-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
SeitanF1 Και τώρα... ποιος για teammate του Di Resta στη Force India; Η λίστα περιλαμβάνει τους Kovalainen, Alguersuari, Buemi, Bianchi, Pic, SutilΈχει κάποιος να προσθέσει κάτι; Ο Bianchi ή ο Pic θα πάρουν τη θέση το Hulk, κατά τη γνώμη μου.
Ο Mallya είχε πει κάτι για Sutil, δεν είμαι σίγουρος..
-
O Biancho ήταν αξιοθρήνητος όσες φορές δοκίμασε, όχι τόσο από πλευράς χρόνων όσο από εξόδους χωρίς λόγο
-
Αν ήταν η ζήλια ψώρα κλπ κλπ. Κανε τον unfollow μεγάλε
-
Πιστεύω ότι αν του χρόνου η Sauber έχει το επίπεδο που έχει φέτος θα είναι συχνα πυκνά στο βάθρο. Ο hulk το έχει αν θυμηθούμε βραζιλία του 10 αλλά και φέτος που ρίχνει στον πολυδιαφημιζόμενο Di resta.
-
Η Sauber πάντα μέχρι εκεί ήταν -στην καλύτερη. Μια συμμαζεμένη και σοβαρή (πλην φτωχή και...τίμια) ομάδα που δοκίμαζε με πιλότους-ταλεντάκια.
-
Kimi Raikkonen: you never know, after Lotus I could join Ferrari or McLarenΤις ρώτησε;
Δειξε κατανόηση αδερφέ. Έχει φάει τόσο τάισμα από ένα σημείο και μετά στη χρονιά που κάπου πρέπει να ξεσπάσει ο κακομοίρης αυριανός παγκόσμιος
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Kimi Raikkonen: you never know, after Lotus I could join Ferrari or McLaren
Τις ρώτησε;
-
SeitanF1 Και τώρα... ποιος για teammate του Di Resta στη Force India; Η λίστα περιλαμβάνει τους Kovalainen, Alguersuari, Buemi, Bianchi, Pic, Sutil -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δειξε κατανόηση αδερφέ. Έχει φάει τόσο τάισμα από ένα σημείο και μετά στη χρονιά που κάπου πρέπει να ξεσπάσει ο κακομοίρης αυριανός παγκόσμιος
Ο αυριανός παγκόσμιος Paul di Resta δηλωσε:
'I was surprised that Nico left this team, to be fair, for an immediate competitor. I don't see it as being a step up, to be perfectly honest. I see it as an equal kind of status. Long term where you see this team is going, I think it is probably better [at Force India]. They [Sauber] have had a couple of remarkable results, and I am not going to deny that. But in terms of consistency, we have got a lot. It may be different. Next year may be different, and I don't know the full reasons why Nico has gone there. There is progression, and the way this team is structured and going forward, I am content where I am.'Ο αυριανός παγκόσμιος Paul di Resta εννοουσε:
'I was surprised that Nico left this superb team, to be fair, for an immediate competitor, and I am still stuck here with this funny smelling boss. I don't see it as being a step up, to be perfectly honest, since I'm not the one who made it. I see it as an equal kind of status to Mercedes and Renault. Long term where you see this team is going (to bankruptcy), I think it is probably better [at Force India] than in jail. They [Sauber] have had a couple of remarkable results, and I am jealous, I am not going to deny that. But in terms of consistency at the bottom, we have got a lot. It may be different, miracles still happen. Next year may be different, and I don't know the full reasons why Nico has gone there. Probably because he could. There is progression, and the way this team is structured and going forward to the cliff, I am content where I am (we say and some bullshit to pass the time)' -
Ο Πάρτα ρέστα σ' εκτός από το ότι είναι Βρετανός τι άλλο έγκλημα έχει κάνει και τον κράζετε;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ο Πάρτα ρέστα σ' εκτός από το ότι είναι Βρετανός τι άλλο έγκλημα έχει κάνει και τον κράζετε;Προσωπικά δεν τον κράζω, αλλά το ''πρωταθλητής του αύριο'' μάλλον έχει βγει από τις δηλώσεις του ότι είναι καλύτερος από τον Vettel, επειδή, τον νίκησε στην ίδια ομάδα στα F3 Euroseries.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ο Πάρτα ρέστα σ' εκτός από το ότι είναι Βρετανός τι άλλο έγκλημα έχει κάνει και τον κράζετε;Μια δήλωση που αρμόζει σε 5χρονο;
-
'Αυτή την εβδομάδα βρίσκομαι στο Abu Dhabi, για να δοκιμάσω τη Sauber-Ferrari και να διεκδικήσω της θέση του νέου αναπληρωματικού οδηγού της Ελβετικής ομάδας για το 2013, αφού ο Esteban Gutierrez προάγεται στη θέση του δεύτερου οδηγού της'.
http://auto.in.gr/news/formula1/article/?aid=1231220986
Λαυράκι;
-
και ο Κομπραγιασης?
-
Samurai ή Kam(u)ikazi
-
Sauber to announce new driver in Brazil
Αλλά δεν μου αρέσει αυτό που θα ανακοινώσουν, γιατί ξέρω περί τίνος πρόκειται.Mην πείτε ότι δεν είναι αξιόπιστη πηγή, είναι από το Autosport.
-
Εναν μεξικανο που δειχνουν συχνα πυκνα οι καμερες θα παρουν δλδ?
Μου διαφευγει το ονομα του -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εναν μεξικανο που δειχνουν συχνα πυκνα οι καμερες θα παρουν δλδ?
Μου διαφευγει το ονομα τουGuttierrez. Τον δείχνουν συχνά πυκνά οι κάμερες, οδηγάρα δεν μου φαίνεται να είναι και από χορηγους είναι φουλ.
-
Οδηγάρα είναι
-
To λέω με βάση το ότι ο Gutierrez ούτε πρωτάθλημα διεκδικήσε ποτέ, ούτε έκανε τη διαφορά στην Lotus ART.
Μεταγραφές: Σεζόν 2013 & 2014