-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Στην ηλικία του, μπορεί και να είναι career ender.
Εχουν ειπωθει πραγματα σε διαφορα αρθρα,ομως κ ο billups περυσι σε ακριβως ιδια ηλικια το επαθε(1 χρονο μεγαλυτερος βασικα ο cb) και φετος ειναι μια χαρα εδω και 20 αγωνες που παιζει.
Οποτε ο Kobe που ειναι και απο τους πιο αθλητικους στη λιγκα και μοιαζει και λιγοτερο σοβαρη η ρηξη(το λεω επειδη μπορεσε το πατησε),νομιζω θα επιστρεψει σιγουρα.Φυσικά θα δούμε. Ακόμα και προσωπικοί γιατροί του να είμαστε δε θα μπορούσαμε να ξέρουμε, γιατί δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε πόσο θα τον επηρεάσει.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Ποτέ δεν ήμουν μεγάλος fan, ούτε και hater όμως. Για το παρακάτω όμως, huge respect.
-
Κι εγώ ανέκαθεν τον θεωρούσα κακέκτυπο του Μεγάλου, αλλά τα λόγια του είναι τουλάχιστον inspirational. Αυτές είναι οι αξίες που πρέπει να αντιγράφουν οι θαυμαστές ενός μεγάλου αθλητή.
-
Oτι καλύτερο έχει παρουσιάσει το παγκόσμιο μπασκετ στην μετά Τζόρνταν εποχή. Τόσο σε αξία, σε διάρκεια, αλλά και σε νοοτροπία κυρίως.
Παντως μεγάλη ατυχία να το πάθει σε παιχνίδι που έχει το 1/5 της προσπάθειας του ΠΑΟ-Κολοσσός.
-
λυπήθηκα πολύ όταν είδα οτι τραυματίστηκε ο kobe, ένας πολύ μεγάλος παίκτης ελπίζω να μην τελειώσει έτσι...
δεν υποστήρίζω lakers αλλά ψιλοεκνευριζόμουν όταν έβλεπα να παίζει στο 200% μπας και μπει η ομάδα πλευ οφ, θα ναι πολύ μ@λακία να χαθεί μια καριέρα σε κάτι τέτοιο...
ελπίζω να γίνει καλά και να φτάσει στη πρότερη κατασταση πολύ γρήγορα -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
:roll: λυπήθηκα πολύ όταν είδα οτι τραυματίστηκε ο kobe, ένας πολύ μεγάλος παίκτης ελπίζω να μην τελειώσει έτσι...
δεν υποστήρίζω lakers αλλά ψιλοεκνευριζόμουν όταν έβλεπα να παίζει στο 200% μπας και μπει η ομάδα πλευ οφ, θα ναι πολύ μ@λακία να χαθεί μια καριέρα σε κάτι τέτοιο...
ελπίζω να γίνει καλά και να φτάσει στη πρότερη κατασταση πολύ γρήγορα+1
Πριν τον αγωνα με τους Warriors και τον τραυματισμο το τελευταιο info/παρατηρηση που ειχα απο Kobe-Lakers (σχεδον καθημερινος επισκεπτης στο nba.com) ηταν απο τον αμεσως προηγουμενο αγωνα στο Portland οπου ειχε αγωνιστει και τα 48 λεπτα του ματς, ουτε δευτερολεπτο λιγοτερο! Για 47 ποντους σε μονομαχια με τους 36 του Lillard καθως -ακομα δεν ειδα τον αγωνα που κατεβασα- πρεπει να ειχε και matchup Kobe-Lillard για αρκετο διαστημα σε αμυνα-επιθεση). 'Μλκ D'Antoni , γ@#%^ι ο Kobe στην κυριολεξια να βαλει το μεγαλυτερο ανεκδοτο των τελευταιων χρονων στα playoffs, πως αντεχει, θα (τον) κλαταρει!' λεω απο μεσα μου.
Ε μετα τον Rose εφαγα και τον Kobe...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
:roll: λυπήθηκα πολύ όταν είδα οτι τραυματίστηκε ο kobe, ένας πολύ μεγάλος παίκτης ελπίζω να μην τελειώσει έτσι...
Πριν τον αγωνα με τους Warriors και τον τραυματισμο το τελευταιο info/παρατηρηση που ειχα απο Kobe-Lakers (σχεδον καθημερινος επισκεπτης στο nba.com) ηταν απο τον αμεσως προηγουμενο αγωνα στο Portland οπου ειχε αγωνιστει και τα 48 λεπτα του ματς, ουτε δευτερολεπτο λιγοτερο! Για 47 ποντους σε μονομαχια με τους 36 του Lillard καθως -ακομα δεν ειδα τον αγωνα που κατεβασα- πρεπει να ειχε και matchup Kobe-Lillard για αρκετο διαστημα σε αμυνα-επιθεση). 'Μλκ D'Antoni , γ@#%^ι ο Kobe στην κυριολεξια να βαλει το μεγαλυτερο ανεκδοτο των τελευταιων χρονων στα playoffs, πως αντεχει, θα (τον) κλαταρει!' λεω απο μεσα μου.
Αν και Bulls fan, δεν ξέρω αν ο Rose θα τα καταφέρει να έχει καριέρα χωρίς τραυματισμούς. Ο τρόπος παιχνιδιού του, που επεδιώκει να έχει επαφή συνέχεια με τα θηρία δεν ξέρω πόσο θα τον επηρεάσει...
-
Με την υποστηριξη που θα εχει ο Kobe απο το team των lakers δεν θα μου εκανε εντυπωση αν καταφερνε να γυρισει πισω.
Βεβαια θα τον περιμενουν στην γωνια οι αθλητικογραφοι με ετοιμα κειμενα :δεν ειναι οπως παλια/κουραστηκε/χαμενη υποθεση -
και με κάνεις και +1;;;; πάω και γω;;;
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Αν και Bulls fan, δεν ξέρω αν ο Rose θα τα καταφέρει να έχει καριέρα χωρίς τραυματισμούς. Ο τρόπος παιχνιδιού του, που επεδιώκει να έχει επαφή συνέχεια με τα θηρία δεν ξέρω πόσο θα τον επηρεάσει...Δεν διαφωνω. Ποσο μαλλον οταν ο Rose επωμιζοταν σχεδον ολη την επιθεση των Bulls. Πολυ το βαρος πιστευω οχι μονο για καποιον μολις 1.91μ αλλα και οποιονδηποτε. Ηταν must και απο πριν τραυματιστει ενα επιπροσθετο συμπληρωμα. Πως να τα βαζεις με τα θηρια και ποσο δε με τους Heat και τους SuperFriends. Βεβαια εδω που παιρνω την κουβεντα πολλες οι παραμετροι, αγωνιστικες (παικτες-προπονητες) και εξωαγωνιστικες (salary cap-trades-free agents) και εγω δυσκολευομαι να το προχωρησω παραπερα και χωρις γενικευσεις.
και με κάνεις και +1;;;; πάω και γω;;;
Ενα ευχελαιο απο τον παπα-φανκυ να ξορκισει το κακο!
-
To επικο quote,περι ηγετικοτητας :
Ο χρήστης kobe έγραψε:
Leadership is responsibility.
There comes a point when one must make a decision. Are YOU willing to do what it takes to push the right buttons to elevate those around you? If the answer is YES, are you willing to push the right buttons even if it means being perceived as the villain? Here's where the true responsibility of being a leader lies. Sometimes you must prioritize the success of the team ahead of how your own image is perceived. The ability to elevate those around you is more than simply sharing the ball or making teammates feel a certain level of comfort. It's pushing them to find their inner beast, even if they end up resenting you for it at the time.I'd rather be perceived as a winner than a good teammate. I wish they both went hand in hand all the time but that's just not reality. I have nothing in common with lazy people who blame others for their lack of success. Great things come from hard work and perseverance. No excuses.
This is my way. It might not be right for YOU but all I can do is share my thoughts. It’s on YOU to figure out which leadership style suits you best.
Will check back in with you soon.. Till then
Mamba outΠροσωπικα,πιστευω οτι θα επιστρεψει και σχετικα συντομα αναλογα με το μεγεθος της ρηξης..Ειναι τρομακτικα ανταγωνιστικος και αφοσιωμενος για να μη γυρισει..
Αυτα που εγραψε στο facebook χθες,εχουν να κανουν καθαρα με το οτι ειναι απο τους πιο πουστικους τραυματισμους που μπορει να τυχουν,οποτε σιγουρα θα περασει ορισμενες μερες μεχρι να το αποδεχτει και να συνεχισει ομως πιο πιθανο θεωρω ενα τρομερο comeback,παρα να τελειωσει ετσι η καριερα του. -
Δεν διαφωνω. Ποσο μαλλον οταν ο Rose επωμιζοταν σχεδον ολη την επιθεση των Bulls. Πολυ το βαρος πιστευω οχι μονο για καποιον μολις 1.91μ αλλα και οποιονδηποτε. Ηταν must και απο πριν τραυματιστει ενα επιπροσθετο συμπληρωμα. Πως να τα βαζεις με τα θηρια και ποσο δε με τους Heat και τους SuperFriends. Βεβαια εδω που παιρνω την κουβεντα πολλες οι παραμετροι, αγωνιστικες (παικτες-προπονητες) και εξωαγωνιστικες (salary cap-trades-free agents) και εγω δυσκολευομαι να το προχωρησω παραπερα και χωρις γενικευσεις.Bεβαια φέτος με Χάινριχ και Ρομπινσον στη θέση του, πήγανε μιά χαρά, δείχνοντας οτι ο πραγματικός σταρ είναι ο Τιμποντό και το μπασκετ (κυρίως η άμυνα) που διδάσκει και είχε δώσει τον τίτλο και στη Βοστώνη όταν ήταν ακόμη βοηθος του Γιατρου Ποτάμια. Μετά τον γκουρού για άλλη μια φορά τζακποτ με ρούκι χεντ κόουτς οι Μπουλς.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεν διαφωνω. Ποσο μαλλον οταν ο Rose επωμιζοταν σχεδον ολη την επιθεση των Bulls. Πολυ το βαρος πιστευω οχι μονο για καποιον μολις 1.91μ αλλα και οποιονδηποτε. Ηταν must και απο πριν τραυματιστει ενα επιπροσθετο συμπληρωμα. Πως να τα βαζεις με τα θηρια και ποσο δε με τους Heat και τους SuperFriends. Βεβαια εδω που παιρνω την κουβεντα πολλες οι παραμετροι, αγωνιστικες (παικτες-προπονητες) και εξωαγωνιστικες (salary cap-trades-free agents) και εγω δυσκολευομαι να το προχωρησω παραπερα και χωρις γενικευσεις.
Bεβαια φέτος με Χάινριχ και Ρομπινσον στη θέση του, πήγανε μιά χαρά, δείχνοντας οτι ο πραγματικός σταρ είναι ο Τιμποντό και το μπασκετ (κυρίως η άμυνα) που διδάσκει και είχε δώσει τον τίτλο και στη Βοστώνη όταν ήταν ακόμη βοηθος του Γιατρου Ποτάμια. Μετά τον γκουρού για άλλη μια φορά τζακποτ με ρούκι χεντ κόουτς οι Μπουλς.
Με rose ομως,θα μιλουσαμε ηδη για αυτους ή τη NY στους τελικους ανατολης με το Miami στους 6-7 αγωνες.
-
Tι μου λες τωρα; Οτι ο Ροουζ ειναι καλύτερος από τον Χάινριχ;
-
Δεν είναι?
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Bεβαια φέτος με Χάινριχ και Ρομπινσον στη θέση του, πήγανε μιά χαρά, δείχνοντας οτι ο πραγματικός σταρ είναι ο Τιμποντό και το μπασκετ (κυρίως η άμυνα) που διδάσκει και είχε δώσει τον τίτλο και στη Βοστώνη όταν ήταν ακόμη βοηθος του Γιατρου Ποτάμια. Μετά τον γκουρού για άλλη μια φορά τζακποτ με ρούκι χεντ κόουτς οι Μπουλς.
έτυχε να δω αποσπάσματα από μπουλς τις τελευταίες μέρες (καθότι ρεγκιουλαρ μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να παρακολουθήσω) και μπορώ να πω ότι ο τύπος κάνει εξαιρετική δουλειά με την ομάδα που έχει...ελπίζω στα πλευ οφ να δώσουν δυνατά παιχνίδια
-
Απ'το facebook του gazzetta
gazzetta.gr
Στους τελικούς του 2008 o Πολ Πιρς 'υποφέρει' από τον πιο fake τραυματισμό στην ιστορία του ΝΒΑ, βγαίνει από το παρκέ με τη βοήθεια 4 συμπαικτών του, πάει στα αποδυτήρια με... αναπηρικό καροτσάκι και επιστρέφει μέσα σε 1 λεπτό και 45 δευρόλεπτα στο παρκέ, σε μια 'παράσταση' για Όσκαρ!Στους τελικούς του 2012, ο ΛεΜπρόν παθαίνει κράμπα, πάει στον πάγκο στα χέρια στα χέρια 2 μελών των Χιτ και επιστρέφει στο παρκέ μετά από 55 δευτερόλεπτα!
Ο Κόμπι έπαθε ρήξη αχίλλειου τένοντα -ο πιο σοβαρός τραυματισμός που μπορεί να πάθει ένας μπασκετμπολίστας- και ξαναμπήκε στο γήπεδο μόνος του για να σουτάρει 2 ελεύθερος βολές.
Θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση σε 6 με 9 μήνες...Ball don't lie!
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Δεν είναι?Ε προφανώς είναι. Αλλά οι Μπουλς στάθηκαν αξιοπρεπέστατα χωρις τον Ροουζ φέτος, δείχνοντας ότι δεν ήταν η ομάδα του όπως πίστευαν όλοι, αλλά κυρίως η ομάδα του Τιμποντό με σταρ (αναμφισβήτητα) τον Ροουζ.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεν είναι?
Ε προφανώς είναι. Αλλά οι Μπουλς στάθηκαν αξιοπρεπέστατα χωρις τον Ροουζ φέτος, δείχνοντας ότι δεν ήταν η ομάδα του όπως πίστευαν όλοι, αλλά κυρίως η ομάδα του Τιμποντό με σταρ (αναμφισβήτητα) τον Ροουζ.
Καλα εννοειται.Προσωπικα βεβαια και χωρις rose τους θεωρουσα και τους θεωρω δυνατη ομαδα.Boozer,Deng,Hinrich και Noah(οκ αυτος οσο επαιξε πριν τον τραυματισμο) δεν εχουν πολλες ομαδες.Αν βαλει κανενας και τον προπονηταρα,εννοειται οτι ο rose δεν ηταν ελειψη επιπεδου chris paul απο clippers π.χ
-
Απλά οι Bulls είναι ομαδάρα αμυντικά.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)