia τον διώξει για να φέρει Sebastian και ο Fellipe μείνει και το 2014... θεία δίκη?Αν η Φερράρι θελήσει να 'φτιάξει' τη ΜακΛαρεν ή τη Λότους από το πουθενά, ίσως.
-
Απλά δεν υπάρχει καλύτερος available. Πόσο πιο απλό; -
Πάρε Γκροζάν αν δε σ'αρέ ο Μάσσα... Μεγάλη πετυχησά!
-
Πάρε Γκροζάν αν δε σ'αρέ ο Μάσσα... Μεγάλη πετυχησά!Δεν είμαι Φερράρι οπότε κλάιν ποιον θα πάρει. Εσείς έπρεπε να ζητάτε να φύγει.
-
Σωστο κι αυτο. Τοσο το καλυτερο, γιατι οσο μενει, κατασκευαστων δεν βλεπει η Φερραρι.
Το μονο κακο ειναι οτι παει χαραμι μια καλη θεση, για καποιον νεοτερο. -
Ο Vettel μονο μην ερθει, και τα υπολοιπα παλευονται..
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Σωστο κι αυτο. Τοσο το καλυτερο, γιατι οσο μενει, κατασκευαστων δεν βλεπει η Φερραρι.
Το μονο κακο ειναι οτι παει χαραμι μια καλη θεση, για καποιον νεοτερο.Μ'αρέσει που νομίζετε ότι οι νεότεροι ειναι και καλύτεροι. Εκτός από έναν Χάμιλτον (που δεν μετράει καθώς τον εκπαίδευαν 10 χρόνια) και έναν Φέτελ, ποιος άλλος νέος άξιζε τα τελευταία 5 χρόνια;
-
Να εύχεσαι Δια ο Massa να αποσυρθεί όταν τον στείλουν του χρόνου γιατί αν κάνει την μακακία να υπογράψει σε καμιά ομάδα με κάνα πύραυλο θα γίνει χειρότερο γιο γιο από τον MS
-
Να εύχεσαι Δια ο Massa να αποσυρθεί όταν τον στείλουν του χρόνου γιατί αν κάνει την μακακία να υπογράψει σε καμιά ομάδα με κάνα πύραυλο θα γίνει χειρότερο γιο γιο από τον MSκαι ποιος θα τον πάρει τέτοια ταλεντάρα που είναι? Η Red Bull?
καμιά Lotus Renault/Williams και αν...
-
Sauber ίσως αν και οι Ελβετοί έσπευσαν να καβαντζώσουν για τα young drivers tests τα δυο πιο hot ταλέντα στις μικρές κατηγορίες, Robin Frijns και Esteban Gtz Ηθικός αυτουργός ο Sauber Jr
-
Ώρες ώρες κάνετε σαν παρθένες στην F1 ρε παιδιά. Και το ξέρω ότι δεν είστε γιατί είστε γνώστες! Πότε πήρε η Scuderia νεούδι τα τελευταία 40 χρόνια; Έναν Gilles μόνο κι αυτόν από σπόντα. Μου θέτε τώρα άγουρα φρουτάκια; Φχαρστω, προτιμώ Μασσάκο που τουλάχιστον κάτι κάνει εκτός από το να σπέρνει τον πανικό στις εκκινήσεις. Δηλαδή είστε τιφόζι και θέλετε έναν Μαντολάτο ή έναν Σάτο να τα κάνουν όλα κώλο;
-
Παρόμοια posts με τα παραπάνω είχαν γραφτεί με περισσή τέχνη πριν 3 χρόνια για τον Button.
-
Button ...who?
Μεταγραφές: Σεζόν 2013 & 2014