-
To υβριδικο το γλυκοκοιταζα για να λεμε την αληθεια αλλα μενω εκτος πολης. Το παιδι στην αντιπροσωπεια μου ειπε οτι ειναι οικονομικο μονο αν εμενα μεσα και ημουν σταματα ξεκινα.
Δευτερον μην μου λετε για renault, citroen etc...ειπαμε γιαπονεζικο. Αν ειναι ετσι δεν παω και τα σκαω στο MiTo που μου αρεσει κιολας!!!Μαλλον στο πετρελαιο θα καταληξω. Θα παω για ενα test drive και για τα 2. (Μαλλον στο πιο ροπατο θα καταληξω) και αν ειναι το σεπτεμβριο θα το κλεισω. Το πετρελαιο βγαινει στα 15 περιπου. Το οτι το πηγα στα 17 ειναι καθαρα θεμα επιλογης γιατι σαν γυναικα μου αρεσουν τα μπιχλιμπιδια
Θα παω μια βολτα απο την vw μονο κ μονο να επιβεβαιωθω. θα σασ πω εντυπωσεις!!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
αν υπολογίσεις ότι έχει και CVT μάλλον η καλυτερη επιλογή είναι αφού θα είναι οικονομικότερο του diesel.Επίσης είναι και πιό ζωντανό.Πιο ζωντανό δεν νομίζω ότι θα είναι, όπως προκύπτει από τη σύγκριση των επιδόσεων στο επίσημο site.
Όσο για πιο οικονομικό, το συζητάμε.
Παρότι η επίσημη κατανάλωση του υβριδικού είναι μικρότερη από αυτή του diesel (3,5 αντί για 3,9 lit/100lm), συνήθως στα βενζινοκίνητα και τα υβριδικά η πραγματική κατανάλωση απέχει πολύ από την εργοστασιακή, κάτι που δεν ισχύει σε τόσο μεγάλο βαθμό στα diesel. Επιπλέον, ας μην ξεχάμε τη διαφορά τιμής βενζίνης-diesel. -
Μην πάρεις το υβρίδιο. Τώρα βγήκε, δεν ξέρεις τι κουμάσι θα αποδειχτεί στην πράξη.
TOYOTA YARIS 1.33 ΒΕΝΖΙΝΗ VS YARIS 1.4D