-
Στο πρώτο του ματς έβαλε 18 πόντους αλλά δεν νομίζω ότι θα απειλήσει εύκολα μια τόσο δεμένη ομάδα όπως ο γαύρος.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σε 3' τουλάχιστον έχεις χρόνο να ζητήσεις ένα screen, να πλησιάσεις, να ψάξεις κενό για μπάσιμο.Γενικά το μπουμπούνισμα από τα 9 μέτρα δεν είναι λογική επιλογή εκτός αν λέγεσαι Κουντέλιν.
πάτα μπανε τελικός στο youtube
-
Μπάνε τελικός ή Στογιάκοβιτς τελικός;
-
Μπάνε τελικός ή Στογιάκοβιτς τελικός;http://www.youtube.com/watch?v=St934V3LVp8 όχι ρε του πετζα ήταν ρουτίνας
-
Εκ των σχολίων
Από παντού. Ούτε 7 και 25 ούτε 8 ούτε τπτα! Μισό βήμα μετά το κέντρο και πάρ'τα!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τετοια κανει και ο Τεοντοσιτς
Καποιες φορες καθονται,γενικα οχι
Σε εκεινο το σημειο παντως διελυσε καθε ελπιδα που μπορει να ειχε η Ρεαλ ενω και αν το εχανε δεν ειχε χαθει κατι για τον ΟΣΦΠ+3 από τα 8 μέτρα
@eddie
Του Πέντζα ήταν σε ημιτελικό. -
.....χαχαχαχχ αυτο το βιντεακι το χα λιωσει πριν κανα χρονο γιατι ειχα τρελαθει με το τραγουδι, καμια λεπτομερεια roman_k?
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Προφανώς και το υψηλό σκόρ είναι γελοίο για τέτοιο επίπεδοTο 'προφανώς' μ' αρέσει.
Θέλω να μου δείξεις και εσύ και ο KSWMNM σε ποια σύγχρονη μπασκετική εγκυκλοπαίδεια έχει γραφτεί κάτι τέτοιο.
Και καλά ο KSWNMNMNM, έχει inside info. Εσύ πού την αλίευσες αυτήν την πληροφορία? -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Προφανώς και το υψηλό σκόρ είναι γελοίο για τέτοιο επίπεδο
Tο 'προφανώς' μ' αρέσει.
Θέλω να μου δείξεις και εσύ και ο KSWMNM σε ποια σύγχρονη μπασκετική εγκυκλοπαίδεια έχει γραφτεί κάτι τέτοιο.
Και καλά ο KSWNMNMNM, έχει inside info. Εσύ πού την αλίευσες αυτήν την πληροφορία?Είναι προφανές αγαπητέ. Και τότε που κερδίσαμε ως εθνική τις ΗΠΑ το 2006 με 101-95 στο ημιτελικό του μουντομπάσκετ ήταν χαμηλό το επίπεδο με τέτοιο υψηλό σκορ. Ούτε για φτύσιμο δεν τους είχαμε τους αμερικάνους. Τι άλλο θα διαβάσουμε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Tο 'προφανώς' μ' αρέσει.
Και καλά ο KSWNMNMNM, έχει inside info. Εσύ πού την αλίευσες αυτήν την πληροφορία?Είναι προφανές αγαπητέ. Και τότε που κερδίσαμε ως εθνική τις ΗΠΑ το 2006 με 101-95 στο ημιτελικό του μουντομπάσκετ ήταν χαμηλό το επίπεδο με τέτοιο υψηλό σκορ. Ούτε για φτύσιμο δεν τους είχαμε τους αμερικάνους. Τι άλλο θα διαβάσουμε...
Ηταν απο τα υψηλότερα σκορ πάντως των τελευταίων ετών http://en.wikipedia.org/wiki/Euroleague_Finals
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
.....
χαχαχαχχ αυτο το βιντεακι το χα λιωσει πριν κανα χρονο γιατι ειχα τρελαθει με το τραγουδι, καμια λεπτομερεια roman_k?
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
.....
χαχαχαχχ αυτο το βιντεακι το χα λιωσει πριν κανα χρονο γιατι ειχα τρελαθει με το τραγουδι, καμια λεπτομερεια roman_k?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Tο 'προφανώς' μ' αρέσει.
Και καλά ο KSWNMNMNM, έχει inside info. Εσύ πού την αλίευσες αυτήν την πληροφορία?Χαίρομαι που με έχετε στο μαυλό σας συνέχεια. Ελπίζω μόνο όχι σε wet dreams.
Από εκεί και πέρα, προφανώς και δεν ισχύει το περί υψηλού score και χαμηλού επιπέδου.
Ειδάλλως το καλύτερο παιχνίδι θα ήταν το 42-40 στο Σπόρτιγκ κάποτε. Με τις μπασκέτες που είχε βέβαια τότε εκεί, δεν αδικώ και πολύ τους παίκτες.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο Γκαλινάρι εκτός από το ότι είναι Ιταλός σε μία εποχή ανυποληψίας για την ιταλική εθνική τι άλλο πρόβλημα εχει;
Δε μου αρεσει καθολου
Για τους Αγγελοπουλους συμφωνω. Παιζει ρολο οτι ειναι 'old money' και μικρης ηλικιας.Μάτι, όχι αστεία.
0:29
Rudy was too busy having his hand into his asshole...Fixed!
Όταν λέω ότι οι Ισπανίδες είναι ότι πιο χαμερπές στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με λένε κομπλεξικο!
Δεν εχει να κανει με την εθνικοτητα. Κι οι Γιουγκοι που κυριαρχουσαν παλιοτερα τα ιδια και χειροτερα κωλοπαιδιστικα κανανε.
Σαματις δεν ηταν κωλοπαιδι ο Ντανιλοβιτς οταν τα σηκωνε με την Μπολονια; **Κωλοπαιδισμους δεν εκανε κι ο Διαμαντιδης οταν το επαιρνε; **
Κι ακομα παλιοτερα εγω θυμαμαι τον Μενεγκιν (πατερα) οταν κυριαρχουσε η Ολιμπια που μας εσπαγε τα νευρα...Η αλήθεια είναι ότι τότε που τα έβαλε με το καλύτερο παιδί, τον Πεοντόσιτς, είχε άδικο.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Tο 'προφανώς' μ' αρέσει.
Και καλά ο KSWNMNMNM, έχει inside info. Εσύ πού την αλίευσες αυτήν την πληροφορία?Χαίρομαι που με έχετε στο μαυλό σας συνέχεια. Ελπίζω μόνο όχι σε wet dreams.
Από εκεί και πέρα, προφανώς και δεν ισχύει το περί υψηλού score και χαμηλού επιπέδου.
Ειδάλλως το καλύτερο παιχνίδι θα ήταν το 42-40 στο Σπόρτιγκ κάποτε. Με τις μπασκέτες που είχε βέβαια τότε εκεί, δεν αδικώ και πολύ τους παίκτες.
Μα και εσύ μίλησες για υψηλό σκορ λόγο κακού επιπέδου. Ή κάνω λάθος?
-
-
http://dimemag.com/2013/05/lebron-james ... est-flops/
LeFlop -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Tο 'προφανώς' μ' αρέσει.
Μα και εσύ μίλησες για υψηλό σκορ λόγο κακού επιπέδου. Ή κάνω λάθος?
Ναι και είπα ότι μου το είπε ο Φιλ ο Τζάκσον.
Το κορμί μου σκέφτεσαι μόνο.
-
Εξαιρετικές δηλώσεις αυτή τη στιγμή από τον Κώστα Παπανικολάου. Αν πραγματικά τα εννοεί το παιδί τότε μιλάμε για υπόδειγμα αθλητή και άνθρωπο με παιδεία. Εύγε!
-
Για πες τι ειπε και που...
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)