-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πέρα από τα οπαδικά, έχετε διαβάσει μεγαλύτερη μαλακία από αυτό;http://www.sportday.gr/ΝΕ�% ... F%84%CE%AF
Ο Ολυμπιακός θα χάσει, γιατί...
Δηλαδή πέρα από το ευχολόγιο που γράφει στο τέλος για να αποφύγει τα γερά γιαούρτια σε περίπτωση που δεν του βγει το στανταράκι, είναι δυνατόν να κάνεις προγνωστικά βάσει στατιστικών;
Ειδικά αυτό
-Η ΤΣΣΚΑ είναι πιο ψηλή (2.02-1.99)
ήταν η κορύφωση της μαλακίας.
Το πήρε (από) πίσω με φρέσκο άρθρο μετά την κυριαρχία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ επι της τζεσεκα.
http://www.sport-fm.gr/article/bathia-u ... wmi/674481 -
Πέρα από τα οπαδικά, έχετε διαβάσει μεγαλύτερη μαλακία από αυτό;http://www.sportday.gr/ΝΕ�% ... F%84%CE%AF
Ο Ολυμπιακός θα χάσει, γιατί...
Δηλαδή πέρα από το ευχολόγιο που γράφει στο τέλος για να αποφύγει τα γερά γιαούρτια σε περίπτωση που δεν του βγει το στανταράκι, είναι δυνατόν να κάνεις προγνωστικά βάσει στατιστικών;
Ειδικά αυτό
-Η ΤΣΣΚΑ είναι πιο ψηλή (2.02-1.99)
ήταν η κορύφωση της μαλακίας.
Κοίταξε τα στατιστικά για να αντιπαρέλθει την άγνοια του αθλήματος.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Γιώργη Μπαρατζιώκα, Σέρλοκ Χολμς της προπονητικής, Τζείμς Μποντ των πάγκων, την ημέρα που όλοι στο κωλόνησο συζητάνε για τον γέρο που μάσαγε μια τσίχλα 30 χρόνια εσύ πας και τους δείχνεις ποιος είναι ο καλύτερος εν ζωή προπονητής.ΓΙΩΡΓΗΣ ΜΠΑΡΑΤΖΙΩΚΑΣ ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΗΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Να βγουν οι χούπηδες να μας πούνε για τον σοφό που παραλίγο να χάσει την κούπα πέρσι από την τζεσεκα ενώ φέτος είχαμε τσόντα.
Ο Γιώργης ο Μπαρατζώκας ισοπέδωσε τους τζεσεκάδες... Μιλάμε για έναν ανεπανάληπτο τακτικίστα, έναν ισοπεδωτικό σκακιστή των παρκέ με διεισδυτική ματιά και αφοπλιστικό βλέμμα! Τα δώδεκα αιμοσταγή κομάντα του Μπαρατζώκα κυριάρχησαν σε κάθε γωνιά του παρκέ διδάσκοντας πως ...νικιέται η τζεσεκά που ο μυρωδιάς ο Ίβκοβιτς (ο απατεώνας που διέλυσε την αυτοκρατορία του Κόκκαλη) παραλίγο να χάσει.**ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛ ΤΟΝ ΤΖΑΚΣΟΝ **
σε αυτη τη φωτο δεν εχει αυτο το χαζο βλεμμα ιδιο με του Τεοντοσιτς;;;
ΧΑΣΙΚΙ ΚΟΚΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ!
Έτσι. Μέχρι τον αγκώνα. Τόση ήταν.
-
Παίδες αυτό ήταν ταπείνωση. Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Πάμε τώρα έτσι δυνατά και στον τελικό και ότι γίνει. Ακόμη και να μην το πάρουμε, ο ΟΣΦΠ θεωρείται πετυχημένος για τη φετινή Ευρωλίγκα.
ΥΓ: Πόρωση!!!!!!!!!!
-
Τι να πω...
Δεν ασχολούμαι συστηματικά με το άθλημα όπως στο Γυμνάσιο (που διάβαζα το Τρίποντο περισσότερο από την Οδύσσεια) αλλά δεν μπορώ να διαννοηθώ το μέγεθος αυτής της μαλακίας.Έλληνας συντάκτης (όχι του DERBY ή κάποια πράσινης φυλλάδας) γράφει με σιγουριά γιατί θα χάσει ελληνική ομάδα σε final four και το κάνει ...βασιζόμενος σε στατιστικά.
Τι στον πούτσο τους μαθαίνουν στις σχολές αθλητικής δημοσιογραφίας;
-
Τι να πω...Τι στον πούτσο τους μαθαίνουν στις σχολές αθλητικής δημοσιογραφίας;
Ή τιποτα ή έκανε πολλές κοπάνες και έχασε μαθήματα !!
Για τα μπάζα το πρώτο άρθρο ... και το ίδιο ηλίθιο και το δευτερο !!
-
στην φωτο πιο πανω ο μπαρτζωκας δεν εχει το ιδιο ηλιθιο βλεμμα με τον Τεοντοσιτς;;
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Ρε τους Αγγελόπουλους...
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Ποια ομάδα είχε τέτοια διαιτησία απέναντι στους Ρώσους τα τελευταία 5 χρόνια;
MVP Ρήγας και Hines.
άλλο παιχνίδι έβλεπες ή οι παρωπίδες δεν σε βόλευαν; ΗΜΑΡΤΟΝ δηλ...
Έχεις δίκιο.
MVP Σπανούλαρος.
πικραμένος βάζελος....κατάλαβα.
μαμώ το οπαδιλίκι μου μέσα...
Τον Σπανούλη τον βρίζω από το 2008. Μου έκανε τη χάρη και έφυγε από τον Παναθηναϊκό το 2010.
Πέρα από emoticons, κάποιος μη οπαδός (σαν εμένα τον πικραμένο) δεν απάντησε πάντως.
ΥΓ: Προσωπικά με ενδιαφέρει να σηκώσει κούπα η Ρεάλ και η ΤΣΣΚΑ.
Διόρθωση:
Προσωπικά με ενδιαφέρει να ΜΗ σηκώσει κούπα η Ρεάλ και η ΤΣΣΚΑ.
-
Καλός ήταν σήμερα ο γαβρος, αλλά οι ρώσοι ήταν ότι χειρότερο έχω δει σε φάιναλ φορ στην ιστορία του αθλήματος. Ομάδα που ξεκινάει με 2/9 βολες, απλά δεν εχει κατέβει στον αγώνα.
Κακό πάντως για το γαβρο το όπως φαίνεται αποτέλεσμα στον αλλο ημιτελικό, η Ρεάλ έχει τεράστιες προσωπικότητες, ασχέτως που σαν ομάδα είναι κάπως χειρότερη από την Μπάρτσα.
-
παρε το τριτο μου τωρα σκατοναβαρο...γατακι...
Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Καλός ήταν σήμερα ο γαβρος, αλλά οι ρώσοι ήταν ότι χειρότερο έχω δει σε φάιναλ φορ στην ιστορία του αθλήματος. Ομάδα που ξεκινάει με 2/9 βολες, απλά δεν εχει κατέβει στον αγώνα.Κακό πάντως για το γαβρο το όπως φαίνεται αποτέλεσμα στον αλλο ημιτελικό, η Ρεάλ έχει τεράστιες προσωπικότητες, ασχέτως που σαν ομάδα είναι κάπως χειρότερη από την Μπάρτσα.
ΠΟΛΥ χειρότερη.
Από τους χειρότερους προπονητές της Ευρωλίγκας ο LOLaso.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Καλός ήταν σήμερα ο γαβρος, αλλά οι ρώσοι ήταν ότι χειρότερο έχω δει σε φάιναλ φορ στην ιστορία του αθλήματος. Ομάδα που ξεκινάει με 2/9 βολες, απλά δεν εχει κατέβει στον αγώνα.Κακό πάντως για το γαβρο το όπως φαίνεται αποτέλεσμα στον αλλο ημιτελικό, η Ρεάλ έχει τεράστιες προσωπικότητες, ασχέτως που σαν ομάδα είναι κάπως χειρότερη από την Μπάρτσα.
αυτός ο μουσάτος ωραία παιχτούρα , νομίζω ότι όπως την είδα σήμερα την Ρεάλ πρέπει να είναι η πιο γρήγορη ομάδα φέτος.
η Barca απογοήτευση , πέραν Navaro , Tomic , Saras οι υπόλοιποι είναι . -
Μεταξύ Ρεάλ και Μπάρτσα, προτιμούσα την Μπάρτσα όπως ειναι στην τωρινή της κατάσταση. Δεν πειράζει όμως...και με τους Ρώσους τελειωμένους μας είχαν. Αν παίξουμε όπως σήμερα (κι αποφεύγοντας το νεκρό διάστημα της τρίτης περιόδου) έχουμε πολλές ελπίδες νομίζω.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
ΠΟΛΥ χειρότερη.Από τους χειρότερους προπονητές της Ευρωλίγκας ο LOLaso.
Στους τελικούς μικρή σημασία έχει αυτό. Οι Ισπανοί της Ρεάλ έχουν κερδίσει περισσότερους τελικούς από ότι οι άλλοι παίκτες απλούς αγώνες
-
Καυλιάρη Μακεδόνα Πέρο, ευτυχώς δε σε μάτιαξαν οι βιζιτούδες.
-
bayern διάλεξε πρώτος , την ξανθιά που είναι και μπαμπάτσικη ή το μελανούρι που είναι fit
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΠΟΛΥ χειρότερη.
Από τους χειρότερους προπονητές της Ευρωλίγκας ο LOLaso.
Στους τελικούς μικρή σημασία έχει αυτό. Οι Ισπανοί της Ρεάλ έχουν κερδίσει περισσότερους τελικούς από ότι οι άλλοι παίκτες απλούς αγώνες
Συμφωνώ. Αλλά θα φάνε κι αυτοί την 20άρα τους, αν παίξουμε τέτοια άμυνα. Προσοχή μόνο, πριν γραφτεί τίποτα 'δεν έχω ξαναδεί πιο ξεψυχισμένη ομάδα σε τελικό' ή 'ξεζουμίστηκαν με Μπαρτσελόνα και τι να σου κάνουν τώρα', ας μην λησμονούμε τι έγινε σήμερα προς αποφυγή νέων λεκτικών πιπών.
Για όποιον επιμένει να μη θέλει να καταλάβει:
http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague ... 47090.htmlΜε άλλα λόγια, παίζουν 2 ομάδες στο γήπεδο. Είναι πολύ πιθανό η Ρεάλ να μπλοκάρει εντελώς τον Ολυμπιακό στον τελικό, να ξεκινήσουν με 6/6 τρίποντα, δεν ξέρω κι εγώ τι. Άμα έπαιζε η CSKA με κάποια από τις Ισπανικές ομάδες σήμερα, πολύ πιθανώς να έκανε πάρτυ.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Αυτός πάντως πίσω τους με τη διαπίστευση ξερογλείφεται.
-
Ρε πούστηδες...να γυρίζει ρέεεε τί να σας πώ!!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Αλλά θα φάνε κι αυτοί την 20άρα τους, αν παίξουμε τέτοια άμυνα. Προσοχή μόνο, πριν γραφτεί τίποτα 'δεν έχω ξαναδεί πιο ξεψυχισμένη ομάδα σε τελικό' ή 'ξεζουμίστηκαν με Μπαρτσελόνα και τι να σου κάνουν τώρα', ας μην λησμονούμε τι έγινε σήμερα προς αποφυγή νέων λεκτικών πιπών.Κοιτα καβαλίνε υπάρχουν 2 τρόποι για να μείνει μία ομάδα χαμηλά. Να μην την αφήνουν να παίξει και να μην βαζει τίποτα. Η ΤΣΣΚΑ έπεσε πάνω στον Ολυμπιακό, ΟΚ, αλλά δεν ξέρω πως η άμυνα του Ολυμπιακού δεν τους άφηνε να βάλουν βολές ούτε ελεύθερα σουτ (μέτρησα 5-6 τρίποντα ελεύθερα που έχασαν και σε άλλα παιχνίδια θα είχαν γυρίσει το σκορ). Κοινώς με την ίδια άμυνα το παιχνίδι θα μπορούσε κάλλιστα να πάει στον πόντο ή στη φάση.
Για τον τελικό τα πράματα είναι απλά. Θα παίξει μία ομάδα απέναντι σε κάποιους μεγάλους παίκτες. Η λογική λέει ότι αν η ομάδα αφήσει τους παίκτες μέσα στο παιχνίδι, στο τέλος θα την πληρώσει. Για να δούμε...
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)