-
Τι πιστεύετε για του χρόνου; Ποιούς οδηγούς θα έχουν οι ομάδες;
Red Bull
Sebastian Vettel
Mark Webber
McLaren
Jenson Button
Lewis Hamilton
Ferrari
Fernando Alonso
Sergio Perez
Mercedes
Nico Rosberg
Paul di Resta
Lotus
Kimi Raikkonen
Romain Grosjean
Force India
Nico Hulkenberg
Adrian Sutil
Sauber
Heikki Kovalainen
Esteban Gutierrez
Williams
Pastor Maldonado
Valtteri Bottas
Toro Rosso
Jean-Eric Vergne
Daniel Ricciardo
Caterham
Vitaly Petrov
Giedo van der Garde
Marussia
Timo Glock
Robert Vickens
HRT
Pedro de la Rosa
Dani Clos -
Red Bull
Sebastian Vettel
Mark Webber
McLaren
Jenson Button
Lewis Hamilton
Ferrari
Fernando Alonso
Sergio Perez
Mercedes
Nico Rosberg
Paul di Resta
Lotus
Kimi Raikkonen
Romain Grosjean
Force India
Nico Hulkenberg
Adrian Sutil
Sauber
Heikki Kovalainen
Esteban Gutierrez
Williams
Pastor Maldonado
Valtteri Bottas
Toro Rosso
Jean-Eric Vergne
Daniel Ricciardo
Caterham
Vitaly Petrov
Giedo van der Garde
Marussia
Timo Glock
Robert Vickens
HRT
Pedro de la Rosa
Dani Clos -
Red Bull
Sebastian Vettel
Mark Webber
McLaren
Jenson Button
Lewis Hamilton
Ferrari
Fernando Alonso
Sergio Perez
Mercedes
Nico Rosberg
Paul di Resta
Lotus
Kimi Raikkonen
Romain Grosjean
Force India
Nico Hulkenberg
Adrian Sutil
Sauber
Heikki Kovalainen
Esteban Gutierrez
Williams
Pastor Maldonado
Valtteri Bottas
Toro Rosso
Jean-Eric Vergne
Daniel Ricciardo
Caterham
Vitaly Petrov
Giedo van der Garde
Marussia
Timo Glock
Robert Vickens
HRT
Pedro de la Rosa
Dani Clos -
Red Bull
Sebastian Vettel
Mark Webber
McLaren - The British champs
Jenson Button
Lewis Hamilton
Ferrari
Fernando Alonso
Sergio Perez ? μπορεί να κάτσει ο Fellipe Massa εκτός κ αν αρπάξει κάνα Ricciardo...
Mercedes
Nico Rosberg
Adrian Sutil - Πάει για σύνταξη ο Σούμι ?
Lotus
Kimi Raikkonen
Romain Grosjean
Force India
Nico Hulkenberg
Paul di Resta - ο Γερμανός δε γυρνα στην Φορς και μάλλον οδεύει για την Μερσέντες - Ντι Ρέστα και Χουλκ συνεχίζουν στην ομάδα που δεν αλλάζει έυκολα οδηγούς
Sauber
Kamui Kobayashi
Sergio Perez ο γερο πητερ είναι ευχαριστημενος κι απο τους 2 - αμα δε πέσει κανα τηλέφωνο από το Μαρανέλο (όπως συνήθως) δεν αλλάζει ρόστερ αλλιώς Gutierrez ή Petrov
Williams
Pastor Maldonado - όσο ρεει το χρήμα δεν κινδυνεύει
Bruno Senna -Η ομάδα χρειάζεται σταθερότητα - κ ο γερο Ρούμπενς μια χαρά βολεύτηκε στο Αμέρικα - ο ανιψιός θα έχει ακόμα μια ευκαίρια αλλιώς .... VITALY PETROV
Toro Rosso
Jean-Eric Vergne ???? - Who's next at RedBull Junior Program ?
Daniel Ricciardo - ολοταχως για RBR
Caterham
Vitaly Petrov - Giedo van der Garde - ο ολλανδόςν χρόνια ψάχνει μια ευκαίρια για το γριδ κ πλέον τα χρόνια έχουν περάσει
Heikki Kovalainen - Θέση Δ.Υ. για τον Φινλανδό στην ομάδα του κολλητού του - ευχαριστημένοι όλοι
Marussia
Timo Glock - Κολλάει μια χαρά τα ένσημα του όπως κ ο Heikki
Robert Vickens, Charles Pic, Jerome d' Ambrosio - κάνας Ρώσσος, who cares?
HRT
Pedro de la Rosa - οδεύει προς σύνταξη
Dani Clos, Jaime Alguersari - Sebastien Buemi, Sebastian Bourdais- who cares ? -
Tώρα τελευταία έχω ακούσει πως στη θέση του Μάσσα μπορεί να πάει ο Κοβαλάινεν.
-
Ο χρήστης sigman1998 έγραψε:
Tώρα τελευταία έχω ακούσει πως στη θέση του Μάσσα μπορεί να πάει ο Κοβαλάινεν.Το ιδανικό ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ για την Φερράρι και τον Αλόνσο
-
κανενας δεν ειναι υποχειριο κανενος
απο την στιγμη που υπογραφουν συμβολαια που λενε πως υποχρεωτικα θα ειναι 2οι οδηγοι και θα κανουν support στον πρωτο, δεν τους φταιει κανεις, απλα καθονται και περιμενουν το ξεροκοματο να πεσει απο το τραπεζι
βλεπε
-
Δεν τον χάλασε τον Rubens όμως που πήρε ένα κάρο νίκες λόγω των κόκκινων διαστημοπλοίων, ούτε τον χάλασε το ένα καράβι λίρες που κέρδισε. Αν είναι να είσαι έτσι Νο2, πήγαινα ευχαρίστως κι εγώ!
-
άσε αυτά που ξέρεις ... έχω κλείσει πρώτος ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν τον χάλασε τον Rubens όμως που πήρε ένα κάρο νίκες λόγω των κόκκινων διαστημοπλοίων, ....Ναι είναι αμέτρητες....
Να μου πεις ότι όσες νίκες πήρε τις οφείλει στον Μπρον να παω πάσο....
-
Υπάρχουν πρωταθλητές που έχουν πάρει λιγότερες από 9 νίκες που έχει πάρει ο Ρούμπενς με την Ferrari. Να είναι καλά η super-Ferrari γιατί αλλιώς δεν θα έβλεπε τόσες νίκες.
-
Υπάρχουν πρωταθλητές που έχουν πάρει λιγότερες από 9 νίκες που έχει πάρει ο Ρούμπενς με την Ferrari. Να είναι καλά η super-Ferrari γιατί αλλιώς δεν θα έβλεπε τόσες νίκες. -
Ακριβώς! O Keke παίζει να είναι ο μοναδικός πατέρας που ο γιος του είναι καλύτερος οδηγός αγώνων από τον ίδιο!
-
Ακριβώς! O Keke παίζει να είναι ο μοναδικός πατέρας που ο γιος του είναι καλύτερος οδηγός αγώνων από τον ίδιο!Όπως λέει κ ο Πουρναράκης σε κάθε εκπομπή, αν θεωρήσουμε πως επειδή ο Βεττελάκος μεγάλωσε με μια αφίσσα του Σουμάχερ (του μικαελ ή του ραλφ? ) θεωρείται πνευματικό του παιδί, τότε και ο Σουμάχερ είναι ακόμα ένας 'πατέρας' που ο γιος του είναι καλύτερος οδηγός αγώνων....
Όσο για την οικογένεια Βιλνεβ.... Σεβασμός στον Gilles !
-
Υπάρχουν πρωταθλητές που έχουν πάρει λιγότερες από 9 νίκες που έχει πάρει ο Ρούμπενς με την Ferrari. Να είναι καλά η super-Ferrari γιατί αλλιώς δεν θα έβλεπε τόσες νίκες.10....Αυστρια 2002....
-
Ακριβώς! O Keke παίζει να είναι ο μοναδικός πατέρας που ο γιος του είναι καλύτερος οδηγός αγώνων από τον ίδιο! -
Ρε Ζορζ επειδή είμαι από μπάνιο, ήλιο, μπύρες κλπ και όπως καταλαβαίνεις δεν ανεβάζω συμπίεση, ποιός είναι ο κύριος με το παιδάκι;
-
Ρε Ζορζ επειδή είμαι από μπάνιο, ήλιο, μπύρες κλπ και όπως καταλαβαίνεις δεν ανεβάζω συμπίεση, ποιός είναι ο κύριος με το παιδάκι;Valentino e Graziano Rossi
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ρε Ζορζ επειδή είμαι από μπάνιο, ήλιο, μπύρες κλπ και όπως καταλαβαίνεις δεν ανεβάζω συμπίεση, ποιός είναι ο κύριος με το παιδάκι;
Valentino e Graziano Rossi
O Valentino αλλάξει καθόλου.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Valentino e Graziano Rossi
Θενκς ρε Μπιλλ αλλά ο Ζορζ μας πέρασε για το 2ΤΦ!
Μεταγραφές: Σεζόν 2013 & 2014