-
Γεια σας ειμαι ο Βασιλης και εχω σχεδον ψησει τους δικους μ για ενα 50αρακι Απο τετραχονο κλεινω προς Jetix εχω ακουσει τα καλυτερα βγαζοντας τον κοφτη με σωστο στροσιμο και μετατροπη απο το κιτ της kymco σε 72cc πιανει μεχρι και 75 περιπου.Σημερα ομως ειδα 2 4τ ενα το agility και το αλλο το vision της honda που καιει παρα πολυ λιγο.απογοητευτικα τελειως ομως μ την ταχυτητα του μονο 50??σκεφτικα αν βγει ο κοφτης λογικα θα πιανει παραπανω αλλα θα μπει ημερομηνια ληξης ετσι δεν ειναι??Εγω κυριος το μηχανακι το θελω για βολτες και να πηγαινω στο σχολειο μου που ειναι σχετικα μακρια με τον κολλητο μου.Στο δρομο περναω και μια ανηφορα και θελω να τραβαει με δικαβαλο εστω και με 30 απλα να τραβαει
-
Γεια σας ειμαι ο Βασιλης και εχω σχεδον ψησει τους δικους μ για ενα 50αρακι Απο τετραχονο κλεινω προς Jetix εχω ακουσει τα καλυτερα βγαζοντας τον κοφτη με σωστο στροσιμο και μετατροπη απο το κιτ της kymco σε 72cc πιανει μεχρι και 75 περιπου.Σημερα ομως ειδα 2 4τ ενα το agility και το αλλο το vision της honda που καιει παρα πολυ λιγο.απογοητευτικα τελειως ομως μ την ταχυτητα του μονο 50??σκεφτικα αν βγει ο κοφτης λογικα θα πιανει παραπανω αλλα θα μπει ημερομηνια ληξης ετσι δεν ειναι??Εγω κυριος το μηχανακι το θελω για βολτες και να πηγαινω στο σχολειο μου που ειναι σχετικα μακρια με τον κολλητο μου.Στο δρομο περναω και μια ανηφορα και θελω να τραβαει με δικαβαλο εστω και με 30 απλα να τραβαει
-
-
Το θέμα με τα 50άρια το έχουμε αναλύσει πολύ εδώ μέσα. Οπότε ας μην επαναλαμβανόμαστε.
Ωστόσο είδα ένα 50άρι που εξαρχής λέει ότι έχει τελική 75km/h... Είναι δίχρονο και φαίνεται και όμορφο στο μάτι.
Για ρίξε μία ματιά.http://www.mototriti.gr/data/news/previ ... 9_5134.asp
-
Λοιπόν φίλε ακου την δική μου ιστορία.
Αγορασα το keeway matrix racing sport 50cc πριν 9 μηνες ,με εκπληκτική εμφανιση σπορ καταβολές και τελική 54χιλ με κοφτη πανω στην εξατμηση. Βγαζω λοιπόν τον κοφτη βαζω και ενα Malossi για εκκινήσεις καλές στην μεταδοση και αντε να πήγε στα 66χιλ. τελική. Χθες λοιπόν κανω κινηση και βαζω κυλινδροπίστονο 70cc με πύρρο 12mm της malossi streetrace και έγινε το εξής.
Ιπποδύναμη 10 ιπποι με κοφτη στις 10700 rpm .Μολις γυρισα απο την βολτα και στο φαναρι εκκινηση και μεχρι τα 50χιλ πρέπει να εχεις 4κινητο να με πιάσεις.. Τελική δεν ξερω ακομα γιατί το στρώνω και μεχρι τα 50-60 χιλ ανοίγω. Βαρος λιγο πανω απο τα 80 κιλά.
Αυτό σου το λέω ως κατοχος και δεν ξερω τι γινεται με αλλα μηχανακια διχρονα.
Κοστος....1350 ευρώ το μηχανακι.80 ευρω το malossi multivar ,130 ευρώ το κυλινδροπίστονο ,50 ευρω τα μαστορικά ,σύνολο 1610 ευρώ. Με ABS RACING breaks και οδική συμπεριφορά και ευκολίες στη καθημερινη χρηση.
Τωρα το βραδυ στηθηκα πολλές φορες στο φαναρι να δω τι κανει το 70ρι matrix. Τι να σου πω . Σηκωνει τροχό.
Αυτα απο μενα ! -
κουπέα...
το 17 διπλα εκεί στο μπιλούκος το είδες ή σου φάνηκε για 46;
-
.....Οκ!
Σαν αγορά καλό ειναι όμως. Φθηνό πανω απ'όλα!.....Τωρα περι βελτίωσης...... ...εντάξει ....όχι ότι δεν θα μπει στο τρυπάκι έτσι! -
εγω θα πηγαινα παραδοσιακα για GLX50!
οσο custom θες το κανεις, οσο βελτιωση..
και ειναι και cult!! -
Ο χρήστης alexisma έγραψε:
εγω θα πηγαινα παραδοσιακα για GLX50!
οσο custom θες το κανεις, οσο βελτιωση..
και ειναι και cult!!cult είναι μόνο το στρογγυλοφάναρο.
-
Καλτιλα και πρα πρα στις γειτονιες!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
κουπέα...το 17 διπλα εκεί στο μπιλούκος το είδες ή σου φάνηκε για 46;
και τι εγινε? το 50αρι το jetix πιστευεις οτι δε θα το πειραξει?
Νεο μελος διαφορες ερωτησεις περι 50cc