-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Δε βρηκα κατι,μονο instore γινεται η δουλεια μαλλον.
Αν ημουν πανω θα επαιρνα σιγουρα και για μενα και θα τα βρίσκαμε,αλλα τωρα...
Αν θες κανε ενα τηλ παντως στο κινητο που εχει δημοσιευθει... στο τηλεφωνο που είναι στο site του Gazzetta απαντά ένας ευγενέστατος κύριος που με αντικαταβολή στα 20 Ε + εξοδα αποστολής σου στέλνει το t-shirt σπιτι σου .....
υγ .... Gangsta
καλημερα!
το τηλ που λες, ειναι αυτο?ARIS LEGEND STORE
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (Εκτός από τις ημέρες των αγώνων)
Δευτέρα-Σάββατο 10:00-18:00
Τηλ. Επικοινωνίας 6973 021 421
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Δε βρηκα κατι,μονο instore γινεται η δουλεια μαλλον.
Αν ημουν πανω θα επαιρνα σιγουρα και για μενα και θα τα βρίσκαμε,αλλα τωρα...
Αν θες κανε ενα τηλ παντως στο κινητο που εχει δημοσιευθει... στο τηλεφωνο που είναι στο site του Gazzetta απαντά ένας ευγενέστατος κύριος που με αντικαταβολή στα 20 Ε + εξοδα αποστολής σου στέλνει το t-shirt σπιτι σου .....
υγ .... Gangsta
καλημερα!
το τηλ που λες, ειναι αυτο?ARIS LEGEND STORE
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (Εκτός από τις ημέρες των αγώνων)
Δευτέρα-Σάββατο 10:00-18:00
Τηλ. Επικοινωνίας 6973 021 421
( δεν κρύβω ότι δυσκολεύτηκα λίγο ... μία μιλάει .... μία είναι εκτός δικτύου .... μια δεν απαντά ... τεσπα ... εκτιμώ ότι θα έπρεπε να υπάρχει και ένα σταθερό τηλέφωνο. Η υπεραπλούστευση καταστάσεων ( επιπέδου whats up ) δεν είναι πάντα η πιο σύντομη οδός .
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μπραβο Σοκρατες για το κουραγιο σου να τα γραψεις όλα αυτά. Πάντως 6 σειρες πανε στα 6+ παιχνίδια από τον πρώτο γύρο. Δεν ξέρω αν είναι ρεκορ, αλλά είναι εντυπωσιακό,0 τεχνική ανάλυση,απλά μία ματιά με βάση όσο έχω δει τα παιχνίδια
Ετσι οπως πανε οι σειρες,πιθανο να γινει καμια μινι εκπληξη,τυπου ολικη επιστροφη houston.Τη Βοστωνη δε τη βλεπω καθολου,θεωρω οτι πηρε δυο νικες επειδη οι αλλοι ειναι ασοβαροι.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Ρε συ Σοκρατες κοιμασαι καθολου? Ποστ-ανασκοπηση 4μιση τα χαραματα και ακομα εδω εισαι και ποσταρεις?
Θα διαφωνησω λιγο ως προς τις προβλεψεις.
OKC τελικους Δυσης καρα-χλωμοτατο, ειδικα αν πεσουν με τις αρκουδες του Memphis. Που πιστευω οτι ειναι οι μονοι πλεον που μπορουν να παιξουν με το San Antonio. Με αυτα που βλεπω καθολου απιθανο να γινει και το 3-0 ενα 3-4 για πρωτη φορα στα ιστορικα του ΝΒΑ και δεν θα τολμησει να ξανακραξει τον Westbrook η υφηλιος.
Αντιστοιχα, στην Ανατολη αν γινει το ιδιο και στην σειρα της Νεας Υορκης με την Βοστωνη θα ειναι το 2ο μεγαλυτερο ρεζιλεμα στην ιστορια της ΝΥ μετα την ανατροπη των Red Sox εναντι των Yankees το 2004. Ημιτελικος BOS-IND, θα πονεσουν τα ματακια μας. Τλχ να δουμε αναβιωση της κοντρας των 90ς ΝΥ-ΙΝΔ. Οχι πως το επιπεδο θα ειναι πολυ καλυτερο.
Κατα τ' αλλα, ελπιζω να περασει το Chicago να πεσει λιγο ξυλο με το Miami, μην παει παρελαση μεχρι τους τελικους. Βεβαια η δυναμικη τους ειναι τετοια που μπορουν να τελειωσουν την σειρα σε 5 αγωνες ή παλι με σκουπα. Και να σε σακατεψουν αυτοι κι απο πανω αν το θελουν. -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Άντε να βγάλουν και για τον ΔΔ να πάρω και ένα στον φίλο μου τον Μπάγιερν .Έχω κωλόχαρτο, δε μου χρειάζεται.
-
Ο Μούσιας πάντα τόσο καλός ήσαντο στα 3ποντα? Παρατηρώ μια ανοιχτοκωλίαση και δεν ξέρω αν είναι γενικό το φαινόμενο ή το παθαίνει με τους OKC μόνο...
-
Ειχα κατεβασει και καταφερα να δω εχθες σε δυο δοσεις το παιχνιδι NETS - BULLS που πηγε σε 2 παρατασεις. Τρελο παιχνιδι, οποιος δεν το ειδε και εχει 3 ωρες ελευθερο χρονο, το προτεινω ανεπιφυλακτα.
Εχθες επεσε στα χερια μου μια εμφανιση του Baron Davis απ'τις πρωτες του χρονιες στην ορλεανη ... Ειμαι πολυ κωλοφαρδος γιατι εγινε εντελως τυχαια το σκηνικο, παροτι δεν ειμαι μεγαλος φαν του παντως, θα την βαλω στην επομενη επισκεψη σε ανοιχτο.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Άντε να βγάλουν και για τον ΔΔ να πάρω και ένα στον φίλο μου τον Μπάγιερν .
Έχω κωλόχαρτο, δε μου χρειάζεται.
Α είχες πάρει και εσύ την επετιακή μπλούζα για το δεύτερο κωλόφαρδο Ευρωπαικό των Piraeus Carpaziees?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ρε συ Σοκρατες κοιμασαι καθολου? Ποστ-ανασκοπηση 4μιση τα χαραματα και ακομα εδω εισαι και ποσταρεις?Θα διαφωνησω λιγο ως προς τις προβλεψεις.
OKC τελικους Δυσης καρα-χλωμοτατο, ειδικα αν πεσουν με τις αρκουδες του Memphis. Που πιστευω οτι ειναι οι μονοι πλεον που μπορουν να παιξουν με το San Antonio. Με αυτα που βλεπω καθολου απιθανο να γινει και το 3-0 ενα 3-4 για πρωτη φορα στα ιστορικα του ΝΒΑ και δεν θα τολμησει να ξανακραξει τον Westbrook η υφηλιος.
Αντιστοιχα, στην Ανατολη αν γινει το ιδιο και στην σειρα της Νεας Υορκης με την Βοστωνη θα ειναι το 2ο μεγαλυτερο ρεζιλεμα στην ιστορια της ΝΥ μετα την ανατροπη των Red Sox εναντι των Yankees το 2004. Ημιτελικος BOS-IND, θα πονεσουν τα ματακια μας. Τλχ να δουμε αναβιωση της κοντρας των 90ς ΝΥ-ΙΝΔ. Οχι πως το επιπεδο θα ειναι πολυ καλυτερο.
Κατα τ' αλλα, ελπιζω να περασει το Chicago να πεσει λιγο ξυλο με το Miami, μην παει παρελαση μεχρι τους τελικους. Βεβαια η δυναμικη τους ειναι τετοια που μπορουν να τελειωσουν την σειρα σε 5 αγωνες ή παλι με σκουπα. Και να σε σακατεψουν αυτοι κι απο πανω αν το θελουν.Επεσα μεσα τουλαχιστον
Ναι μετα το χθεσινο ματς,θα συμφωνησω,γιατι με διεψευσε επι τοπου η οκλαχομα.Αλλα οταν ποσταρα δεν ειχε αρχισει καν το παιχνιδι.
ΝΥ-ΙΝΔ ειναι το λογικο απο την αλλη μερια,πολλη αμυνα κ απο κει και ξυλο θα εχει.
+1 και για σικαγο κ ας μη γουσταρω τα γιουργια του κοντου.Παρ'ολα αυτα το miami δε χτυπιεται,παρα μονο με λιγη αστοχια και πολυ πολυ καλη αμυνα με ελαχιστους κενους χωρους και συνεχη αλληλοβοηθεια στον lebron.Still,σε σειρα πολλων αγωνων δυσκολα να παρεις 1-2 νικες μ αυτουςΚοιμαμαι,αλλα λιγο
@Καμπα μεγειες,γαμει ο μπαρον.Αν επιτρεπεται,την αγορασες σε καλη τιμη(=κωλοφαρδος) απο καπου?Γιατι ψαχνομαι και εγω για 1-2 vintage εμφανισεις -
Καποιος την ειχε αγορασει μαζι με καποιες αλλες ποδοσφαιρικες εμφανισεις, τελικα αποφασισε πως δεν τις ηθελε και αυτος που εν τελει τις παρελαβε τις εδωσε σε εναν θειο μου. Ο θειος εμφανιστηκε σπιτι φορωντας την φανελα και εγω τον εγδυσα επιτιπου και του εδωσα ενα λευκο φανελακι αντικαταστασης.
Πες μου οτι ειδες το παιχνιδι με τις παρατασεις ; Τρελη η 'στιχομυθια' iso-Joe και Kryptonite !
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Καποιος την ειχε αγορασει μαζι με καποιες αλλες ποδοσφαιρικες εμφανισεις, τελικα αποφασισε πως δεν τις ηθελε και αυτος που εν τελει τις παρελαβε τις εδωσε σε εναν θειο μου. Ο θειος εμφανιστηκε σπιτι φορωντας την φανελα και εγω τον εγδυσα επιτιπου και του εδωσα ενα λευκο φανελακι αντικαταστασης.Πες μου οτι ειδες το παιχνιδι με τις παρατασεις ; Τρελη η 'στιχομυθια' iso-Joe και Kryptonite !
Οντως κωλοφαρδος.Εγω μαλλον θα ψαξω για Kobe με το 8 ή για Carter στους nets
Ναι το ειδα σχεδον ολο,και κοντεψα να χωρισω γιατι εστησα κοσμο για κανα 2ωρο .Κ ο καυγας με τον Cj watson ηταν πολυ ''Playoff''
Γενικα τα ειχε ολα αυτο το παιχνιδι. -
και η παρασταση του θεομουρλου Nate ολα τα λεφτα, μακαρι να μην εβγαινε με 6 φαουλ, ειμαι περιεργος να δω τι θα εκανε μεχρι το τελος.
-
Παλι ματσαρα πρεπει να ηταν το brooklyn/Chicago.Δε το ειδα καθολου,μονο μια επικη ντριμπλα του nate στον humphries που πηρε το ματι μου σε κατι highlights
Σφαγη θα γινει στο ΜπρουκλυνΕιδα λιγο πρωτο ημιχρονο GSW-DEN περιεργως αρκετη αστοχια,physical game και καλες αμυνες.Τους γουοριορς δε τους βλεπω καλα,εχουν για 2ο βραδυ σε κακη φορμα τον curry,αλλα κ οι αλλοι τουβλα βαρανε.
Παιζουν και οι δυο πολυ με τους ψηλους μεχρι στιγμης (αναγεννημενος bogut )
Για τη νικη θα εδινα ενα μινι προβαδισμα στο Denver κυριως λογω κακου Curry απο την αλλη μερια και εννοειται λογω εδρας.Παω για τωρα.Μακαρι να παει κ αυτη η σειρα στα 7 ματς.
Απο το πουθενα θα χουμε πολυ ενδιαφεροντα Playoffs φετος -
Kώστας Κουφός
-
Name min fgm-a 3pm-a ft off def tot ast pf st to bs ba pts Koufos, Kosta 100:20 7-19 1-1 5-6 9 12 21 3 13 3 2 4 4 20
Σε 6 αγώνες. Το απόλυτο μηδενικό και χωρίς τον Λι στα 5 παιχνίδια. Διακοπές από σημερα, έβαλαν το σερί τους στον πάτο τους
-
Τραγικος ο karl που καταφερε μ αυτη την ομαδα,αυτη την εδρα και αυτους τους gsw(χωρις λι δηλαδη) να μεινει στην απεξω παλι.:shock:
Χθες το brooklyn εχασε μεγαλη ευκαιρια να προχωρησει κανοντας μια επιτυχημενη πρωτη χρονια ,αλλα απο την αλλη χαιρομαι που προχωραει ο τιμποντο μετα απο τοσο δυσκολη σαιζον με τραυματισμους.Δεν ειδα καθολου ματς δυο μερες τωρα ,απο αυριο ξεκιναμε παλι
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2 -
http://sports.in.gr/basketball/article/ ... ewsroombox
-
Πληροφοριες θελουν το Μεγαλο να βρισκεται στο Amanzoe στο Πορτο Χελι. Γνωστος μαλιστα που ειναι μασερ ισχυριζεται οτι τον ειδε απο κοντα στο σπα του ξενοδοχειου.
Sent from my GT-I9300
-
Ο ζελικο; Αφου ειναι Σαλονικα για τον Γκαλη.
-
Ο Μεγαλος Μεγαλος. MJ23!
Sent from my GT-I9300
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)