-
-
ELPA has some debts, but it is expected that these issues should be solved in the coming weeks
Μάλλον θα βρέξει εκατομμύρια ευρώ στην Μεσογείων, πάλι καλά που μένω κοντά.
-
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΘΗΒΑ 1- ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ- ΕΛΙΚΩΝΑΣ-ΘΗΒΑ 2
ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΘΕΑΜΑ
petbak -
Με εκκίνηση από Αθήνα στις 5 το απόγευμα αυτά ?
Και απαίτηση για 3 συνεργεία κριτών αντί για 1 που θέλει η τωρινή διαδρομή ? -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ELPA has some debts, but it is expected that these issues should be solved in the coming weeks
.
H επομενη προταση με προβληματιζει....
But the Acropolis Rally is, again, not affected - we have insurance for €10m which is not with ELPA.'
( η υπογραμιση δικη μου )
-
Ενταξει τα 300 χιλιομετρα,ενταξει και οι ιδιες ειδικες στη Αργολιδοκορινθία,ενταξει ολα...Τι θα πειραζε να εκαναν το σκέλος του Σαββάτου με αναποδη φορά;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ενταξει τα 300 χιλιομετρα,ενταξει και οι ιδιες ειδικες στη Αργολιδοκορινθία,ενταξει ολα...Τι θα πειραζε να εκαναν το σκέλος του Σαββάτου με αναποδη φορά;Πατερα,
Με ολο τον σεβασμο στα χρονια που εισαι παρων στον αγωνα μας, σκεψου ποσο μεγαλυτερος κοπος και χρημα θα απαιτειτο για κατι τετοιο.
Πρωτα για τους αγωνιζομενους, (που αυτην την στιγμη τα εχουν ολα ετοιμα) και δευτερον για την Οργανωση, που θα χρειαζοταν αλλα χωματουργικα- αλλη προετοιμασια της καθε ε.δ. -αλλη μελετη της καθε στροφης, την στιγμη που τωρα ξερει σε ποια σημεια αρχιζουν και σε ποια τελειωνουν τα απαραιτητα πλεγματα-κορδελες καθως και ποια ειναι τα επικινδυνα σημεια.
Αυτο που προτεινεις, εγινε στο 100% στις ε.δ. της Κυριακης.
Αρκει αυτο για να εχει μια καινουργια οψη ο αγωνας.Φιλικα,
'el-em'
-
Οκ αγόρι μου,εχεις απολυτο δικιο αλλα να' ξερες πόσες και πόσες φορές εχω πει τη φράση ' Ρε τι θέαμα θα βλέπαμε αν ερχόταν αναποδα!!!!!!'
Πάντως και οπως και να ειναι σχεδιασμένο, απο οπου και να περάσει,θα το ακολουθησω και θα το γλεντησω.......... -
κανενα νεο;
-
Πηγε κανεις τις προηγουμενες χρονιες στη βραδινη ειδικη?
Λεει τιποτα εκτος απο το 'ωωωωω πυρωνουν τα φρενα και η εξατμιση!' και τις δυσκολιες στο πηγαινε-ελα?
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Πηγε κανεις τις προηγουμενες χρονιες στη βραδινη ειδικη?Λεει τιποτα εκτος απο το 'ωωωωω πυρωνουν τα φρενα και η εξατμιση!' και τις δυσκολιες στο πηγαινε-ελα?
Aξιζει με 1000!!
προσεκτικη επιλογη σημειου που θα δεις(και κατσεις) και -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Πηγε κανεις τις προηγουμενες χρονιες στη βραδινη ειδικη?Λεει τιποτα εκτος απο το 'ωωωωω πυρωνουν τα φρενα και η εξατμιση!' και τις δυσκολιες στο πηγαινε-ελα?
Ορεστη,η νυχτερινη δεν προσφερεται για θέαμα.Δεν βλεπεις τα αυτοκινητα που πατανε η πως συμπεριφερονται.Αλλά,η ατμοσφαιρα που επικρατει ειναι μαγικη!Μια εντελως διαφορετικη εμπειρία,κατι που δεν θα το βρεις σε καμια ημερισια ειδικη διαδρομη.
-
Έτσι όπως τα λέει ο Κυνηγός! Ατμόσφαιρα
Το 11 πήγα στο ασφάλτινο κομμάτι και ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακά, χωρίς σκόνη που σου επιτρέπει να τα βλέπεις και από πίσω... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έτσι όπως τα λέει ο Κυνηγός! Ατμόσφαιρα
Το 11 πήγα στο ασφάλτινο κομμάτι και ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακά, χωρίς σκόνη που σου επιτρέπει να τα βλέπεις και από πίσω... -
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις... Με βαζετε σε σκεψεις...
Βεβαια ειναι δυσκολο εγχειρημα καθως το Σαββατο το πρωι θα εχουμε δυσκολο προγραμμα και ξυπνημα πρωι-πρωι και δε ξερω τι ωρα θα ξεμπερδεψουμε με τη νυχτερινη, και τι ωρα θα μαστε σπιτι...
Εγω υπολογιζα στην απογευματινη να παω στα Πισσια που δεν εχω ξαναπαει... Κινετα ειδα περυσι. -
Aν κάποιος δεν έχει δει νυχτερινή καλό είναι να πάει να δει πως είναι.Εγώ το 2011 σχεδίαζα να πάω να δω νυχτερινή.Στις δοκιμές της φόρντ είχε και νυχτερινή οπότε λέω ας κάτσω να τη δω.Κάτι φώτα είδα τα οποία στραβώνουν και τίποτα άλλο.Το μόνο που είδα και μου άρεσε ήταν το συνοδηγό να διαβάζει τις σημειώσεις κάτω από ένα μικρό φωτάκι με το υπόλοιπο αμάξι να είναι μέσα στο σκότάδι.Εχοντας λοιπόν μεγάλες προσδοκίες από τη νύχτα ΑΠΟΓΟΗΤΕΤΗΚΑ και ΣΤΡΑΒΩΘΗΚΑ από τα φώτα.Δεν θα ξαναπήγαινα εκτός αν ήταν δίπλα στο σπίτι μου.Αλλά όπως προείπα αν κάποιος δεν έχει πάει καλό είναι να παέι να δει πως είναι.
-
Καταρχήν το καλύτερο για μένα στη νυχτερινή που πήγα το 11 ήταν ότι μπορούσες να καθίσεις όπου θες ενώ τη μέρα ψάχνεις να βρεις σκιά για να μην λιώσεις από τη ζέστη! Και μη μου πείτε ότι δεν είναι λόγος αυτός γιατί την επόμενη μέρα που πήγα πρωί όλοι έψαχναν δέντρο να κρυφτούν! Γενικά δε βλέπεις και πάρα πολλά άλλα η ατμόσφαιρα είναι σίγουρα πολύ καλή. Εγώ θα το πρότεινα σε όσους δεν πήγαν το 11. Φέτος εγώ πάντως θα πάω πάλι νύχτα.
-
εδώ είσαι εσύ ρε;
-
Πάντα φιλαράκι
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Γενικά δε βλέπεις και πάρα πολλά άλλα η ατμόσφαιρα είναι σίγουρα πολύ καλή. Εγώ θα το πρότεινα σε όσους δεν πήγαν το 11. Φέτος εγώ πάντως θα πάω πάλι νύχτα.To θεμα ειναι αν αξιζει την εξτρα ταλαιπωρια και να ξεκινησεις ηδη κουρασμενος για την μεγαλη μερα του Σαββατου..
Ξεκιναει στις 21.23 αρα θα τελειωσει κατα τις 23.00 και για οσους μενουν Αθηνα, δε θα ναι στα σπιτια τους πριν τις 12+...
Αν εχεις να ξυπνησεις 6.00 το επομενο πρωι ειναι λιγο καπως... Μονο αυτο με προβληματιζει...
Αν στηθεις στην Κινετα κιολας, και για την απογευματινη, μιλαμε για 6 ωρες σ' ενα σημειο...
Ραλλυ Ακρόπολις 2013: προεόρτια, προετοιμασία, προσβάσεις...