-
@Νευριασμενε μαξ
Τασο θα με φωναζεις..τασο μητροπουλο . Και σαν εικονα να σου ρχεται το ΕΠΙΚΟ γυρισμα στην εξεδρα αναφωνοντας : 'ΒΑΖΕΛΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩΩΩΩ'
Αλατι τωρα γτ εχουμε και δουλειες τερμα το τρολαρισμα,δεν το χετε ουτε αυτο.
-
Πάνε κάνε καμιά δουλειά ρε μλκ Πασχάλη. Τι ανακατεύεσαι στα μπασκετικά? Δεν έχει Μαρινάκηδες και Θείους εδω.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πάνε κάνε καμιά δουλειά ρε μλκ Πασχάλη. Τι ανακατεύεσαι στα μπασκετικά? Δεν έχει Μαρινάκηδες και Θείους εδω.αστον να ζητησει κανα offside σε καρφωμα του Πεκοβιτς...
-
Μλκ στεφ,σορρυ,περεκτραπην,μυρισα βαζελικο αιμα και μπουκαρα,τωρα που φτιαξα καφε φευγω.
Βεβαια εισαι και νιος στο 4τ και δε θα θυμασαι τις επικες κουβεντες στο ποδοσφαιροθρεντ γι αυτο τσαντιζεσαι.Τεσπα,cheers!
Υγ: Συγχαρητηρια στις ζελες,αξιοι.
-
οφ σαιντ...
πεναλτι... -
μπεναλτυ λεγεται μπακαλιαρε.ελα κανε το τελευταιο ποστ να τελειωνουμε.
-
σε ευχαριστω που μου κανεις την τιμη κουτσομουρα
σφυριξα..... και εληξες.....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
@Νευριασμενε μαξΤασο θα με φωναζεις..τασο μητροπουλο . Και σαν εικονα να σου ρχεται το ΕΠΙΚΟ γυρισμα στην εξεδρα αναφωνοντας : 'ΒΑΖΕΛΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩΩΩΩ'
Αλατι τωρα γτ εχουμε και δουλειες τερμα το τρολαρισμα,δεν το χετε ουτε αυτο.
ενταξει δεν πασχεις..........φιλε μου!
εχεις παει στο επομενο επιπεδο και δεν ξερω πως λεγεται κατι σαν το κλινικα νεκρος παντως.......
διαβασε το πρωτοσελιδο του ΦΩΣ και οχι του ΓΑΥΡΟΥ μπας και συνελθεις!
φετος ειπα respect στους γαυρους που αηδιασαν με τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ..........εσυ αντιστεκεσαι,γουστο εχεις! -
Με +50% στα 3ποντα δύσκολα χάνεις...
Και κάτι που παρατήρησα τώρα σε βίντεο που βλέπω...όλως τυχαίως οι επιστήμονες άλλαξαν πλευρά χθες και πήγαν πίσω απ' τον πάγκο του βάζελου.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μλκ στεφ,σορρυ,περεκτραπην,μυρισα βαζελικο αιμα και μπουκαρα,τωρα που φτιαξα καφε φευγω.Βεβαια εισαι και νιος στο 4τ και δε θα θυμασαι τις επικες κουβεντες στο ποδοσφαιροθρεντ γι αυτο τσαντιζεσαι.Τεσπα,cheers!
Υγ: Συγχαρητηρια στις ζελες,αξιοι.
-
Καλοί ψηλοί στην Ευρώπη δεν υπάρχουν και το κλασσικό παιχνίδι τους μάλλον έχει εκλείψει. Μαλακας ήταν ο Ζοτς που έπαιζε με σέντερ 2.03 και τον αντέγραψε ο Πέδουλας με το Λάσμε? Άντε και πήρες Τόμιτς ή τον Κρστιτς...τι να το κάνεις που είναι αδερφάρες? Μεγαλύτερο φόβητρο είναι ο Χάινς και ο Λάσμε παρά αυτοί. Άρα ο ψηλός και μέτριος να είναι δεν τρέχει και τίποτα. Αλλιώς πας σε λύσεις 10-μερες-ελεγες ή καμιά επιστροφή Βουγιούκα.Παρεμπιπτόντως, διάβασα για υποτιθέμενα inside infos (εγώ δεν έχω ιδέα τι παίζει):
-
Ο Γιάνκοβιτς έχει κλείσει με 750.000 ευρώ για 3 χρόνια.
-
Έχουν μείνει μόνο οι υπογραφές μόνο για τον Φώτση.
-
Πρώτη επαφή με τον Παππά, θετική.
-
Διακαής πόθος για το 5 ο Δεκαμέρες.
-
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Παρεμπιπτόντως, διάβασα για υποτιθέμενα inside infos (εγώ δεν έχω ιδέα τι παίζει):
-
-
-
-
- οι inside infos από γαύρο λένε ότι ο Γιάκνοβιτς δεν θέλει να παίξει στο βάζελο λόγω του πατέρα του...κλαιν μάιν λέω εγώ...
- το πιστεύω
- πάλι οι inside infos από γαύρο λένε ότι θέλει γαύρο...κλάιν μάιν λέω πάλι εγώ, μου δείχνει μισθοφόρος και θα πάει όπου είναι τα περισσότερα γράγκα
- χίλιες φορές χοντρός ή Βουγιούκας, ο 10-μέρες έχει 3 χρόνια να παίξει μπάσκετ
-
-
Παρεμπιπτόντως, διάβασα για υποτιθέμενα inside infos (εγώ δεν έχω ιδέα τι παίζει):
-
-
-
-
- οι inside infos από γαύρο λένε ότι ο Γιάκνοβιτς δεν θέλει να παίξει στο βάζελο λόγω του πατέρα του...κλαιν μάιν λέω εγώ...
- το πιστεύω
- πάλι οι inside infos από γαύρο λένε ότι θέλει γαύρο...κλάιν μάιν λέω πάλι εγώ, μου δείχνει μισθοφόρος και θα πάει όπου είναι τα περισσότερα γράγκα
- χίλιες φορές χοντρός ή Βουγιούκας, ο 10-μέρες έχει 3 χρόνια να παίξει μπάσκετ
-
Στο ΟΑΚΑ πάντως ήταν πριν λίγο καιρό όχι στο ΣΕΦ.
-
Σε συνεντευξη είχε πει ότι είναι Παναθηναϊκός και ότι αγαπημένος του παίχτης ο ΔΔ. Πιστεύω ότι και αυτός και ο Βλαδίμηρος θα κοιτάξουν να πάνε και εκεί που θα παίζουν περισσότερο.
-
Σαφώς και προτιμότερος ο Βουγιούκας. Μεταξύ χοντρού και Μπουρουσόβλαχου προτιμώ... κανέναν! Χωρίς πλάκα, με χίλια γουστάρω Λάμπε. Παίζει πλάτη, παίρνει ριμπαουντ και είναι κα-τα-πλη-κτι-κος στο pick 'n' roll. Φορτώνεται φάουλ βέβαια, αλλά έχεις και Λάσμε.
-
-
Lebron James might start at center tonight
Mε βασικο τον miller(αυτο λογικο)
-
H λογική λέει ότι αν βάλεις μέσα τον Λάμπρο με 4αρι τον Μπος και Γουέιντ, Μίλερ, Αλεν/Τσαλμερς στην περιφέρεια δε θα μπορεί το Σαν Αντόνιο να αφήνει τόσο εύκολα τα σουτ όπως τώρα. Αλλά η ερώτηση είναι: Ποιος Μιλερ ρε σεις; 2013 εχουμε. Εβαλε 9/10 τριποντα στη σειρά μεχρι τώρα, ΟΚ, και ο Καπόνο θα μπορούσε να το κάνει. Την εποχή που ο Μίλλερ θεωρούταν ταλεντάρα, ο Τ-Μακ ήταν ο σταρ του ΝΒΑ. Λες να βάλει ο Τ-Μακ καμμιά 30αρα; Πέρα από αυτό, υπάρχει και η άμυνα μέσα. Ποιος θα παίζει άμυνα στον Αγιο Αντώνη; Ο Άλεν ή ο Γουέιντ; Εδώ σε 5αδα Αλεν/Γουέιντ/Λεμπρον/Μίλερ και Μπος, ο Λεμπρον κυνηγούσε τον Πάρκερ. Γιατί ποιος άλλος να τον κυνηγήσει; Τωρα τι θα γίνει; Δεν ξέρω δεν θα πάω κόντρα στον Ράιλι, τον Σπούλστρα και τον Μακαντού, αλλά κίνηση απελπισίας μου βγαίνει. Η λύση θα έπρεπε να είναι είτε να βγουνε καλύτερα τα isolation στον Λεμπρον (που πήγαινε να ποστάρει τον Κολάι ή τον Γκριν και είχε 2 συμπαίκτες στην strong side και έτρωγε βοήθειες) ή να δώσει έμφαση να βάλει τα σουτ απ'έξω μπας και ανοίξει τους Σπερς. Τωρα τι περιμένουνε; Να ποστάρει; Ταπα από τον Γκριν εφαγε προχθες.
Οπως και να έχει το σημαντικότερο ματς είναι αυτό. Το 2-1 γυρίσει σαν της Αλμπινολέφε, το 3-1 δεν γυρίζει. Για μένα θα είναι τεράστια δικαίωση για τον μεγάλο Ντανκαν να φύγει πρωταθλητής, αλλά ο πραγματικός MVP των Σπερς στη σειρά είναι ο Λέοναρντ. Αυτά που κάνει πλην σκοραρίσματος είναι απίστευτα, αν τον πήγαιναν και λίγο τα σουτ (δύσκολο με τόσο τρέξιμο που ρίχνει στην άμυνα) θα είχε γράψει ιστορία.
Θα δούμε εξακολουθω να περιμένω πρωτάθλημα στους Χιτ αν και αυτή τη στιγμή αν έστελνες τον Μπατίστ στη θέση του Μπος θα είχες τρεις κλάσεις καλύτερη ομάδα.
-
Βασικά δεν αντέχω να διαβάζω το 'the big three'. Βλέπεις τη φάτσα του Μπος και καταλαβαίνεις ότι είναι αδελφή.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Μιλλερ σημερα ουτε 10 δε θα βαλει πιστευω.Δε πας για πρωταθλημα με τετοιες κινησεις.Μπορει να του ξαναβγει ο μιλλερ και να του βγει ο Λαμπρος στο 5 αλλα παιζει ρολο οπως ειπες κ εσυ τι θα παιχτει στην αμυνα.
Το προβλημα τους ειναι οτι εχουν κλαταρει ολοι σ αυτη τη σειρα ,υποθετω τους πεθαναν τα παιχνιδια με την Indy.Δυστυχως δεν εχω δει κανεναν απο τους τελικους ακομα (γαμω την εξεταστικη μου,ολη τη σαιζον εχω δει μεχρι και σαρλοτ και τωρα μονο highlights ) οποτε δεν εχω ιδεα πως σεταρεται το αγιοαντωνιο.της πουτανας στον λεμπρον και αμα βρει ελευθερη πασα ας το φαμε υποθετω κ επειδη ολο το miami ειναι ντεφορμε δε το τρωνε.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Οχι.
Τον Λάμπρο τον έχει βιδωμένο κυρίως ο Λέοναρντ και δευτερευόντως ο Γκριν. Στις αλλαγές από σκριν πέφτει πάνω του ο Ντανκαν. Γενικά όσες φορές έχει πάει να ποστάρει τον κοντύτερο αντίπαλο του έχει φάει ξυλαράκι. Του αφήνουν πιο χαλαρό το σουτ από τα 5-6 μέτρα, αλλά δεν του πάνε. Θα μπορούσε να έχει σε ΚΑΘΕ παιχνίδι όμως τριπλ νταμπλ αν οι συμπαίκτες έβαζαν τα σουτ. Γενικά μοιράζει πολύ παιχνίδι. Αλλά το πρόβλημα είναι άλλο. Ο Γουέιντ δεν εχει σουτ και ειναι χλιαρός στην άμυνα, ο Αλεν δεν επαιζε άμυνα στα καλά του, θα παίξει τώρα; Αρα για τον Πάρκερ πρεπει να εχει μέσα είτε τον Τσάλμερς είτε τον Κοουλ. Αλλά και πάλι όταν μπει μέσα ο Αλεν, ο Γκριν και ο Νιλ κάνουν πάρτι επιπέδου 'ρολόι στο Ποσειδόνειο'. Εχουν σε 3 ματς (όχι μόνο προχθες) σχεδόν 50% στα τρίποντα και μπορούσαν και παραπάνω.
Ο Μπος όπως λεει και ο KWSN_Men είναι ΜΟΝΟ για σουτάκι 4 μέτρων και αυτό με μέτρια επιτυχία. Θυμάται ότι είναι σεντερ σε 4 με 5 φάσεις σε όλο τον αγώνα και αυτό στην άμυνα. Οι μισές επιθέσεις του Αγιαντώνη είναι isolation του Ντανκαν στον Μπος (γελαει ο κοζμος). Αλλά καλό isolation με 4 παίκτες στη weak side, όχι σαν τις μαλακίες των Χιτ που για να εχει εύκολη πάσα ο Λεμπρόν έχουν 1-2 παίκτες στη strong side. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ότι εκτός από τον Ντανκαν που ντουμπλάρει τον προσωπικό αντίπαλο του Λεμπρον συνήθως έχει και βοήθειες από την περιφέρεια. Μεγάλη απογοήτευση αυτη, γιατι ο MVP θα έπρεπε να μπορεί να πάει στο 1-ον-1 οποιον και να είχε πανω του 5 πόντους κοντύτερο.
-
Ok ολοι οσοι θαψαμε καναν το ματς της ζωης τους χθες.Η πουσταρα κατεβασε 13 ριμπαουντ με 20 ποντους
Παντως κρινοντας παντα απο στατιστικα,μαλλον το παιχνιδι χαθηκε στα διπλασια λαθη των σπερς -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ok ολοι οσοι θαψαμε καναν το ματς της ζωης τους χθες.Η πουσταρα κατεβασε 13 ριμπαουντ με 20 ποντους
Παντως κρινοντας παντα απο στατιστικα,μαλλον το παιχνιδι χαθηκε στα διπλασια λαθη των σπερςΚαι το χαλασμένο ρολόι 2 φορές τη μέρα δείχνει σωστά την ώρα. Big deal.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)