-
Για χαλαρώστε οι 'αιώνιοι' [Mod]
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Απλά να σημειώσω ότι κατα την διάρκεια του αγώνα οι του γάβρου τα έκαναν λίμπα και τραυμάτισαν παίκτη του ΠΑΟ....
Mηπως είχαν φέρει και αεροβόλο μαζί τους?
Στο σπίτι του κρεμασμένου καλό ειναι να μη μιλάνε για σκοινί. Όχι οτι επικροτώ αυτά που έγιναν, καμία σχέση, απλά να ξέρεις φίλε μου πρασινοφρουρέ οτι όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες. Και αυτό ισχύει για όλες τις πλευρές.
Οτι να ναι....
**Διεγράφησαν προσβλητικές εκφράσεις. Αν είναι να το κάνουμε εδώ Θύρα 713, ας κλείσουμε και το θέμα του μπάσκετ όπως κάναμε και με του ποδοσφαίρου [Mod] **
Η απλώς αναφέρεις σαν κλασικός γάβροι ότι θέλεις για να φτίαξεις κλίμα;;;
Μόνο τον Χαινς χτύπησαν;
Ποίος έκανε το ντου στο γήπεδο;
Εδώ να σε δώ...**Για χαλαρώστε οι 'αιώνιοι' [Mod] **
-
Διεγράφη οργισμένη απάντηση [Mod]. Εκεί έγινε της πουτάνας εκατέρωθεν και εσύ λες οτι οι γαύροι έκαναν σκηνικά και τραυμάτισαν και παίχτη του ΠΑΟ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πού ήσουν να τα πεις αυτά όταν κάποια καλόπαιδα στο ΟΑΚΑ μάθαιναν σκοποβολή με τα αεροβόλα σε κόκκινους στόχους?
Από κει και πέρα με την απορία θα μείνεις. Για να σου λυθεί η όποια απορία θα πρέπει να αρχίσω να σου μιλάω σε διάλεκτο ουγκ και δε θα σου κάνω τη χάρη.Ρε παλικάρια, αντί να διαγωνίζεστε ποιός από τους 2 'αιώνιους' είναι πιο μαλάκας (διότι περί αυτού πρόκειται 'οι δικοί σας τραυμάτισαν ένα παίκτη μας και διέκοψαν το ματς' 'ναι αλλά οι δικοί σας είχαν αεροβόλα και rail gun' ), μήπως να το γυρίσουμε σε ΚΑΟΔ-Καβάλα, που λέει ο greo, ή κανα ΝΒΑ ? Κανονίστε λοιπόν την πορεία σας, το λουκετάκι είναι απλό αλλά προσπαθούμε να το αποφύγουμε. [Mod]
-
-
ΕΠΟΣ
-
Καλά τα λέει ο ΔΓ!
Μου αρέσει που έφαγα προειδοποίηση επειδή ο taurus προσπαθεί να διαστρεβλώσει τα γεγονότα!
Προφανώς και για τα γεγονότα στο ΟΑΚΑ τα έχουμε πεί, όπως και της Ριζούπολης κ.λπ.
Αλλά κλασσικός γάβρος με επίπεδο κάτω από τον πυθμένα του βόθρου
Εάν είχες 'κοχόνες' θα έλεγες ότι εκτός από τον τραυματισμό του Χάινς, οι γάβροι έκαναν το ντού, γάβρος τράβηξε μαχαίρι μέσα στο παρκέ, γάβροι έσκισαν τον χέρι του Μπράμος, κ.λπ. (πιο μετά δεν είδα γιατι αηδίασα και έφυγα από το σπίτι). Έτσι και αλλιώς το 'κυπελλάκι' είναι της πλάκας, το έχω δηλώσει κατ' επανάληψη, σιγά τον τίτλο.
Εγώ δεν είχα καμία αμφισβήτηση για αυτό που είπες για τον Χαινς, αλλά μην νομίζεις ότι αναφέρεσαι στα Ορκ της φυλής σου που τρώνε κουτόχορτο αναφέροντας ΜΟΝΟ ότι βλέπεις με τα κόκκινα ματομπουκαλά σου
Υ.Γ. Αναμένω το ban μου
Υ.Γ.# Προς τον nass: Εγώ δεν ανταγωνίστηκα κανέναν, ούτε με ενδιαφέρει τι έκαναν οι μεν και οι δέ. Απλά όταν τα κάνουνε οι κόκκινοι ΚΑΙ οι πράσινοι, και ο κλασσικός κάφρος αναφέρει μόνο τους πράσινους, έ τότε με φέρνει στο αμήν!
Δεν έφαγες προειδοποίηση επειδή ο taurus προσπάθησε να διαστρεβλώσει τα γεγονότα (δεν εμπίπτει στον κανονισμό του Forum), έφαγες προειδοποίηση επειδή, ως απάντηση στη δική του 'διαστρέβλωση των γεγονότων', τον στόλισες με κοσμητικά (εμπίπτει). Από εκεί και πέρα, δική μας προσπάθεια είναι να μην αναγκαστούμε να κάνουμε στο θέμα του μπάσκετ ό,τι έγινε στο θέμα του ποδοσφαίρου. [Mod]
-
Για μισό, ποιος προσπάθησε να διαστρεβλώσει τα γεγονότα? Είπα εγώ πουθενά οτι οι γαύροι ΔΕΝ έκαναν μαλακίες εκεί μέσα? Εγώ αυτό που είπα είναι οτι κανέναν δεν τον παίρνει να λέει 'μαμά, μαμά, ο Λάκης μου πήρε το γλυφιτζούρι', από τη στιγμή που όλοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Mε λίγα λόγια η υποσημείωση του φίλτατου από πάνω περί ευθυνών ΚΑΙ των γαύρων ήταν απλά περιττή και παιδιάστικη. Από κει και πέρα το οτι αναφέρει ως καλά λεγόμενες τις δηλώσεις του γιωτά προέδρου τα λέει όλα... Δεν περιγράφω άλλο.-
-
Αρ γιου φάκιν νατς ρε παιδιά; Ασχολείστε με τα γκανγκστεριλίκια των ηλιθίων -εκατέρωθεν και πανταχόθεν, ΠΑΟΚ είμαι, για όνομα του Θεού - που δεν εννοούν να καταλάβουν ότι μπορείς να δεις ματς σε καυτή ατμόσφαιρα χωρίς να ανοίξει μύτη;
Δυστυχώς* τέτοιες συμπεριφορές μόνο με τη λύση που λέει ο greo βγαίνουν τουλάχιστον προσωρινά από το προσκήνιο. Η επιμονή βέβαια της λίγκας κάθε χρονιά να είναι το ίδιο ατυχέστατο καλαμπούρι, είναι άλλου (και όχι εμού) παπά ευαγγέλιο.
Βήματα πίσω εδώ και χρόνια αντί να πάμε μπροστά με εξάφτερους συμπλέκτες και ευρωπαϊκά τρόπαια...
*ό,τι είναι παιγμένο σε δικαστήρια και όχι στο παρκέ είναι 'δυστυχώς'.
-
Οταν οι οπαδοι ειναι πελατες και υπαλληλοι πως να τολμησει η καθε προεδραρα να τους βαλει χερι?Μονο αυτο που ειπε ο greo,αλλα ποιος μπορει να εγγυηθει την ασφαλεια του διαιτητη,παμε σε αλλες ιστοριες μετα.
-
Πελάτες είναι μόνοι οι γάβροι, το είπε και ο πρόεδρας!!!
Από εκεί και πέρα taurus, εγώ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑ κάτι και εσύ το διάβασες (όπως πάντα) με τον τρόπο που σε συνέφερε..
Τσούζει πολύ ακόμα και το κυπελάκι της πλάκας;;
-
*Χ/ μου το κύπελλο, ούτε καν είδα τον αγώνα, ειχα καλύτερα πράγματα να κάνω εκείνη τη στιγμή.
Keep trollin' m8! -
Ο taurus ήταν απασχολημένος εκείνη την ώρα στο Κρατητήριο μετά από τη σύλληψή του για τα επεισόδια.
-
-
Καλά η πρόταση του greo ήταν παρανοϊκή τρολλιά. Εδω η ΕΟΚ στήνει κάθε χρόνο την κλήρωση και έχουμε 6 συνεχόμενους τελικούς γαβροβάζελο. Αν ήταν Καζίνο θα είχε τινάξει τη μπάνκα στον αέρα. Περιμένετε από τον συγκεκριμένο Βασιλακόπουλο να αποβάλλει ομάδα από τον τελικό; Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι η μόνη λύση βεβαίως.
Α και ξέχασα! Ο μόνος λόγος που ανοίγω κάθε χρόνο γενικά τοπικ για το μπασκετάκι και όχι για το ΝΒΑ μόνο είναι οι διεθνείς διοργανώσεις. Αυτό όμως αλλάζει εύκολα.
-
Η μονη ρεαλιστικη λυση ειναι να αναλαβουν οι ομαδες τα παντα.
Καμια αστυνομια,ουτε ενας χωροφυλακας μεσα στο γηπεδο.
Μετα θα δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος οταν απο ειτε θα πλημμυρισει σεκιουριταδες το γηπεδο ειτε θα γινεται το ματς κεκλεισμενων των θυρων -
Φίλε μου καλύτερα που το στήνει και παίζουν στον τελικό...φαντάζεσαι να παίζανε διπλούς αγώνες σε ημιτελικό; Θα είχαμε διψήφιο νεκρών καφρων σε κάθε αγώνα...
Οι υγιείς φίλαθλοι και των 2 ομάδων πάντως ντρέπονται και θα συνεχίσουν να το κάνουν για όσα έγιναν στον τελικό!
Ειλικρινά δεν δέχομαι να μου πει ο οποιοσδήποτε ότι οι μεν φταίνε λιγότερο ή ότι οι δε απλά αντέδρασαν στις προκλήσεις των άλλων! Οι 2 ομάδες φταίνε εξίσου για τον οργανωμένο στρατό που κατέβασαν! Τους αξίζει μεγάλη τιμωρία εκατέρωθεν άσχετο αν στο τέλος θα πέσουν στα μαλακά γιατί κανείς δεν τολμά να πειράξει τον βόθρο!Παράδειγμα:
Πέρυσι είχα πάει στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ στο ποδόσφαιρο μια και είχα πάρει διαρκείας...έχω λοιπόν βίντεο που οι οργανωμένοι μας έχουν πάρει τις μάνικες και βρέχουν τους αστυνομικούς... Παγκόσμια πρωτοτυπία τα καμάρια οι κάφροι μας!
Μας τιμώρησαν με πρόστιμο,μια μικρή αφαίρεση βαθμών και κάμποσους αγώνες κεκλεισμένων...κλαιν μαιν ποινές δηλαδή συγκριτικά...πρόπερσι έχασε το δάκτυλο της μια κοπέλα που πήγε να πετάξει φωτοτυπία πάλι στο ντέρμπυ των αιωνίων!
Τα ίδια συμβαίνουν και στο μπάσκετ μας, τα ίδια συγκριτικά και στον γαύρο και στον Παοκ και τους υπολοίπους μεγάλους...
ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ! Ας βρεθεί κάποιος με την πυγμή και την θέληση να τους διαλύσει και θα τον μνημονεύουμε για χρόνια μετά! -
Η λύση είναι μία: αφήνουν τα ζωντανά αμολητά και τα αφήνουν να σκοτωθούν αναμετάξυ των. Δεν θα λείψουν σε κανέναν, αν και ως γνωστόν σκυλιά που γαυγίζουν δεν δαγκώνουν, οπότε το πιθανότερο είναι να κάνουν τα κοτόπουλα και να περιοριστούν σε εκατέρωθεν αντεγκλήσεις όπως οι κουραδόμαγκες στο κέντρο του γηπέδου στο Ελληνικό. Έτσι θα βρεθούν απέναντι και στους χρηματοδότες τους, τις διοικήσεις, παραπονούμενοι ότι τους άφησαν απροστάτευτους και σιγά σιγά θα διαλυθεί το σύστημα. Τώρα αν στο μεταξύ χαθούν και μερικές 'ζωές' όπως αυτουτού που κάνει ότι τραβάει μαχαίρι κτλ...ε μικρό το κακό...
-
Για τον Σωκρατεσν
http://sports.yahoo.com/photos/air-jord ... nM-;_ylv=3
-
Μου λειπουν μερικα (μονο 18 )
Μερσι και για την ''αφιερωση''
Να ξαναπουμε πως οσοι εχουν ακομη τιποτα παπουτσακια σαν αυτα του λινκ με το σημα της nike πισω,μπορουν να τα πουλησουν στο ebay για αρκετα μεγαλα ποσα
Προσωπικα αυτη τη στιγμη σε ρετρο εχω τα 1,τα 3αρια,τα 4αρια,τα 5αρια και κατι 15αρια special καγκουροedition. Ολα σε γνησιους χρωματισμους,οχι τα διαφορα χρωματα που βγηκαν ως retro.
Τον gay πως τον βλεπετε στο Τοροντο?Κανανε πολυ σωστο deal οι καναδοι,ηδη κερδισε τις εντυπωσεις εκει με 2 clutch shots,στην ουσια τους εδωσε 2 νικες και 2-3 πολυ δυνατα καρφωματα μαζι με derozan κανουν παπαδες και θυμιζουν tmac-carter
Και μιας και μιλαμε για παπουτσακια,εδω ο gay χθες με 5αρια red suede,απο το raging bull packet(γυρω στα 700 ευρω θα σας κοστισει )
-
Και πηγαιναμε καλα στο 1ο ημιχρονο.Διαφαινεται συντριβη.
Sent from my Galaxy S2 using smoking signals
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)