-
Ο χρήστης matrix1977 έγραψε:
Ακριβως φιλε μανιατη....Ασε να μιλησουμε για σιτροεν καλυτερα για να εχει κ ενδιαφερον......Να μιλησουμε για κανενα εβο που ο ιδιοκτητης του το κινει μια φορα τον μηνα κ τετοια.....Δεν τα εχω με κανεναν παιδια κ κερναω κ καφε να σας δειξω κ πως τα μουφοξενον δεν στραβωνουν οκ?Μην τα περνετε....Μιλαμε....Ολοι οι ειδικοι εδω μαζεμενοι....Ολοι εμεις οι υπολοιποι δεν ξερουμε την τυφλα μας......Ολα τα προιοντα βελτιωσης για κλωτσιες κ αχρηστα.....Το ματριξ ξερω γιατι το πηρα παιδια,δεν του εβαλα αεροτομη 2 μετρα ουτε αεραγωγο καρλος σαινθ ουτε 25αρες ζαντες απο κατερπιλαρ οκ?Φιλε ελτεο εσυ που λες για το φιλτρο μου που ρουφαει σκονη υπαρχει ματριξ το οποιο φοραει μοτερ απο s145 που στην ουσια ειναι το g4ed τουρμπισμενο αλλα εχει της βελτιωσουλες του κ βγαζει δυναμομετρημενα 180 αλογα περιπου κ ξεβρακωνει αυτοκινητα σαν το δικο σου....Κ μην βιαστεις να πεις κατι γιατι κ αναρτηση διαθετει κ φρενα κ τα παντα που το κανουν ασφαλες....Απλα ηθελε ο ανθρωπος ματριξ γρηγορο...Τα εσκασε κ το εφτιαξε....Κ σε καποιους κομπλεξικους που εδωσαν τριαντα χιλιαρικα για τον μαστραπα τους κ δεν μπορουν να χωνεψουν οτι τους περασε ματριξ ειναι αδιανοητο.....Εγω δεν ανηκω στην κατηγορια αυτη....14 αρες φοραω φιλε,δεν εχω βαψει τα πισω φωτα με μαυρο σπρει οκ?Δεν εχω φιμε πλαστικο στης πινακιδες ουτε αυτοκολητο στο πισω τζαμι ΟΝΝΕΙLL ωραια....Μην βαρατε.....Έδωσε λεφτά για να βελτιώσει το ματριξ ...
Τι διαστροφες υπάρχουν στον κόσμο θεέ μου ...Πανεξυπνος σε τέτοιο πλαίσιο να φτάσει τα 180 πονυ...
-
Φιλε μανιατη κ γω με καλη διαθεση ξεκινησα κ φυσικα σεβομαι ολους τους συνομιλητες μου no problem....Φιλε red τι να σου πω....Θεωρεις τα σαξο κ ραλλυ σπορ αυτοκινητα?Να γελασω η να κλαψω τωρα....Εχεις δει ρε φιλε το πλαισιο τους σκετη καροτσα?Εχω λυσει με τα ιδια μου τα χερακια τετοια αυτοκινητα κ με ολο τον σεβασμο θα σου πω οτι ειναι αερας κοπανιστος ολη η κατασκευη.....Απλα εχουν σωστες ρυθμισεις στην αναρτηση,ελαφρια κ πανε γιατι το μοτερ εχει να κινησει αερα κοπανιστο.....Το ΑΧ ειχε πλαισιο?Το 1.1 ειχε τα 0-100 σε 11,9 γιατι ηταν 700 κιλα με τον οδηγο....Ειχε σπορ καταβολες?Οχι....Θεωρεις τον κατοχο του ματριξ turbo καραγκιοζη γιατι εριξε λεφτα κ εφτιαξε ενα καλα στημενο κ γρηγορο οικογενειακο αυτοκινητο?Το οποιο δεν το εφτιαξε για κοντρες αλλα για να κινει τα 1300 κιλα της καροτσας ποιο σβελτα?Βγαζεις ολα τα χιουνται αχρηστα?Γιατι φιλαρακι?Το πλαισιο του ματριξ ειναι ιδιο με του Elantra που στο εξωτερικο βγαινει κ με 6κυλινδρα μοτερ....Ποιος σου ειπε οτι ο κουβας ματριξ κυνηγαει πεζοδρομια?Με το σωστο μπλοκε φιλε το οποιο ηρθε απο γαλλια κ καταλαβες τι μαρκα ειναι(?)η δυναμη περναει πολυ ομορφα στον δρομο....Η αναρτηση εχει γινει απο την αρχη φιλε κ πιστεψε με κραταει πολυ ωραια....Αν θεωρεις οτι ολα αυτα ειναι μπουρδες οκ αλλα μην μας λες αγαπητε σπορ αμαξια τα σαξοραλα γιατι ενταξει....Πες για κανενα Μ3 η κανενα s3 η κανενα ST.....Τι να κανουμε ο κοσμος εχει κ διαστροφες αγαπητε.....Σε περιμενω με ολη την καλη διαθεση να σου κανω επιδειξη τα μουφοξενον μου να κερασω καφεδακι κ να σου δειξω κ ενα γυμνο ralaki να γελασουμε παρεα.....
-
Αν θεωρεις μη σπορ κατασκευη τα σαξοραλλα αμφιβαλλω για οτι εχεις γραψει μεχρι τωρα καθως και για τη γενικοτερη ικανοτητα σου να αντιληφθεις 5 πραγματα σαν οδηγος.. Κι εγω θα θελα να χει γεφυρα το σαξοραλλο αλλα να που μιλαμε για ενα σπορ μικρο αμαξακι με εξαιρετικη τιμη καινουργιο το οποιο ειχε παρομοιο πλαισιο με ολα της εποχης του οποτε πολυ κακως το κατηγορεις στον τομεα ( ειπαμε κανεις την ιδια μαλακια ξανα και ξανα.. δε κοιτας τον ανταγωνισμο παρα κρινεις κατι απο μονο του..κατηγορουσες αμαξι της δεκαετιας του '80 για ελλειψη υδραυλικου τιμονιου )
Αν θεωρεις οτι σπορ αμαξια ειναι μονον αυτα που αναφερεις στο τελος εισαι πολυ γελασμενος..Κατα τ αλλα απαντα μας αφου δε θες δυναμη και καγκουριλικια γιατι εβαλες φιλτρο...
Ματριξ με φιμε,φιλτρο ,ανεμοθραυστες και ξενον ειναι ενα εμφανισιακο καραγκιοζιλικι οπως και να το κανεις. Πουλα το και παρε ενα γρηγορο και φτηνο octavia ,και οικογενειακο ειναι και γρηγορο ειναι και φτερουγα παιρνει πανω... -
...Το ΑΧ ειχε πλαισιο?Το 1.1 ειχε τα 0-100 σε 11,9 γιατι ηταν 700 κιλα με τον οδηγο....Ειχε σπορ καταβολες?...Ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει τόσο μικρό βάρος και μέγεθος, άσχετα με το αν έχει σπορ καταβολές, πάντοτε θα είναι ευκολότερο να επιτύχει καλύτερες επιδόσεις μέσω βελτίωσης από ένα οικογενειακό πολυμορφικό μεγάλου βάρους, ότι πάτωμα και αν φορά. Αεροδυναμικά και μόνο, το μάτριξ δεν μπορεί να είναι σπορ. Δηλαδή η Lotus που έχει ως ευαγγέλιο το χαμηλό βάρος και μικρό μέγεθος των αυτοκινήτων της, δεν είναι σπορ; Το κάνει για άλλον λόγο; Φιλικά πάντα.
-
Παντα με ολο τον σεβασμο...Νονος...Το ματριξ δεν φοραει πισα φιμε οκ?Ενα απαλο φιμε στα εμπρος 2 παραθυρα κ λιγο πιο σκουρο στα τεσερα πισω + το πισω τζαμι...Τωρα το καλκοκαιρι παρατηρηρησα οτι στο αμαξι αποδιδει πολυ καλυτερα το Α/C κ δεν περναει τοσο πολυ η θερμοτητα του ηλιου στην καμπινα...Αυτο το αποτελεσμα ειναι καγκουριλικι?Εγω καπνιζω φιλε που κ που κ κανενα τσιγαρακι κ οταν βρεχει θελω η καμπινα να περνει κ λιγο αερα οταν καπνιζω κ οχι να γινομαι κωλος οταν σκαω το παραθυρο οποτε κ οι ανεμοθραυστες που εβαλα δεν νομιζω να ειναι για μοστρα ωραια?Το φιλτρο πρωτον δεν το φοραω στον ουρανο του αυτοκινητου αλλα μεσα στο καπω οποτε εμφανισιακο καραγκιοζιλικι θεωρεις το ματριχ για τους δυο πρωτους λογους...Το φιλτρο λοιπον το οποιο δεν ειναι φιλτροχοανη να κανει θορυβο ωραια το εβαλα για λιγο καλυτερη ανασα του μοτερ κατα την διαρκεια της επιταχυνσης που τραβαει κ τον περισοτερο αερα σε αυτην την φαση...Επισεις φιλε το φιλτρο αυτο δεν το αλλαζεις ποτε απλα το καθαριζεις ωραια...Σε μια δεκαετια ισως το αλλαξεις τα φραγκα του ομως τα βγαζει οκ?Αμα περιμενα να δωσει το φιλτρο αστα να πανε φιλε μου....Το οκταβια ναι ωραια περνει κ φτερουγα αλλα περνει κ ενα ωραιο καπελο TAXI απο πανω αστα να πανε οπως κ ΦΑΡΟ κ γινετε πολυ ωραιο περιπολικο....Πλακα κανω...Καλο αυτοκινητο το σκοντα,καλο μοτερ(πολυ καλο)αλλα πολυ καραβι ρε φιλε.....15 μετρα κωλος....Η Δελτα μου αρεσει αλλα δεν μπορω να την αγορασω...Επιδοσεις ανεση πολυτελεια χωροι ντιζαιν ισως λιγο εκεντρικο, ωραια ποιοτητα κ γενικα ωραιο πακετο σαν οικογενειακο Hathback.....Ειμαι γελασμενος οτι το Μ3 δεν ειναι σπορ?Γιατι?Το S3 δεν ειναι σπορ?Σεβομαι φιλε diplomat οσα λες κ δεν αντιλεγω φυσικα....Ο φιλος με το ματριξ το βελτιωσε για να ανεβασει την ενεργητικη του ασφαλεια κ να ειναι πιο σβελτο ειδικα σε ταξιδια κ προπερασεις κυριως οταν ειναι φορτωμενος....Το εστησε επισεις για τον ιδιο λογο κ να μπορει το αυτοκινητο να περναει την δυναμη του σωστα κ προσεξε μεχρι κ την τελευταια λεπτομερεια....Πεταμενα λεφτα για πολλους....οκ δεκτο.....
-
Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να χαρακτηρίσουμε εμείς την όποια επένδυσή σου στο δικό σου αυτοκίνητο ως 'πεταμένα λεφτά'. Το αν συμμεριζόμαστε ή όχι αυτές τις επιλογές σου, είναι άνευ σημασίας. Απλώς φάνηκαν περίεργα τα όσα είπες περί βελτιστοποίησης του hyundai αντιπαραβάλλοντας ανόμοια παραδείγματα. Τέλος πάντων, κοίτα να χαίρεσαι το όχημά σου (το οποίο ακόμα και χωρίς 'επεμβάσεις', έχω τη γνώμη ότι είναι πολύ καλό για την κατηγορία του), να έχεις πάντοτε καλά χιλιόμετρα και να μην δίνεις ιδιαίτερη σημασία στη γκρίνια μας.
-
....Πεταμενα λεφτα για πολλους....οκ δεκτο.....Μη απολογεισαι ρε μαν,γουστο σου και καπελο σου,που θα χαλασεις τα λεφτα ΣΟΥ!
Αμα γουσταρεις εσυ,εμεις τρωμε πασατεμπο...- -
Ενταξει , οντως , δεν ειναι και κατι τραγικο. Τι να πουμε για κατι τυπους με accent και almera που κολλανε κατι αεροπλανικες αεροτομες σα σιδερωστρες και φοβασαι να πλησιασεις μην ξεκολλησει ! ( δεν πιστευω να το εχεις σκεφτει; )
-
Οχι φιλε αουντι ενταξει αυτο δεν νομιζω να το εκανα ποτε!Για το ματριξ μου για να κλεισω το θεμα θα πω πως αξιζει κ το τελευταιο ευρω που εδωσα για να το αγορασω κ πως με 4.600 ευρω μεταχειρισμενο αμαξι του 2006 δυσκολα θα βρεις να προσφερει τοσα οσο αυτο...Πριν το παρω το εψαξα πολυ...Για την κατηγορια του παντα....Δεν προκειται να του ριξω κατι αλλο επανω του,οσα περισσοτερα χιλιομετρα περναω μαζι του τοσο το συμπαθω κ περισσοτερο...4 τροχους διαβαζω παρα πολλα χρονια,εχω γεμισει μια αποθηκη περιοδικα φωναζει η γυναικα εγω εκει τα φυλαω σαν θυσαυρο...Ολους τους συνομιλητες τους σεβομαι κ πιστευω πως ειναι ψαγμενοι για αυτο κ σεβομαι της αποψεις τους κ αν ειμαι λαθος κ σε κατι παω πασο παιδια...Ευχαριστω diplomat,πιστευω πως θα ειναι καλοταξιδο οσο θα το εχω μιας κ απο χθες ηρθε στον κοσμο κ νεο μελος στην οικογενεια που θα μεταφετε με αυτο....Αυτοκολητο να βαλω πισω ξερεις αυτο το τριγωνο παιδι στο αυτοκινητο η θα με κραξεις φιλε νονε?Αστο δεν βαζω μωρε,αστο να λεει σκετο ματριξ πισω.....
-
Να σου ζησει! Γερο και δυνατο Μπορει να 'πλακωνομαστε' αλλα τετοια νεα ειναι πανω απ ολα
-
να σου ζησει ματριξ και τωρα ξερεις που θα ριξεις τα......λεφτα!!!
-
Να σου ζήσει κι απο μένα.
Γερό και δυνατό.Τον nono να τον προσέχεις,δεν είναι καλός άνθρωπος...........
-
-
Ευχαριστω παρα πολυ ολους...Να ειστε καλα παιδια....
-
Καλησπερα σε ολους.....Καποιος ειχε πει για τεραστια καταναλωση....Πραγματι....5 ατομα κεφαλλονια πηγαινε-ελα για 748 χιλιομετρα που εκανα συν διαδρομες εκει μεσος ορος 15 λιτρα/100....Λεω να το στειλω να παρω ντιζελ....
-
Καλησπερα σε ολους.....Καποιος ειχε πει για τεραστια καταναλωση....Πραγματι....5 ατομα κεφαλλονια πηγαινε-ελα για 748 χιλιομετρα που εκανα συν διαδρομες εκει μεσος ορος 15 λιτρα/100....Λεω να το στειλω να παρω ντιζελ....Tραγικη καταναλωση,ποσταρε το και στο ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ να κανουμε λιγο κους κους..
-
Nαι σιγουρα...Πρωτη φορα το ειδα να τρωει ετσι,Βεβαια με βαρυ ποδι αλλα κ παλι δεν δικαιολογειται...Το αμαξι ειναι σε καλη κατασταση με τα σερβις του κ 14αρα ζαντα....
-
σιγουρα τα μετρησες-υπολογισες καλα;;;ενταξει δεν ειναι η οικονομια το ατου του αλλα και 15λ/100χλμ ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ....
μηπως εχεις κανα θεμα με τον λ και καταπινει αβερτα;;; -
Παιδια καλησπερα
Ξερη καποιος να μου πη ......δεν μου αναβουν τα 2 φωτα (μεσαια)σκαλα ενω τα μεγαλα αναβουν...
Εκανα ελενχο στις ασφαλιες και ειναι οκ ....
Ευχαριστω -
λάμπες??? διακόπτης???
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ HYUNDAI MATRIX