-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κάτι 7/7 3ποντα οι Τούρκοι σε κάποια φάση είδα. Άρα μάλλον ξεκ@λιάστηκαν αυτοί παρά ήταν τόσο κακός ο ΟΣΦΠ.Δεν υπάρχει ξεκωλιάζομαι όταν μιλάμε για επαγγελματίες.
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Αυτά θα πάθουμε και οι 2 όταν παίξουμε με φορμαρισμένες ομάδες επιπεδου f4!Εγώ αυτό είδα σε όλους τους ευρωπαικούς αγώνες των 2 κορυφαίων ομάδων μας!Ξενερώνουμε και μόνο στην ιδέα, όμως οι Τούρκοι σπρώχνουν πολύ χρήμα στο μπάσκετ, τόσο σε μπάτζετ ομάδας, όσο και στην βασική χορηγία της ευρωλίγκα οπότε είναι θέμα μερικών ετών( ίσως και μηνων...) το ν' ανεβούν στην κορυφή της Ευρώπης! Το αν θα στρογγυλοκαθίσουν εκεί όπως κάναμε εμείς τόσα χρόνια είναι άλλο πράγμα! Σίγουρα όμως φέτος η φενέρ και η εφές θα πρωταγωνιστήσουν! Μαζί με ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ ή Μπάρτσα!
Ο Ολυμπιακός έχει περίπου 20 εκ μπατζετ, ΚΑΙ φέτος.
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
-
http://www.superbasket.gr/permalink/169830.html
Μυστήρια πράγματα. Αν συνεχίσει έτσι μάλλον θα επιβεβαιωθώ ότι η απόδοση του συγκεκριμένου παίχτη στο βάζελο ήταν αποκλειστική ευθύνη Ομπράντοβιτς.
-
Αλλο το επιπεδο ανταγωνισμου εκει περα,και η Μινσκ εχει 0/3 μεχρι στιγμης
-
με εκείνο τον Αρμστρονγκ τι θα κάνουμε ρε σεις..
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αλλο το επιπεδο ανταγωνισμου εκει περα,και η Μινσκ εχει 0/3 μεχρι στιγμηςΣύμφωνοι αλλά και με κάτι Καβάλες, Κολοσσούς κτλ δεν τον είδα να πετάει φωτιές.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αλλο το επιπεδο ανταγωνισμου εκει περα,και η Μινσκ εχει 0/3 μεχρι στιγμης
Σύμφωνοι αλλά και με κάτι Καβάλες, Κολοσσούς κτλ δεν τον είδα να πετάει φωτιές.
Η γνωμη μου ειναι οτι εξαρχης ηταν υπερτιμημενος ως παιχτης και δεν ηταν για βασικος σε μια ομαδα που πρωταγωνιστει σε ευρωλιγκα.Απο εκει και περα,ειναι ενας καλος και χρησιμος παιχτης για καθε ομαδα,τιποτα παραπανω ομως.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
με εκείνο τον Αρμστρονγκ τι θα κάνουμε ρε σεις.., μιλάμε στην άμυνα είναι ανύπαρκτος . Στην επίθεση ξέρει να κινείται αλλά φοβάμαι οτι δεν είναι αρκετό.
Ελπίζω να στρώσει αμυντικά, αλλιώς ... -
Να μπούμε σε ρυθμούς ντέρμπυ σιγά σιγά (πολιτισμένα πάντα) ;;;
Τι προβλέπετε απόψε;
Εγώ βλέπω δυστυχώς νίκη του παο και μάλιστα όχι ιδιαίτερα δύσκολη. Πιστεύω οτι τα ΜΜΕ το χουν παρακάνει με το πόσο έτοιμοι είμαστε εμείς και πόσο ανέτοιμος και φρέσκος ο παο. Προβλέπω μια σταθερή διαφορά 8-10 πόντων στο τέλος του αγώνα. Νομίζω οτι με τόσο υψηλό παθητικό στους 2 αγώνες της Ευρολίγκα, είναι δύσκολο να νικήσεις τον παο μέσα στο ΟΑΚΑ... Μακάρι να διαψευστώ και να νικήσουμε
Ακούω προβλέψεις!
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Να μπούμε σε ρυθμούς ντέρμπυ σιγά σιγά (πολιτισμένα πάντα) ;;;Τι προβλέπετε απόψε;
Εγώ βλέπω δυστυχώς νίκη του παο και μάλιστα όχι ιδιαίτερα δύσκολη. Πιστεύω οτι τα ΜΜΕ το χουν παρακάνει με το πόσο έτοιμοι είμαστε εμείς και πόσο ανέτοιμος και φρέσκος ο παο. Προβλέπω μια σταθερή διαφορά 8-10 πόντων στο τέλος του αγώνα. Νομίζω οτι με τόσο υψηλό παθητικό στους 2 αγώνες της Ευρολίγκα, είναι δύσκολο να νικήσεις τον παο μέσα στο ΟΑΚΑ... Μακάρι να διαψευστώ και να νικήσουμε
Ακούω προβλέψεις!
Ελπίζω να κερδίσουμε (ΟΣΦΠ είμαι)
-
Νομιζω οτι θα κερδισει ο Ολυμπιακος γιατι θα τους εχει τσουξει η ηττα απο εφες οποτε θα παιξουν σκυλιασμενα και ο ΠΑΟ αν γινει ετσι δεν θα μπορει να ακολουθησει. Αλλιως ντερμπυ...
-
Αναλύσεις/προβλέψεις σε ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ χωρίς τις ανακαινήσεις, καζανάκια, βεσέδες του Μπάγερν είναι φαγητό χωρίς αλάτι .
Τέσπα, προβλέπω νίκη του ΟΣΦΠ, σχετικά ψιλοαζόριστα. Πολυ χάλια και ασύνδετη η άμυνα του ΠΑΟ. Και λογικό μιας και οι νέοι παίκτες είναι πάνω από 10. Θεωρώ ότι θα παίξει ρόλο και το τι ευστοχία θα έχει ο ΟΣΦΠ. Σουτ ελεύθερα θα έχει πάρα πολλά. Αν είναι στοιχειωδώς εύστοχος (πχ 35%) θα πάρει και πάνω από 10 πόντους διαφορά. Αν τα σπάσει, θα δυσκολευτεί. Για το μόνο που είμαι βέβαιος είναι ότι θα έχει μπόλικα αμαρκάριστα σουτ.Πάντως σε μια βδομάδα ξεκινά το ΝΒΑ και προβλέπεται πρωταθληματάρα φέτος. Η μλκ είναι ότι υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί και ομάδες που περίμενα να τις δω (πλην των φαβορί υπάρχουν και κάποια ενδιαφέροντα ρόστερ όπως αυτό της Μινεσότα) θα εμφανιστούν αποδεκατισμένες. Άλλο θετικό είναι ότι φαίνεται να βγαίνουν στον αφρό ομάδες που είχαν πολλά χρόνια να παρουσιαστούν δυνατές.
Γενικά τις προηγούμενες μέρες έχω διαβάσει μπόλικα αρθράκια από κανα 2 καλά σάιτ (μεγάλο πράγμα η μεγάλη οθόνη στο κινητό ) και οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές. -
υπαρχει κ η πιθανοτητα ο ολυμπιακος να αφυπνιστηκε μετα το χαστουκι απο την εφες...οποιος κ αν νικησει θα νικησει δυσκολα παντως.
-
Προσωπικα αναμενω σχετικα ευκολη νικη του ΟΣΦΠ,αλλα δεν θα στοιχηματιζα κιολας.
Ο ΟΣΦΠ πρεπει απλως να παιξει καλη αμυνα στον Διαμαντιδη και να σπασει απο νωρις την ψυχολογια του Σοφοκλη-να μην του δωσει ευκολα καλαθια στην αρχη.Αμα κανει αυτα τα δυο θα πρεπει ο ΠΑΟ να κερδισει με τους υπολοιπους παιχτες,καθολου ευκολο. -
Εγώ σε καμιά ωρίτσα την κάνω για ΟΑΚΑ. Για να δούμε τι θα δούμε...
Δίνω ένα ελαφρό προβάδισμα στο γαύρο αλλά δεν με έχει πείσει με τις πρόσφατες εμφανίσεις του. Ο βάζελος από την άλλη δεν έχει ρυθμό, έχει νέους παίχτες που τρέμουν να πάρουν το σουτ και θα έχει και πρόβλημα με μερικές ατομικές άμυνες πχ Πριντεζης.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Πάντως σε μια βδομάδα ξεκινά το ΝΒΑ και προβλέπεται πρωταθληματάρα φέτος. Η μλκ είναι ότι υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί και ομάδες που περίμενα να τις δω (πλην των φαβορί υπάρχουν και κάποια ενδιαφέροντα ρόστερ όπως αυτό της Μινεσότα) θα εμφανιστούν αποδεκατισμένες. Άλλο θετικό είναι ότι φαίνεται να βγαίνουν στον αφρό ομάδες που είχαν πολλά χρόνια να παρουσιαστούν δυνατές.
Γενικά τις προηγούμενες μέρες έχω διαβάσει μπόλικα αρθράκια από κανα 2 καλά σάιτ (μεγάλο πράγμα η μεγάλη οθόνη στο κινητό ) και οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές.Δυστυχώς το πρόβλημα φέτος είναι ότι μερικές ομάδες έχουν τουμπανιάσει πολύ. Πρώτη φορά έχουμε ομάδες με 5 και 6 σταρ (ΛΑΛ, Χιτ, Σελτικς, ΛΑΚ, Σπερς, Θαντερ) και πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει πρωτάθλημα 2 ταχυτήτων.
Κατά τα άλλα πολύ υποσχόμενο το draft, περιμένω με πολύ ενδιαφέρον να δω τη ΝΟ και το αν θα δέσουν οι Ριβερς (υιός) και Ντέιβις. Αν το κάνουν έχουμε μία ομάδα σίγουρη πρωταγωνίστρια από το 15 και μετά. Επίσης οι δύο (πλέον) ομάδες της ΝΥ είναι τα ερωτηματικά.
Κακώς απαντάω τώρα, θα θαφτεί στα του ντέρμπι. Επανερχόμαστε την άλλη βδομάδα
-
παντως το miami ξεκιναει ως ΣΟΥΠΕΡ ΦΑΒΟΡΙ με την προσθηκη του ray allen . Ετσι κ αλλιως τετοιος σουτερ δυσκολα θα ξαναπερασει απο το nba
-
Αν και φανατικός Παναθηναϊκός είμαι απαισιόδοξος για τον σημερινό αγώνα! Ο γαύρος είναι πληρέστερη ομάδα από εμάς και τουλάχιστον μέχρι σήμερα δείχνει ικανότερος. Μακάρι να τους νικήσουμε όμως το θεωρώ πολύ δύσκολο!
Δεν μας έχουν βοηθήσει καθόλου οι κίτσεν-αρμστρονγκ και προσωπικά απορώ πως βρέθηκαν αυτοί οι παίκτες σε μια ομάδα επιπέδου Παναθηναϊκού! -
Για το ντέρμπι εγώ βλέπω να το παίρνει ο ΠΑΟ. Μου φάνηκε λίγο πιο έτοιμος σαν ομάδα, δείχνει ξεκούραστος και ορεξάτος κι ο Τσαρτσαρής .
Αλλά δεν έχει βάθος στη ρακέτα , αν βγει νωρίς ο Σχορτσιανίτης θα είναι δύσκολα τα πράματα. -
Live
O Lasme εχει βγει να δοκιμασει το αριστερο του σε κοντινα χουπ...Ο αμπαλος!!!
Στάλθηκε από το GT-I9300
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)