-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι ο χοντρος λογω ογκου παντα θα αποτελει προβλημα για την αντιπαλη ομαδα.
Βεβαια με την ΤΣΣΚΑ ο ΟΣΦΠ εξαφανισε πολυ πιο κινητικους ψηλους.Νομίζω ότι η άλλη αρκούδα ο Τζαβάι έδειξε πως αντιμετωπίζεται ο χοντρός. Του πήρε 2-3 ματς αλλά κατάλαβε ότι πρέπει να τον αφήνει να γυρίσει και μετά να τον κόβει ψηλά αφού κάνει την ίδια κίνηση. Δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις να τον σπρώξεις. Πρώτον γιατί δεν γίνεται και δεύτερον γιατί θα σε φορτώσει φάουλ.
-
παιδιά μιλάμε για ανύπαρκτο court vision σε περίπτωση που του στείλουν βοήθεια plus μαύρη τρύπα στην άμυνα. Πιο πιθανό είναι να πάει ο Γκιστ χαμηλά (τώρα που αποκτήθηκε ο σφίχτης) για να παίρνει ανάσες ο Λάσμε , παρά να πάρει σοβαρό χρόνο συμμετοχής ο Σόφο, ειδικά μεσα στο ΣΕΦ
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι ο χοντρος λογω ογκου παντα θα αποτελει προβλημα για την αντιπαλη ομαδα.
Βεβαια με την ΤΣΣΚΑ ο ΟΣΦΠ εξαφανισε πολυ πιο κινητικους ψηλους.Ο χοντρός είναι ατραξιόν, δεν είναι μπασκετμπολίστας. Μπορούσε να είναι και μασκότ.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Βεβαια με την ΤΣΣΚΑ ο ΟΣΦΠ εξαφανισε πολυ πιο κινητικους ψηλους.Δεν εξαφάνισε ψηλούς, εξαφάνισε τον απροσάρμοστο. Και ο Έκτορας άργησε να προσπαθήσει να τροφοδοτήσει αλλιώς του ψηλούς του.
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Βεβαια με την ΤΣΣΚΑ ο ΟΣΦΠ εξαφανισε πολυ πιο κινητικους ψηλους.Νομίζω ότι η άλλη αρκούδα ο Τζαβάι έδειξε πως αντιμετωπίζεται ο χοντρός. Του πήρε 2-3 ματς αλλά κατάλαβε ότι πρέπει να τον αφήνει να γυρίσει και μετά να τον κόβει ψηλά αφού κάνει την ίδια κίνηση. Δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις να τον σπρώξεις. Πρώτον γιατί δεν γίνεται και δεύτερον γιατί θα σε φορτώσει φάουλ.
Δεν είναι καμιά επιστήμη. Στο ίδιο πόδι πιβοτάρει πάντα. Μια φορά πήγε να πιβοτάρει στο δεξί πόδι με την Μπαρτσελόνα και παραλίγο να βγάλει να μπάλα πλάγιο.
-
-
-
Θεος !
-
Στην παράταση το Πανιώνιος-Άρης.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Παππάς. Ο Έλληνας Τεόντοσιτς.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Παππάς. Ο Έλληνας Τεόντοσιτς.Μην το λες. Σπανουλίζει.
Με περισσότερο ταλέντο και πιο κωλοπαίδι.
-
Ταλεντάρα, βρωμόχερο, αδούλευτος, αγύμναστος και πιο μαλάκας κι απ' τα λάχανα. Ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Μόνο με κάνα Ζοτς ή Ιβκοβιτς θα γινόταν άνθρωπος αν και τον έχω πετύχει στα πιο απίθανα μέρη, τις πιο απίθανες ώρες οπότε μάλλον είναι καμμένη υπόθεση.
-
Μια χαρα παιχταρας ειναι για τετοιο επιπεδο.25αρες ριχνει συχνα πυκνα.Αν βγαζει κ ενα καλο μεροκαματο μια χαρα ειναι και τον χαιρομαι που κανει τη ζωαρα του και το χομπυ του μαζι.Ξερω και πολλες ιστοριες απο τις μικρες Εθνικες με αυτον πρωταγωνιστη απο τις οποιες κερδισε εξτρα kudos απο μενα
-
Ναι φοβερό μεροκάματο. Κλειδι από Smart είχε πάνω στο τραπέζι την Κυριακή που πείναμε καφέ δίπλα δίπλα στη Ν. Σμύρνη.
-
Ναι φοβερό μεροκάματο. Κλειδι από Smart είχε πάνω στο τραπέζι την Κυριακή που πείναμε καφέ δίπλα δίπλα στη Ν. Σμύρνη.Στα 23,μια χαρα ειναι το smart.Επισης ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχει και Wrangler(Στη Θεσσαλονικη τουλαχιστον με τετοιο τον πετυχαινα)
-
Ταλεντάρα, βρωμόχερο, αδούλευτος, αγύμναστος και πιο μ@λ@κ@ς κι απ' τα λάχανα. Ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Μόνο με κάνα Ζοτς ή Ιβκοβιτς θα γινόταν άνθρωπος αν και τον έχω πετύχει στα πιο απίθανα μέρη, τις πιο απίθανες ώρες οπότε μάλλον είναι καμμένη υπόθεση.Έπαιζε με τον Χάρη-the messiah-Γιαννοπουλο 3 on 3 στο Ζάππειο μαζί μια κοπελίτσα και την άρχισε στις παναγίες επειδή έχασαν.
-
Ξανα το Κληβελαντ στο Νο1 του Ντραφτ. Μάλλον κάποιος τους πέρασε ένα χεράκι εκεί όλους γιατί τέτοιος πάτος δεν εξηγείται αλλιώς. Και τώρα επιτέλους το Ντραφτ έχει κουβέντα. Πέρσι ας πούμε ξέραμε ότι θα είναι ο Ντέιβις στη ΝΟ. Πρόπερσι ο Ιρβινγκ.
Φέτος όμως αλλάζει το πράμα. Ουσιαστικά το Κλίβελαντ εχει 2 δυνατότητες:
α) Εχει Κάιρι, Τρισταν, Γουέιτερς από τα ντραφτ πέρσι και πρόπερσι, μαζί με τον Ζελερ 4 παίκτες στο rising stars φέτος, παίρνει και έναν σέντερ και σε 2 χρόνια θα αρχίσει να χτυπάει τίτλους. Στην περίπτωση αυτή ο Νοελ είναι μονόδρομος, άλλο σέντερ ψηλά στα Μοκ δε βλέπω. Αλλά ο Νοελ είναι τραυματίας και πιθανόν να είναι περίπτωση Γκρίφιν, δηλαδή να μην παίξει καθόλου την πρώτη του χρονιά. Οπότε:
β) Κάνει trade το Νο1 σε κάποια ομάδα που θέλει να ξεκινήσει build-up και μάλιστα θα χτυπήσει και του χρόνου καλό ντραφτ αν θέλει να επιλέξει τον Νοέλ που θα παίξει λίγο ή καθόλου, τσιμπάει έναν γαμάτο PF να παίξει με τον Ζέλερ και ξεκινάει να παίζει δυνατά αμέσως. Eχει και τα δικαιώματα του Ματσβαν για ψηλό μοσχάρι.Πιο λογικό μου φαίνεται το β σενάριο. Ο Κάιρι βγηκε, αλλά δε βγαίνουν όλα τα Νο1, είναι λίγο don't push your luck φαση. Εχει άλλα 3 draft picks και επίσης και του χρόνου εχει καβατζάρει αρκετά τέτοια για τα επόμενα χρόνια. Δίνει (λέω γω) το Νο1 στη Μινεσότα, τσιμπάει τον Λαβ ή στη Γιουτα και τσιμπαει τον Τζεφερσον, παίρνει και έναν καλό free agent και είναι έτοιμοι. Το θέμα είναι να βρουν κάποιον σεντερ που να θέλει να πάει στο συγκεκριμένο Κλίβελαντ και να μην τους πουλήσει όπως ο Λάμπρος στην πρώτη ευκαιρία. Από την άλλη αν δεν κάνουν γρήγορα ομάδα θα αρχίσει να αλλοιθωρίζει ο Κάιρι και φτου κι από την αρχή.
Από μας δηλώθηκαν ο Χρυσικόπουλος και ο Αντεκετοκουμπο. Ο δευτερος έπαιξε στο ESPN στο 22 για το Μπρούκλιν, δεν είδα άλλα μοκ ακόμα
-
free agent δεν είναι ο Τζέφερσον; Άρα δεν δίνει τπτ. Και άμα κρατήσουν και τον Σπάιτς, μια χαρά είναι στους ψηλούς. Και το 2014 τους τελειώνει ο Βαρεζάο που δύσκολα ξαναπαίζει μπάσκετ και μπαίνουν με μπόλικο καπ σπέις για τους μπόλικους ολ-σταρ free agent.
Για τα φετινά ντραφτ δεν έχω διαβάσει τπτ, πέρα από κάτι χαζοάρθρα, άρααα, μιας και βρίσκομαι Άθενς, παίζει κάνα μονό προς Γαλάτσι, Βεϊκου;;; Πήγα τη προηγούμενη βδομάδα, πέτυχα κάτι νταμάρια και παίξαμε 3 γερά μονά . Είπα να το γράψω και φέτος μπας και συγκινηθεί κανείς κ έρθει;
-
ανάθεμα αν έχω καταλάβει ποτέ το σύστημα μεταγγραφών στο ΝΒΑ..
Μπορεί κάποιος με λίγα λόγια να εξηγήσει? -
Eν συντομία: Ο παίκτης υπογράφει ένα συμβόλαιο. 5 χρόνια 50 μύρια φερ'ειπείν. Εκτός από ελάχιστες εξαιρεσεις σε πολύ μεγάλους παίκτες, αυτό το συμβόλαιο αποτελεί περιουσία του συλλόγου και μπορεί να το εμπορευτεί κατά το δοκούν. Οπότε μετά από 2 χρόνια μπορεί να πει ότι έχω τον greo για 3 χρόνια και ακόμα 35 μύρια υπόλοιπο, στον δίνω και μου δίνεις τον giannik1977 που έχει ακόμα με σένα ένα χρόνο συμβόλαιο και 15 μύρια.
Εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις και μικρά ποσά cash considerations δεν παίζουν.Αυτά για μεταγραφές από ομάδα σε ομάδα. Υπάρχει βέβαια και το sign & trade αλλά ας μην τα μπλέξουμε. Αν θες παραπάνω για ελεύθερους και λήξεις συμβολαίων πες μου να επεκταθώ
edit: Σημαντικό. Μπορεί δηλαδή για τον α ή β λόγο να πει μία ομάδα: 'Δίνω τον Λεμπρόν, παίρνω το Νο23 του ντραφτ, ένα πικ 2ου γύρου του χρόνου και τον Μαϊνμί'; ΟΧΙ Κάθε trade το εγκρίνουν οι υπόπλοιπες ομάδες και αν το 1/3 κρίνει ότι είναι μονομερές και ανισοβαρές θέτουν βέτο και το ακυρώνουν. Παράδειγμα η μετακίνηση πέρσι του Πολ στους Λέικερς
-
να σαι καλά ρε Greo..
το δικαιωμα στην επιλογή του ντραφτ ποιος το δίνει?
Δηλαδή ποιος ορίζει ποια ομάδα θα έχει την 1η επιλογή κ.ο.κ..?
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)