-
Οι 16 ομάδες που μπαίνουν στα playoffs παίρνουν τις θέσεις 15-30 με αντίστροφη κατάταξη από την κανονική περίοδο.
Οι άλλες 14 μπαίνουν σε μία κληρωτίδα με μεγαλύτερες πιθανότητες να κληρωθεί στο Νο1 η ομάδα με το χειρότερο σκορ και λιγότερες η ομάδα που έμεινε εκτός στο παρά τσακ. Ουσιαστικά κληρώνονται οι 3 πρώτες θέσεις του ντραφτ και οι υπόλοιποι επίσης μπαίνουν με αντίστροφη σειρά. Φέτος το Κλίβελαντ είχε τις 3ες πιθανότητες για το Νο1, 1ο ήταν το Ορλάντο που πήρε το Νο2 και η Ουάσινγκτον που πήρε το 3 είχε μόλις το 4,7% και λογικά θα ήταν 8η.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά ομάδες να πηγαίνουν χάλια επίτηδες για να έχουν καλύτερες πιθανότητες στο draft, πράγμα χαζό γιατί κανείς δεν εγγυάται ότι το Νο2 θα είναι καλύτερο από το Νο7. Φέτος ο ρούκι της χρονιάς ήταν ο Λίλαρντ που επιλέγη στο Νο6 φερ'ειπειν.
-
πως τον είδες τον RT σήμερα? Κλασσικός σουτέρ με σπάσιμο καρπού..
Πιστεύω φέτος θα γίνουν οι πιο ωραίοι και αμφίρροποι τελικοί της Α1.Πως θα σου φαινόταν ο Ζήσης για τον Πέδουλα?
Θέλω επιστροφή batman , απόκτηση Μπουρούση και 2 καλά 2-3 άρια.. ζητάω πολλα΄? -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
πως τον είδες τον RT σήμερα? Κλασσικός σουτέρ με σπάσιμο καρπού..
Πιστεύω φέτος θα γίνουν οι πιο ωραίοι και αμφίρροποι τελικοί της Α1.Πως θα σου φαινόταν ο Ζήσης για τον Πέδουλα?
Θέλω επιστροφή batman , απόκτηση Μπουρούση και 2 καλά 2-3 άρια.. ζητάω πολλα΄?Ο Ζήσης έχει να παίξει μπάσκετ αξιώσεων από τότε που του έσπασε τα μούτρα ο Βαρεχάο. Πάνε 7 χρόνια δηλαδή.
ΥΓ: Ο Μπουρουσόβλαχος ούτε για αστείο.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά ομάδες να πηγαίνουν χάλια επίτηδες για να έχουν καλύτερες πιθανότητες στο draft, πράγμα χαζό γιατί κανείς δεν εγγυάται ότι το Νο2 θα είναι καλύτερο από το Νο7. Φέτος ο ρούκι της χρονιάς ήταν ο Λίλαρντ που επιλέγη στο Νο6 φερ'ειπειν.
+52
btw μιας και λεμε για Cavs,πριν κανα 3μηνο ειχε παρει το ματι μου οτι θα προτειναν πολυετες συμβολαιο στον κυριο απο πανω,αλλα δε ξανασχοληθηκα/εψαξα
Για μενα καλυτερη λυση ο Al Jefferson οπως ειπε κ ο Babs και στο Draft ο,τι κατσει καλο ειναι.Αν εχουν υγεια του χρονου ανετα μπαινουν playoff με καλο ροστερακι. -
Πρωτο 12λεπτο Ανατολικων Τελικων μια χαρα,τσαμπουκαδες,κοντα στο σκορ και οι δυο,2 φαουλ ο Λεμπρικ.Αλλα κλασσικα για Indiana πολλα λαθη(7 ηδη).Ανταγωνιστικοι παντως
-
^ματσάρα
Αυτή τη στιγμή μένουν 50 δευτερόλεπτα και είναι 89-89 -
WHAT THE FUCK DID GEORGE JUST DO?
τρίποντο ισοφάρισης 1.5 μέτρο έξω από τη γραμμή τριπόντου με 00.7 να απομένουν
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά ομάδες να πηγαίνουν χάλια επίτηδες για να έχουν καλύτερες πιθανότητες στο draft, πράγμα χαζό γιατί κανείς δεν εγγυάται ότι το Νο2 θα είναι καλύτερο από το Νο7. Φέτος ο ρούκι της χρονιάς ήταν ο Λίλαρντ που επιλέγη στο Νο6 φερ'ειπειν.
+52
btw μιας και λεμε για Cavs,πριν κανα 3μηνο ειχε παρει το ματι μου οτι θα προτειναν πολυετες συμβολαιο στον κυριο απο πανω,αλλα δε ξανασχοληθηκα/εψαξα
Για μενα καλυτερη λυση ο Al Jefferson οπως ειπε κ ο Babs και στο Draft ο,τι κατσει καλο ειναι.Αν εχουν υγεια του χρονου ανετα μπαινουν playoff με καλο ροστερακι.Ο κύριος από πάνω είναι κρίμα που δεν έπαιξε ποτέ μπάσκετ. Σε μία εποχή που είναι βασικός στην εθνική ο Τσαντλερ, αυτός αν ήταν υγιής θα άφηνε εποχή. Δεν είναι όμως, θεωρώ απίθανο να γίνει ποτέ, αν θέλει μία ομάδα να του δώσει βασικό συμβόλαιο ας το κάνει μπας και, αλλά κρίμα.
To bleacher report εχει αρκετά, μερικά κουφά και μερικά λογικά σενάρια για το Νο1. Προς το παρόν το πλέον λογικό και με βάση την προηγούμενη ειδησεογραφία είναι ο Λαβ για το Νο1, αν και ο Καζινς δεν είναι παλαβό σενάριο μόνο που ο Κάζινς είναι παλαβός ο ίδιος και δεν ξέρω αν είναι για να τον βασιστούν. Το σενάριο Ντενγκ δεν μπυ κάθεται γιατί θα βρεθεί το Σικάγο με συνωστισμό στη ρακέτα. Αν επαιζε και ο Μπούζερ στο trade θα το δεχόμουν ευκολότερα.
-
Έκανε λίγο βήματα ο Λάμπρος στο νικητήριο καλάθι ή μου φάνηκε?
-
Η φάση είναι γρήγορη και η ερώτηση ανούσια, δεν υπάρχει διαιτητής στο ΝΒΑ που να έδινε βήματα στον Λάμπρο τέτοια φάση. Αλλά αν το σταθερό είναι το πίσω είναι και πολύ. Αν είναι το μπροστα (που έτσι μου φάνηκε) είναι κάπως οριακά.
-
Εγώ ούτε replay είδα ούτε τίποτα. Μου φάνηκε πάνω στη ροή της φάσης ότι κάνει ένα εξτρα βηματάκι εκτός από το νόμιμο πρώτο.
-
2-3 φορες το ειδα,δε πιβοταρει για να δουμε 100% ποιο ειναι το σταθερο..Η γλωσσα του σωματος μου δειχνει οτι ειναι το πισω (αριστερο) ποδι αλλα μπορει να ειναι και λαθος το σκεπτικο μου.Anyway,αφου δε κανει μπαμ ποιο ειναι τι δε μου κανει εντυπωση που δε το δωσαν.Κριμα,Αυτοι χανουν χρηματα αν γινει καμια σκουπα
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Αλήθεια ξέρεις ποιο θεωρείται σταθερό στο ΝΒΑ; Ισχύουν τα ίδια με μας;
-
Τωρα που ειδα και εγω την φαση, ΟΚ μπορει να παταει ενα εκατοστο του δευτερολεπτου νωριτερα το αριστερο ποδι απ'το δεξι και να φαινεται μονο στο slowmotion αλλα αυτο σιγουρα θεωρειται jump-stop. Οποτε σιγουρα δεν ειναι βηματα, ειδικα αν σκεφτουμε οτι στο ΝΒΑ ο παιχτης δεν χρειαζεται να εχει σκασει την μπαλα πριν ακουμπησει το μη-σταθερο ποδι κατω.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αλήθεια ξέρεις ποιο θεωρείται σταθερό στο ΝΒΑ; Ισχύουν τα ίδια με μας;Ιδεα δεν εχω τυπικα τι ισχυει.Προσωπικα νομιζω ειναι θεμα επιλογης του παιχτη .Καλη ερωτηση,αλλα ειμαι σχολη και δε παιζει να το ψαξω,αμα βρεις κανα λινκ με κανονισμο ποσταρε το.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ιδεα δεν εχω τυπικα τι ισχυει.Προσωπικα νομιζω ειναι θεμα επιλογης του παιχτη .Καλη ερωτηση,αλλα ειμαι σχολη και δε παιζει να το ψαξω,αμα βρεις κανα λινκ με κανονισμο ποσταρε το.
Traveling δεν λέγεται;
http://www.nba.com/nba101/misunderstood_0708.html
http://www.nba.com/features/misundersto ... 51128.html -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ιδεα δεν εχω τυπικα τι ισχυει.Προσωπικα νομιζω ειναι θεμα επιλογης του παιχτη .Καλη ερωτηση,αλλα ειμαι σχολη και δε παιζει να το ψαξω,αμα βρεις κανα λινκ με κανονισμο ποσταρε το.
Traveling δεν λέγεται;
http://www.nba.com/nba101/misunderstood_0708.html
http://www.nba.com/features/misundersto ... 51128.htmlTraveling ειναι τα βηματα.Αυτο που λεει ο greo ειναι αυτο που αναφερεται ως pivot foot στα λινκ κ απ οτι βλεπω δε ξεκαθαριζει τι και πως
-
Στο παρακατω λινκ δινει 2-3 ορισμους αλλα απο τη μερια του παικτη παλι.
http://m.ihoops.com/practice-time/ball- ... t-Foot.htm
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Τωρα που ειδα και εγω την φαση, ΟΚ μπορει να παταει ενα εκατοστο του δευτερολεπτου νωριτερα το αριστερο ποδι απ'το δεξι και να φαινεται μονο στο slowmotion αλλα αυτο σιγουρα θεωρειται jump-stop. Οποτε σιγουρα δεν ειναι βηματα, ειδικα αν σκεφτουμε οτι στο ΝΒΑ ο παιχτης δεν χρειαζεται να εχει σκασει την μπαλα πριν ακουμπησει το μη-σταθερο ποδι κατω.Αυτό εννοούσα. Αν επειδή πάτησε πρώτα το αριστερό θεωρείται εκείνο σταθερό όπως ένας τυπικός ευρωπαίος διαιτητής θα έκανε ή αν στο ΝΒΑ είναι ΟΚ και με σταθερό το δεξί έκανε μία κανονικότατη κίνηση στο ΝΒΑ, που απλά σήκωσε το σταθερό πριν σκάσει την μπάλα κάτω - το βηματάκι που λέμε.
-
Εγω πιστευω οτι ακομα και σε ευρωπαικο γηπεδο, αυτο θα ειχε θεωρηθει jump stop οποτε δεν θα υπηρχε συγκεκριμενο pivot foot. Εγινε παρα πολυ γρηγορα για να θεωρησει ο διαιτητης οτι ο παιχτης εκανε straight stop, στο 99% των jump stop που εχουμε κανει στην ζωη μας, σιγουρα παντα παταγαμε το ενα ποδι λιγο πριν το αλλο. Απο εκει και μετα σε ευρωπαικο γηπεδο σιγουρα θα ειχαν σφυριχτει βηματα, καθως ασχετα με το pivot foot, ο King κανει το πρωτο βημα πριν προλαβει η μπαλα να σκασει στο παρκε. Αυτο βεβαια στο US totaly legal οποτε no biggie, απλα θα γεμισει και παλι το youtube με σχολια τυπου 'Lebron Traveled' κτλ.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)