-
@ matrix1977
εντέλει άνοιξες το topic για να κράξεις τους νεόπλουτους άξεστους που κατατρύχουν τον φτωχό πλην τίμιο οδηγό matriχ;Ως άνθρωπος που σε όλη μου την ζωή(Warning:ακολουθεί απόσταγμα εμπειρίας) οδηγώ αργα αυτοκόνητα, έχω να παρατηρήσω πως η πιο εκνευριστική προσπέραση είναι όταν κάποιος βναίρει στην αριστερή 10m πριν τη νταλίκα με ταχύτητα +10km από αυτήν και σου κόβει όλη την φόρα που έχεις κοπιάσει να αποκτήσεις, αναγκάζοντάς σε να μπεις αμέσως στην μεσαία, για να μπορέσεις να ξαναποκτήσεις φόρα για να προσπεράσεις στο(απώτερο ) μέλλον. Προφανώς και υπάρχουν περιπτώσεις επιβητόρων της αριστερής που είναι αδύνατος να τους δεις ακόμα και αν έχεις κοιτάξει 50 φορές τον καθρέπτη, διότι η διαφορά ταχύτητάς σας είναι εξωφρενική, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι 'αργοί' δεν κάνουν καφρίλες.
-
Με διαφορά οι πιο κάφροι είναι οι αργοί. Ειδικά κάτι φορτηγά που δεν καταλαβαίνουν Χριστό και βγαίνουν στην αριστερή αναγκάζοντάς σε να πλακωθείς στα φρένα και στα @@ τους όλα! Αλλά αυτοί τρώνε περιποιημένα φρένα στα μούτρα μετά και στρώνουν χαρακτήρα! Για να μη μιλήσω για κάτι κωλοτουρίστες που πάνε ανάμεσα στις 2 λωρίδες (αριστερή και μεσαία) με 80-90... σήμερα ένας Σκοπιανός το γλύτωσε στο τσακ το καταχέριασμα!
-
Eπειδη οδηγω φορτηγο φιλε Realzeus αν εμενα προσωπικα μου παταγες ξεροφρενο για να με 'τιμωρησεις' που ημουνα κακο παιδι θα σου περναγα το SCANIA το R απο πανω σου κ συγνωμη αλλα 40 τονοι φιλε δεν σταματανε οποτε εσυ γουσταρεις.....Θεωρεις πως θα στρωσεις τον χαραχτηρα του φορτηγατζη ετσι??????Μαλλον το ιχ σου θα στρωσεις στην ασφαλτο....Οκ κ οι φορτηγατζηδες κανουν αηδιες αλλα ηρεμα....
-
Πες μα ντε πως γι'αυτό σου κακοφαίνεται με το Matrix.
Με το φορτηγό μπαίνεις όποτε θες αριστερά και δε σου λέει κανείς τίποτα. -
Μα δε θα μπεις και θα κοκκαλώσεις, λογικό είναι ότι δεν θα μπορέσει να σταματήσει το ίδιο γρήγορα. Απλά κόβεις επιδεικτικά (με φρένα, μέτριας έντασης) και τον πηδάς στο ανηφόρι! Αν θέλει δε και συνέχεια υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, έχουν γνώση οι φύλακες!
-
Angel να ξερεις οτι τα αποθημενα μου δεν τα βγαζω στον δρομο,με το φορτηγο ποτε δεν εχω βγει σε μεγαλο δρομο αριστερα για προσπεραση παρα μονο οταν εχει δυο λωριδες κ δεν μπορω να κανω αλλιως,επισεις το φορτηγο εχει κοφτη στα 92 οποτε για να κανω προσπεραση θα πρεπει να ειμαι ιδιαιτερα προσεκτικος κ ο αλλος μπροστα μου να πηγαινει αρκετα πιο αργα....Αγαπητε Realzeus θα σε απογοητευσω αλλα τα συγχρονα κ μεγαλα φορτηγα δεν ιδρωνουν απο τετοια,οταν εχεις μια ροπη που μπορεις να σπρωξεις πολυκατοικια κ να τον κοψεις θα ξαναεπιταχυνει χωρις προβλημα εκτος αν μιλας για κατι ερειπια 25ετιας....Καποια φορτηγα μαλιστα ειναι πολυ καλυτερα κ γρηγοροτερα κ απο ιχ αυτοκινητα....Δεν σημαινει οτι εχω φορτηγο κ τα γραφω ολα,ισα ισα ειμαι περισσοτερο προσεκτικος ειδικα με κατι ηλιθιους που βγαινουν αντιθετο τερμα ομως με κατι μικρα ιχ επειδη θελουν το φορτηγο που παει δεξια να βγει εκτος δρομου για να περασουν....Εκει να δεις...Υπαρχουν κ συναδελφοι οδηγοι που ειναι κακοι επαγγελματιες δεν λεω αλλα η πλειοψηφια ειναι απο τους καλυτερους πανευρωπαικα.....
-
K επιστρεφω στο θεμα matrix...Σημερα επιτελους τοποθετηθηκαν οι αντιλιακες μεμβρανες γνωστης εταιρειας οι οποιες πιστευω οτι θα βελτιωσουν την αποδοση τα πρωινα του πολυ καλου κατα τα αλλα Α/C.Eπισης στο αυτοκινητο πριν λιγες ημερες τοποθετηθηκαν κ φωτα xennon κ στης δυο σκαλες αλλα κ στα προβολακια με εκπληκτικα αποτελεσματα..Επομενο βημα η αγορα μπαγαζιερας οροφης...Αν καποιος εχει υπ οψην κατι καλο θα παρακαλουσα να μου πει...
-
Ας ελπισουμε οτι τα xenon δε τα χουν και καταπληκτικα αποτελεσματα στα ματια των απεναντι.
-
Matrix πιστευω να εχεις σωστο κινητηρα στο SCANIA και οχι κανα ψοφιμι εξακυλινδρο
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ας ελπισουμε οτι τα xenon δε τα χουν και καταπληκτικα αποτελεσματα στα ματια των απεναντι.Αυτά είναι εκθαμβωτικά αποτελέσματα.
-
Σε λάθος θέμα έγραψες για τα ζηνον, αυτό είναι το σωστό: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?t=47983
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Tα φωτα δεν τα αγορασα απο ψιλικατζιδικο,ηρθαν απο γερμανια κ ειναι σωστα ρυθμισμενα ωστε να μην βαρανε την μαπα του απεναντι,φιλε θωμα ειναι το οκτακυλινδρο το 620 οποτε δεν υπαρχει θεμα να με κοψει σε κανενα ανηφορι κανενας κουβας οσα αλογα κ να εχει......Αληθεια ποσοι εχουν νιωσει την ωθηση απο 16 λιτρα κ 620 αλογα η καλυτερα 3000Νm σε κενο τρακτορα?Δεν φτιαχτηκε για κοντρες αλλα δεν μασαει κιολας....Κ ξαναγυριζω στα φωτα,δεν τα εβαλα για μοστρα αλλα για να βλεπω...
-
Άλλαξες ολόκληρο το φωτιστικό σώμα; Ενδιαφέρον, από πού τα πήρες;
-
Ποιο φωτιστικο σωμα???Τι εννοεις?Το μπαλαστ κ την λαμπα εβαλα μεσα κ ρυθμισα την δεσμη σε ηλεκτρολογο....Το εκανα καλα τι λες?
-
Ο χρήστης matrix1977 έγραψε:
Tα φωτα δεν τα αγορασα απο ψιλικατζιδικο,ηρθαν απο γερμανια κ ειναι σωστα ρυθμισμενα ωστε να μην βαρανε την μαπα του απεναντι,φιλε θωμα ειναι το οκτακυλινδρο το 620 οποτε δεν υπαρχει θεμα να με κοψει σε κανενα ανηφορι κανενας κουβας οσα αλογα κ να εχει......Αληθεια ποσοι εχουν νιωσει την ωθηση απο 16 λιτρα κ 620 αλογα η καλυτερα 3000Νm σε κενο τρακτορα?Δεν φτιαχτηκε για κοντρες αλλα δεν μασαει κιολας....Κ ξαναγυριζω στα φωτα,δεν τα εβαλα για μοστρα αλλα για να βλεπω...Ασε τις λαμπες τωρα θελω βολτα με το SCANIA. Να παρεις το R730 V8 Να κινεισαι ποιο ανετα.
-
Φιλε θωμα ευχαριστως...Το αφεντικο οτι πει,το R 730 ενταξει απλα δεν υπαρχει κ ειναι ενα κοσμημα,η καλυτερη με διαφορα topline καμπινα κ φυσικα 3500Nm απο 900 στροφες μεχρι το τερμα δεν ειναι κ λιγα!!!!!!!Κ τα λεφτα που κανει δεν ειναι λιγα ομως,περιπου 160 χιλιαρικα.....
-
Φιλε θωμα ευχαριστως...Το αφεντικο οτι πει,το R 730 ενταξει απλα δεν υπαρχει κ ειναι ενα κοσμημα,η καλυτερη με διαφορα topline καμπινα κ φυσικα 3500Nm απο 900 στροφες μεχρι το τερμα δεν ειναι κ λιγα!!!!!!!Κ τα λεφτα που κανει δεν ειναι λιγα ομως,περιπου 160 χιλιαρικα.....Τελικα καλο ειναι και το R620 . Μηπως να πας στο καινουργιο Actros??
-
Tα φωτα δεν τα αγορασα απο ψιλικατζιδικο,ηρθαν απο γερμανια κ ειναι σωστα ρυθμισμενα ωστε να μην βαρανε την μαπα του απεναντι,φιλε θωμα ειναι το οκτακυλινδρο το 620 οποτε δεν υπαρχει θεμα να με κοψει σε κανενα ανηφορι κανενας κουβας οσα αλογα κ να εχει......Αληθεια ποσοι εχουν νιωσει την ωθηση απο 16 λιτρα κ 620 αλογα η καλυτερα 3000Νm σε κενο τρακτορα?Δεν φτιαχτηκε για κοντρες αλλα δεν μασαει κιολας....Κ ξαναγυριζω στα φωτα,δεν τα εβαλα για μοστρα αλλα για να βλεπω...Καλό είναι το κουβαδάκι σου (αν και ειλικρινά είναι μικρό σε κυβικά, άλογα και ροπή σε σχέση με τις εμπειρίες μου), αλλά κανένα σοβαρό αυτοκίνητο δεν μασάει από τέτοια.
-
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις φιλε Realzeus η soumaher η πως αλλιως σε λενε κ για ποιον κουβα κ ποιανου μιλας....Τι εμπειριες εχεις για πες μου γιατι εδω μεσα εισαστε 15 ατομα που εχετε αποψη για τα παντα κ ολοι οι υπολοιποι ειναι κατα την αποψη σας ασχετοι εντελως ομως....Για πες μας λοιπον....Επειδη οδηγω matrix λοιπον με βγαλατε τον οδηγο του σαββατοκυριακου κ επειδη ανακαλυψατε οτι ειμαι κ φορτιγατζης στο τελος θα με πειτε κ καφρο....Επειδη ενα ζωντοβολο με ενα opel το οποιο βγαζει τα απωθημενα του στην εθνικη κ παει με 200 χιλιομετρα κ γω ετυχα στον δρομο του θελοντας απλα να περασω βγηκατε ολοι οι γρηγοροι να με πειτε δολοφονο.....Επειδη εβαλα Xennon βγηκε ο αλλος κ εβγαλε συμπερασμα οτι στραβωνω τον κοσμο....Ειπε κ ο φιλος ο θωμας δυο κουβεντες για το σκανια κ βγηκες κ συ πιλοτος να μας πεις τι ???
-
Για τα ζηνον δίκιο έχει οποίος στο είπε αυτό, εγώ σε παρέπεμψα και στο κατάλληλο θέμα.
Στραβώνεις τον κόσμο με τα ζηνον σε μεσαία και ομίχλης.
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ HYUNDAI MATRIX