-
@babs για μενα το μονο σιγουρο στη δυση ειναι οτι αν δε γινει κατι τρομερο οι dallas μενουν στην απεξω.Τωρα μεταξυ ροκετς lakers,εχουν κανει και οι δυο τον τελευταιο μηνα 3-4 μεγαλες νικες (με Okc,με nets,με Portland),αλλα δε θα ελεγα οτι εχει και τοσο ευκολο προγραμμα το χιουστον,αφου περνούν 2 φορες απο mavs,suns και grizzlies κ εχουν ματσακια με Indiana,LAC,nuggets,Spurs,jazz ,αρα απο τα 22 ματς που μενουν τουλαχιστον τα μισα εχουν σιγουρα καποιο βαθμο δυσκολιας.Oι Lakers Οντως εχουν ενα κλικ δυσκολοτερο προγραμμα,αλλα δε θεωρω 2-3 παραπανω δυσκολα ματς ικανα να τους χαλασουν,μιας και η φανελα οσο να ναι μετραει και ο kobe εχει τρελη φορμα εδω και καιρο ενω και ο οικοδομος κατεβαζει ριμπαουντ κ ας μη σκοραρει και πολυ,για νας δε μιλαω,ειναι αυτος που ειναι.Η φαση ειναι οτι αν πανε ως το τελος στη μια νικη αποσταση,τελευταιος αγωνας και για τους δυο ειναι μεταξυ τους μεσα στο staples center
Παντως κ εγω θα προτιμουσα να μεινουν στην απεξω -
Επικός Θανάσης Γιαννακόπουλος για άλλη μια φορά! Ο αυτοκράτορας της (καλώς εννούμενης) γραφικότητας! Κατέβηκε στο ημίχρονο και όπως πήγαιναν οι διαιτητές στη φυσούνα πλευρίζει τον ένα και του κάνει 'φτου σου ρε, φτου σου ρε'!
Απλά ανεπανάληπτος!
-
Εγώ είδα να λ´εει ´αλλα
-
Μπορεί. Καθόμουν στις κίτρινες πάνω από την φυσούνα και μου φάνηκε ότι αυτό είπε. Μπορεί και να του έριξε κάνα χριστοβάγγελο...Θανάσης είναι, ότι θέλει κάνει!
-
Ναι, είναι πολύ ωραίος! Μπράβο του!
-
Θεούλης
Εγώ ήμουν στις άσπρες ξύλινες, είχε πεθάνει όλο το γήπεδο στα γέλια!
Κατά τα άλλα πολλά κιλά βαρίδια η ομαδάρα, με 1 σωστό playmaker (ή έσρω με έναν μπάνκς που θα έδινε 15 ποιοτικά λεπτά) και με σχέδια αξιοποίηση Καπόνο (και κρύψιμο των αδυναμιών του), θα είχαμε ΠΟΛΛΕΣ πιθανότητες να πάμε Φ4.
Γενικά εάν παραμείνει ο κορμός και δεν επηρεαστεί ο Μήτσος από τα γεράματα, με 2-3 προσθήκες πάμε δυνατά για τελικό του χρόνου...
-
Ο ΠΑΟ παει πολυ καλα...και το Φ4 δεν βλεπω γιατι να αποκλείεται για φετος για τον ΠΑΟ
Εχει ομως μεγαλη σημασια να εισαι φορμαρισμενος και συγκεντρωμενος την καταλληλη εποχη,αυτο βαζει και ενα στοιχειο τυχης στο ολο θεμα οταν ξαφνικα σε 2 ματς μπορει να γκρεμιστει μια άριστη μεχρι τοτε σαιζον -
Για να είμαστε δίκαιοι πάντως, τουλάχιστον στο ματς με τις τούρκοι, ο βάζελος είχε βοήθεια από τον πάγκο. Του βγήκε του Άρζι ο Σόφο από νωρίς να φορτώσει τους ψηλούς με φάουλ, του βγήκε ο ημιθανής Τσαρτσαρής πάνω στον Σαβάνοβιτς (1π στο β' ημίχρονο), δικαιώθηκε εκ του αποτελέσματος για τη μη χρησιμοποίηση Καπόνο και γενικά έκανε άπειρες και σωστές αλλαγές.
-
Φεύγει ο Καπόνο
Την πρόθεση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Τζέισον Καπόνο, δυσαρεστημένος από το χρόνο συμμετοχής του το τελευταίο διάστημα.http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/ ... 53380.html
-
H αληθεια ειναι οτι ο argie Μπορουσε να τον βαλει κ κανα 5λεπτο παραπανω ρε αδερφε μπας και πιασει momentum με τα τριποντα,αλλα κ αυτος ο πουστης πολυ μονοδιαστατος,δε ταιριαζε καθολου στην ομαδα.
Αποψε θα κατσει κανεις να δει toronto@golden state?Eγω θα δω σιγουρα cavs-nicks και αν αντεξω θα δω warriors πριν παω στη σχολη(ξυπνητηρακι στις 6 ) -
socrates, αυτα τα ξερεις http://thepiratebay.se/search/H264.MKV. ... 20p/0/99/0 ? ή απλα δε σου αρεσει ο υπνος? αλλη φαση το live αλλα δυσκολο πραγμα για τους ευρωπαιους
-
Μειον ενας παιχτης για τον ΠΑΟ στην Ευρωλιγκα
-
Έχει Χάρη Γιαννόπουλο. Δεν μασάει!
Btw κάθε πρωί περνάω από ΟΑΚΑ για να πάω στη δουλειά και ο βάζελος πρέπει να έχει 9:30 ή 10 την πρωινή του προπόνηση. Σήμερα πέτυχα Ούκιτς και χθες Μπράμο στα γνωστά μαύρα Σανγιόνγκ!
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
socrates, αυτα τα ξερεις http://thepiratebay.se/search/H264.MKV. ... 20p/0/99/0 ? ή απλα δε σου αρεσει ο υπνος? αλλη φαση το live αλλα δυσκολο πραγμα για τους ευρωπαιουςTo live είναι 2 φορές κουραστικό για τους ευρωπαίοι γιατί είναι τόσες οι διακοπές που το κάνουν αφόρητο. Σε κονσερβα και με φουφου ακόμα και στις βολές παλεύεται πολύ καλύτερα.
-
και ειναι και ενας συγκεκριμενος που ανεβαζει κατι μικροτερα rips, γυρω στο 1,5gb, τα οποια ειναι ακομα καλυτερα κομμενα, εχει κοψει ακομα και την ωρα που παιρνει θεση ο αλλος να βαρεσει βολες. Αυτα στο λινκ μου εχουν και 10-20sec νεκρο χρονο στα ταιμ και στο ημιχρονο
-
Ενδιαφερον,το pirate bay πηγε Β.Κορεα!
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
socrates, αυτα τα ξερεις http://thepiratebay.se/search/H264.MKV. ... 20p/0/99/0 ? ή απλα δε σου αρεσει ο υπνος? αλλη φαση το live αλλα δυσκολο πραγμα για τους ευρωπαιουςTα ξερω προφανως,αλλα βλεπω γιατι συνηθως τα εχω συνδιασει με στοιχημα οποτε εχει ενα μεγαλυτερο ενδιαφερον να τα παρακολουθω live(και πολλες φορες εχει και μεγαλυτερο βαθμο κινδυνου για την υγεια μου )
Ειναι κουραστικο,αλλα σε συνδυασμο με λιγο browsing στα time out/διακοπες στο κρεβατι ειναι οτι πρεπει.Προσωπικα βλεπω απο μικρος οποτε ειναι μια συνηθεια για μενα κ αν δεν ειμαι πτωμα ή δε τρεχω με καμια γκομενα θα δω σιγουρα 5-6 ματς τη βδομαδα.Αλλα ναι κ εγω δε θα το συστηνα σ ενα φιλο μου.Παντως σε φοιτητιλικι βολευει,π.χ οταν εχω μαθημα στις 8 ή στις 9, κοιμαμαι απο νωρις,ξυπναω κατα τις 6 και βλεπω οτι δυτικο ντερμπυ εχει εκεινη την ωρα.Πρωινο,καμπουρακης και Biedrins -
Κάτι δεν κάνεις καλά. Κανονικά θα έπρεπε να γυρνάς από έξοδο, να βλέπεις το ματσάκι των 3 ή 5:30 και μετά να πέφτεις για ύπνο. Φοιτητής είσαι. Εγώ τουλάχιστον έτσι το έκανα πριν κάποια χρόνια όταν έδειχνε 1-2 ματσάκια τη βδομάδα στο ΣΚΑΙ με το Μαγουλά.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κάτι δεν κάνεις καλά. Κανονικά θα έπρεπε να γυρνάς από έξοδο, να βλέπεις το ματσάκι των 3 ή 5:30 και μετά να πέφτεις για ύπνο. Φοιτητής είσαι. Εγώ τουλάχιστον έτσι το έκανα πριν κάποια χρόνια όταν έδειχνε 1-2 ματσάκια τη βδομάδα στο ΣΚΑΙ με το Μαγουλά.Mα και αυτο το κανω συχνα,ειδικα παρασκευες ,απλα οι μερες που εχω πολυ πρωι μαθημα ενδεικνυνται για υπνο απο νωρις(π.χ Αποψε με αυριο το πρωι)
Παντως ματς σε μαγνητοσκοπηση δε θα μπορουσα να δω,μου φαινεται αδιαφορο οταν μ ενα κλικ μπορω να δω ποσο εληξε -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κάτι δεν κάνεις καλά. Κανονικά θα έπρεπε να γυρνάς από έξοδο, να βλέπεις το ματσάκι των 3 ή 5:30 και μετά να πέφτεις για ύπνο. Φοιτητής είσαι. Εγώ τουλάχιστον έτσι το έκανα πριν κάποια χρόνια όταν έδειχνε 1-2 ματσάκια τη βδομάδα στο ΣΚΑΙ με το Μαγουλά.κανει κατι λαθος ο σοκρατες, δεν μπορει
ααα! ναι, παει στις παραδοσεις το πρωι
ρε γμτ, ενα ματσακι την ημερα να εδειχνε ενα κωλοκαναλο λαιβ
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)