-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Είναι ο άνθρωπος ο οποίος αν λείψει για π.χ. δυο μήνες θα καταστραφεί η ομάδα; Είναι ο άνθρωπος τον οποίον θα κοιτάζουν όλοι στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα; Γιατί στον ΟΣΦΠ εμένα ο Σπανούλης μου μυρίζει σαν βασικό όπλο και οι υπόλοιποι σαν εργαλεία μιας ικανότατης μηχανής.Δεν είναι η συμμετοχή ούτε το σκοράρισμα, αλλά συνήθως ένα συνεκτικό στοιχείο και ΠΑΝΤΑ ο παίκτης που θα πάρει τα σουτ ή την οργάνωση όταν η μπάλα είναι βαριά.
Δες Πίπεν για παράδειγμα...
Η λογικη του αρχηγου που θα παρει πανω του την μπαλα ειναι λιγο ξεπερασμενη-αλλα οχι στον ΟΣΦΠ.
Μια ομαδα που ειναι καλα στημενη και εχει βαθος παγκου,δεν επηρρεαζεται απο απουσιες,αντιθετως σε τετοιες συγκυριες παιχτες σαν τον Παπανικολαου παιρνουν πανω τους -επιτυχως-επιπλεον βαρος. -
Για τις απουσίες: αυτό είναι αλήθεια, επειδή μιλάμε για τον περσινό πρωταθλητή Ευρώπης και όχι για μια απλώς καλή ομάδα. Και εγώ στον Παναθηναϊκό της παντοκρατορίας θα μπορούσα να καλύπτω απουσίες, άλλο που δεν θα με έβαζε ο Ζοτς.
Για τον αρχηγό: κάποιοι πρέπει να είναι μέσα όταν η μπάλα καίει. Αν τέλειωνε ο χρόνος και έχανες με 1 πόντο, δεν θα έβαζες μέσα τον 16χρονο για να πάρει τις προσπάθειες ή ακόμα και για να είναι μέσα στο τερέν. Υπάρχει λόγος που οι καλές ομάδες κουβαλούν μεγάλους παίκτες, γερόλυκους και βετεράνους νομάδες στα ρόστερ τους.
-
Ο Παππας εμενε στον ΠΑΟΚ;
Αυτος ανηκει στην Ισπανικη ομαδα ακομα;
-
Ο Παππάς πήγε στον Πανιώνιο γιατί εμείς τον θεωρούμε λίγο ακόμα και για πάγκο.
Δεν ξέρω αν πήρε τελικά τα δικαιώματά του από Ισπανία.
-
Ειχα την εντυπωση οτι ο Παππας δεν ηθελε να μεινει και οτι θα γυρνουσε στην Ισπανια. Μετα ειδα οτι πηγε στον Πανιωνιο. Σιγουρα ξερεις παραπανω. Μαλακια μας παντως που δεν τον θελαμε...
-
Δήλωσε από νωρίς μετά το τέλος της χρονιάς στη διοίκηση ότι θέλει να μείνει (έπεσε και μανατζεριλίκι μέσα για να δοθεί και βασικός ρόλος στο σχεδιασμό), η διοίκηση ασχολείτο με τον Χαραλαμπίδη ο οποίος δεν απαντούσε μέχρι να φτάσει Σεπτέμβρης και λίγες μέρες πριν, ο Παππάς έκλεισε στον Πανιώνιο.
Και βλέπω τα πονταλάκια του να παίζουν από 20 μέχρι 32...
-
Καλος παικτης για το επιπεδο μας. Εχει κανει λαθος επιλογες ομως μαλλον στην καριερα του και εχει κολλησει σε μικρομεσαιες ομαδες.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Για τον αρχηγό: κάποιοι πρέπει να είναι μέσα όταν η μπάλα καίει. Αν τέλειωνε ο χρόνος και έχανες με 1 πόντο, δεν θα έβαζες μέσα τον 16χρονο για να πάρει τις προσπάθειες ή ακόμα και για να είναι μέσα στο τερέν. Υπάρχει λόγος που οι καλές ομάδες κουβαλούν μεγάλους παίκτες, γερόλυκους και βετεράνους νομάδες στα ρόστερ τους.
Αν ο 16χρονος ειχε α) κρυο αιμα και β)καλο σουτ,θα τον εβαζα,δεν χρειαζεται τιποτα παραπανω.
Δεν θελω καποιον να λυσει εδαφικες διαφορες στους συγχωριανους ,θελω καποιον να σουταρει καλα.
Αν εχεις τον γερολυκο εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να παρεις υπερ σου φαουλ (μεγαλυτερος σεβασμος απο τους διαιτητες),αλλα και μεγαλυτερες πιθανοτητες να βρει μπροστα του μια αμυνα φτιαγμενη για αυτον.
Νομιζω το ιδανικο σκηνικο ειναι οτι ετοιμαζεις τον γερολυκο και μετα με μια ωραια ασιστ εχεις ξεμαρκαριστο τον παραγιό,κατι σαν τον καλαθι του Πριντεζη με την ΤΣΣΚΑ. -
o 16χρονος δεν θα χει κρυο αιμα ποτε ομως και θα τρεμει εκεινη τη στιγμη.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
o 16χρονος δεν θα χει κρυο αιμα ποτε ομως και θα τρεμει εκεινη τη στιγμη.Διαφωνω,ειναι στον χαρακτηρα περισσοτερο, παρα στην ηλικια.
Υπαρχουν 35αρηδες που δεν θα τους εδινες ποτε το τελευταιο σουτ. -
[Διυλίζοντας τον κώνωπα]Σωστό, δεν σημαίνει όμως ότι υπάρχουν 16αρηδες που θα τους το δώσεις. Σφάλμα λογικής.[/διυλίζοντας τον κώνωπα]
-
Παίκτης που δε μπορεί να ντριμπλάρει τη μπάλα, μεγαλύτερο φυσικό ταλέντο...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ενδεικτικό πάντως για το ρόλο που έχει πλέον ο Παπ είναι ότι πήρε βάσει συστήματος το τελευταίο 3ποντο.γειαμησετα, η μπαλα δεν ακουμπησε καν στεφανι...ο Παπανικολαου γενικα φαινεται να δουλευει, μακαρι να συνεχισει ετσι και να μην αρχισει φωτορεπορταζ σε μυκονο με καμια μις πελοποννησος..θα θελα να τον δω αναντικαταστατο σε μια ομαδα, προς το παρον παει καλα
με παππα και παοκ, πολλα περιεργα γινονται στον παοκ τα τελευταια χρονια που δεν εξηγουνται με βαση το αγωνιστικο οποτε υποθετω οτι ειναι θεμα μανατζερ, δημοσιων σχεσεων και οικονομικων...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Ενδεικτικό πάντως για το ρόλο που έχει πλέον ο Παπ είναι ότι πήρε βάσει συστήματος το τελευταίο 3ποντο.
γειαμησετα, η μπαλα δεν ακουμπησε καν στεφανι...ο Παπανικολαου γενικα φαινεται να δουλευει, μακαρι να συνεχισει ετσι και να μην αρχισει φωτορεπορταζ σε μυκονο με καμια μις πελοποννησος..θα θελα να τον δω αναντικαταστατο σε μια ομαδα, προς το παρον παει καλα
με παππα και παοκ, πολλα περιεργα γινονται στον παοκ τα τελευταια χρονια που δεν εξηγουνται με βαση το αγωνιστικο οποτε υποθετω οτι ειναι θεμα μανατζερ, δημοσιων σχεσεων και οικονομικων...
Φαίνεται προσγειωμένος ο Παπ. Δεν είναι Παππάς και Μπόγρης να μπεκροπίνει στη Γλυφάδα 5 το πρωί.
-
Ενδεικτικό πάντως για το ρόλο που έχει πλέον ο Παπ είναι ότι πήρε βάσει συστήματος το τελευταίο 3ποντο.
γειαμησετα, η μπαλα δεν ακουμπησε καν στεφανι...ο Παπανικολαου γενικα φαινεται να δουλευει, μακαρι να συνεχισει ετσι και να μην αρχισει φωτορεπορταζ σε μυκονο με καμια μις πελοποννησος..θα θελα να τον δω αναντικαταστατο σε μια ομαδα, προς το παρον παει καλα
Φαίνεται προσγειωμένος ο Παπ. Δεν είναι Παππάς και Μπόγρης να μπεκροπίνει στη Γλυφάδα 5 το πρωί.
Δεν ξέρω αν είναι δείγμα προσγείωσης πάντως να γυρνάει στην εξέδρα που τον βρίζει και να κάνει χειρονομίες 'εγώ έχω λεφτά κι εσείς πεινάτε'.
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι δείγμα προσγείωσης πάντως να γυρνάει στην εξέδρα που τον βρίζει και να κάνει χειρονομίες 'εγώ έχω λεφτά κι εσείς πεινάτε'.
Που εγινε αυτο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Που εγινε αυτο;
Παίζει ρόλο;
-
-
Ακόμα κι αν έγινε αυτό καλά έκανε. Με τόσα σιχάματα κρεμασμένα απο τα κάγκελα να σου βρίζουν ότι έχεις και δεν έχεις, ξεφεύγεις. Εδω έχουν χάσει τον έλεγχο άλλοι κι άλλοι πολύ πιο έμπειροι.
-
Ακόμα κι αν έγινε αυτό καλά έκανε. Με τόσα σιχάματα κρεμασμένα απο τα κάγκελα να σου βρίζουν ότι έχεις και δεν έχεις, ξεφεύγεις. Εδω έχουν χάσει τον έλεγχο άλλοι κι άλλοι πολύ πιο έμπειροι.Έχεις κάνει πρωταθλητισμό σε ομαδικό άθλημα;
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)