-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Αν δε βρεις ποδηλατο ή μηχανακι δε βγαινει φιλε... Θα χασεις ΟΛΗ την ημερα, η ειδικη ειναι μεσημερι, δε θα προλαβεις να πας σε καμια αλλη ειδικη.Συμμετοχες δεν υπαρχουν,αν βγαλεις και τις εγκαταλειψεις το πολυ 13:00 θα εχεις φυγει...14:00 max θα εισαι στο αυτοκινητο και εχεις 3,5 ωρες να πας Κεφαλαρι
ΥΓ.Γυμνο-Κλενια αποτυχια,τα καις.
-
Eγώ πάντως θα κλειστώ μέσα για να δω κάποια πατημένα-πολύ όμως κομμάτια που θέλω.Δε με νοιάζει να δω πολλά περάσματα θέλω λίγα και καλά.Ψάχνω πατημένα κομμάτια γιατί εκεί φαίνονται οι διαφορές στους οδηγούς.Στα μέτρια και στα αργά οι διαφορές .Οταν λέω πατημένο δεν εννοώ για παράδειγμα μια στροφή που το αυτοκίνητο μπαίνει με 130 όπως έρχεται από την ευθεία ενώ θα μπορούσε να μπει και με παραπάνω αλλά δεν μπόρεσε να μαζέψει παραπάνω χιλιόμετρα στην ευθεία.Εχω δει τέτοια κομμάτια από ανάγκη επειδή δεν έβρισκα άλλα.Tον λέμπ σε αργά κομμάτια για παράδειγμα δεν τον εκτιμάς γιατί εκεί όλοι καλά πάνε.Στα πατημένα όμως(τα σωστά πατημένα όπως γράφω πιο πάνω)η διαφορά ήταν..........
-
Ο χρήστης schumi44 έγραψε:
Αν δε βρεις ποδηλατο ή μηχανακι δε βγαινει φιλε... Θα χασεις ΟΛΗ την ημερα, η ειδικη ειναι μεσημερι, δε θα προλαβεις να πας σε καμια αλλη ειδικη.
Συμμετοχες δεν υπαρχουν,αν βγαλεις και τις εγκαταλειψεις το πολυ 13:00 θα εχεις φυγει...14:00 max θα εισαι στο αυτοκινητο και εχεις 3,5 ωρες να πας Κεφαλαρι
Εεεε νομιζω ο Κυριος ΕΛ-ΕΜ ειχε πει οτι φετος θα ειναι ανα 4λεπτα και οχι ανα 2λεπτα...
Αρα υπολογιζε αλλο τοσο... Αν πας να δεις βεβαια τα 10 wrc, τοτε οκ.Eγώ πάντως θα κλειστώ μέσα για να δω κάποια πατημένα-πολύ όμως κομμάτια που θέλω.Δε με νοιάζει να δω πολλά περάσματα θέλω λίγα και καλά.Ψάχνω πατημένα κομμάτια γιατί εκεί φαίνονται οι διαφορές στους οδηγούς.Στα μέτρια και στα αργά οι διαφορές .Οταν λέω πατημένο δεν εννοώ για παράδειγμα μια στροφή που το αυτοκίνητο μπαίνει με 130 όπως έρχεται από την ευθεία ενώ θα μπορούσε να μπει και με παραπάνω αλλά δεν μπόρεσε να μαζέψει παραπάνω χιλιόμετρα στην ευθεία.Εχω δει τέτοια κομμάτια από ανάγκη επειδή δεν έβρισκα άλλα.Tον λέμπ σε αργά κομμάτια για παράδειγμα δεν τον εκτιμάς γιατί εκεί όλοι καλά πάνε.Στα πατημένα όμως(τα σωστά πατημένα όπως γράφω πιο πάνω)η διαφορά ήταν..........
Δικιο εχεις σε αυτα που λες, αλλα και στα αργα φαινεται η διαφορα... Ενταξει οχι στις φουρκετες, αλλα στα αργα τεχνικα κομματια, αυτος που ειναι πιο απερριτος και ομαλος κερδιζει...
Θυμαμαι χαρακτηριστικα το περασμα του Ogier προπερσι απο το οροπεδιο στο Κεφαλαρι στην προσβαση 4. Εκανε την τελεια εισοδο, το τελειο ανεπαισθητο πλαγιασμα με τα 4 στην εξοδο και ξακρισε περισσοτερο απ ολους στην αγωνιστικη γραμμη. 0 drama.
Ακομα και ο Loeb σε εκεινο το σημειο τραβηξε ενα μπαντηλικι για 20 μετρα. -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Αν δε βρεις ποδηλατο ή μηχανακι δε βγαινει φιλε... Θα χασεις ΟΛΗ την ημερα, η ειδικη ειναι μεσημερι, δε θα προλαβεις να πας σε καμια αλλη ειδικη.
Συμμετοχες δεν υπαρχουν,αν βγαλεις και τις εγκαταλειψεις το πολυ 13:00 θα εχεις φυγει...14:00 max θα εισαι στο αυτοκινητο και εχεις 3,5 ωρες να πας Κεφαλαρι
Εεεε νομιζω ο Κυριος ΕΛ-ΕΜ ειχε πει οτι φετος θα ειναι ανα 4λεπτα και οχι ανα 2λεπτα...
Αρα υπολογιζε αλλο τοσο... Αν πας να δεις βεβαια τα 10 wrc, τοτε οκ.Eγώ πάντως θα κλειστώ μέσα για να δω κάποια πατημένα-πολύ όμως κομμάτια που θέλω.Δε με νοιάζει να δω πολλά περάσματα θέλω λίγα και καλά.Ψάχνω πατημένα κομμάτια γιατί εκεί φαίνονται οι διαφορές στους οδηγούς.Στα μέτρια και στα αργά οι διαφορές .Οταν λέω πατημένο δεν εννοώ για παράδειγμα μια στροφή που το αυτοκίνητο μπαίνει με 130 όπως έρχεται από την ευθεία ενώ θα μπορούσε να μπει και με παραπάνω αλλά δεν μπόρεσε να μαζέψει παραπάνω χιλιόμετρα στην ευθεία.Εχω δει τέτοια κομμάτια από ανάγκη επειδή δεν έβρισκα άλλα.Tον λέμπ σε αργά κομμάτια για παράδειγμα δεν τον εκτιμάς γιατί εκεί όλοι καλά πάνε.Στα πατημένα όμως(τα σωστά πατημένα όπως γράφω πιο πάνω)η διαφορά ήταν..........
Δικιο εχεις σε αυτα που λες, αλλα και στα αργα φαινεται η διαφορα... Ενταξει οχι στις φουρκετες, αλλα στα αργα τεχνικα κομματια, αυτος που ειναι πιο απερριτος και ομαλος κερδιζει...
Θυμαμαι χαρακτηριστικα το περασμα του Ogier προπερσι απο το οροπεδιο στο Κεφαλαρι στην προσβαση 4. Εκανε την τελεια εισοδο, το τελειο ανεπαισθητο πλαγιασμα με τα 4 στην εξοδο και ξακρισε περισσοτερο απ ολους στην αγωνιστικη γραμμη. 0 drama.
Ακομα και ο Loeb σε εκεινο το σημειο τραβηξε ενα μπαντηλικι για 20 μετρα.Το κενο αναμεσα στα αυτοκινητα θα ειναι 2 λεπτα σε ολο τον αγωνα εκτος απο την βραδυνη που οι Ρ1 θα ειναι με 4 λεπτα και ολοι οι υπολοιποι με 2 !
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Το κενο αναμεσα στα αυτοκινητα θα ειναι 2 λεπτα σε ολο τον αγωνα εκτος απο την βραδυνη που οι Ρ1 θα ειναι με 4 λεπτα και ολοι οι υπολοιποι με 2 !
Φιλικα,
'el-em'
Ευχαριστουμε κυριε ΕΛ-ΕΜ! Δε θυμομουν καλα, αν ηταν για τη βραδινη ή για ολο τον αγωνα.
Παντως @Schumi44, ποτε κανεις δεν εκανε οσο υπολογιζε σε χρονο... Αλλωστε θα περπατας επι 3,5 χλμ διπλα στα αυτοκινητα που θα περνανε με 150 διπλα σου? Μεσα στο καταμεσημερο?
-
Καλημέρα! Μπορεί κάποιος να προτείνει έναν καλό τρόπο να συνδυαστούν η απογευμετινή και η βραδυνή Κινέττα?
-
Ο χρήστης soutzoukis έγραψε:
Καλημέρα! Μπορεί κάποιος να προτείνει έναν καλό τρόπο να συνδυαστούν η απογευμετινή και η βραδυνή Κινέττα?Ευκολο! Στην απογευματινη θα πηγαινα στην προσβαση 2Α, μαλιστα 700 μετρα πριν το τελος της προσβασης, εχει μια πλαγια, με εναν πλατυ δρομο. Εγω θα περπατουσα δεξια προς την πλαγια, για να φτασω μετα απο 700 μετρα σε μια παρατεταμενη κλειστη κατηφορικη δεξια που φαινεται πολυ εντυπωσιακη.
Συντεταγμενες για google earth του σημειου που λεω. 37,59'08 Β / 23,06'29 Ε
Τωρα για τη βραδινη πιστευω η προσβαση 3 και το ασφαλτινο κομματι θα ναι καλη επιλογη, δε θα χεις τη σκονη να σε τυφλωνει, και θα μαζεψει κοσμο, θα χει ωραιο κλιμα. Βολευει κιολας η μεταβαση απο την προσβαση 2 στην 3, ειναι διπλα.
-
Να πω κι εγώ το πρόγραμά που θα ακολουθήσουμε ( καλά να΄μαστε που λένε) στο φετινό ακρόπολις.
Παρασκευή Κινέττα απογευματινή και βραδυνή από το ίδιο σημείο σε δύο γλυστερές ασφάλτινες φουρκέτες λίγο πριν το χώμα. Νομίζω είναι η κοπάνα 3.Στη βραδυνή θα δούμε μάλλον τα πυρωμένα φρένα και τα φλογίδια (γιατί δε βλέπεις τίποτα άλλο τη νύχτα) μόνο από τα P1 (δώδεκα αυτοκίνητα είναι νομίζω) γιατί η νύχτα αναμένεται μεγάλη και δύσκολη . Αναχώρηση γύρω στις 10 και μισή για Ξυλόκαστρο. Ουζοποσία σε παραλιακό ταβερνάκι και λίγες ώρες ύπνο στρωματσάδα σε εξοχικό φιλικό σπίτι.
Σάββατο πρωί -πρωί με τη δροσούλα αναχώρηση και κλείσιμο μέσα στο Κεφαλάρι σε δοκιμασμένο σημείο μεταξύ της κοπάνας 1 και του οροπεδίου. Δυό ωρίτσες συμπλήρωμα ύπνου κάτω από τα έλατα μέχρι να ξεκινήσει η ειδική και αφού δούμε όλα τα πληρώματα αναχώρηση και μετά άφθονος χρόνος για ανεφοδιασμό σε στερεά και κυρίως υγρά καύσιμα σε μυστικό ταβερνείο. Στο σημείο αυτό μπορεί να γίνει τσαφ εάν γίνεται της πο@τάνας και δεν ανοίξει η ειδική μετά το τέλος (πράγμα ψιλοαπίθανο) οπότε θα κλειστούμε μέσα θα δούμε Κεφαλάρι 2 και θα φάει ο ένας τον άλλον.
Μετά εάν όλα πάνε καλά το πρόγραμμα έχει Ζήρεια 2 στην κοπάνα 1. Ο δρόμος είναι κακός και θέλει προσοχή και να πάς νωρίς γιατί όλο και κάποιος ξύπνιος θα τον κλέισει με κάνα καγκουρεμένο ερπετό όπως πέρυσι και φάγαμε τα μουστάκια μας. Σα σημείο όμως μου αρέσει πολύ.
Επιστροφή βραδάκι στην Αθήνα και τέλος ουσιαστικά άλλης μιας μπακουροακροπολικής περιπέτειας.
Τις Κυριακές από παιδί τις συχαινόμουνα που λέει και το τραγούδι και ειδικά στο Ακρόπολις είναι ακόμα χειρότερες. Παλαιότερα με τα σπαστήρια οι μισοί είχαν εγκαταλείψει και η υπόλοιποι ήταν υπό διάλυση, αλλά και τα τελευταία χρόνια που είναι πιο 'αδερφίστικο' και εγκαταλείπουν λιγότεροι, οι περισσότεροι έχουν συμβιβαστεί, συνήθως στην κορυφή το αποτέλεσμα έχει διαμορφωθεί και όλοι πάνε να τερματίσουν.
Έτσι Κυριακή το πρόγραμμα έχει συν γυναιξί και τέκνοις (να μπαίνουν και αυτά στο τριπάκι σιγά - σιγά) service park, καμμία απλή ή σε καμμία εκκίνηση να δούμε και να φωτογραφίσουμε από κοντά τους θεούς και στη συνέχεια ξεκοκκάλισμα του θαλασσινού μου κόπου των τελευταίων Σαββατοκύριακων αλλά και αυτού που έρχεται μεθαύριο, σε συγγενικό σπίτι στους Αγ. Θεωδώρους.
Καλή διασκέδαση σε εμάς τους θεατές και καλό δρόμο στους αγωνιζόμενους. -
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Αναχώρηση γύρω στις 10 και μισή για Ξυλόκαστρο. Ουζοποσία σε παραλιακό ταβερνάκι και λίγες ώρες ύπνο στρωματσάδα σε εξοχικό φιλικό σπίτι.Το highlight του προγραμματος, μακραν!!!
-
Μα και το φαι μεσα στο προγραμμα ειναι!Ωραιο το προγραμμα σου μπραβο!
-
Eγω παλι για να συνεχισουμε και λιγο με πλακιτσα θελω να το< ρουφηξω > οσο πιο πολυ μπορω οπως καθε χρονο εξαλλου.Το μονο που δεν με νοιαζει ειναι ξεκουραση και φαι ξελω να δω γκαζιαααααααααααααααααα αρα και την Κυριακη μεσα
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Ουζοποσία σε παραλιακό ταβερνάκι και λίγες ώρες ύπνο στρωματσάδα σε εξοχικό φιλικό σπίτι.
αναχώρηση και μετά άφθονος χρόνος για ανεφοδιασμό σε στερεά και κυρίως υγρά καύσιμα σε μυστικό ταβερνείο.
και στη συνέχεια ξεκοκκάλισμα του θαλασσινού μου κόπου των τελευταίων Σαββατοκύριακων αλλά και αυτού που έρχεται μεθαύριο, σε συγγενικό σπίτι στους Αγ. Θεωδώρους.Εσυ φιλαρακι το εχεις πιασει το νοημα της ζωης.
Κανε ζωαρα,χτυπα κανενα θαλασσινο και για μας και ασε τους αλλους στην μιζερια τους. -
Για να παρακολουθήσω την ss5 στο Κεφαλάρι,το Σάββατο, τί ώρα πρέπει να είμαι εκεί??
-
Ο χρήστης dsgeo έγραψε:
Για να παρακολουθήσω την ss5 στο Κεφαλάρι,το Σάββατο, τί ώρα πρέπει να είμαι εκεί??Το πρωι λες ετσι???
-
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 418&type=1 Τεστ εκανε ο Kubica σημερα στην Γαλλια για το ακροπολις..
-
Ο χρήστης Vaggelιs27 έγραψε:
Για να παρακολουθήσω την ss5 στο Κεφαλάρι,το Σάββατο, τί ώρα πρέπει να είμαι εκεί??
Το πρωι λες ετσι???
Ναι το πρωί.Έχει και το απόγευμα στο Κεφαλάρι;
-
Ο χρήστης dsgeo έγραψε:
Το πρωι λες ετσι???
Ναι το πρωί.Έχει και το απόγευμα στο Κεφαλάρι;
Ναι.10:33 το πρωτο σκελος και 17:20 το δευτερο.
http://www.youtube.com/watch?v=GDsPyTPH2kI Αξιζει να πας -
Άρα αναχώρηση από Αθήνα πρωί πρωί! Οκ, σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
-
Αν θες να περπατησεις και λιγο για να πας στο σημειο που ειναι το βιντεο να εισαι καμια ωριτσα νωριτερα στο χωριο.οχι οτι ειναι μεγαλη αποσταση απλα να εισαι ανετος
-
Όντως το σημείο φαίνεται ιδανικό! Ωραία....
Ραλλυ Ακρόπολις 2013: προεόρτια, προετοιμασία, προσβάσεις...