-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Θα ρχισετε τη βαζελογαυρίλα τώρα? Και οι δύο τα @@ μου πήραν και ο γαύρος από πολύ υποδεέστερη ομάδα.Ε άμα υπάρχουν τέτοια σχόλια για τον ολυμπιακό δεν βλέπω που ειναι το κακό να ειπωθεί και για τον παναθηναϊκό, ε?
Υποδεέστερη η εφες. Στο μπάτζετ και στο ατομικό ταλέντο βέβαια ρίχνει στο κεφάλι σε πολλές άλλες αλλα οκ.
Κι η Μπάρτσα ναι μεν ειναι η Μπάρτσα, αλλα παίζει με μισό Ναβαρο (που να έπαιζε κι ολόκληρος), χωρίς Πιτ Μάικλ (άλλη ομάδα χωρίς αυτόν!) και στα πρώτα παιχνίδια στην Ισπανία κόντεψε να παίζει με μείον 4 παίχτες.
Άντε να δούμε τι θα γίνει στην Ισπανία τώρα.Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Άμα μου χαλάσουνε τα σχέδια για ταξιδάκι στο Λονδίνο να ψάξουν τρύπα να κρυφτούν Άρτζι και Μπάρτζι...
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Θα ρχισετε τη βαζελογαυρίλα τώρα? Και οι δύο τα @@ μου πήραν και ο γαύρος από πολύ υποδεέστερη ομάδα.
Ε άμα υπάρχουν τέτοια σχόλια για τον ολυμπιακό δεν βλέπω που ειναι το κακό να ειπωθεί και για τον παναθηναϊκό, ε?
Υποδεέστερη η εφες. Στο μπάτζετ και στο ατομικό ταλέντο βέβαια ρίχνει στο κεφάλι σε πολλές άλλες αλλα οκ.
Κι η Μπάρτσα ναι μεν ειναι η Μπάρτσα, αλλα παίζει με μισό Ναβαρο (που να έπαιζε κι ολόκληρος), χωρίς Πιτ Μάικλ (άλλη ομάδα χωρίς αυτόν!) και στα πρώτα παιχνίδια στην Ισπανία κόντεψε να παίζει με μείον 4 παίχτες.
Άντε να δούμε τι θα γίνει στην Ισπανία τώρα.Sent from my Neo V using Tapatalk
Βρε κουκλε μου,διαβασε κανενα ποστ μου εδω μεσα να δεις αν ποτε εδειξα τι χρωμα ''βαμμενος'' ειμαι κ αν μιλησα για οπαδιλικια πριν γραψεις την απαντηση..
Ξερεις μερικοι απλα προτιμουμε να βλεπουμε οσο το δυνατον περισσοτερα ενδιαφεροντα ματσακια κ οχι σκουπισματα 3-0 νικες κ ας παιζει η καχα με την τσσκα..Εξου κ η ''χαρα'' μου να βλεπω μια σειρα να γινεται 2-1
Τωρα αν εσυ εισαι βαμμενος,σχολιαζε ελευθερα,εγω δε θα το συνεχισω -
Όλα τα λεφτά η κλάψα του Συρίγκου. Και να βάλει ένα τρίποντο τώρα ο ΠΟΑ και να βάλει ένα μετά.
Τρίποντο θες μωρή; Πάρτο! Το πήρες;;; Το πήρες.... Άντε γεια.Μπροστά σε 30.000 αγάλματα τα χλάτσωνε ο γαύρος ο Χουαν Κάρλος.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Όλα τα λεφτά η κλάψα του Συρίγκου.ΥΓ: είσαι τελειωμένο σίχαμα! Ο Σωκράτης θα ήταν πολύ απογοητευμένος μαζί σου!
-
ΥΓ: είσαι τελειωμένο σίχαμα! Ο Σωκράτης θα ήταν πολύ απογοητευμένος μαζί σου!'Αυτούς τους οπαδούς έχουμε και δε θέλουμε να τους αλλάξουμε' - Σωκράτης Πέτρου (του Ιατρού) Κόκκαλης, 11-4-1995, Σαραγόσα Ισπανία.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Βρε κουκλε μου,διαβασε κανενα ποστ μου εδω μεσα να δεις αν ποτε εδειξα τι χρωμα ''βαμμενος'' ειμαι κ αν μιλησα για οπαδιλικια πριν γραψεις την απαντηση..
Ξερεις μερικοι απλα προτιμουμε να βλεπουμε οσο το δυνατον περισσοτερα ενδιαφεροντα ματσακια κ οχι σκουπισματα 3-0 νικες κ ας παιζει η καχα με την τσσκα..Εξου κ η ''χαρα'' μου να βλεπω μια σειρα να γινεται 2-1
Τωρα αν εσυ εισαι βαμμενος,σχολιαζε ελευθερα,εγω δε θα το συνεχισωκοιτα κι εγω θελω να βλεπω παιχνιδια, το μονο που σκεφτομαι ειναι η κουραση της ομαδας μου, κατα τα αλλα εννοειται οτι προτιμω να βλεπω παιχνιδια (και μαλιστα σε τετοιο ενδιαφερον επιπεδο!). τα προσχηματα δεν τα κραταω μονο σε παιχνιδια μεταξυ ολυμπιακου παναθηναικου. αλλα διεκρινα οτι οι πρασινοι οπαδοι πηραν πολυ αερα, χωρις να βλεπω πουθενα να αναγνωριζουν και να δοξαζουν τον κυριο που η μπαρτσα ξαφνικα βρισκοταν να παιζει με μειον ποσους παιχτες σε σχεση με ολη τη σεζον.
τεσπα...ας το γυρισουμε στον απλο σχολιασμο. για την παρατηρηση που εκαναν οι διαιτητες για τη σειρηνα, για το οτι διεκοψαν 3 επιθεσεις της μπαρτσα, ζητησαν να μην παιζει η σειρηνα και τους εδιναν φουλ επιθεση παλι..τι εχετε να πειτε; υπηρχε και η σχετικη καταγγελια της ΤΣΣΚΑ να θυμισω τις προηγουμενες ημερες γι αυτο το λογο. και μαλιστα ο κλασσικος ο ελληναρας, καπου καπου την εβαζε πολυ χαμηλα μετα την παρατηρηση. στο τελος που την εβαλε παλι δυνατα, στο καπακι διακοπη, παρατηρηση και φουλ επιθεση. ειμαι πολυ ουτοπιστης αν πιαστω εστω να ονειρευτω για μισο δευτερολεπτο τετοιο σεναριο στο ελληνικο πρωταθλημα, να γινουν τετοιες παρατηρησεις/διακοπη/φουλ επιθεση στην αντιπαλη ομαδα ε; οχι τιποτα αλλο, ερχονται και τελικοι πρωταθληματος και θα το ακουσουμε πολλες φορες παλι αυτο το εκτρωμα. -
Νταξει τι περιμενεις.Στο ΝΒΑ γυρνανε ματς ολοκληρα σε 2 δευτερολεπτα κ εγω απαξ και μπει καλαθι στα 10,το ληγουν
Καραγκιοζιλικια -
Όλα τα λεφτά η κλάψα του Συρίγκου. Και να βάλει ένα τρίποντο τώρα ο ΠΟΑ και να βάλει ένα μετά.
Τρίποντο θες μωρή; Πάρτο! Το πήρες;;; Το πήρες.... Άντε γεια.Μπροστά σε 30.000 αγάλματα τα χλάτσωνε ο γαύρος ο Χουαν Κάρλος.
ενας ο χατζηπαπαρας κι ενας αυτος...δεν μπορεις να δεις αγωνα με τις μεταδοσεις τους!
το αλλο; με το που ξεκιναει ο αγωνας...''μην τον λες ψηλο το σοφο...ογκολιθο να τον λες!'' με τερμα θαυμασμο και δεος. και μιλουσε για τον ιδιο σοφο που τον εθαβε οσο ηταν στον ολυμπιακο! χαχαχαχα!btw...ο σοφο εφτιαξε τις βολες του η ετυχε σημερα; αν τις εχει φτιαξει, ειναι πολυ υπερ του, θα το διπλοσκεφτονται να του κανουν φαουλ για να γλυτωσουν το καλαθι.
-
ΥΓ: είσαι τελειωμένο σίχαμα! Ο Σωκράτης θα ήταν πολύ απογοητευμένος μαζί σου!
'Αυτούς τους οπαδούς έχουμε και δε θέλουμε να τους αλλάξουμε' - Σωκράτης Πέτρου (του Ιατρού) Κόκκαλης, 11-4-1995, Σαραγόσα Ισπανία.
Τον άλλο Σωκράτη εννοούσα, αυτόν με την κιθάρα που η μαμά του δεν είναι ιερόδουλη!
-
ΥΓ: είσαι τελειωμένο σίχαμα! Ο Σωκράτης θα ήταν πολύ απογοητευμένος μαζί σου!
'Αυτούς τους οπαδούς έχουμε και δε θέλουμε να τους αλλάξουμε' - Σωκράτης Πέτρου (του Ιατρού) Κόκκαλης, 11-4-1995, Σαραγόσα Ισπανία.
Τον άλλο Σωκράτη εννοούσα, αυτόν με την κιθάρα που η μαμά του δεν είναι ιερόδουλη!
Κατανοώ. Σε έχει πονέσει πολυ, πααααρα πολύ ο Κοκκαλάρας τόσα χρόνια.
-
Δεν κοιμάμαι τα βράδια. Δράμα σου λέω!
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
30 λεπτα και ο ΔΔ άποντος
Λιγα τα λογια για τον Αγιο
Δε μας είπες εχθές αν έφτασε η ώρα του Σπανούλη να αποσυρθεί.
-
Είναι φανερό ότι ο βάζελος δεν μπορεί δεύτερο ματς σε τέτοιους ρυθμούς μέσα σε 2 μέρες.Είναι φανερό ότι ο Πασχάλης έπαιξε μια ζωνούλα που μάθαμε στους παμπαίδες για 60 λεπτά και ο Πέδουλας για 60 λεπτά κοίταζε.
-
Έχουν κάνει κάτι παρτάκια αυτά τα αγάλματα...
Θυμάμαι έναν τυπάκο με φουσκωτό μαλλί που έτρεχε για χέσιμο για να καταλάβεις...
-
μην ξεχναμε οτι η μπαρτσα ειχε και παιχνιδι στο πρωταθλημα πριν ερθει για τα δυο στην ελλαδα και επισης εχει κι αλλο παιχνιδι στο πρωταθλημα πριν τον 5 αγωνα με τον παο. δηλαδη αρκετη παραπανω κουραση, ενω οι δικοι μας (βαζω ολυμπιακο και παναθηναικο) καθονται και χαλαρωνουν με την ευλογια του πρωταθληματος μας.
ισως τους βγει αυτη η κουραση των 2 παραπανω αγωνων στο μεταξυ σας αγωνα..ειναι ενας απο τους παραγοντες στους οποιους θα πρεπει να ελπιζετε για ανατροπη παλι. -
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Είναι φανερό ότι ο βάζελος δεν μπορεί δεύτερο ματς σε τέτοιους ρυθμούς μέσα σε 2 μέρες.
Είναι φανερό ότι ο Πασχάλης έπαιξε μια ζωνούλα που μάθαμε στους παμπαίδες για 60 λεπτά και ο Πέδουλας για 60 λεπτά κοίταζε.
Ήδη κάνατε αίτηση αναβολής του Κυριακάτικου αγώνα. Άσε που και ο Φιλ Τζάκσον να ήταν στον πάγκο σήμερα πάλι τα ποδια θα σέρνονταν. Παίζει να μην έχω ξαναδεί τόσο στατική ομάδα σε αγώνα αυτού του επιπέδου.
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Τωρα αν εσυ εισαι βαμμενος,σχολιαζε ελευθερα,εγω δε θα το συνεχισωκοιτα κι εγω θελω να βλεπω παιχνιδια, το μονο που σκεφτομαι ειναι η κουραση της ομαδας μου, κατα τα αλλα εννοειται οτι προτιμω να βλεπω παιχνιδια (και μαλιστα σε τετοιο ενδιαφερον επιπεδο!). τα προσχηματα δεν τα κραταω μονο σε παιχνιδια μεταξυ ολυμπιακου παναθηναικου. αλλα διεκρινα οτι οι πρασινοι οπαδοι πηραν πολυ αερα, χωρις να βλεπω πουθενα να αναγνωριζουν και να δοξαζουν τον κυριο που η μπαρτσα ξαφνικα βρισκοταν να παιζει με μειον ποσους παιχτες σε σχεση με ολη τη σεζον.
τεσπα...ας το γυρισουμε στον απλο σχολιασμο. για την παρατηρηση που εκαναν οι διαιτητες για τη σειρηνα, για το οτι διεκοψαν 3 επιθεσεις της μπαρτσα, ζητησαν να μην παιζει η σειρηνα και τους εδιναν φουλ επιθεση παλι..τι εχετε να πειτε; υπηρχε και η σχετικη καταγγελια της ΤΣΣΚΑ να θυμισω τις προηγουμενες ημερες γι αυτο το λογο. και μαλιστα ο κλασσικος ο ελληναρας, καπου καπου την εβαζε πολυ χαμηλα μετα την παρατηρηση. στο τελος που την εβαλε παλι δυνατα, στο καπακι διακοπη, παρατηρηση και φουλ επιθεση. ειμαι πολυ ουτοπιστης αν πιαστω εστω να ονειρευτω για μισο δευτερολεπτο τετοιο σεναριο στο ελληνικο πρωταθλημα, να γινουν τετοιες παρατηρησεις/διακοπη/φουλ επιθεση στην αντιπαλη ομαδα ε; οχι τιποτα αλλο, ερχονται και τελικοι πρωταθληματος και θα το ακουσουμε πολλες φορες παλι αυτο το εκτρωμα.Ε καλά, να μην μιλάνε οι Ολυμπιακοί για σειρήνες και τα τοιάυτα ε;
Ούτε για καταγγελίες τις ΤΣΣΚΑ ε;
-
Είναι φανερό ότι ο βάζελος δεν μπορεί δεύτερο ματς σε τέτοιους ρυθμούς μέσα σε 2 μέρες.
Είναι φανερό ότι ο Πασχάλης έπαιξε μια ζωνούλα που μάθαμε στους παμπαίδες για 60 λεπτά και ο Πέδουλας για 60 λεπτά κοίταζε.
Ήδη κάνατε αίτηση αναβολής του Κυριακάτικου αγώνα. Άσε που και ο Φιλ Τζάκσον να ήταν στον πάγκο σήμερα πάλι τα ποδια θα σέρνονταν. Παίζει να μην έχω ξαναδεί τόσο στατική ομάδα σε αγώνα αυτού του επιπέδου.
Στα μέσα του προηγούμενου αγώνα που ήταν πιο ξεκούραστοι, γιατί ήταν στατικοί πάλι;
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
30 λεπτα και ο ΔΔ άποντος
Λιγα τα λογια για τον Αγιο
Δε μας είπες εχθές αν έφτασε η ώρα του Σπανούλη να αποσυρθεί.
Αλλη μια γιατι αλλο αθλημα βλεπουμε.
Τι ηταν σημερα ο ΔΔ στα πρωτα 25-30 λεπτα ? 0 (ΜΗΔΕΝ).Αμα ειναι να φτανω να χανω με 15 στο 3ο δεκαλεπτο για να βγαλει ασσιστ ο ΔΔ τι να το κανω.Εχει λιωσει ο ανθρωπος με την ψυχη στο στομα εβαλε 2 τριποντα προχθες και μαγκια του αλλα ως εκει.at the end o the day,μια χρονια ολοκληρη,2 ματς με τη barca θα θυμομαστε.
Μακαρι να φτασουν να το σηκωσουν και να το παρει μονος του ο ΔΔ,ομως και παλι τιποτα δεν αλλαζει στην αποψη μου.
Δεν ειναι αρκετος πια για 35λεπτα.Αν δε το βλεπεις ουτε εσυ ουτε οι insiders φιλοι σου,δε φταιω εγω.Ειλικρινα δεν εχω δει ποτε ξανα ΤΟΣΟ κουρασμενο παιχτη.Κουρασμενο τον λεω,οχι αμπαλο(Που προφανως δεν ειναι).Και τι να συγκρινω με Σπανουλη που ο ανθρωπος οσο και να μη τον παω κλεινει χρονια στην el με 15p μ.ο και 6 ασιστς σε 25 λεπτα?Για συγκρινε με τον ΔΔ : 31:38 λεπτα 8.2 (σχεδον οι μισοι ποντοι) και παλι σχεδον 6 ασιστς με ιδια λαθη.Να στο μεταφρασω?Με 6 λεπτα παραπανω φετος Ο ΔΔ το μονο που κανει ειναι να βαζει τους μισους ποντους σε σχεση με τον Σπανουλη και να κλεβει καμια μπαλα παραπανω.
bonus fyi γαυρος δεν ειμαι..
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)