-
Το κομπλεξ κατωτερότητας πως πιστοποιηθηκε; Τον περάσανε από εργομετρικά σε ψυχολογοθεραπευτικό κέντρο;
Αν θέλεις να συζητήσουμε περί παίκτη Σπανούλη, οκ. Τώρα αν είναι άσχημος, κωλόπαιδο, κομπλεξικός ή η μετενσάρκωση του Θεού Σίβα, ποσώς μας ενδιαφέρει. Γαμπρό θα τον κάνουμε;
ΥΓ. Για να μην αρχίσουμε τις μαντεψιές, Παναθηναικός είμαι, και θεωρώ τον Διαμαντίδη μακράν τον καλύτερο Έλληνα (εννοείται μετά τον Νικ).
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Το κομπλεξ κατωτερότητας πως πιστοποιηθηκε; Τον περάσανε από εργομετρικά σε ψυχολογοθεραπευτικό κέντρο;Αν θέλεις να συζητήσουμε περί παίκτη Σπανούλη, οκ. Τώρα αν είναι άσχημος, κωλόπαιδο, κομπλεξικός ή η μετενσάρκωση του Θεού Σίβα, ποσώς μας ενδιαφέρει. Γαμπρό θα τον κάνουμε;
ΥΓ. Για να μην αρχίσουμε τις μαντεψιές, Παναθηναικός είμαι, και θεωρώ τον Διαμαντίδη μακράν τον καλύτερο Έλληνα (εννοείται μετά τον Νικ).
Ο χαρακτήρας των ανθρώπων δε φαίνεται στις σχέσεις με τις άλλους; Εσείς δηλαδή δεν έχετε εκφέρει ποτέ άποψη για κάποιιον στον κύκλο σας;
-
kwsn_men φαινονται πραγματα,απλα δε τα εκλαμβανουν ολοι οι ανθρωποι το ιδιο,εκτος κ αν ο Σπανουλης στα αποδυτηρια εκανε τρομερα πραγματα που εμεις δε μαθαμε ποτε.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Το κομπλεξ κατωτερότητας πως πιστοποιηθηκε; Τον περάσανε από εργομετρικά σε ψυχολογοθεραπευτικό κέντρο;
Αν θέλεις να συζητήσουμε περί παίκτη Σπανούλη, οκ. Τώρα αν είναι άσχημος, κωλόπαιδο, κομπλεξικός ή η μετενσάρκωση του Θεού Σίβα, ποσώς μας ενδιαφέρει. Γαμπρό θα τον κάνουμε;
Ο χαρακτήρας των ανθρώπων δε φαίνεται στις σχέσεις με τις άλλους; Εσείς δηλαδή δεν έχετε εκφέρει ποτέ άποψη για κάποιιον στον κύκλο σας;
Σορρυ, δεν ήξερα ότι είσαι κολλητάρι με τον Βασίλη. Ούτε με τον greo.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
kwsn_men φαινονται πραγματα,απλα δε τα εκλαμβανουν ολοι οι ανθρωποι το ιδιο,εκτος κ αν ο Σπανουλης στα αποδυτηρια εκανε τρομερα πραγματα που εμεις δε μαθαμε ποτε.Τρομερά πράγματα δεν έκανε σε στυλ φασαρίας (δεν τολμούσε παρουσία Ζέλικο), η συμπεριφορά του όμως προς ανθρώπους που θεωρούσε 'κατώτερούς' δεν ήταν ποτέ καλή ενώ πάντα προσπαθούσε να φανεί περισσότερο από ΔΔ και Σάρας. Ειδικά ο Σάρας πάντα του ξύνιζε πολύ.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Μια και θες να το ρίξουμε στην μαλακία, μόνο με αρχηγούς Εθνικής κάνω παρέα.
-
Ας το κλείσουμε το θέμα γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη
-
Ο αθλητισμος ομως το εχει κ αυτο μεσα.Ποιος παιχτης δε θελει να γινει καλυτερος και να συζητηθει περισσοτερο απο τον συμπαιχτη του?Και δε μιλαμε για τον Γιαννοπουλο,αλλα τον Σπανουλη που ηταν κ εκεινος κορυφαιος τοτε.
Τωρα για τα υπολοιπα δε μπορω να κρινω. -
πάμε μωρή τρέλλα , να πατήσουμε την αρκούδα..
Για άλλη μια φορά θα είμαι εκεί.. -
Αν πάω τελευταία στιγμή παίζει να βρω εισιτήριο ή να μην κάνω τον κόπο;
-
μπες στο paobc.gr εγώ βρήκα σήμερα από Λ.Αλεξάνδρας , είχε και άλλα το πρωί..
Λέει και τις ώρες που θα πουλάνε και που.. -
Ευχαριστώ, βλέπω ότι έχουν μείνει των 20 και 30 €
-
χτύπα των 20 ,
-
Ναι, αλλά εμένα ο θείος μου είναι πιο δυνατός και τους νικάει.
-
-
Γιαννακόπουλος: 'Χαρά μας να έχουμε τον Ολυμπιακό στους 8'
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBask ... 95925.html
-
Ο Παυλοθανάσης απ' τις 7:30 η ώρα πήγαινε στο γήπεδο. Τον άτιμο οδηγάει μόνος του την S600 και πάει με 30χαω.
-
ΜΑΤΣΑΡΑ μεχρι τωρα (στο 67-59) για τον Παπανικολαου
-
Ο Διαμαντιδης μηπως να το κοψει το μπασκετ?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ο Παυλοθανάσης απ' τις 7:30 η ώρα πήγαινε στο γήπεδο. Τον άτιμο οδηγάει μόνος του την S600 και πάει με 30χαω.Οδήγησε και συ όρθιος κι έλα μετά να μας πεις πόσα θα πιάσεις.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)