-
Yann Ulrich Stephane Lasme καλώς ήρθες στην ομάδα της καρδιάς σου.
-
Δώσατε χέρια?
-
και εσυ inside info?
-
Θα πάει πίσω στη Γκάνα;
-
Γκαμπόν
-
Πες το κι έτσι
-
ο Λασμε καθοτι ειναι στα 31 του λογικο ειναι να ψαξει για ενα καλο τελευταιο συμβολαιο,οποτε οποιος δωσει το κατι παραπανω ισως τον κερδισει..........
-
Η ΤΣΣΚΑ φερεται να εκλεισε το deal με Χαινς συμφωνα με...τουρκικη ιστοσελιδα
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Yann Ulrich Stephane Lasme καλώς ήρθες στην ομάδα της καρδιάς σου.Για πες...
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
καποιος εδω μεσα βιαστηκε να κοκορευτει οτι προτιμουνται οι παιχτες του παναθηναικου.... δεν ξερω...ματακια δεν εχει να δει οτι για το λασμε η τσσκα δινει 1.5 μυριο ενω για τον χαινς 2.5; οχι οτι εχουν ιδιαιτερο προβλημα με τα χρηματα...αλλα μηπως τους πεφτει πολυ φθηνοτερος ο λασμε; μηπως επισης ο χαινς ακομα το σκεφτεται να μεινει στον ολυμπιακο; αυτο βεβαια παιζει..αλλα ως προς τα χρηματα ειναι ηλιου φαεινοτερον.
δλδ του Χάινς του προσφέρουν 2,5 εκατ. και αυτός το σκέφτεται να μείνει στον ΟΣΦΠ;;;
σιιμς λέτζιτ
χμμ, ναι, ξερεις οταν του δινει ο ολυμπιακος (για την ωρα) 1 μυριο και οι ρωσσοι 1.250 το χρονο και ο ολυμπιακος του δινει και το κλειστο 2ετες που θελει...γιατι να μην το σκεφτεται; που δυσκολευεσαι και θελει τοση σκεψη;
κατα τα αλλα...μιας κι αναφερθηκε ο μπαρτζωκας λιγο νωριτερα...περα απο τα οποια σεναρια κτλ, ας δουμε και μια επισημη δηλωση:
http://www.sport-fm.gr/article/683713?u ... =yahoo_rss
Την αποκάλυψη πως πριν «κλείσει» τον Αντρέα Τρινκιέρι είχε στο στόχαστρο τον Γιώργο Μπαρτζώκα έκανε ο πρόεδρος της Ούνιξ, Εβγκένι Μπογκάτσεφ. Θέλει κι άλλους Έλληνες παίκτες ο Ρώσος ιδιοκτήτης.
για τον υπερεπιτυχημενο πεδουλα αραγε ποσες ομαδες σκοτωνονται;
μισό γιατί εδώ έχουμε πετύχει λαβράκι.
Σε φραπεδοσυζητήσεις έχω ακούσει ότι ο ΠΑΟ προσφέρει στον Λάσμε ένα εκατ. το χρόνο, άρα το 1,5 εκατ. για το Λάσμε που γράφεις παραπάνω είναι για κάθε χρόνο συμβολαίου φαντάζομαι, αλλιώς θα είχε υπογράψει στον ΠΑΟ χθες. Από κάτω μας λες για τα 2.5 εκατ. του Χάινς αναφέροντας όχι την ετήσια προσφερόμενη αμοιβή του αλλά συνολικά τη 2ετή. Ή βγάζεις νούμερα από την κοιλιάσου ή συγκρίνεις καρπούζια με κουκούτσια . Και μετά αντιδράς όταν σου λένε για εμετικές προπαγάνδες .
Την Ούνιξ πάλι γιατί την αναφέρεις σαν απόδειξη του πόσο παίζει το όνομα του Μπαρτζώκα στην αγορά ; Λες και σφάζονται οι πρώτοι των πρώτων ποιος θα κερδίσει την εύνοια του Μπαρτζώκα. Γενικά δεν έχω καταλάβει τι αγχώνεσαι να αποδείξεις.
-
Το νέο αστέρι του NBA θα μπορούσε να είναι ο Giannis Adetokunbo γράφει η εφημερίδα nytimes
-
Μακάρι το παιδί, αν και τον βλέπω να γυρνοβολάει στις Αμερικές κάνα δυο χρόνια και μετά να ψάχνεται για Γαυροβάζελους.
Κράτησε και Κάρυ ο ζέλας. Άντε δεν φέρνει και Νικ Καλάθες πίσω να τελειώνουμε?
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
καποιος εδω μεσα βιαστηκε να κοκορευτει οτι προτιμουνται οι παιχτες του παναθηναικου.... δεν ξερω...ματακια δεν εχει να δει οτι για το λασμε η τσσκα δινει 1.5 μυριο ενω για τον χαινς 2.5; οχι οτι εχουν ιδιαιτερο προβλημα με τα χρηματα...αλλα μηπως τους πεφτει πολυ φθηνοτερος ο λασμε; μηπως επισης ο χαινς ακομα το σκεφτεται να μεινει στον ολυμπιακο; αυτο βεβαια παιζει..αλλα ως προς τα χρηματα ειναι ηλιου φαεινοτερον.
δλδ του Χάινς του προσφέρουν 2,5 εκατ. και αυτός το σκέφτεται να μείνει στον ΟΣΦΠ;;;
σιιμς λέτζιτ
χμμ, ναι, ξερεις οταν του δινει ο ολυμπιακος (για την ωρα) 1 μυριο και οι ρωσσοι 1.250 το χρονο και ο ολυμπιακος του δινει και το κλειστο 2ετες που θελει...γιατι να μην το σκεφτεται; που δυσκολευεσαι και θελει τοση σκεψη;
κατα τα αλλα...μιας κι αναφερθηκε ο μπαρτζωκας λιγο νωριτερα...περα απο τα οποια σεναρια κτλ, ας δουμε και μια επισημη δηλωση:
Την αποκάλυψη πως πριν «κλείσει» τον Αντρέα Τρινκιέρι είχε στο στόχαστρο τον Γιώργο Μπαρτζώκα έκανε ο πρόεδρος της Ούνιξ, Εβγκένι Μπογκάτσεφ. Θέλει κι άλλους Έλληνες παίκτες ο Ρώσος ιδιοκτήτης.
Σε φραπεδοσυζητήσεις έχω ακούσει ότι ο ΠΑΟ προσφέρει στον Λάσμε ένα εκατ. το χρόνο, άρα το 1,5 εκατ. για το Λάσμε που γράφεις παραπάνω είναι για κάθε χρόνο συμβολαίου φαντάζομαι, αλλιώς θα είχε υπογράψει στον ΠΑΟ χθες. Από κάτω μας λες για τα 2.5 εκατ. του Χάινς αναφέροντας όχι την ετήσια προσφερόμενη αμοιβή του αλλά συνολικά τη 2ετή. Ή βγάζεις νούμερα από την κοιλιάσου ή συγκρίνεις καρπούζια με κουκούτσια . Και μετά αντιδράς όταν σου λένε για εμετικές προπαγάνδες .
Την Ούνιξ πάλι γιατί την αναφέρεις σαν απόδειξη του πόσο παίζει το όνομα του Μπαρτζώκα στην αγορά ; Λες και σφάζονται οι πρώτοι των πρώτων ποιος θα κερδίσει την εύνοια του Μπαρτζώκα. Γενικά δεν έχω καταλάβει τι αγχώνεσαι να αποδείξεις.
Γενικά λέει ότι να είναι. Δες τι έλεγε για τον Γιάνκοβιτς.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
σιιμς λέτζιτ
Γενικά λέει ότι να είναι. Δες τι έλεγε για τον Γιάνκοβιτς.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Ο Δημήτρης Ιτούδης θα είναι ο νέος προπονητής της Μπάνβιτ μετά την συμφωνία που επιτεύχθει ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Ο Ιτούδης μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήρθε η ώρα να κάνει 'σόλο' καριέρα επιλέγοντας την Μπάνβιτ για τον επόμενο προορισμό του. Ο Ελληνας κόουτς θα αντικαταστήσει τον Ενέ που αποχώρησε μία εβδομάδα νωρίτερα. -
Αποψε εχει τα drafts και γαμω την εξεταστικη μου δηλωνω απολυτως αδιαβαστος.
Παντως για Αντετοκουμπο,εχω διαβασει τις παπαριες απο τους Ελληνες insiders των διαφορων sites
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Αποψε εχει τα drafts και γαμω την εξεταστικη μου δηλωνω απολυτως αδιαβαστος.Παντως για Αντετοκουμπο,εχω διαβασει τις παπαριες απο τους Ελληνες insiders των διαφορων sites
Αν τους πιστέψεις, λογικά ότιδήποτε κάτω από Νο1 θα είναι αδικία και συνομωσία.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Αποψε εχει τα drafts και γαμω την εξεταστικη μου δηλωνω απολυτως αδιαβαστος.
Παντως για Αντετοκουμπο,εχω διαβασει τις παπαριες απο τους Ελληνες insiders των διαφορων sites
Αν τους πιστέψεις, λογικά ότιδήποτε κάτω από Νο1 θα είναι αδικία και συνομωσία.
Ακριβως.Για αυτο το ριμαδοαρθρο των NY Times παντου εγραψαν
-
Σωκράτη σου στειλα π.μ
-
got it
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)