-
Ο ibaka τι πινει ??
-
Γενικώς δεν ξέρω, αλλά ξέρω τι θα πιεί όταν έρθει η ώρα να παίξει με την Team USA.
Βtw αυτόν τον καημένο το Μάριτς δεν τον χωράει ο τόπος. Σε ότι γήπεδο κι αν βρεθεί πρέπει να του έχουν booked μια θέση σε πάγκο.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Γενικώς δεν ξέρω, αλλά ξέρω τι θα πιεί όταν έρθει η ώρα να παίξει με την Team USA.Δε νομιζω οτι θα πιει κατι,με μια πρωτη ματια εχει φυστικωσει εναν εναν ολη την team usa.Αλλα προφανως,απαιτουμε να τους βιασουν τουθ κωλοιθπανους,οι niggas from the usa
-
Έχει φυστικώσει δε λέω...αλλά έχει φυστικωθεί και έχει γίνει μπόλικες φορές πόστερ.
-
Αυτα συμβαινουν οταν εχεις τα balls να σηκωθεις
-
Αυτό έλειπε να μην σηκώνεται κιόλας. Αυτή είναι η δουλειά του και γι αυτό πληρώνεται. Δεν γίνεται μαγκιές μόνο με το Μάριτς κι άμα σηκωθεί ο Griffin να κάνει κοκοκο.
-
Σκληρα καρυδια τα Γαλλακια, φανταζουν για φαβορι σημερα!
-
Πολύ ωραίο ματσάκι. 12:15 έχει και Team USA.
-
Θα σπρωξουμε λιγο Αργεντινα τι βλεπεις;
-
Διαιτητικά εννοείς?
-
Ετσι μου φανηκε, γιατι ο Σκολα πιστευω εκανε φαουλ στο κλεψιμο και μετα πηρε πολυ ευκολα φαουλ με το τσεκαρισμα του Γαλλου αλλα οχι τυχαια σφυριγματα ηταν.
Πολυ καλο παιχνιδι του Ζελαμπαλ κατ εμε. Αργεντινοι αστοχοι πολλοι και δεν εβγαλαν τις συνεργασιες - ευκολα καλαθια που εκαναν με τους Λιθουανους.
-
Ντάξει ένα δυο σφυριγματάκια μπορεί και να έπαιξαν αλλα είδα και κάτι άμυνες των Γάλλων που πέρασαν στο ντούκου. Παναξια τα Γαλλάκια πάντως. Περίμενα κλασσικά να τα σκατώσουν στο τέλος αλλά οι παραδόσεις είναι για να σπάνε!
-
Οχι δεν τιθεται κανενα θεμα διαιτησιας. Το πηγαν στο τσουκου τσουκου τα Γαλλακια σε χαμηλο σκορ και τους βγηκε. Βεβαια πολυ αστοχια οι Αργεντινοι και σε ευκολα γι αυτους τριποντα.
Το στοιχημα πλεον των Αργεντινων ειναι ποσο θ αντεξουν στο τουρνουα οι μεγαλοι σε ηλικια παιχτες της γιατι ο προπονητης τους 5-6 φαινεται οτι εμπιστευεται. Θα χαζεψουμε και τα Αμερικανακια τωρα να κανουν πλακα στους Τυνησιους...
-
Τους αμερικανους στο στοιχημα ο ΟΠΑΠ τους εδινε με μειονεκτημα 55.5 ποντων απεναντι στους Τυνησιους
Ειπαμε δεν ειναι και τοσο διαστημικοι,να κερδιζουν με 60 ποντους διαφορα.
Aν βλεπετε τον αγωνα,ο καρμελο παιζει οπως τοτε στο denver 16 ποντους μεχρι στιγμης,αλλα νομιζω δεν εχει χασει σουτ -
Φοβερο buzzer beater οι Ρωσσοι !!!!!
-
Γενικά βλέπω μια δυσκολία στο σκοράρισμα από τις Αμερικάνοι...
-
Ναι τεράστια...49 πόντοι στο πρώτο 10λεπτο.
156-73...αν και βρήκαν και τα έκαναν..δεν υπάρχει ρεκόρ που δεν καταρρίφθηκε!
Sent from my MT11i using Tapatalk
-
-
Εάν ήταν λίιιιγο περισσότερο ομάδα, με περισσότερες λύσεις και λιγότερο επιπόλαιοι στο τέλος, οι βρετανοί τους είχαν τους Ισπανούς
-
Οι οποίοι Ισπανοί ήταν λίγο τραγικοι...
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)