-
Σύζυγος Μιχαλολιάκου: Με τη Λιάνα κάναμε παρέα, είμαστε ξαδέρφες
http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekl ... 21089.html
τωρα εξηγουνται πολλα
-
Κρινοντας το γεγονος οτι η επαρχια εβγαλε ΝΔ, θα ηταν ενδιαφερον να δουμε τι προσελευση ειχαν οι ετεροδημοτες αυτη τη φορα.
Μαντευω οτι σιγουρα ηταν πιο περιορισμενη, κατι το οποιο χτύπησε το συρριζα.Απ ο,τι ακουσα χτες στις αναλυσεις, μεχρι μια βδομαδα πριν ο συρριζα ηταν 2 μοναδες μπροστα, μιλαμε για σημαντικη μεταστροφη της τελευταιας στιγμης υπερ της νδ.
Κρίνοντας εκ του αποτελεσματος, μαλλον οι μεταγραφες της τελευταιας στιγμης κι ο φοβος απ τους παραδοσιακους δεξιους οτι θα βγει ο αναρχικος, εκαμψαν τις αμφιβολιες προς το προσωπο του σαμαρα και οι σοβαροι δεξιοι του κουτσαν το ριξαν το ψηφαλακι στη νδ
(δυστυχως ο δικος μου πατερας δεν ειχε ουρολοιμωξη και ψηφισε κανονικα )
-
Υπάρχει αυτό το θέμα.... (αντικατάσταση ψηφοδελτίων... να της κοπεί το χέρι της σκρόφας)
http://www.ezy.gr/ston-eisaggelea-h-ekl ... fodeltion/
όπως υπάρχουν και διαμαρτυρίες για το ζήτημα των ψηφοφόρων που δεν έφτασαν στα νησιά του Αιγαίου εξαιτίας του απαγορευτικού εχθές.
Και βέβαια η καύση κάλπης στα Εξάρχεια...
http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekl ... 20192.html
Επιπλέον
Mea Culpa που καταλόγισα το λαμόγιο Μαρκάτο στον Τσίπρα. Είναι παιδί του Καμμένου.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Σύζυγος Μιχαλολιάκου: Με τη Λιάνα κάναμε παρέα, είμαστε ξαδέρφες
http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekl ... 21089.html
τωρα εξηγουνται πολλα
Oταν λέμε οτι οι χώροι είναι συγγενικοί, κυριολεκτούμε...!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ο Γλεζος είναι 90 χρονών, έχει σπουδάσει γεωλογία στη φυλακή, τα έχει εφαρμόσει σε υδρομαστευτικά έργα στο χωριό του στη Νάξο και έχει ανακηρυχθεί διδάκτορας του τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ. Το ότι υιοθετείς κάτι που γράφει ένας κομπλεξικός δε σε απαλλάσσει ούτε σε κάνει λιγότερο κομπλεξικό το ότι δεν τα έγραψες ο ίδιος.
Μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει επίτιμος διδάκτορας;
Επί τιμή... Για την γενικότερη προσφορά του σε ένα αντικείμενο.
Από εκεί και πέρα τίτλοι να φάνε και οι κότες. Αντεπιστέλλον μέλος της Α.Α. ήταν και η σύζυγος του Τσαουσέσκου η οποία και παρουσιαζόταν ως Μηχανικός.... Αποδείχτηκε ότι όχι μόνον Μηχανικός δεν ήταν αλλά και ότι δεν είχε ολοκληρώσει το Δημοτικό.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
... η επαρχια εβγαλε ΝΔ, ...Μα τομπούτσο, δεν μπορώ να σας καταλάβω μ' αυτή την καραμέλα: Α' Αθήνας, Α' Πειραιά, Θεσσαλονίκη είναι επαρχία? Η Αχαΐα, η Κρήτη, η Ζάκυνθος δεν είναι επαρχία?
Ξεκολλάτε
(κ παρηγορήστε τον Asimov, το πήρε πολύ βαριά...) -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τα έχω ξαναπεί. Δουλεύω ως ενοικιαζόμενος υπάλληλος (outsourcing). Δεν ανήκω στη ΔΕΚΟ, δεν έχω σχέση με το οργανόγραμμά της, δεν έχω προνόμια. Έναν ξερό μισθό και τίποτα άλλο.
Μην με ρωτήσεις γιατί μία ΔΕΚΟ παίρνει outsoursing. Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι.
Χωρίς πάντως τις outsourcing υπηρεσίες μάλλον η συγκεκριμένη ΔΕΚΟ θα είχε ήδη βαρέσει φαλιμέντο.Θα πω στους εργολαβικούς εδω πέρα να συστήνονται ως αουτσόρσινγκ. Ειναι σαφως πιο σικ από το να λενε 'εργολαβικός'
Τι είναι το 'εργολαβικός';
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ο Γλεζος είναι 90 χρονών, έχει σπουδάσει γεωλογία στη φυλακή, τα έχει εφαρμόσει σε υδρομαστευτικά έργα στο χωριό του στη Νάξο και έχει ανακηρυχθεί διδάκτορας του τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ. Το ότι υιοθετείς κάτι που γράφει ένας κομπλεξικός δε σε απαλλάσσει ούτε σε κάνει λιγότερο κομπλεξικό το ότι δεν τα έγραψες ο ίδιος.
Μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει επίτιμος διδάκτορας;
Επί τιμή... Για την γενικότερη προσφορά του σε ένα αντικείμενο.
Από εκεί και πέρα τίτλοι να φάνε και οι κότες. Αντεπιστέλλον μέλος της Α.Α. ήταν και η σύζυγος του Τσαουσέσκου η οποία και παρουσιαζόταν ως Μηχανικός.... Αποδείχτηκε ότι όχι μόνον Μηχανικός δεν ήταν αλλά και ότι δεν είχε ολοκληρώσει το Δημοτικό.
H γενικότερη προσφορά δε λέει και πολλά.
Δηλαδή από ποια προσφορά και πάνω; Υπάρχει κάποιο προσφορόμετρο που όταν φτάνεις στο κατάλληλο σημείο σου απονέμεται ο τίτλος του διδάκτορα; -
Καλά, είναι σίγουρο ότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι θα έπαιρναν το πρώτο καράβι, καϊκι, βάρκα και θα πήγαιναν στα νησιά να ρίξουν το ψηφοδέλτιο του Αλέξη. Ότι οι οπαδοί των μεγάλων κομμάτων δεν θα έκαναν τον κόπο.
Βία και νοθεία ένα πράγμα. Ψήφισαν και τα δέντρα. Αυτά θα λέμε στα παιδιά μας.
Όχι ότι το 40% πχ στην Α' Αθηνών 'απείχε', γιατί δεν ήθελε να ντυθεί και να πεταχτεί στα 100 μέτρα να εκφραστεί πολιτικά. -
Δεν ξέρω για τα άλλα κόμματα, αλλά ο σύριζα σίγουρα έβαλε λεωφορεία για διάφορες πόλεις.
-
Πηγε σε Πασοκο βουλευτη ενας γνωστος και ζητησε εισητηρια για Αθηνα και δεν του εδωσε τιποτα.
Μετα πηγε σε ΝΔιτη και του εδωσε 4 εισητηρια. Το ριξε στο ΠΑΣΟΚ τελικα. χαχα -
Πατρινός;
-
Αθηναιος
-
Ο Βενιζέλος κάνει αυτή τη στιγμή αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ.
-
Και τι ειπε οτι δεν κανει κυβερνηση χωρις Τσιπρα;;;
-
Τέλος πάντων, μην έχει τύψεις, δεν τα πλήρωσε από την τσέπη της η ΝΔ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τέλος πάντων, μην έχει τύψεις, δεν τα πλήρωσε από την τσέπη της η ΝΔ.ναι εβαλα τη γατα μου να κλαει απο τις τυψεις.
Απλα ηθελα να δειξω οτι ο Πασοκος αλλαξε ο ΝΔιτης τιποτα ακομα στα ρουσφετια εχει κολλησει.
-
Όχι, απλά έβριζε τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως τελείωσε η προεκλογική περίοδος
Από πού προκύπτει πως το δεύτερο κόμμα πρέπει ντε και καλά να συμμετάσχει στην κυβέρνηση; Τί παραλογισμός είναι αυτός να πανηγυρίζουν όλοι μαζί χτες πως επικράτησαν οι δυνάμεις που θέλουν παραμονή στην Ευρωζώνη, να διατρανώνουν(όλοι οι βουλευτές της ΝΔ στα πάνελ) πως δεν υπάρχει κοινός τόπος με τον ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα να φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν συμμετέχει στην κυβέρνηση;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To ΠΑΣΟΚ αλλάζει όνομα
Η απόφαση αυτή σχετίζεται ασφαλώς και με τα υπέρογκα χρέη του ΠΑΣΟΚ που αγγίζουν τα 130 εκατομμύρια ευρώ τα οποία είχαν ληφθεί με ποσοστά... μεγάλου κόμματος. Δεδομένου ότι το ΠΑΣΟΚ είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, εφόσον υπαχθεί σε πτωχευτικό καθεστώς το χρέος «το τρώει» η τράπεζα η Αγροτική εν προκειμένω...
'Νεο ΠΑΣΟΚ';
Στα σοβαρά, με ποιο πιθανό τρόπο προβλέπεται να αλλάζει ένα κόμμα και να κρατάει τις έδρες του;
Κάτι πρέπει να έχει υπόψη του ο χοντρός που δεν ξέρουμε.... Ξανά εκλογές πολύ σύντομα;
αντε μωρη σπουδαγμενη παλιοκαννελη να πλυνεις κανα αμαξι μας
Πες μου ότι έχεις και βαρύ χέρι....
Δηλαδή από ποια προσφορά και πάνω; Υπάρχει κάποιο προσφορόμετρο που όταν φτάνεις στο κατάλληλο σημείο σου απονέμεται ο τίτλος του διδάκτορα;
30.000 ποστ.
-
Εκλογές 2012 The Day after Tomorrow [#4]