-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
έχω βαρεθεί να βλέπω στο δρόμο κινητά εμπόδια 116,316 που κάθονται αριστερά και 'το ξύνουν'. Αν δεν μπορεί να φτάσει το χέρι σου να πάρει bmw, μην πετάξεις όσα έχεις για την 114 .....σε εποχές 'κρίσης' για αυτό το thread .... V40 1.6d
αν θέλουμε ΒΜW μόνο για το σήμα, πάω πάσο ...
Μωρέ καλά τα λες αλλά το V40 1.6d καλύτερο είναι σάμπως; Τα ίδια σκατά είναι! Όποιος πάρει τέτοια σαπάκια, ας κάτσει δεξιά ή ας τα πάει 'αίμα' για να κινηθούν!
-
παίδες το θέμα δεν είναι οι 116, το θέμα είναι οι άδειες τσέπες του έλλ...
γιατί , μην τρελαθούμε αν μαστιγώσεις μια 116 σπάει τα όρια ταχύτητας άνετα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
παίδες το θέμα δεν είναι οι 116, το θέμα είναι οι άδειες τσέπες του έλλ...γιατί , μην τρελαθούμε αν μαστιγώσεις μια 116 σπάει τα όρια ταχύτητας άνετα
Προφανως..Τι να πουν και κατι panda 4x4 με 0-100 σε 17 δευτερα.
Μια χαρα αυτοκινητα ειναι αυτα τα σαπακια realzeus -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
παίδες το θέμα δεν είναι οι 116, το θέμα είναι οι άδειες τσέπες του έλλ...
γιατί , μην τρελαθούμε αν μαστιγώσεις μια 116 σπάει τα όρια ταχύτητας άνετα
Προφανως..Τι να πουν και κατι panda 4x4 με 0-100 σε 17 δευτερα.
Μια χαρα αυτοκινητα ειναι αυτα τα σαπακια realzeusΤο 'σαπάκια' προφανώς και ήταν υπερβολικό για να δείξω ότι με αυτά τα λεφτά που θα δώσεις για 316 παίρνεις ένα S60 T4 και σπέρνεις!. Τα 17'' για τα 100 πάντως είναι επικίνδυνα στον αυτοκινητόδρομο και το ξέρω γιατί έχω τέτοιο αυτοκίνητο (LR Disco 2.0 MPi).
-
+1,πιστευω πως οτιδηποτε με πανω απο 14-15'' για τα 100,ειναι στα ορια του επικινδυνου για τα συγχρονα δεδομενα..
Τωρα η συζητηση περι 316-S60 σηκωνει μια καποια συζητηση μιας και το βιωσαμε το ερωτημα προσφατα που ψαχνομασταν..Ποιος θα το λεγε οτι θα διαλεγαμε την προπελα κυριως λογω...χρηματοδοτησης και χαμηλοτερης τιμης(α κ επειδη την ερωτευτηκε ο πατερας )
(και καταναλωσης ) -
Επειδή διακρίνω μια ειρωνεία λέτε θα ξύνετε μια 1 με 170 αλογάκια ;
Και η Α με 156 , ερπετό..;(και κάτι για εσάς τους γκαζιάρηδες ,τον τελευταίο χρόνο σε περίπου 10 με 15 ταξίδια στην εθνική οδό , κινουμενος αριστερά με 170 δεν έχω παραμερήσει πάνω από 2-3 φορές , άντε για κανένα ρ8 ή ρσ ή μ3..)
Αυτά τα για τα σχόλια.
Ευχαριστώ όσους πραγματικά βοήθησαν. -
ενδιαφερεσαι μονο για ακλας,σειρα 1,α3 η σιροκκο κ παραμεριζεις μονο για ρ8,ρς η μ3?
μονο γερμανικα αυτοκινητα υπαρχουν στη ζωη σου?
αγγελικουλα?εσυ εισαι βρε κοριτσι?που χαθηκες βρε ψυχη?
ναι,μην αγχωνεσαι..richeine bitte -
Καμια δοση ειρωνειας φιλε audikon.Ο realzeus ο johnykyr και εγω μιλωντας για 116 εννοουσαμε την παλια ατμοσφαιρικη
Αυτες που ψαχνεις να αγορασεις εσυ ειτε 116 με τα 136 αλογα,ειτε 118 με τα 170,ειναι πολυ παραπανω απο αξιοπρεπη αυτοκινητα στις επιδοσεις τους
Tελικα τι αποφασισες? -
Καλησπέρα σας
Θα ήθελα γνωμες για να επιλέξω αυτοκίνητο αφού πρόσφατα χτυπησανε αυτο που είχα και παει για πεταμα δυστυχως.
Έχοντας ως κριτήρια μέγιστο ποσό τα 5.000 ευρώ μέχρι 1.400 κυβικά και μοντέλο νεότερο του 2006 αυτά που βρήκα σε διάφορες μάντρες - εκθέσεις ηταν τα εξής :
Opel Astra 1.4 mod. 2007-2008 (60.000 εως 90.000 km)
Ford Focus 1.4 mod. 2007-2008 (60.000 εως 90.000 km)
Hyundai i30 1,4 mod. 2007 (109.000km)
Skoda Fabia 1,4 mod 2007 (60.000 εως 90.000 km)
Seat Cordoba 1,4 mod 2007 (60.000 εως 90.000 km)
Citroen C4 1,4 mod 2007 (60.000 εως 90.000 km)κατα βαση αυτα τα μοντέλα μου ταιριάζουν και σαν διαστασεις αμαξωματος και οι τιμες τους κυμαινονται απο 4.500 εως 5.200 ευρω εκτός από το i30 που έχει 6.000
Κυρίως με ενδιαφέρει ασφάλεια, αξιοπιστία και κατανάλωση δεν τρελαίνομαι για επιδόσεις
Αν μου λέγατε τη γνώμη σας και ακόμα καλύτερα την προσωπική σας άποψη εαν έχετε θα με βοηθούσατε
Σας ευχαριστώconstantine1
4TF Newbie DriverΔημοσιεύσεις: 1 Εγγραφή: 12/07/12 16:59
-
σορρυ παιδια ειμαι νεος στο αντικειμενο
ζηταω συγνωμμη αν σας ζαλισα δεν ηξερα πως γινεται
αλλα επιτελους το ανακαλυψα -
Ο χρήστης constantine1 έγραψε:
σορρυ παιδια ειμαι νεος στο αντικειμενο
ζηταω συγνωμμη αν σας ζαλισα δεν ηξερα πως γινεται
αλλα επιτελους το ανακαλυψαΑφου δεν βγαινεις και μας επρηξες με το σπαμ, παρε κανα λεωφορειο ή ταξι. Ποιο φθηνα θα σου ερθει
-
Κατέληξα στο vw scirocco 1.4tsi. Θελω να σας κανω δυο ερωτησεις..
Πρώτον , ξέρετε πόσο στοιχήζει το δερμάτινο σαλόνι και τα ξένον ;
Δεύτερον , η εκδοση gt διατίθεται ακόμη; Αξίζει να την επιλέξω;
Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας ! -
Aνέτρεψα όλα τα στατιστικά και εν τέλει πήρα Α1 !! Περισσότερες λεπτομέρειες στο αντίστοιχο τόπικ !
-
Με τέτοιο nickname, δεν το περίμενε κανείς είναι η αλήθεια!
-
Η audi ειναι χαραγμενη στην καρδια μου! Της πεταω κ ενα προγραμματακι στα 160 οποτε μου καπνισει και ειμαι μπομπα! Το αμαξι ειναι σαλονι!!
-
Κι ο αστυφύλακας τρομπόνι!
-
Αντι για σιροκο,πηρες ενα απο τα πιο υπερτιμολογημενα αυτοκινητα της ελληνικης αγορας?
Καλοριζικο παντως -
Με κερδισε!! Σε ευχαριστω πολυ!
-
Ο χρήστης audikon έγραψε:
Η audi ειναι χαραγμενη στην καρδια μου! Της πεταω κ ενα προγραμματακι στα 160 οποτε μου καπνισει και ειμαι μπομπα! Το αμαξι ειναι σαλονι!!Η περίφημη αξιοπιστία της Audi...
Σύγκριση και αγορά