-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
επαιξε καλυτερα η Ιταλια αλλα ολο με κωλοφαρδια περναει...αν ισχυε ο νομος του ποδοσφαιρου επρεπε να ειχε περασει η Αγγλια...τωρα θα περασουν και τα Γερμανα οι Ιταλιανοι...οταν ανοιξει ο πωπος δεν κλεινει λεμε...στα της F1 ,ναι ηταν αξια η νικη του Αλονσακου μου προκαλει ομως αν μη τι αλλο εντυπωση οπου για να νικησει επρεπε να εγκαταληψουν δυο αυτοκινητα....
Μετράω πρόχειρα έναν χαμένο τελικό παγκοσμίου κυπέλου το 94 ,έναν ημιτελικό το 90 και δύο αποκλεισμούς: έναν στο euro του 08 από τους μισητούς ίβηρες και έναν στο παγκόσμιο του 98 από τους γάλλους
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ferrari: Με έτη φωτός διαφορά η καλύτερη ομάδα φέτος.
Στη θέση που βρίσκεται δεν την λες εύκολα καλύτερη, ίσως βέβαια αν είχαμε και άλλο μονοθέσιο να παίρνει βαθμούς τα πράγματα να ήταν καλύτερα. Σαν ομάδα νομίζω πως πρέπει να αρχίσει να δοκιμάζει κάποιον άλλο οδηγό ως 2ο, έχει το περιθώριο να το κάνει κι ας αποτύχει, ούτως η άλλως ο Μασσα δεν είναι στους βαθμούς για να χου να χάσουν κάτι.
-
Ενταξει απλα καταπληκτικος αγωνας...
Στην αρχη βεβαια οταν ο Φεττελ εριχνε 2sec τον γυρο μου ηρθαν περσινες μνημες στο μυαλο...Ειμαι σουπερ χαρουμενος για τον χθεσινο αθλο του Ισπανου. Αλλα ζω ενα de javou 2005 κλπ που με ξενερωνει...Χμμ κερδιζει ο Ισπανος και επανεμφανιστηκε η λεξη κωλοφαρδος στο προσκυνιο...Ετσι εσπαγε και το 05 η Μακλαρεν καντεμης ο Κιμι,κωλοφαρδος ο Ισπανος...Παιδες ας καταλαβουμε οτι ολα ειναι μεσα στο παιχνιδι..Μια θα σπαει εσενα,μια του αλλου και παει λεγοντας...3-4 αγωνες δεν τον πηγε η τυχη τον Σουμι φετος και αρχισανε τα (ποπο τι ατυχια ειναι αυτη,αυτα δεν γινονται,ενα ευχελαιο κλπ) Στην φερραρι βεβαια που ειχε να του σπασει μοτερ 5 χρονια ουτε λογος για τυχης...Τεσπα μην μακρυγορω
Και παλι συγχαρητηρια,πολυ συγκινητικες οι εικονες στο τελος...
Για την φαση Παστορ Χαμι οκ λαθος του Βενεζουελα...θα μπορουσε να φερθει πιο εξυπνα οπως να κοψει το Σ ευθεια,και να ξαναδωσει την θεση του..Θα τον αρπαζε αμεσως στην επομενη στροφη...Μαλλον δεν ειχε δει το Σπα του 08 που ακριβως το ιδιο εκανε ο Χαμ στον Κιμι...
Θελω να κατεβασω τον αγωνα και απο SKY
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
επαιξε καλυτερα η Ιταλια αλλα ολο με κωλοφαρδια περναει...αν ισχυε ο νομος του ποδοσφαιρου επρεπε να ειχε περασει η Αγγλια...τωρα θα περασουν και τα Γερμανα οι Ιταλιανοι...οταν ανοιξει ο πωπος δεν κλεινει λεμε...
στα της F1 ,ναι ηταν αξια η νικη του Αλονσακου μου προκαλει ομως αν μη τι αλλο εντυπωση οπου για να νικησει επρεπε να εγκαταληψουν δυο αυτοκινητα....
Μετράω πρόχειρα έναν χαμένο τελικό παγκοσμίου κυπέλου το 94 ,έναν ημιτελικό το 90 και δύο αποκλεισμούς: έναν στο euro του 08 από τους μισητούς ίβηρες και έναν στο παγκόσμιο του 98 από τους γάλλους
che noia...sei cosi prevedibile...
για να δουμε...ενδιαφερον πρωταθλημα...sara la volta buona?
-
-
τι κοιταει ο τυπος επανω απο τον μασσα?
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ferrari: Με έτη φωτός διαφορά η καλύτερη ομάδα φέτος.
Στη θέση που βρίσκεται δεν την λες εύκολα καλύτερη, ίσως βέβαια αν είχαμε και άλλο μονοθέσιο να παίρνει βαθμούς τα πράγματα να ήταν καλύτερα. Σαν ομάδα νομίζω πως πρέπει να αρχίσει να δοκιμάζει κάποιον άλλο οδηγό ως 2ο, έχει το περιθώριο να το κάνει κι ας αποτύχει, ούτως η άλλως ο Μασσα δεν είναι στους βαθμούς για να χου να χάσουν κάτι.
Δεν το διευκρίνησα άλλα όταν λέω καλύτερη ομάδα, εννοώ το τι παίρνει από τους αγώνες με δεδομένη τη δυναμικότητα του μονοθεσίου. Δηλαδή πιτ στοπ, στρατηγικές, διαχείρηση αγώνα γενικά.
-
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
επαιξε καλυτερα η Ιταλια αλλα ολο με κωλοφαρδια περναει...αν ισχυε ο νομος του ποδοσφαιρου επρεπε να ειχε περασει η Αγγλια...τωρα θα περασουν και τα Γερμανα οι Ιταλιανοι...οταν ανοιξει ο πωπος δεν κλεινει λεμε...Υπαρχει και ο δευτερος νομος του ποδοσφαιρου που λεει οτι 'αν μια ομαδα κανει πολλες ευκαιριες, ε καποια στιγμη θα το βαλει του π@@$$τη..'
Βεβαια δεν εκατσε τιποτα απο τα δυο.. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Alonso: Καταπληκτικός σε όλα, ακόμα και στα προσπεράσματα που δεν ξεχωριζε(ι). Όλα δεξιά του πάνε φέτος.
Είναι εκπληκτικό που εκεί που πριν 1-2 χρόνια φέρναμε τον εξωγναθικό το Θωμαΐδη για να μας κάνει τη δίκη της Δευτέρας για μισή τιμονιά νταλαβέρι ανάμεσα σε McLaren και Ferrari, τώρα ο ripper βρίσκει τον Alonso καταπληκτικό και εγώ υπερασπίζομαι το Λούη σε φάση τζαρτζαρίσματος.
Ήμαρτον που θα λεγε και ο φαφούτης...
-
No further action για τον Mr Hamilton;.....Υπάρχει και η 'θεία' δίκη...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Alonso: Καταπληκτικός σε όλα, ακόμα και στα προσπεράσματα που δεν ξεχωριζε(ι). Όλα δεξιά του πάνε φέτος.
Είναι εκπληκτικό που εκεί που πριν 1-2 χρόνια φέρναμε τον εξωγναθικό το Θωμαΐδη για να μας κάνει τη δίκη της Δευτέρας για μισή τιμονιά νταλαβέρι ανάμεσα σε McLaren και Ferrari, τώρα ο ripper βρίσκει τον Alonso καταπληκτικό και εγώ υπερασπίζομαι το Λούη σε φάση τζαρτζαρίσματος.
Ήμαρτον που θα λεγε και ο φαφούτης...
Mια απ τα ίδια κι από δω!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...
Αυτό το είδατε?
Γιατι εγω νομιζω οτι ο Νικος την εβαλε για τον Κιμι που εχει φατσα φωτοτυπια;
Κι όχι μόνο ο Κίμης. Δείτε τα χέρια FA και MS, το χαμόγελο crest του Σούμι και το πανομοιότυπο φως που λούζει διαγωνίως το πρόσωπο του Ισπανού και τον δεξί ώμο του Rai..
-
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
No further action για τον Mr Hamilton;.....Υπάρχει και η 'θεία' δίκη...No further action για ποιο θεμα?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Είναι εκπληκτικό που εκεί που πριν 1-2 χρόνια φέρναμε τον εξωγναθικό το Θωμαΐδη για να μας κάνει τη δίκη της Δευτέρας για μισή τιμονιά νταλαβέρι ανάμεσα σε McLaren και Ferrari, τώρα ο ripper βρίσκει τον Alonso καταπληκτικό και εγώ υπερασπίζομαι το Λούη σε φάση τζαρτζαρίσματος.Ήμαρτον που θα λεγε και ο φαφούτης...
Δεν έχει γίνει πάντως κάμια στούκα μεταξύ Ferrari-McLaren ακόμα. Μη πετάτε τα ποπκορν.
-
-
-
Ρε παιδες τι εμμονη ειναι αυτη με τον Μασσα. Ηταν ενα σημειο που αρχισε να ανακαμπτει φετος. Τωρα εδω αν ηταν γκαντεμης και καποιος τον χτυπησε δεν φταιει αυτος...
Και ο Μπατον ξεκινησε καλα αλλα για τον χψω λογο επεσε. Τι παει να πει αυτο? Οτι ξεχασε να οδηγει?
-
Παμε παλι απο την αρχη.
Εγω τον Massa τον λατρευω, ειμαι ο μονος εδω μεσα που τον ψηφιζει για νικητη σε καθε αγωνα σχεδον και το κανω για γουρι, μπας και φερει κανα καλο αποτελεσμα.
Ομως οι επιδοσεις του δεν λενε τιποτα απολυτως. Ατυχος θα εισαι μια φορα, δυο, αντε τρεις. Εδω ηταν ατυχος, ολες τις αλλες φορες δεν ηταν ομως.Η Φερραρι 3 χρονια τωρα παλευει με εναν πιλοτο.
2010:
FA 2ος με 252
FM 6ος με 144 (και διαφορα 70 βαθμων απο τον 5ο)2011:
FA 4ος με 257
FM 6ος με 118 (και διαφορα 109 βαθμων απο τον 5ο)2012:
FA 1ος με 111
FM 16ος με 11 (και διαφορα απο ποιον να μετρησω;;; )Αν θελουν να εχουν ελπιδες να κερδισουν μονο το οδηγων, ας τον κρατησουν. Αν θελουν και το κατασκευαστων, εχουν ηδη αργησει δυστυχως να τον διωξουν.
Και για να πουμε και κατι ακομα, οταν παλευεις για την 10η και την 15η θεση, εχεις περισσοτερες ελπιδες να εισαι 'ατυχος' επειδη καποιος σε βαρεσε, παρα με το οταν παλευεις για θεσεις στην 5αδα οπως ο Αλονσο.
2012 - Grand Prix of Europe-Valencia