-
Έχει μια θεσούλα στην Marussia για αυτόν.
Αλλάζω υπογραφή. -
Να αφήσει την Φοράδα για ισάξια ομάδα (Marussia, McLaren κτλ) ...δεν το νομίζω.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Και ο Di Resta πηρε μεταγραφη...στο DTMΝαι και τα πάει σκατά... δικαιολογημένα βέβαια γιατί όποιο τετράτροχο φοράει το αστέρι μας σέρνεται. Από πέρυσι στην Βαρκελώνη(F1) τέτοια εικόνα
-
Πολύ σωστή η ανανέωση του Nico. Γρήγορος, πεινασμένος, σταθερός και Mannschaftsspieler - τουλάχιστον μέχρι σήμερα - κι έχει έναν πολύ αποδοτικό ανταγωνισμό με τον Lewis. Αν σκεφτούμε και την θέση στην οποία βρίσκετε τώρα η Merc γιατί να ήθελε να αναταράξει την ισορροπία που της δίνει νίκες; Αν ο Alonso φύγει από την Ferrari θα πάει είτε σε RBR ή σε McLaren. Μεγάλες ομάδες που έχουν όμως την ανάγκη να υποστούν και τον εγωισμό και τις ιδιαιτερότητές του ώστε να κερδίσουν από το ταλέντο του. Σε αντίθεση με αυτό η Merc χρειάζεται έναν πιστό στρατιώτη κι ελπίζω πως ο Nico θα κάνει ακριβώς αυτό τουλάχιστον για δύο ακόμη χρόνια.
-
Δεν τον βλέπω και πολύ στρατιώτη στους τελευταίους αγώνες. Να σου θυμίσω team radio?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν τον βλέπω και πολύ στρατιώτη στους τελευταίους αγώνες. Να σου θυμίσω team radio?Ναι το βλέπω και εγώ πως είναι έτοιμος να κάνει την διαολιά του αλλά κι η ομάδα δε τον περιορίζει, τουλάχιστον όχι όσο θα μπορούσε.
-
Σενάριο :
Alonso σε Mercendes μαζί με Rosberg, Vettel στη Ferrari μαζί με Kimi, Ricciardo και κάποιο καινούριο φρούτο απο την ακαδημία τους στην RBR (kvyat ?), Hamilton επιστροφή στα πάτρια εδάφη της McLaren
-
όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο μπάχαλο θα γίνει στη Μερσεντές στην κόντρα Χάμιλτον - Ρόσμπεργκ
-
Tobias Grüner F1 @tgruener
#F1 According to AMuS information, Ferrari has offered Fernando Alonso a contract extension. His current deal expires 2016. -
Ο χρήστης PERIBIN έγραψε:
Σενάριο :
Alonso σε Mercendes μαζί με Rosberg, Vettel στη Ferrari μαζί με Kimi, Ricciardo και κάποιο καινούριο φρούτο απο την ακαδημία τους στην RBR (kvyat ?), Hamilton επιστροφή στα πάτρια εδάφη της McLarenΔεν θέλουμε τον Ισπανό!
όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο μπάχαλο θα γίνει στη Μερσεντές στην κόντρα Χάμιλτον - Ρόσμπεργκ
True story.
Tobias Grüner F1 @tgruener
#F1 According to AMuS information, Ferrari has offered Fernando Alonso a contract extension. His current deal expires 2016. -
Ναι σας κακό πέφτει..
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ναι σας κακό πέφτει..Sent from my iPad using Tapatalk
Οδηγάρα είναι απλά μου αρέσει η ομάδα μου να έχει δύο οδηγούς και δεν είναι τόσο εύκολο να κάνεις τον Ισπανό να καταλαβαίνει πάντα πως η ομάδα είναι πάνω από αυτόν, ειδικά αν δεν νικάει τον Νικολάκη
Από την άλλη βέβαια αυτός θα είναι ουσιαστικά και ο λόγος που θα φύγει ο Λιούις σε αυτό το υποθετικό σενάριο. -
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Οδηγάρα είναι απλά μου αρέσει η ομάδα μου να έχει δύο οδηγούς και δεν είναι τόσο εύκολο να κάνεις τον Ισπανό να καταλαβαίνει πάντα πως η ομάδα είναι πάνω από αυτόν, ειδικά αν δεν νικάει τον ΝικολάκηAυτό το ενδεχόμενο θα έπρεπε να έχεις καταλάβει ότι δεν υφίσταται
-
Ναι σας κακό πέφτει..
Οδηγάρα είναι απλά μου αρέσει η ομάδα μου να έχει δύο οδηγούς και δεν είναι τόσο εύκολο να κάνεις τον Ισπανό να καταλαβαίνει πάντα πως η ομάδα είναι πάνω από αυτόν, ειδικά αν δεν νικάει τον Νικολάκη
Από την άλλη βέβαια αυτός θα είναι ουσιαστικά και ο λόγος που θα φύγει ο Λιούις σε αυτό το υποθετικό σενάριο.Χμμμ!.. δηλαδή θέλεις δυο οδηγάρες στην ομάδα τόσο αγαπημένους μεταξύ τους που μόνο... αλαξοκωλιές δεν θα κάνουν!..
...πές μας τώρα ότι πιστεύεις και στον άγιοβασίλη!.. -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Ναι σας κακό πέφτει..
Από την άλλη βέβαια αυτός θα είναι ουσιαστικά και ο λόγος που θα φύγει ο Λιούις σε αυτό το υποθετικό σενάριο.Χμμμ!.. δηλαδή θέλεις δυο οδηγάρες στην ομάδα τόσο αγαπημένους μεταξύ τους που μόνο... αλαξοκωλιές δεν θα κάνουν!..
...πές μας τώρα ότι πιστεύεις και στον άγιοβασίλη!..Θα το πω ξεκάθαρα. Θεωρώ τον Αλόνσο τον λιγότερο team player οδηγό από τους κορυφαίους κυρίως. Ο Χάμιλτον ενάμισι χρόνο τώρα ποτέ δεν γκρίνιαξε που τα μονοθέσια στην ομάδα είναι ίδια και δεν απαίτησε καθεστώς νο1. Πέρα από τον έναν χρόνο στην Macca δεν ξέρω κατά πόσο ο Αλόνσο επέτρεπε/επιτρέπει ισοδύναμα μονοθέσια. Επιπλέον αυτόν τον έναν χρόνο στην Macca μόνο την φήμη του για ομαδικό οδηγό δεν ενίσχυσε τόσο εντός πίστας όσο και εκτός αυτής.
-
Aπό τότε πέρασαν άλλες 6,5 σεζόν που αποδεικνύουν ότι λες ανοησίες. Μετά το φετινό φιάσκο των κιμικών που περιμένουν στη γωνία να πανηγυρίσουν το 12-1 ή το 14-2, περίμενα να έχετε σταματήσει να βλέπετε πράσινα ανθρωπάκια και άλλα εξωγήινα φαινόμενα
-
Ναι σας κακό πέφτει..
...πές μας τώρα ότι πιστεύεις και στον άγιοβασίλη!..Θα το πω ξεκάθαρα. Θεωρώ τον Αλόνσο τον λιγότερο team player οδηγό από τους κορυφαίους κυρίως. Ο Χάμιλτον ενάμισι χρόνο τώρα ποτέ δεν γκρίνιαξε που τα μονοθέσια στην ομάδα είναι ίδια και δεν απαίτησε καθεστώς νο1. Πέρα από τον έναν χρόνο στην Macca δεν ξέρω κατά πόσο ο Αλόνσο επέτρεπε/επιτρέπει ισοδύναμα μονοθέσια. Επιπλέον αυτόν τον έναν χρόνο στην Macca μόνο την φήμη του για ομαδικό οδηγό δεν ενίσχυσε τόσο εντός πίστας όσο και εκτός αυτής.
Ειδικά φέτος στην ομάδα σου υπάρχει πολύ αγάπη, συνεργασία και προδερμ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι σας κακό πέφτει..
Ειδικά φέτος στην ομάδα σου υπάρχει πολύ αγάπη, συνεργασία και προδερμ.
Πολύ καλύτερο κλίμα από ότι το ΄07 στην Μακα και το ΄10 στην RBR συν ότι εδώ και δύο αγώνες ξέρουν ότι ένας από τους δύο στέφεται πρωταθλητής στο τέλος = πιο σκληρός ο μεταξύ τους ανταγωνισμός. Ίσως μόνο με τον παράγοντα του σεμνού (μέχρι τώρα) Ricciardo ή Button (o οποίος είχε βρει το κόλπο να γράφει τον Λιούις Αν και τύχαινε να είχαν εναλλάξ χρονιές και χωρίς να διεκδικούν πρωτάθλημα οδηγών) θα μπορούσε να υπάρξει πιο 'ήρεμο' δίδυμο σε ομάδα που πρωταγωνιστεί για τα πρωταθλήματα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Aπό τότε πέρασαν άλλες 6,5 σεζόν που αποδεικνύουν ότι λες ανοησίες. Μετά το φετινό φιάσκο των κιμικών που περιμένουν στη γωνία να πανηγυρίσουν το 12-1 ή το 14-2, περίμενα να έχετε σταματήσει να βλέπετε πράσινα ανθρωπάκια και άλλα εξωγήινα φαινόμεναΟκ δεν έχω τα μέσα να σε πείσω για το αντίθετο. Απλά ακόμη και αν φύγει ο Λιούις (το οποίο θα είναι πολύ κακό για την ομάδα ) δεν υπάρχει κανένας λόγος να έρθει ο Φερνάντο. Γιατί να μην γίνουν δύο οι Νίκο (Ροζμπεργκ & Χουλκενμπεργκ);
Στην μοναδική για εμένα περίπτωση που ο Χάμιλτον θα θέλει να φύγει από την ομάδα συμπεριλαμβάνεται και ο Ροζμπεργκ πρωταθλητής του ΄14 (το σενάριο να πάρει το πρωτάθλημα ο Βρετανός και να θέλει και να φύγει δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι). Ποιος ο λόγος να μην φέρεις έναν νέο ταλαντούχο δίπλα στον πρωταθλητή σου και να θέλεις να πυροδοτήσεις πάλι τις ισορροπίες εντός ομάδας. Το ενδεχόμενο ο Αλόνσο να κάνει πλάκα στον Νίκο όπως κάνει τώρα το απορρίπτω γιατί από την στιγμή που ο Γερμανός μπορεί και κοντράρει τον Λιούις σημαίνει ότι θα κοντράρει και τον Ισπανό (προσωπική άποψη). -
Aυτή δεν είναι απάντηση σ'αυτό που ισχυρίστηκες το οποιο ήταν:
Θεωρώ τον Αλόνσο τον λιγότερο team player οδηγό από τους κορυφαίους κυρίως. Ο Χάμιλτον ενάμισι χρόνο τώρα ποτέ δεν γκρίνιαξε που τα μονοθέσια στην ομάδα είναι ίδια και δεν απαίτησε καθεστώς νο1. Πέρα από τον έναν χρόνο στην Macca δεν ξέρω κατά πόσο ο Αλόνσο επέτρεπε/επιτρέπει ισοδύναμα μονοθέσια. Επιπλέον αυτόν τον έναν χρόνο στην Macca μόνο την φήμη του για ομαδικό οδηγό δεν ενίσχυσε τόσο εντός πίστας όσο και εκτός αυτής.
Και όπως προείπα είναι ανοησίες, ειδικά το bold που φλερτάρει με τον όρο χοντρομαλακίες.
Μεταγραφές: Σεζόν 2013 & 2014